2009 Kasm Anneleri

saol meleğim yaaa
sende böle sorunlar yoktur umarım
benim tarafım memlekette bide bana destek olacak kimsede yok
eşimin ailesiyle hep muhattabım onlarda kendilerince konuşuyorlar
biz diyoruz ki kurallarımızca yetiştirecez onlar diye kural sökmez çoçuklar kendi isteklerini yaptırırlar diye çok biliyorlar ben yapmam gerekeni yapar ve görürüm onlar cahilce konuşuyorlar işte
beni tam olarak tanımıyorlar çünkü
ben ortaokul sondan beri çoçuk bakıcılığı yaptım ve bu konudada eğitim aldım
tabi kendimi öven biri olmadığım için zamana bırakıyorum herşeyi
zamanla görecekler

aman tatlım boşver yaa önemlı olan eşinle senın düşüncennn...çoçuğunuzu nasııl yetiştireceğinizi ancak siz bilirsiniz onlara karışmak düşmez..
duymamazlıktan gelmeye calışşş....
gercı bende eşimin ailesinden ürküyorum biraz bakalım doğumdan sonra yaşayıp görcez ama asla karıştırtmayı düşünmüyorummlmaz: eşimede söyledımmm ne olur herseye karışmasınlar dedım ben zaten hassasım etkılenıyorum dedım neolur sende bana yardımcı ol dedim...eşimle konuştuk yanı bayağı bu konuları...
yanı önemlı olan sen,eşin ve kızın canım gerisini arkaya at boşver ya herkes biyerden karışmaya çalışıyoyaaa..
valla bende inşş sinirleniıp laf sölemem diyorum hep.....
gecen akşam bize geldıler yaprak sarmaya işte ay ben size nasıl yemek yapcam diyo,çamaşır yıkayıp nasıl ütülicem diyo...saf rolune mı yatıyo ne analmadım o kendı halınde bi dert edindi...doğumdan sonra 10 gün izin almayı düşünüyomuş başımda kalcakmış...
inş tartışmasız ve gerilmeden olur hersey yaaa
hayırlısını yaşayalım canımmmm....
ama unutma eşinde senınle aynı düşüncedeyse sorun yok ne isteyıp diyolarsa yapsınlar...
of cenem acıldı ....

dilmuhcum haklısın zaten kocişle şimdi konuştuk
çoçuk olduktan sonra bile iyiysede övmeyelim bizi yorarsa da sıkıntılarımı paylaşmayalım dedi
sonra nazara gelir ya da bak gördünmü şimdi biz sana demiştik derler diye
onlara yorum yapmayacaz.bebek bu ağlayacak da hastada olacak
şimdi onlar ağlasa bile bak gör işte derler diyorlar
ayy inşallah o zaman bir aksilik olmazsa annem gelecek de memleketten en azından onların tarafı nasıl olsa annesi var diye fazla kalmazlar diye düşünüyorum.bide fazla karışamazlar bakalım hayırlısı olsunda
ben hem bebekle uğraşıp bide onların sorunlarıyla uğraşamam .ağırlığımı koyarım dayanamazsam

tabi canım kocan çok mantıklı düşünmüş haklı bence.
en iyisi saöylemeyin hiçbişeyi onlara.
annen gelecekse bira daha rahat olursun yoksa bunlarla uğraşmaktan helak olursun valla.
bide çok fazla takma kafana olan sana oluyo bak onlar mışıl mışıl uyuyo sen sıkıyon canını

mrhb kızlar nasılsınız bakalım herkes eslerin ailesiyle napcanı dusunuyo herhalde bende sizdenim dogum olduktan sonra kayınvalidemler bizden cıkmaz bide ablası var bana yakın onlarıda cagırır napcam bilmiyom kendimlemi ugrascam onlarlamı benimde annem gelcek memleketten belki cekinirler fazla sokulamazlar ama ya gittikten sonra

