2009 Kasm Anneleri

dilmuhcum tahmin edebiliyorum heyecanınızı tatlım
teyzesi duru şuan uyuyo ama birazdan kaldırıcam süt saati geliyo çünkü gerçi mızmızlanmaya başlar birazdan benim minik meleğim

dilmuhcum tahmin edebiliyorum heyecanınızı tatlım
teyzesi duru şuan uyuyo ama birazdan kaldırıcam süt saati geliyo çünkü gerçi mızmızlanmaya başlar birazdan benim minik meleğim

ahh canım sen yerim ben onu yaaa.
resimlerine bayıldım canım allah bağışlasın hele o uyurken olan resmi yerim ben onu yaa

ya kızlar bişi sölicem akşam canım sıkıldı biraz eşime kızdım
bu akşam kayınvalidemler geldi başladı bana mutfakta ay sobayıda kurdukta bilmemnede falan demeye yani alttan alta bize gelin demeye calışıyo
neyse bişi demedim iyi ne güzel dedim
sonra ben kızımı emzirirken eşim geldi karıcım hafta içi hastaneye gidicez ya biz en iyisi bu akşamdan annemlere gidelim orda kalalım bi daha arabayı git al derdi olmasın falan dedi ay cok sinirlendim kızdım içim içimi yedi dedim gelen giden olur hem yarın sağlık ocağına gideceğiz falan dedim ayıp olmasın diye kayınvalidemlere o arada kayınvalidem geldi ayy bu akşam bizemi gidiyos bundan sonra bizdemi kalcaksınız demezmi hayır yarın sağlık ocağına gitcez hem daha randevu almadıkki ne hastanesi dedim onlar gidincede eşime kızdım bana bi daha emrivaki yaptırma
daha bir aylık bebeğim ordan oraya sürükleyemem kusura bakma zaten bi doğum yaptım hastanelerde perişan oldum ayrı ayrı 2 hastanede günlerce yattım evime gelmeden kayınvalidemlere gittim 10 gün kaldım e ordan geldim anneme gittim 1 hafta orda kaldım daha evime geleli 1 hafta oldu banada biraz hal ver yeter artık ya dedim kızdım oda özür diledi
ama lütfen kızlar haksızmıyım bir damlacık bebeğimi daha yen, evimize getirdim yatağına daha yeni alıştı yavrum şimdi alıp 1 hafta başka yeremi götürcem hem niye kalmak zorundayım onuda anlamış değilim ya

bende yatıyom gacılar iyi geceler size yarın görüşürük nasipse
iyigeceler canım

alkisalkisalkis evet tatlım maşallah neler atlattınız durumuzla ama şükür hersey yolunda.annelık duygusunu yaşamamıza az kaldı Allahın izniyle kucağımıza alsak bi...
iyi mi durumuz ne güsel resimler ya maşallah tatlımm....
buarada faceden sana arkadaşlık daveti gönderdım kım bu deme sakın. g.....ö..... benım canım...

haklısın canım hem sende kendı evınde olmak istiyorsundur bebeğinlee...onlardada annendede kalmışsın bak zaten...
boşver canım nasıl istiyorsan öyle olsun.eşinede mutlaka söyle böyle bi durumda evde olmak istiyorum de benuı strese sokmayın neolur de...
minicik yavrucak yatağına evıne alışsın...orda oraya taşınmasın ya yazık yavrucağa...

canım bnenim bana sorarsan haklısın.yani insanın en rahat ettiği yer evi-ki senin evinde olmaya ne kadar ihtiyacın vardır tahmin edebiliyorum.hem hem durucuğada yazık ordan oraya ordan oraya yorgun düşer yavrucak.kocanada kızma canım annesinide senide kırmak istemez sonuçta.
kaynananda az anlayışlı olsun canııım.gerçi bu kaynana dimi.sen takma kafana torununu hep yanında istiyo demekki boşver.
sen kocanla konuş durucuk daha çok minik yazık ona yollarda yorulur hem kendi yatağında uyusun ne güzel.
haklısın sonuna kadar ama vardır onlarında haklı sebeplari sen sıkma canını boşver

izin vermem canım zaten buna hemde bir hafta napcam ben orda ya kendi annemin evinde rahat edemiyorum kaldı orda rahat edeyim hemde bebeğimle aynen bunlarıda söyledim eşime oda özür diledi benden bende özür dilemedene önce düşün biraz banada danış sonra ortaya at fikirlerini dedim napim çanta gibi bir bucuk ay ordan oraya sürüklendim banada yazık şimdi kimse kusura bakmasın bebeğimi taşıyamam ordan oraya

