canımbenım tabıkı anne ne yaşıyor hissediyorsa bebeğinde hissediyor tüm negatiflikleri aman tatlımm ondan gerilmiştir ipeğimiz kıyamam ben prensesimize....
he tatlım valla haklısın....
ay eşimin tarafı hep sizinde kızınız bir doğsum sizide görecez
dediklerinizi yapamayacaksınız
şunu yedirme bunu yedir kucağımıza alırız biz öle severiz
ek mama ver verme ayy herşeye karışıyorlar
sanki felaket geliyor yaww
hiç biride halledersiniz demiyorlar
hep kötü şeylerden bahsediyorlar heleki biz kimseye karıştırmayı düşünmüyoruz
eşim bile kendi ailesine kızıyor
biz iki sene sonra 2. bebek düşünüyoz diyoruz
gülüyorlar birinciyi bi yapın ikinciyi biraz zor düşünürüsnüz diyorlar ayyy ne sinir olduk yaw
dilmuhcum haklısın zaten kocişle şimdi konuştuk
çoçuk olduktan sonra bile iyiysede övmeyelim bizi yorarsa da sıkıntılarımı paylaşmayalım dedi
sonra nazara gelir ya da bak gördünmü şimdi biz sana demiştik derler diye
onlara yorum yapmayacaz.bebek bu ağlayacak da hastada olacak
şimdi onlar ağlasa bile bak gör işte derler diyorlar
ayy inşallah o zaman bir aksilik olmazsa annem gelecek de memleketten en azından onların tarafı nasıl olsa annesi var diye fazla kalmazlar diye düşünüyorum.bide fazla karışamazlar bakalım hayırlısı olsunda
ben hem bebekle uğraşıp bide onların sorunlarıyla uğraşamam .ağırlığımı koyarım dayanamazsam
saol meleğim yaaa
sende böle sorunlar yoktur umarım
benim tarafım memlekette bide bana destek olacak kimsede yok
eşimin ailesiyle hep muhattabım onlarda kendilerince konuşuyorlar
biz diyoruz ki kurallarımızca yetiştirecez onlar diye kural sökmez çoçuklar kendi isteklerini yaptırırlar diye çok biliyorlar ben yapmam gerekeni yapar ve görürüm onlar cahilce konuşuyorlar işte
beni tam olarak tanımıyorlar çünkü
ben ortaokul sondan beri çoçuk bakıcılığı yaptım ve bu konudada eğitim aldım
tabi kendimi öven biri olmadığım için zamana bırakıyorum herşeyi
zamanla görecekler
mrhb kızlar nasılsınız bakalım herkes eslerin ailesiyle napcanı dusunuyo herhalde bende sizdenim dogum olduktan sonra kayınvalidemler bizden cıkmaz bide ablası var bana yakın onlarıda cagırır napcam bilmiyom kendimlemi ugrascam onlarlamı benimde annem gelcek memleketten belki cekinirler fazla sokulamazlar ama ya gittikten sonra
biz şuan doğumu düşüneceğimize neleri düşünüyor geriliyoruz deyilmi
nazlıcım benimde annem gelecek ya biraz ona güveniyorum
annem en azından ben ne istersem onu yapar karışmaz
sadece yemeğimi yapsa yeter bana
aynı dert sen de de var desene
heleki ben evimde kayınvaldemin bile kalmasını istemem bana yakın oturuyo
sanki o mu emzircek gerek yok kuru kalabalık bence
ben baştan taviz vermiyecem
seninde annen gelirse rahat edersin cnm
ne güsel bak eşinde ne kadar güsel konuşmuş hiç düşünüp moralını bozma canımmm...dilmuhcum haklısın zaten kocişle şimdi konuştuk
çoçuk olduktan sonra bile iyiysede övmeyelim bizi yorarsa da sıkıntılarımı paylaşmayalım dedi
sonra nazara gelir ya da bak gördünmü şimdi biz sana demiştik derler diye
onlara yorum yapmayacaz.bebek bu ağlayacak da hastada olacak
şimdi onlar ağlasa bile bak gör işte derler diyorlar
ayy inşallah o zaman bir aksilik olmazsa annem gelecek de memleketten en azından onların tarafı nasıl olsa annesi var diye fazla kalmazlar diye düşünüyorum.bide fazla karışamazlar bakalım hayırlısı olsunda
ben hem bebekle uğraşıp bide onların sorunlarıyla uğraşamam .ağırlığımı koyarım dayanamazsam
ay herkes aynı şeyleri yaşıyo ya herkes bi tedirginilik yaşıyo demı canımmmrhb kızlar nasılsınız bakalım herkes eslerin ailesiyle napcanı dusunuyo herhalde bende sizdenim dogum olduktan sonra kayınvalidemler bizden cıkmaz bide ablası var bana yakın onlarıda cagırır napcam bilmiyom kendimlemi ugrascam onlarlamı benimde annem gelcek memleketten belki cekinirler fazla sokulamazlar ama ya gittikten sonra
Allahtan eşim anlayışlı benı bukonuda üzmüyor şükür...tatlım hiç olur mu neden geresın dertleşiyoruz paylaşıyoruz iyi kötüğ herseyi....inş herşet yolunda gider canım.herkes yerınde sağolsun yaa yeterkı karışıp durmasınlar...meleğimçok haklısın cnm
zaten kocişim de kendi ailesine hak verseydi benim halim zordu
ama allahtan anlayışlı ve o da benle hem fikir
sık sık gelmelerini bile istemem hem ne yapacaklar ki
bebek için bir emzirme bir banyo oluyor
onlar ne yapacak ki laf sölemekten başka
ve her annede zaten bunları yapabilir.3. bir şahsa gerek yok ki
inan ben kimseyi istemem ben tek başıma herşeyi yaparım
bebek bakmış biriyim en azından zorluk derecesi nedir bilirim
ay sizleride gerdim gece gece
ama rahatlayım diye açtım
karakızım da da sorun varmış
heleki onlara hiç karışmamalrı lazım offff offff
meleğim allahtan sende kocişinle anlaşmışsın cnm bu çok önemli.inşallah herşey yolunda gider
ay gecen hafta sonu bana gelmişlerdi kalkıp evlerine giderken eşim nereye gidiyonuz kalın felan dedi ay şimdi gidelim cocuk olunca kovsanda gitmeyiz dedi kadın daha şimdiden yolunu yapıyo.ama burdan gideli 1 hafta oldu insan bi telefon acıp napıyosun diye sorar takmamak istiyorum ama hareketlerine cok sinir oluyom hele her bana geldiginde ablasınıda cagırması yokmu hepten delleniyom
dilmuhcum ya seninki neden küstüydü
doğumda da arayıp sormazsa zaten onu hayatından sil derim
ben ce en güseli akraba ilişkileri olacak ama ne onun ne de kendi ailen sana çok yakın olacak
uzak olmaları en azından daha az sorun demek
heleki eşinin ailesi yakındaysa daha kötü
gitmezsin niye gitmedin olur zırt pırt gelirler
laf sokarlar falan
kıslar ya kızım acayip tekmeliy beni
uyuyamam zaten böleyken
çokda uykum var aslında acaba huzursuzmu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?