meleğimçok haklısın cnm
zaten kocişim de kendi ailesine hak verseydi benim halim zordu
ama allahtan anlayışlı ve o da benle hem fikir
sık sık gelmelerini bile istemem hem ne yapacaklar ki
bebek için bir emzirme bir banyo oluyor
onlar ne yapacak ki laf sölemekten başka
ve her annede zaten bunları yapabilir.3. bir şahsa gerek yok ki
inan ben kimseyi istemem ben tek başıma herşeyi yaparım
bebek bakmış biriyim en azından zorluk derecesi nedir bilirim
ay sizleride gerdim gece gece
ama rahatlayım diye açtım
karakızım da da sorun varmış
heleki onlara hiç karışmamalrı lazım offff offff
meleğim allahtan sende kocişinle anlaşmışsın cnm bu çok önemli.inşallah herşey yolunda gider

anlıyorum canım inan senı....ya bıraksınlar biz yaşayıp görelım herseyi.doğumdan sonrada benım tarafımdan sadece 2 yengem var yardımcı olcak ama öle uzun sürelı kalamazlar.biri uzakta outuyo zaten.zor ya inan suan aklından gecenleri anlayabiliyorum çünki bende aynısını yaşıyorum...şimdi söylüyorlar dinliyorum.ama benı eşimi ve oğlumu rahat bıraksınlar neyi nasıl yapcamızı biz bilelımm
ne güsel bak ya eğitiminde var.niye bu kadar geriyorlarkı anlayamıyorum gercekten..hiç düşünüp moralını bozma.siz bildiğiniz gibi yapın boşver...
nedir bu ya...

canım mecbur kafana takmayacaksın.yoksa olan sana olur sen üzülürsün sinirlenirsin.
takmamaya çalış ne yapacaksın kovamazsınki.
benimki konuşmuyo ya bizle ben galiba bu konuda rahat olcam

nazlıcım benimde annem gelecek ya biraz ona güveniyorum
annem en azından ben ne istersem onu yapar karışmaz
sadece yemeğimi yapsa yeter bana
aynı dert sen de de var desene
heleki ben evimde kayınvaldemin bile kalmasını istemem bana yakın oturuyo
sanki o mu emzircek gerek yok kuru kalabalık bence
ben baştan taviz vermiyecem
seninde annen gelirse rahat edersin cnm

biz şuan doğumu düşüneceğimize neleri düşünüyor geriliyoruz deyilmi

gerilmeyin yaaaa.
onlar ohh yatsınlar mışıl mışıl siz sinir olun ne bu yaaa.
ayy bilerekmi yapıyolar anlamıyorumki.
benim kaynanam nasıl davranırdı acaba hiç kestiremiyorum ama beni çokta germezdi sanırım.
şimdi küs ya ondan bilemiyorum ne olacak.bakalım doğumda arayacakmı.

kızlar tam size döndüm dedim kızım huzursazlandı birazdan burdayım
zaytinim geliyorum tatlım kızıma bi bakım önce

ay gecen hafta sonu bana gelmişlerdi kalkıp evlerine giderken eşim nereye gidiyonuz kalın felan dedi ay şimdi gidelim cocuk olunca kovsanda gitmeyiz dedi kadın daha şimdiden yolunu yapıyo.ama burdan gideli 1 hafta oldu insan bi telefon acıp napıyosun diye sorar takmamak istiyorum ama hareketlerine cok sinir oluyom hele her bana geldiginde ablasınıda cagırması yokmu hepten delleniyom