iyi geceler kıslar
yeni geldik bizde kocişin abisine gittiydik
konu da baya derindi valla
bebek gelecek diye herkesin ağzında bir sürü laf acayip gerildim yaaaa
başım ağrıdı sıkıldımbir açam dedim
aynı derlerden karakızım da dökülmüş
karakızım canım seni gördüğüme sevindim
durumuz ne yapıyor
uyandımı yoksam
ayyy seni de anlayabiliyorum ne kadar yoruluyorsunduır
inanırmısın insan o an sadece bebeğiyle uğraşmak istiyor
onun dışında bide aile sorunlarıyla laflarıyla uğraşmaya kimin gücü yeter
bu dönemde herkesin anlayışı olması lazım bence
ve en önemlisi bazı şeyleri ki heleki sorunlu bir doğum olduğundan sadece karı kocaya bırakmaları lazım
ben bile çoçuğun olmasında çok meiletle nasıl uğraşacam diye düşünmeye başladım
moralimiz şimdiden çok bozuldu kocişle

ayy yetişemedim karakızımıza sanırım
özledim ya seni gız durumuz doysunda bekliyorum cnm

meleğim sen ne yapıyorsun geçmişe bakmadan daldım bu sayfadan
varmı yeni bir havadis
eda geldimi bugün topiğe bilgin varmı cnm
özgemizden de ses soluk yok

canım kıyamam ya neler diyolarkı...ne oldu canım yaa
ne olur moralını bozmamaya çalış ipeğimizde üzülüyodur bak zeytıncım yaa

bugün kızım çok yoruldu 3 saat yolda geçirdik karnım gerildi
akşamda gergin konuşmalar cereyan etti
hiç uyumadı karnımda gergin oldu hep
ses tonlarından baya etkileniyo kızım duyuyor herşeyi
bide benim stresim onada yansıdı sanırım
şuanda hala kıpır kıpır
ama rahmime bişeyler batıyor gibi
hiç böle olmazdı kıslar neden oluyordur
diyorumgerildi tekmemi atıyor şeyime diye ama genelde yukarda oluyordu acaba dönmüşmüdür diye de düşündüm hani offff offff

ne bu insanların derdi bi anlasam kimi doğuma gelmemek için kırk takla atar kimide doğuma karışır.
milletin canımı sıkılıyo ne

iyiyim canımnapayım işte uykum yok oturuyorum öle pc başında..
valla canım bugün eda yazmış ama bebişi 2750 gr 47 cm miş.29 ekım de sezeryanla doğum yapıcakmış bunu okudun mu bılmıyorumama yazayım dedım....
özgeyi bugün arayamadım dün aradım konuştuk biraz.dün eve çıkmışlar,iyilermiş ikisidee...

ay eşimin tarafı hep sizinde kızınız bir doğsum sizide görecez
dediklerinizi yapamayacaksınız
şunu yedirme bunu yedir kucağımıza alırız biz öle severiz
ek mama ver verme ayy herşeye karışıyorlar
sanki felaket geliyor yaww
hiç biride halledersiniz demiyorlar
hep kötü şeylerden bahsediyorlar heleki biz kimseye karıştırmayı düşünmüyoruz
eşim bile kendi ailesine kızıyor
biz iki sene sonra 2. bebek düşünüyoz diyoruz
gülüyorlar birinciyi bi yapın ikinciyi biraz zor düşünürüsnüz diyorlar ayyy ne sinir olduk yaw

canımbenım tabıkı anne ne yaşıyor hissediyorsa bebeğinde hissediyor tüm negatiflikleri aman tatlımm ondan gerilmiştir ipeğimiz kıyamam ben prensesimize....
ne bu insanların derdi bi anlasam kimi doğuma gelmemek için kırk takla atar kimide doğuma karışır.
milletin canımı sıkılıyo ne
he tatlım valla haklısın....

görmediydim cnm sadece birileri sezaryan olcakmış demişti de demek gün bile almış
eda da demek ekim anası olcek
kovacam ben bu kısları ekim topiğine
normal olsa neyse
gitsin kasımdan gün alsaydı eda da ayy sinir oldum
hep şu doktorların keyfi yokmu

ayyy ne o öyle her şeyin içindeler size ne ayol.
aman ya sizde onlara bişey demeyin boşver kafanıza göre takılın.
benimkilerde öyledir mesela her şeye bi kulp takıp hevesimizi kırarlardı bende bi daha onlara hiçbişey demedim.
herşeyi yapıp sonra söyledim.
sizde takmayın.
bak bebiş gelince onları kafana bu kadar takarsan daha çok yorulursun.boşver gitsin
onlarda konuştuklarıyla kalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…