2009 Kasm Anneleri

Gümüşüm günaydın canım benim a.s. a.s.

Linki düzenledim yeniden şu küçük fıstığı bir izleyin:)))))))

ay valla yapılcak bişey var mı diye sorana da ben hep yok derim ay nasıl diim şlu var bu var diye yaaa yapcak olan gelir yapar dimi amaaa

nan hem yapacak bişe yok disin hem isteyen gelir yapar disin
ağlamayan bebeğe emzik verirlermi ayol:uhm::uhm:
ayy bende kimseye gel demem işim vara ama yaparım ben yaparım zahmet olmasın derim
yapmak isteyen anlar ve gelip yapar diye

slm kızlar a.s.
slm canımm

nan hem yapacak bişe yok disin hem isteyen gelir yapar disin
ağlamayan bebeğe emzik verirlermi ayol:uhm::uhm:

haklısın fatom da diyemiim ben yaaa nasıl olcak bu iş bilmiim fisfisfis bi anama diyom şu var bu var diyee bi de yakın arkadaşlarıma hiç yakın bulamıyom öbür tarafı needem benneyaptımki

ayy bende kimseye gel demem işim vara ama yaparım ben yaparım zahmet olmasın derim
yapmak isteyen anlar ve gelip yapar diye

slm canımm
ben diyemem zaten kendi işimi kendim yaparum yaaaa
haklısın fatom da diyemiim ben yaaa nasıl olcak bu iş bilmiim fisfisfis bi anama diyom şu var bu var diyee bi de yakın arkadaşlarıma hiç yakın bulamıyom öbür tarafı needem benneyaptımki

bende diyemim kız hem gelselerde yapsalarda içme sinmez
ben ailemdende istemiyom kendim ne kadar yapabilirsem o kaaa dediğin gibi yapmak isteyen bakar görür eksiği yapar demi a.sa.s

asebacım hepsi çok güzel bacım allah güle güle kullanmayı nasip etsin o kaaa bebek eşyası 3 dene bebek büyütür kız baya almışsınız

nenniside benimkinden benimki pembe ama napak buseden kalma oğluşumuz pembe beşikte yatacak artık :çok üzgünüm:

bende işim var gelip yapın diyemem
sadece yardım gerekmi felan dendiğinde gerek yok işlerim var ama ben yaparım derim
anlayan gelip yapar ama soran olmadığı eçünn kendi başıma yapayrumm zatiii :roflol:

sağol canım tşk ederim ama onun yüzü değişebiliyoo
yeni yüz diktirseydin keşke
yok gıı çok bişe almadım anam ve kaynanamda alacak deyüü
yok sa gözüm daha açtı sırnaşık şey :roflol:

biz de pembiş aldık park yatağını kociş şimdiden bunu ikincide nasıl maviye dönüştürürüzün planlarını yapii gıı :roflol:
abooo bu velet bi tepik atiii acaip tuvaletimi getirii nan üşeniim haa gitmeye de offf

bu aldıklarım sepet hariç 680 tuttu emme indirim yaptılar 500 verdik
sepetide 225 demişlerdi 150 ye aldık toplam 650tl ödedik
toplu alınca uyguna geldi bu fiyata benimkiler dahil deel tabee

keşke ortak bi renk alsaydınız ben şimdi çok ğişman oldum yaaaa
yeşil turuncu sarı ne bilem ortak renk alsaydım böle kara kara düşünmezdim değiştirmeyi düşünmezsiniz nasılsa henüz kullanmadınız

bu aldıklarım sepet hariç 680 tuttu emme indirim yaptılar 500 verdik
sepetide 225 demişlerdi 150 ye aldık toplam 650tl ödedik
toplu alınca uyguna geldi bu fiyata benimkiler dahil deel tabee

hiç bişe değel kuşum orda baya mal var anacım

bende 3 sene önce beşiği 80 tl ye almıştım bu ara çok moda o beşikler yav ortalık kayniiiii
benim ablamda aldı onlardan 130 tl samsundan

yaa öbür renkleri beğenmedik fazlaa
amaan bilmiyom fatom bunu alana kaa ne çektik iki gecedir rüyamda :roflol: :roflol:
zaten park yatağın ikinci çocuğa dayanabilceni sanmıyom :roflol: :roflol: hoplayıp zıplarsa yaln olur o yatak
hiç bişe değel kuşum orda baya mal var anacım

bende 3 sene önce beşiği 80 tl ye almıştım bu ara çok moda o beşikler yav ortalık kayniiiii
benim ablamda aldı onlardan 130 tl samsundan

ben de hasırı yaptırcadım 130a ama vazgeçtim sonra yaa az kullancak deyüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…