2009 Kasm Anneleri

şimdide cıkmasınlar o zaman bizimi adam yerine koymuyolar anlamıyorumki zaten bebek olcak yorulcaz bide onlarlamı ugrascaz benimki bişe yapmazda bana gelince gecen hfta yediler içtiler ev darmadagın gittiler ay insan yedigi bulasıgı yıkar bari yiyen masadan kalkıp gitti ben topluyom bide utanmadan odadan bagırıyorlar ay bırak yıkarız biz diye ama yapmaya gelince yapmıyolar mecbur kalkıp yapıyosun bide ertesi gun arayıp yaptınızmı işleri diyo ölürmüsün öldürürmüsün

ya bencede kendine güzendikten sonra birilerine gerek yokki.
ayy bide onlara ne yedirilecek onu düşün,
ne zaman yatacaklar
ay kalktılar kahvaltıları
yok anam yok oda ayrı bi gerginlik
ben biri benim evimde bana hizmet etse ben oturamam ki birine misafirliğe gittiğimde bile oturamıyorum.
bide bana biri gelirse onun peşinde dolaş dur oturursam utanırım ben

seninkide cok yakınmış cıkmas senden o şimdi ayyy allah yaardımcımız olsun

dilmuhcum allah rahmet eylesin tatlım
seni anlayabiliyorum
insan kendi ailesinden destek göremeyince daha bir kötü oluyor
heleki eşinin ailesin de de kırgınlık varsa bu daha da kötü
allahtan senden kaynaklanan bir sorun değil
bebek olunca aramazlarsa eşin bunu dert etsin zaten sen değil
hepimiziçin hayırlısı olsun kıslar
inşallah herşey yolunda gider
düşünorumda ben arta kalan zamanlarımda da topiğe girer dertleşirim diye düşünüyorum
bunlar evden çıkmazsa ben bilgisayarı bile açamam ayolll
yok yokm ben alıştırmayım baştan en iyisi

valla cok haklısın bide ne yedircem diye dusun bide uyku sorunuda olursa hepten yandık benim işim vardiyalı calışıyo bi taraflarımıda yırtsam benimkiler kalır gitmes bende evimde birilerinin mutfaga girmesinden nefret ederim napacaz bakalım

ayyy üstü kapalı söylesen canım annem gelecek diye.
en azından oda kendini çok fazla hazırlamasın kaynanalık yapmaya
herkes kafayı yemiş valla
hadi siznkiler kaynana bende teyzemi anlamıyom
hani biliyonuz doğumdan bikaç gün önce gelecekmiş ya
ben anlamıyorum
insanın gelmeye niyeti olsa şimdiden gelmezmiki
sonuçta şimdi daha çok ihtiyacım var
ama yok ayak yapıp duruyo

evet kızlar işimiz zor ama üstesınden gelcez inşş...yeterkı biz bebeklerimiz ve eşlerimiz yanımızda olsunlar...sağlıklı olsun minişlerimiz...
hiç yanı kendı ailenız varken onlarda gelıp süreklı rahatsız etmezler heralde yada kalayım demezler...
Allahtan kayınvalide çalışıyoda her an her saat yanımda olmıcak ama izin saatleri ve akşmları napcam bılmıyorum.kadın yemek yedikten sonra bile saat 10 kuş gibi yatıyo ya ben mı bakcam ona yoksa o mu bana yardım etcekkkkafamçokkarıştı

dilmuhcum aynen canım ya
bana yardımcı olmaktan çok zararları olurlar
dediğin gibi ne ikram etcemimi düşüncem bebişimi mi
gidip kayınvaldeme yemek yapmı diyecem hayatta yapamam bunu
valla şundan eminim ki beni bebekten çok gelenler yoracak
ulan akrabasıda hepaynı mahallede
yandım ki ne yandım

ayy bende girerim bebiş uyudukça.
kız sen çok takıyon kafana haklısında ama sen tavrını koy.
alttan alttan işle kimseyi istemediğin.
ayy benle allahtan hiç alakası yok hatta benim sonradan haberim oldu.
sadece kaynanam küs canım kaynatam görümcem ararlar konuşuruz
benim ailem çok fena çoook
ayyy benim kocişte bi gün gece bi gün gündüz çalışıyo ama kimsenin beni salladığı yok aman istememde kimseyi.

kız senin kaynana hiç bişey yapmaz zaten desende.
seni ramazanda şu halinle yardıma çağırmamışmıydı yanlımı hatırlıyom.
sen istersen şimdiden buzluğa ikramlık bişeyler at tatlım yoksa çok yorulursun.
ay millette anlayışlı değilki gelseler ilk gün bişeyler yapsalar ikram etseler.

bend evde olurlar kk ya giremem rahat rahat burda herseyımı paylaşabiliyorum.inş canım sende bişeyler dersın annem gelicek hem bende her işin altından kalkabiliyorum şükür dersin..yolunda olmayan bişey olsa bile asla sölememek lazım annam bunlar alır dadalarımızı elımızden.işte ozaman ne olur sinirimden naparım bılmemkötükedihüso
ya bende kendı işim kendım yapmayı severım başkasının yaptığı içime sinmezbenım eşimde vardıyalı çalışıyo 3 vardıya geceleri kesın kalcak yanımda yaa...valla bunalırsam sölicem gelemem ben böl seylere...

