nazlııım son 10 gün haaa ayyy çok heyecanlııııııııııııııııııı
günaydın canımmm
oohh yağmura kavuşmak için son 10 gün dimiii maşallah
sağ salim kuucağına lamak nasipolsun canımm
yaa link atsanıza bulamadım bennn
canım daha çok tıkıyomuş burnu kullan sen gene en iyi o zaman annarızz iyimi kötü mü :)
ben de aynıyım kuzumm yaa son günler ya olyo demekki
kaydirigubbakcemile3 benim bi arkadaşım ramazan da geç kalmış eşini uyandırmaya çalışırken eşinin adını diil de müdürünün adını söölüyomuşş :) sen de o hesap olmuşş ayy benim annem ameliyattan ayılırken ağlayarak ayılmıştı bi de tuvaletini yapmıştı altına
seam nazlımm heyecanlımısın?
kızlar yaa itek yok kaç gündür merak ettim haberi olan var mı?
kızlar yaa itek yok kaç gündür merak ettim haberi olan var mı?
yok kız iş yaparken ne işim olur onnaaabilmem öyle yatar vaziyette ancak 3 ay taşınır giderek agırlaşıyor çünkü bebeler.
çoğu anne bu omuz ağrımalarından şikayetçi kanguru çantalarında. birde çok pahalı geldi bana daha uygun fiyatlısı yok mu bunun ???
bu senin baktığın hakkında bilgim yok kullananlardan sorup öğrenmek lazım nasıl kullanışlı mı diye.
ben daha çok bebek arabası alırsak onda gezdiririm diyorum. ha eğer evde iş yaparken kullanışlı olur diyorsan bilemem.
oooh ne güzeeel gelsin de foto koy kız ay ne süper şeyler var ama dimiiiselam kızlar ben geldim...
biz kocişle dün sitelere gittik bebişime oda takımı aldıkzemuszemus 10 gün içinde getireceklermiş çok sabırsızlanıyommm... kartanesi hakkaten dediğin gibi insanın kafası çok karıışıyo o kadar çeşiti bir arada görünce
ben de var bi arıyım baariiiyoksam o da mı doğurdu gııııı... telefonu yok mu kimsede
hııı hıııı ii ki heycanlı diilsin bacımmm :roflol::roflol::roflol:Yok diilim kafamçokkarıştı delikafadulden naniknanik kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
selam elifciimm gözlerin aydın çok sefindim maşallahh koca kız olmuşşşgünaydınnn kızlarrrrrrrr
biz geldik doktordannnn
çok mutluyum yaaaa
kıızım geçen ay bi ay içinde 250 gr almıştıııı,çok üzülüyodum
bu sefer 10 gün içinde 500 gr almış 2.800 grrr prensesimmmm, yediklerim işe yaramış :)))
bende kilo almamışım hatta 1 kilo vermişimmm buna rağmen bebişim kilo almışşş
doktorumuz çok iyi dedi..tam 36 haftaya girmişiz
ama suyumuz da azalmaaa var o yüzden cumartesi tekrar çağırıyorrr
sık sık kkontrol etmesi gerekiyomuş susuz kalmaması içinnn
4 gr mı ne suyum varmış 2 nin altına düşerse sezeryanla alırım beklemem dedii
ama nedense üzülmedim normal doğum düşünmeme rağmen
hayırlısı neyse o olsun...onun sağlığı yerinde olsuunda başkaa hiç bişey önemli deeğil... bu arada sancı odasında bi kızzza suni sancı veriyolardıı akşamdan beri ordaymış onunda sezeryan olması gerekiyodu suyu nerdeyse hiç kalmamış
ama inat etmiş normal doğurucam diyee,bende şaşırdım insan bebeğinin hayatını
nasıl riske atar ki, bu arada benim hastanede epudural doğum yaptırmıyolar
genel anestezi yapıolarmış...
günaydınnn kızlarrrrrrrr
biz geldik doktordannnn
çok mutluyum yaaaa
kıızım geçen ay bi ay içinde 250 gr almıştıııı,çok üzülüyodum
bu sefer 10 gün içinde 500 gr almış 2.800 grrr prensesimmmm, yediklerim işe yaramış :)))
bende kilo almamışım hatta 1 kilo vermişimmm buna rağmen bebişim kilo almışşş
doktorumuz çok iyi dedi..tam 36 haftaya girmişiz
ama suyumuz da azalmaaa var o yüzden cumartesi tekrar çağırıyorrr
sık sık kkontrol etmesi gerekiyomuş susuz kalmaması içinnn
4 gr mı ne suyum varmış 2 nin altına düşerse sezeryanla alırım beklemem dedii
ama nedense üzülmedim normal doğum düşünmeme rağmen
hayırlısı neyse o olsun...onun sağlığı yerinde olsuunda başkaa hiç bişey önemli deeğil... bu arada sancı odasında bi kızzza suni sancı veriyolardıı akşamdan beri ordaymış onunda sezeryan olması gerekiyodu suyu nerdeyse hiç kalmamış
ama inat etmiş normal doğurucam diyee,bende şaşırdım insan bebeğinin hayatını
nasıl riske atar ki, bu arada benim hastanede epudural doğum yaptırmıyolar
genel anestezi yapıolarmış...
kızlarr yaaa şu doğum hikayesini çok merak ettim link atsanıza
çatlarım nannn ben okumssaammokuma gıı ben okumadım :dilcikar: linkini de bilmiim zaten
Ay bakın diyorum size heyecanlanıyorum ben alıntıları bile sondan başa yapıyorum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
Aminnnn aminnnnnn cümlemize nasip olsun kavuşmak alkisalkisalkis
Ya bugünle 10 birde dimi mart ...o günü sabah alacaklar saymazsak 9 tekli rakamlar cidden bende mart gibiyim telaşlı panik sağlıklımı değilmi ama bunların normal olduğunu yaşamam gerektiğini biliyorum tamamen akışına bıraktım herşeyi zaten yapacak fazla birşeyimizde yok sadece ve sadece sağlıklı doğmaları için dua ediyoruz devam :Saruboceq::lepi:
hııı hıııı ii ki heycanlı diilsin bacımmm :roflol::roflol::roflol:
selam elifciimm gözlerin aydın çok sefindim maşallahh koca kız olmuşşş
ooh maşallah canıımm 4 gr mı? su 4 gr mı oluyoki ya ben onu kilolarda sanıyom hani doğurunca 2-3 de ordan gidecek diye seviniyodum :bbo:
meraklı melahatçatlarım nannn ben okumssaamm
saol canım opuyorumnanaktan
valla canım yanlışta duymuş olabilirim iddia etmeyeyim şimdii
ama 4 ü ve 2 yi kesin duydum :))) 4 kilo olmayacağına göree
ne oalbilir ki başka kaydirigubbakcemile3 400 gr mı acep
hee valla haklısın bak şimdik benimde kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?