ay valla yapılcak bişey var mı diye sorana da ben hep yok derim ay nasıl diim şlu var bu var diye yaaa yapcak olan gelir yapar dimi amaaa
slm kızlar a.s.
selam canım hoşgeldina.s.
ay valla yapılcak bişey var mı diye sorana da ben hep yok derim ay nasıl diim şlu var bu var diye yaaa yapcak olan gelir yapar dimi amaaa
ayy bende kimseye gel demem işim vara ama yaparım ben yaparım zahmet olmasın derimnan hem yapacak bişe yok disin hem isteyen gelir yapar disin
ağlamayan bebeğe emzik verirlermi ayol:uhm::uhm:
slm canımmslm kızlar a.s.
nan hem yapacak bişe yok disin hem isteyen gelir yapar disin
ağlamayan bebeğe emzik verirlermi ayol:uhm::uhm:
Gümüşüm günaydın canım benim a.s. a.s.
Linki düzenledim yeniden şu küçük fıstığı bir izleyin:)))))))
ben diyemem zaten kendi işimi kendim yaparum yaaaaayy bende kimseye gel demem işim vara ama yaparım ben yaparım zahmet olmasın derim
yapmak isteyen anlar ve gelip yapar diye
slm canımm
haklısın fatom da diyemiim ben yaaanasıl olcak bu iş bilmiim fisfisfis bi anama diyom şu var bu var diyee bi de yakın arkadaşlarıma hiç yakın bulamıyom öbür tarafı needem benneyaptımki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291186-kas305m-annelerinin-bebeklerine-yapt305287305-haz305rl305klar-267.html
bunlarda bizim cicişlerimiz bi bakın beğenecekmisiniz bakalım
ben diyemem zaten kendi işimi kendim yaparum yaaaa
bende diyemim kız hem gelselerde yapsalarda içme sinmez
ben ailemdende istemiyom kendim ne kadar yapabilirsem o kaaa dediğin gibi yapmak isteyen bakar görür eksiği yapar demi a.sa.s
asebacım hepsi çok güzel bacım allah güle güle kullanmayı nasip etsin o kaaa bebek eşyası 3 dene bebek büyütür kız baya almışsınız
nenniside benimkinden benimki pembe ama napak buseden kalma oğluşumuz pembe beşikte yatacak artık :çok üzgünüm:
asebacım hepsi çok güzel bacım allah güle güle kullanmayı nasip etsin o kaaa bebek eşyası 3 dene bebek büyütür kız baya almışsınız
nenniside benimkinden benimki pembe ama napak buseden kalma oğluşumuz pembe beşikte yatacak artık :çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/291186-kas305m-annelerinin-bebeklerine-yapt305287305-haz305rl305klar-267.html
bunlarda bizim cicişlerimiz bi bakın beğenecekmisiniz bakalım
sağol canım tşk ederim ama onun yüzü değişebiliyoo
yeni yüz diktirseydin keşke
yok gıı çok bişe almadım anam ve kaynanamda alacak deyüü
yok sa gözüm daha açtı sırnaşık şey :roflol:
biz de pembiş aldık park yatağını kociş şimdiden bunu ikincide nasıl maviye dönüştürürüzün planlarını yapii gıı :roflol:
abooo bu velet bi tepik atiii acaip tuvaletimi getirii nan üşeniim haa gitmeye de offf
bu aldıklarım sepet hariç 680 tuttu emme indirim yaptılar 500 verdik
sepetide 225 demişlerdi 150 ye aldık toplam 650tl ödedik
toplu alınca uyguna geldi bu fiyata benimkiler dahil deel tabee
yaa öbür renkleri beğenmedik fazlaakeşke ortak bi renk alsaydınız ben şimdi çok ğişman oldum yaaaa
yeşil turuncu sarı ne bilem ortak renk alsaydım böle kara kara düşünmezdim değiştirmeyi düşünmezsiniz nasılsa henüz kullanmadınız
hiç bişe değel kuşum orda baya mal var anacım
bende 3 sene önce beşiği 80 tl ye almıştım bu ara çok moda o beşikler yav ortalık kayniiiii
benim ablamda aldı onlardan 130 tl samsundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?