he canım bılıyoz az cok anlatıyosun yaa ya ne bil,im insan gelır yanınd akalır hazıelıklara yardımcı olur...madem o kadar endişe içinde...
yok annem anladım bana benden başka kımseden fayda yok bide eşim var Allah razı olsun...
herkes kendı işine nasıl iyi gelıyosa onu yapıyo valla...

aynen ta kendisi cnm
düşün artık daha da kendine yardıma çağırandan ne beklersin
o yüzden dert ediyorum ya
ben annemin gelmesini kesinleştirem de kocişe diyem en azından o da çıtlatır ben de
ona göre ümitlenmesin
kırıcı olmadan halletmek istiyorum en azından annemin geleceğini öğrenirse geri adım atar
ben 6 ay sonra çalışmayı düşünüyorum ya o zaman kayınvaldem bakacakmış
ondan bazı şeyleri alttan alıyom
gerçi o zamnalar bir gelsin nasıl ayrılıp teslim ederim bilemiyorum

amanın canım sen ozaman yavaş yavaş hissettir onlara onlar bizi huzursuz ediyorlaryaa bizde insanız yaaa.eve gelenlere bari kalkıp ikram hazırlasınlar konuşturuyorlar ya..
aman cnaımhiç bişe yapazsan misafirler için kuru pasta al yanınada serbet bitti.
valla aslında rahat bıraksalar ihtiyacımız olduğu durumda söleriz biz...
elımızden gelenın en iyisini yapcaz bebişler için....
Dilmuhcum Allahtan uzaktasın sanırım demı.uzakta olunca ne güsel yaaa

yok bacım tabi.kimseden fayda yok valla.kendini düşüncen başka çaresi yk.
buraya geldiğinde diyoki getir çantanı hazırlayalım.27.haftamda falandım dedim daha yıkamadımki hiç bişeyi yıkansın sonra hazırlayalım.
yok bişey olmaz getir çantaya koyalım sonra yıkanır ne olacak hazır dursun dedi.
çantaya koyacak beişeyde yok ha sadece hastane çıkışı var o kadar.neyse dedim kalbini kırmayayım çanytaya attık hastane çıkışlarını o kadar.
ya bide nasıl abartıyo gelcemde gelcem.tamam diyorum gel diyoki tamam sen doğumda bikaç gün önce haber ver.
ya niyeti olsa şimdiden gelmezmi ne kaldıki doğuma.
bak ben diyorum size bu kadın doğumdan sonrada olsa gelir millete gittim doğuma diye konuşur durur amacıda o zaten.milletten utanıyo yoksa gelmez.

dilmuhcum valla böle iyisin cnm
olmalı daha bir dert
kociş olsun tek yanında sana yeter
bak benim kardeşimin bebişi bugün 40çıktı ığdıra gidecek yakında
ve kocişi polis bazı geceleri yanında kimse olmayacak
ama tek başına o nasıl halledecekse bizler hayli hayli hallederiz
heleki oraya tayin sebebiyle gidiyoı tanıdık kimsesi bilem olmayacak
kimse olmasın ben tek başıma bakarım kızıma

sırf misafirlerim çok olur diye dondurum doldu şimdiden
milleti düşünüyom şimdiden
zaten şuan normal doğum yollarını arıyorum bide doğum sonrasını düşünğyom ya sinir oluyom

valla dilmuh en rahatımız sensin bosver konusmassa konusmasın bak bize napcaz diye düşünüp duruyoz

kız bende teyzemden çekiyom o daha çok kızdırıyo beni

evet sen kalbini kırmadan kötülük yapmadan annenin geleceğini ona gerek olmadığını söyle.
aman ne yapacaksa gelip.
anca herşeye konuşacak eminim.
sokma canını sen önce annnenle bi konuş gerisini halledersin

tabi ya ihtiyacınız olunca söylersiniz ama kaynana ya yapacak kaynanalığını işte.
evet canım ben kaynanamlara hep uzaktaydım onlar ankarada ben vandayım
teyzemlerede yakındım işte istanbuldalar onlar ama ben vana gelince daha bi değere bindim.
istanbulda otururken aramızda 10 dakika mesafe vardı kapımı açmazdı.taşınırken bile yardıma gelmedi.
şimdi ne olduysa işte gelcekmiş sen 10 dk lık yere gelme kalk istanbuldan vana gel buda bi tür işte

kız benim kocişte polis oda geceleri evde olmuyo.bak şimdi işte mesela.
yeni geldik buraya daha 3 ay oldu bizde kimseyi tanımıyoz aynı durumdayız kardeşinle.
ama emin ol insanın birilerine ihtiyacı oluyo.
benim kocişte 15-20 gün izin alcak sırf doğum için yıllık izin kullanmadı adam doğumda alcak mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…