2009 Kasm Anneleri

tamamda anlamadıgın sen niye veriyon yolparasını

ya işte kocası yok emekli maaşıyla geçiniyo.
yanıma geliyo ya kızlarıda vermez biliyom bende yazık dedim verdim.
o zaman gezmeye gelmişti
şimdi gene bekler bizde ne bilek çok para yaaa valla.
650 vermiştik o zaman.oda 10 gün öncede almıştık bileti.
şimdi daha çok tutar.
e bide doğum masrafı var bakalım o ne olacak.

tamamda sende calısmıyomuşsun sonucta onunde dogum var ona ucak parası yollican parayla dogum yaparsın ya kimseden kimseye fayda yok bu dunyada onun dusunmesi lazım ama nerde allah yardımcın olsun ne diyim insallah gelmez sende rahat edersin eşinle rahat buyutursun bebişini

çalışmıyorum bende canım.
valla gerçektende kimseden kimseye fayda yok.
yalandan gelecek doğuma sonrada gittim diye konuşcak işte.
şimdi gelip yardım etse ya dimi ama olurmu hiç.
inşallah gelmez.anam bu karı yüzünden benim sütüm kesilir allah korusun
buraya geldiğindede hiç acımıyodu bana kız hep gezmek istiyodu.
vanda nereyi gezeceksek artık.
gezmeye gelmişti yani oda ayrı bi deli etti beni.
kociş geceden çıkıp geliyodu uyumuyodu gezmeye gidiyoduk geceye gideceği gün gezmeye gidiyoduk
ayy hava çok sıcak pazarda geziyo gidelim diyom yok az daha gezek diyo.
anaaaam deli olmuştum

ay canm takmıcaz artık kafaya konusuyoruz bole ama sonucta kendimize ve bebişlere zararı dokunuyo ne diyelim insallah gelmez yada sen hic yok parası teklif eetme o kadar gelmek istiyosada kendi alsın biletini gesin senden istersede teyze bendede yok malum dogumda var onumde dersin yapcak baska bisey yok

ben parasından geçtim bacım ya.
o şimdi telefonda çılrıtıyo ya gelince deli eder gider.
aman takmamak lazım.
herşeyin hayırlısı olsun.
canım sen niye uyumuyon
benim kociş işte bugün yalnızda uyuyamıyom

ben hemen hemen bu saatlere kadar oturuyom alıştık artık oglumla sabaha kadar oturuyoz oglene kadar uyuyoz ama kalkıcam şimdi hafiften geldi uyku bugun işte yaptım yoruldum artık yatma zmanı sana ii geceler cnm yarın gorusuruz insallah benimkide yarın yani bu gun geceye gidcek ben yine buralarda olrum optum ii geceler

iyigeceler canım
öptüm bende
bende az tv izleyem uzanıp

günaydın ebişimm hee bi geçmişe bakem dedimdi dee sen nediyon gıı bu saattee git uyusanaa

uykum yohh nann bu ne şincikkkk kafamçokkarıştı herüfü işe yolladımmm başka zan olsauyuklardım emme şinci heçç uykum yok gıııı temizlik yapcem şimciikk

ay bu izne çıkanlar da bele oluyoo ne hikmetse yok anam ben cuma kocişin gittiğini bile duymamışım :kedi: ama bu gece de uykumun hiç tadı yoktu gündüz çok yorulmayınca gece uyunmuyo heralde yaa
tüm gece deli gib park yatakla uğraştım amma takmışım kafaya yaaa kafamçokkarıştı

anam 8 senedir full çalıştımm şimdi işe gitmemek çok acaip geldii gııııııı sudan çıkmış balık gibiyimmm :kedi:

beratefe marrtt günaydın kızlarrr napiyonuss? mart izindesin dimi cicm ? canım duru naz a yolladığın cicilere bayıldım harikasınn opuyorumnanaktan

anam 8 senedir full çalıştımm şimdi işe gitmemek çok acaip geldii gııııııı sudan çıkmış balık gibiyimmm :kedi:
delüüü
4-5 ay evdesin artık gıı ay nasıl olcek ben de merak ediim hee :roflol:

günaydın gurbet

beratefe marrtt günaydın kızlarrr napiyonuss? mart izindesin dimi cicm ? canım duru naz a yolladığın cicilere bayıldım harikasınn opuyorumnanaktan

ben de bayıldım onnara yaa
ya bu ara hiç bişe alasım gelmiyo gıı niyeysee perş. izne ayrılınca bi ankamall yapem diim ama bakalım yapabilecemmii dr.a gidecez bi de o gün anaaam alttan muayene var akannehir

ben de bayıldım onnara yaa
ya bu ara hiç bişe alasım gelmiyo gıı niyeysee perş. izne ayrılınca bi ankamall yapem diim ama bakalım yapabilecemmii dr.a gidecez bi de o gün anaaam alttan muayene var akannehir
çüş nann daa bişi alma artık lazım oldukça alırsı bebeeemm çok aldın gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…