ne güsel bak eşinde ne kadar güsel konuşmuş hiç düşünüp moralını bozma canımmm...
aynen canım biz zaten bebeklerimizle uğraşıcaz bide onlar problem yaratmasınlar.bende sinirlenınce naparım düşünemıyorum....
ay herkes aynı şeyleri yaşıyo ya herkes bi tedirginilik yaşıyo demı canımm
Allahtan eşim anlayışlı benı bukonuda üzmüyor şükür...tatlım hiç olur mu neden geresın dertleşiyoruz paylaşıyoruz iyi kötüğ herseyi....inş herşet yolunda gider canım.herkes yerınde sağolsun yaa yeterkı karışıp durmasınlar...
valla canım işte eşimin ailesi,görümcem var bitane bekar bide bekar kayınbirader var kalabalıklar...evde hep bi karmaşa olcak hepsi kalırlarsa.bende çok kalabalık istemıyorum zaten eve giden olucak sen tam uyuyayım dinleneyım derken birileri gelcek sdüreklı...
ne güsel işte güvenıyorsunda kendıne daha ne hiç korkma tatlım.inş bunların üstesinden gelcez...
gecenlerde anlatmıştım bendedım işte yenı doğan bebeği oyuncak ayı gibi kucaktan kucağa mıncıklatıp sevdirip öptürmem daha çok ufak olcak dedimm...
ben şimdiden kıyamıyorum dokunup öpmeye dedım.kayınvalidem ben öpüp sıkıp sevicem dedii
bende tabı seveceksınız ama biraz büyüsün daha minnacık olcak sıkılır mı dedim..oda bana ayı enceğini kıskanırmış senınkide o misal dedii...:1shok:
bazen onlara oturmaya gittiğimizde yada bize geldiklerinde kendımı okadar yalnız hissediyorum kı onların arasında....
inş herşey hepimiz için iyi olur canım yaa:Saruboceq:

dilmuhcum ya seninki neden küstüydü
doğumda da arayıp sormazsa zaten onu hayatından sil derim
ben ce en güseli akraba ilişkileri olacak ama ne onun ne de kendi ailen sana çok yakın olacak
uzak olmaları en azından daha az sorun demek
heleki eşinin ailesi yakındaysa daha kötü
gitmezsin niye gitmedin olur zırt pırt gelirler
laf sokarlar falan
kıslar ya kızım acayip tekmeliy beni
uyuyamam zaten böleyken
çokda uykum var aslında acaba huzursuzmu oldu

banada kovsanız çıkmayız diyo eşimin teyzesi,kayınvalidem flnn ayy hepimizde durum aynı desenıze.tamam anlamaya çalışıyorum bizimkilerin ilk torunu heyecanlılar ama düşüncelı olsalar ne iyi olcak yaaa

ya kıslar ben bu kalma işine aklım ermedi
kalıpda ne etcekler
biz bakamıyacakmıyız sankim
geceleri kocişimiz biyere gitse anlarım
gece kociş varken hayatta ben birlerinin kalmasına izin vermem
ne işleri varya bide onlarımı düşüncem ben zakinlik isteyen biriyim
eşim bilir tv bile fazla açmam ben uğraşcak illa bişey bulurum
inan beni şuan bebek hiç germiyo kuru kalabalık olacak diye geriliyorum
istemiyorum ya kimseyi
valla öle bir durum olursa da baştan tepkimi veririm

canım kocişle küsmüşler.
kaynanam banada küsmüş benle hiç alakası yok.
valla doğumdada aramazsa zaten çok kırılırım.
hayatımdan silmek klay kolay olmaz galiba kocişin hatrına ama muhattapta olmam
yani aramam sormam işte karşılaştığımızda mecburiyetten konuşurum.
benim ailemde işe yaramıyo onlarda aramaz sormaz annem vefat ettiğinden beri böyle oldu
canım benimkide gece fazla oturunca çok tekmeliyo sıkma canını canım

he nan geçen kayınvaldemle akrabasına gittik
kuran okumaya başlayacaklarmış
kayınvaldem de ben gelinimin doğumuna kadar gelirim sonra beni beklemeyin
bebekle ilgilecem demezmi
annemin geleceğini bilmiyor herhalde
kendi annem dururken ben onu yanımda istermiyim
annem olmasa bile ne işi var hergün yanımda
ayy bide 5 dk aramız var ya zırt dedimi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…