2009 Kasm Anneleri

ne bilem bacım çocuk doktoru konuşuyodu tv de o dedi.
bende alacaktım ama gene kararsız kaldım iyimi.

bacım elektrik süpürgesi sesten değil o çıkardığı tozdan dolayı bebişin yanında açmayın diyo doktor.
ya ben şimdi temizlik yaparken kullanıyom çamaşır suyu cif falan filan.sırf su olunca temiz olmaz gibi geliyo bana ya.
ama bebişin odasını sırf suyla silerim ben
anaam jimnastik yürüyüş hak getire hiç bişey yapmıyom ben

anaaaam gözlerim açılmıyo ha.
dün film vardı tv de oturduk onu izledik kocişle 2 ye geliyo saat uyuduk sabahta erken kalktık.
oyyyy uyumazsam gece uyurum diye oturuyom delimiyim ne

Peki kızlar, sizinle ciddi bir şeyi paylaşmak istiyorum ben birkaç gündür inanılmaz huzursuzluk ve korku yasıyorum.
Kafamın içinde sürekli, bebeğim sağlıklı olacak mı düşüncesi dolaşıp duruyor ve inanılmaz korkmaya başladım. Dün annemle alısverişe çıktık, annem kızıma birsey aldıkça magazada neredeyse ağlıycaktım, bebeğim bunları giyebilecekmi acaba diye.
Akşamda internette kocişle yazısırken ona diyiverdim acaba sağlıklımı diye, oda birden panik yaptı, birsey varda banamı söylemiyosun diye resmen msn de birbirimize girdik.
Ve aslında böyle düşünmemi gerektirecek hiçbirseyde yok ama çok ama çok korkuyorum. Aranızda benden başka böyle bir durumda olan varmı?

ne bilem bacım çocuk doktoru konuşuyodu tv de o dedi.
bende alacaktım ama gene kararsız kaldım iyimi.
ee doktor alın demiş diye aldıkdı biz dee amaaan hepsi başka bişe diiyoo
huyum batsın korksam bile okuyom acaba nasıl doğum yapmışlar diye en son bir tane okumuştum midem bulandı gidip uyudum
ben hiç okumuyom baanee :dilcikar:

ay benim süpürgem hepa filtreli bazı süpürgeler koku faln yapıyo onnar zararlı olabilir ama olduu odadayken süpürmeyiz biz de ama ayaklanınca hep süpürgenin peşinde dolanii veletler :roflol:
çamaşır suyuyla siliyodum ben de kuzen amwayin rocu kullanıyomuş amwayin ürünleri çevreye zararlı değil ya belki onnardan alırım sırf suyla benim de hiç içime sinmiyo sırf çevreye zararlı olmasın diye mikrofiber bezlerden almıştım deterjansız kullanmak için ama ne bilem hiç içime sinmedi
ha bi de arap sabunu var bak arap sabunu zararsızmış heralde onla silince de güzel olii onu kullanabilirim

beeen ben varım mart ama kimseye bişe demiyom nedense dile gietirmek istemiyom ama çok korkuyom cidden ay kontrol edilen yerler tamam da ne bileyim gözler kulaklar falan ayy neyse içim sıkıldı genee :tomato:

Anaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
okumayın kızlar ya herkes bir mi?
herkesin doğumu farklı hatta aynı kadının iki doğumu bile farklı oluyomuş
rahat olcak deyin geçin
dikişlerin acıması filan farklı şeylerden kaynaklanıyordur
belki çok kesi atıldı
belki bebek çok iriydi
belki dikişlerine çok özenli bakamadı
nerden biliyosunuz?
benm annem hep ilk tuvalete çıkınca sorun kalmaz çıkana kadar işte diyor
bi arkdşm da ben tuvalete çıkınca çok cnm yanar sanıyodum öyle olmadı dedi
böyle şeyleri dinleyin okuyun
olumsuz olanları değil
ben olumsuzluk yaşasam bile bana özgü olacağını düşüncem
ben okudum maalesef:umursamaz:
he meraklı köfte seniiii
cnm anladım da bazı bebeler o sesle uyuyabiliyo demek istedim
hem biz elektirik süpürgesini değiştircez sulu olandan alcaz filtreli olanlardan yani
bende şimdi öyle yapıyorum yerleri silerken, ama bebe olunca da silcem çünkü bi zararı olcağını sanmıyorum analarımız bizi büyütürken silmedi mi sanki eskiden daha mı iyiydi ilaçlar:=) bak bize bişi olmadı işte aslan gibiyiz uleynnn:)))
sırf suyla temizlenmez bence de bu sefer gene hasta olmazmı kız bebemiz:)
valla dr verdi nası normal doğum yapçam dedim o hareketleri bilem zor yapıyom ya evde otur otur iice hantal bişi oldum kız yürüyüş yapın kocanla akşamları bari biz her akşam 2,5 3 km kaa yürüyoruz benm gücüme bağlı olarak tabii, bazen yürümüyoruz o gün ev süpürdüysem mesela... ama yürüyüş bi hamile için en faydalı spormuş ama yorulunca dön dedi dr bana. bi de yüzme iyimiş ama herkesin yüzme şansı yok ki

