herkese günaydına.s.
anam bu karılar bu gece sapıtmışlar heee
zabaha kadar çene yapmışlar
oku oku gözlerim döndü falla :bbo:
hepisini okudumda rahatladım
şimdi gönül rahatlığıylan gafaltu edebülürün cokacimcoook
bugüne toktoraa gidecümm hihoyyytkızımı görücümm hihoyyyt bakam ne kaa olmuş kızım
soora burda bi alışweriş merkezi war kendimi oraya atıcam
yarında kadın gelcek temizliğim biticek inşallhzemuszemus
ooohh tubikk kızınna randevun mu var böğün gııı
ay benim de yarındı ama kociş gelemiyo deyü perş.e aldık ya bana dr. hiç göstermiyo artık ekranııı :gitme:
he gı kızımla randevum war hihoyyyt gerçi doktordan randevu almadım inş muayene olabülürün :Saruboceq:
senin doktor niye ölee uyusluk ediyii nanklava:
nan bişe annaşılmıyo ya artıkk heralde ondan göstermiyoo benim de aklıma gelmii falla bakem deyüüü
ay 3 boyutluya bidaa gidesim var benim merak ediyom yavruşumuu benneyaptımki
boşwer girme 3 boyutluya falan
zaten şurda ne kaldı gııı kucağına almana Allahın izniylen :Saruboceq:
canlısını görürsün hihoyyyt
günaydın nazlımmopuyorumnanaktanGünaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s.
Doğuran varmidur delikafadulden
Biz iyiyiz çok şükür biryandan geziyoruz biryandan misafir karşılaşıyoruz çok şükür yaramaz bir durum yok :CüvCüv:
zaten var bi tane 3 boyutlu fotosu gıı ama şimdi nasıl oldu meral ediyom da zaten artık anlaşılmıyomuş herhal
ayy gitmek istemiyomm ama gidemde başka gezme için çağırırsa gitmemamaan gitme beee canın istemiyosaa zaten ayakların şişmiş bak yat dinlen kız
ben de herbişeyi yıkadım ütüledim yerleştirdim çantam da hazır odayı süslicem eccük yatamızı da kurduk bi silcem bi de minder kılıfı bakem diyom koçtaştan aslında kumaş alıp diktirmek istiyodum ama heç uğraşamıcaam -tatlicadiarzu-
günaydın canımm iyi haberlerle gelirsin inşallah canımherkese günaydına.s.
anam bu karılar bu gece sapıtmışlar heee
zabaha kadar çene yapmışlar
oku oku gözlerim döndü falla :bbo:
hepisini okudumda rahatladım
şimdi gönül rahatlığıylan gafaltu edebülürün cokacimcoook
bugüne toktoraa gidecümm hihoyyytkızımı görücümm hihoyyyt bakam ne kaa olmuş kızım
soora burda bi alışweriş merkezi war kendimi oraya atıcam
yarında kadın gelcek temizliğim biticek inşallhzemuszemus
hoşgeldin canımm doğuran yok galibaaGünaydın Kasım Fıstıkları Ve Fıstık İçleri a.s. a.s.
Doğuran varmidur delikafadulden
Biz iyiyiz çok şükür biryandan geziyoruz biryandan misafir karşılaşıyoruz çok şükür yaramaz bir durum yok :CüvCüv:
günaydın nazlımmopuyorumnanaktan
bi vukuat yok çok şükür :Saruboceq:
bütün bebelerin keyfi yerinde herhaldegelmek istemiyolar kaydirigubbakcemile3
ben 30. haftada girdiydim o zaman bile zor görüntü yakaladık şimdi daha zor görüntü yakalarsınız :1no2:
selam nazlıımm doğuran yok şu an itibariyle asayiş berkemal
Akıllı Bıdıklar vaktinde gelecekler Allahın izniylede :Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi: 37 hafta Ya bugünleride gördük Şükürler olsunn Allahım hepimizi tamamına erdirsin:Saruboceq:
amin canım inşallah o günlere bizimde sağ salim çıkmamız nasip olsun
ayy bayılazaaaam akannehirayy gitmek istemiyomm ama gidemde başka gezme için çağırırsa gitmem
şimdi gitmezsem heç bişeye gelmiyoon deyücü anlamıyolar napam canım yaaa
benim bi sürü işim var kimse ihtiyacın varsa gelelim demii anca biyerlere çağırıyolar
dün kocişe kızdım zatii dayısının adını koymak istiyoo çocukları yok
bende özel bi ilgimi gösteriyolarki koyacam dedim teyzesinin ve diğer dayısının oğlanlarına bakıyolar onlar koysun çocukları olduğunda dedimm
ben şu haldeyim kimse beni arayıp sormuyoo benim burda kimsem olmadığını biliyolar dedim
güyaa bi sürü akrabaları var ne kimse geliyoo ne kimse arıyoo nede beni çağırıyolar gel diyeee
anca kaynanam karıların içine giderken illa gel diye arıyoo
günaydın canımm iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
ayy banada perşembe gelecek inş kadın
hoşgeldin canımm doğuran yok galibaa
Günaydın Krispim a.s. a.s. a.s.
Bakayım bulayım Tuğbam kanal 1'i hoş anne olunca çok şeyi zaten anladımda bu katmerli katmerli olucak kaydirigubbakcemile3
ayy bayılazaaaam akannehir
allah kolaylık versin asebam yaaa
bizi de kimse arayıp sormuyo ama allahtan hiçbişeye de karışmıyolar :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?