2009 Kasm Anneleri

nazlııım son 10 gün haaa ayyy çok heyecanlııııııııııııııııııı

günaydın canımmm
oohh yağmura kavuşmak için son 10 gün dimiii maşallah
sağ salim kuucağına lamak nasipolsun canımm

Ay bakın diyorum size heyecanlanıyorum ben alıntıları bile sondan başa yapıyorum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
Aminnnn aminnnnnn cümlemize nasip olsun kavuşmak alkisalkisalkis
Ya bugünle 10 birde dimi mart ...o günü sabah alacaklar saymazsak 9 tekli rakamlar cidden bende mart gibiyim telaşlı panik sağlıklımı değilmi ama bunların normal olduğunu yaşamam gerektiğini biliyorum tamamen akışına bıraktım herşeyi zaten yapacak fazla birşeyimizde yok sadece ve sadece sağlıklı doğmaları için dua ediyoruz devam :Saruboceq::lepi:

Yok diilim kafamçokkarıştı delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydınnn kızlarrrrrrrr
biz geldik doktordannnn
çok mutluyum yaaaa
kıızım geçen ay bi ay içinde 250 gr almıştıııı,çok üzülüyodum
bu sefer 10 gün içinde 500 gr almış 2.800 grrr prensesimmmm, yediklerim işe yaramış :)))
bende kilo almamışım hatta 1 kilo vermişimmm buna rağmen bebişim kilo almışşş
doktorumuz çok iyi dedi..tam 36 haftaya girmişiz
ama suyumuz da azalmaaa var o yüzden cumartesi tekrar çağırıyorrr
sık sık kkontrol etmesi gerekiyomuş susuz kalmaması içinnn
4 gr mı ne suyum varmış 2 nin altına düşerse sezeryanla alırım beklemem dedii
ama nedense üzülmedim normal doğum düşünmeme rağmen
hayırlısı neyse o olsun...onun sağlığı yerinde olsuunda başkaa hiç bişey önemli deeğil... bu arada sancı odasında bi kızzza suni sancı veriyolardıı akşamdan beri ordaymış onunda sezeryan olması gerekiyodu suyu nerdeyse hiç kalmamış
ama inat etmiş normal doğurucam diyee,bende şaşırdım insan bebeğinin hayatını
nasıl riske atar ki, bu arada benim hastanede epudural doğum yaptırmıyolar
genel anestezi yapıolarmış...

yok kız iş yaparken ne işim olur onnaaa
a.v.mlerde falan kullanılır kışın bebek arabası almadık kışa gelcek diye
işte ucuzları da var 20ye de var sadece kumaş ama acaba sağlıklımı profesyonel bi ürün almak gerek diye ondan sordum -tatlicadiarzu-
oooh ne güzeeel gelsin de foto koy kız ay ne süper şeyler var ama dimiii
yoksam o da mı doğurdu gııııı... telefonu yok mu kimsede
ben de var bi arıyım baariii

Yok diilim kafamçokkarıştı delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hııı hıııı ii ki heycanlı diilsin bacımmm :roflol::roflol::roflol:
selam elifciimm gözlerin aydın çok sefindim maşallahh koca kız olmuşşş

ooh maşallah canıımm 4 gr mı? su 4 gr mı oluyoki ya ben onu kilolarda sanıyom hani doğurunca 2-3 de ordan gidecek diye seviniyodum :bbo:

Bende nasıl sayacagımı sasırdım artık, birde ben kızıma oda filan yapmadığım, dolap hazırlamadığım için yapacak hiçbir işimde kalmadı, öyle bos bos oturuyorum. 3-5 eşyasını yıkadım işte ilk 20 günde kullanacaklarını geriye kalanları yıkamıyorumda nasılsa yolculuktan sonra bir daha yıkanmaları gerekecek diye. Offf sonuc olarak sıkılıyorum yani...

ayyy ben bi geldm ama anca okuyorum yazdıklarınızı kızlar,
annem aradı
arkdaşım aradı o da hamiş:) konuşçak şeyler birikmiş daha 30. haftada da:)))

martçım:) ne güzel günü belli ben de senin gibi endişeler içindeyim ama normalmiş son zamanlarda anneler hep bebekleri için endişeli olurlarmış
bugün ben de 36. haftaya adım attım çok mutluyum o nedenle

hııı hıııı ii ki heycanlı diilsin bacımmm :roflol::roflol::roflol:
selam elifciimm gözlerin aydın çok sefindim maşallahh koca kız olmuşşş

saol canım opuyorumnanaktan

ooh maşallah canıımm 4 gr mı? su 4 gr mı oluyoki ya ben onu kilolarda sanıyom hani doğurunca 2-3 de ordan gidecek diye seviniyodum :bbo:

valla canım yanlışta duymuş olabilirim iddia etmeyeyim şimdii
ama 4 ü ve 2 yi kesin duydum :))) 4 kilo olmayacağına göree
ne oalbilir ki başka kaydirigubbakcemile3 400 gr mı acep
hee valla haklısın bak şimdik benimde kafama takıldı

sl kızlar elektirik gitti daha yeni geldi kalabalıklaşmış burası doğurduktan sonra habersiz bırakmayın bizi bak nehiriverden tık yok

çatlarım nannn ben okumssaamm
meraklı melahat
amaan nolcak işte dikişleri çoktur iyileşmemiştir falan -tatlicadiarzu-
ay ben kötü geçse de yazmam nan bele topice yazık deelmi onca hamişe gıı bak merak edip okiler

hee nan 4 gr deeldir oo 4 gr ne ki 1 kaşık su :roflol: 400 grdır belkim kafamçokkarıştı

dün akşam da sinirlerim iyice boşandı, dr egzersiz vermişti onları yapıyoduk kocişle, yazık o da bana gösteriyo destek oluyo die hareketleri beraber yapıyoruz bi tanesinde yere yatmak lazım sırtüsüt bile yatmak zor geldi bana bi de o halde yok bacağını çek yok tut elinle öbürünü de kaldır derken önce gülmeye sonra da ağlamaya başladım noldu bana ben çok hantallaştım die psikolojim iyice bozuldu öylece kaldm yattığım yerde kociş kaldırdı kolumdan tutup da:) iyice moral bozukluğu oluyor insanda ya...sonra dedim yapmam lazımdr kızar ama bunları yapmadan doğuran ne kaa çok insan avr sanki olimpiyatlara mı katılcam altı üstü doğurcam yaa milyonlarca insan doğuruyooo die söylendim ama inatla o hareketi de yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…