2009 Kasm Anneleri

ben de bayıldım onnara yaa
ya bu ara hiç bişe alasım gelmiyo gıı niyeysee perş. izne ayrılınca bi ankamall yapem diim ama bakalım yapabilecemmii dr.a gidecez bi de o gün anaaam alttan muayene var akannehir

alma artık kız bişey yeter. siz bçle aldıkça ben kendimi kötü hissediyom hiç bişey almadım diye. bebek büyüdükçe alırsın artık.
benim dr alltan muayene yapmayacak sanırım. doğum sırasında bakar artık

kendimi suşlu hissediom gııı töbe töbee sanki kaytarıyomuşum gibikaydirigubbakcemile3
delüüü anam bi gidem eve hiç suçlu muçlu hissetmem asıl onnar suçlu hissetsin nan bu halimle hala gelip gidiim sağolsunnar çalıştırmıyolar pek de gelip gitmek işkence yaa -tatlicadiarzu-
çüş nann daa bişi alma artık lazım oldukça alırsı bebeeemm çok aldın gııı

yaa sanki eksikmiş gibi geliyo yaa bodyler falan bi de böle body don başka bişe yok ilk zamanlar için tulum mulum azmış gibi geliyo ay aman neyse doğsun da gider alırız yaa yetmezsee

eccükk uzaniiimm bariii (ayy gıcık olurdum cerin böölee söledikçe gııı) kaydirigubbakcemile3

eccükk uzaniiimm bariii (ayy gıcık olurdum cerin böölee söledikçe gııı) kaydirigubbakcemile3

ben de saa gıcık oldum şimdi :mymeka: neysee böğün 4de endokrin dr.una gidecem ööle geçecek soora da son 2 güün :lepi:

günaydın asebaaa

ay benim bugün dizlerim ağrii yaa kemiklerim dün süt içmedim ondan mı olduki gıı :sinifsinif:

aslında ok işim var ama nerden başlıcam nası yapcam bilmiomm

yat gitsin böğün :roflol:
ay benim hiçbişe yapasım gelmiyo depresif oldum gaaba akannehir

ayy bende bebişimin eşyalarını yıkayıp ütülesem diodum ama ayaklarım hala şiş
ve kayınanam cumartesi gününki düğünün mevlüdü varmış illa gel deyüüü
halimi görüyoo ama gel bizde yat geç gel deyüü emme gelme demiii
belkim oraya giderümm öğleden soora gidemde başka bişe olursada gitmem
ayyy sıkıldım bu ısrarcı hallerden yarın yıkarım eğer vaktim kalırsada ütüler kaldırrım
bide kaynanam aldıklarını getirmiş 2-3 parçada zatii hepsini bir yıkayımm diyee
yıkayıp ütüleyip getirse ne var sankii ben zaten ütü yapamıyomm
elim çok kötüü neyse yapcaz artık tek başımıza

amaan gitme beee canın istemiyosaa zaten ayakların şişmiş bak yat dinlen kız
ben de herbişeyi yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam da hazır odayı süslicem eccük yatamızı da kurduk bi silcem bi de minder kılıfı bakem diyom koçtaştan aslında kumaş alıp diktirmek istiyodum ama heç uğraşamıcaam -tatlicadiarzu-

boncuk, mevzey günaydın valla en son doğurdu işte daha da haber yok benim bildiim

herkese günaydına.s.
anam bu karılar bu gece sapıtmışlar heee
zabaha kadar çene yapmışlar
oku oku gözlerim döndü falla :bbo:
hepisini okudumda rahatladım
şimdi gönül rahatlığıylan gafaltu edebülürün cokacimcoook
bugüne toktoraa gidecümm hihoyyytkızımı görücümm hihoyyyt bakam ne kaa olmuş kızım
soora burda bi alışweriş merkezi war kendimi oraya atıcam
yarında kadın gelcek temizliğim biticek inşallhzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…