he kızlar wanna ne alemde bugün mü gitçekti o

canım son döneme yaklaştıkça insanda gereksiz korkular oluyo.
bende bazen düşünüyom ama sonra bişeylerle uğraşıp unutmaya çalışıyom yoksa kafayı yeriz.
sende sakin ol biraz bak çok az kaldı

ya benimki koku yapıyo işte o yüzden şimdilik bebişin yanında kullanmam olmadı şu sulu olanlardan alırım.

beeen ben varım mart ama kimseye bişe demiyom nedense dile gietirmek istemiyom ama çok korkuyom cidden ay kontrol edilen yerler tamam da ne bileyim gözler kulaklar falan ayy neyse içim sıkıldı genee :tomato:

Bende aynı sekilde cok korkuyorum ve ilk defa dün eşime dile getirdim sonuç berbat oldu. Allah korusun kuzum nasıl olursa olsun ben elbetteki onu çok seveceğim ama tv de birsey gördüğümde sokakta birine rastladığımda sanki özellikle benim karsıma çıkıyolar diye düşünmeye başladım, sanki hersey simdiden ben hazırlıklı olayım diye planlanmıs gibi. Kuzumla konusamıyorum, düşünemiyorum çünkü düşüncelerimi bile engelleyemiyorum Ben kafayımı yedim diye düşünüp duruyorum......

cnm hepimiz aynı durumdayız bu çok normalmiş (herşey gibi):)))
hamileliğin son ayında artık anneler bebeği için endişelenmeye başlıyormuş
bende de durup durup ağlama psikolojisi hakim ondan kaç gündür öyle bi bakıp çıkıodum size de bulaştırmıyım die.
ben de ya bebemde bişi varsa diyorum ama dr da baktı herbişeyine cnm die teselli olmaya çalışıyorum Allahım sağlıklı olsun da diyorum sonra, ben nsılsa doğururum doğumdan korkmaz oldum ayol bebemi düşünmekten. ama dedim ya herkes yaşıyomuş merak etme cnm
:teselli:

doğru diyonda bacım.kociş mesela bugün 8 de çıkacak gelecek sonra yemek falan derken uyuyo.
yarında geceye gitcek geç uyanıyo sonra kahvaltı iş derken işe gidiyo.
sabah gelip uyuyo falan yokki hiç vakti
bide adam çok yorgun oluyo ya.
ama ben evde uğraşıyorum bişeylerle hareket olsun diyeç.
yani gün boyu yatmıyom.
gerçi adamın vakti olsada burda dışarı çıkmak istemiyom ben ya millet bön bön bakıyo dalasım geliyo sinirleniyorum o daha kötü oluyo valla.
kız benim süpürge koku yapıyo ben bile rahatsız oluyom ama bende alam diyom sululardan.ç
kız ne bilem doktor dedi bende size dedim ama bebişin odasını ben çamaşır suyuyla silmem ya kokusu rahatsız edici

doğum zamanı yaklaştıkça içimizde oluşan kurtçuklara cevap verip kendinizi vesveseye atmayın. boşverin herşeyi akışına bırakın. Rabbim en iyisini bilirde verir bizlere. bence dua edin ve içinize gelen o şeytani düşünceleri atıp pozitif olun. ben ne 2li ne 3lü ne de 4lü tarama bunların hiçbirini yapmadım yapsaydım kafayı yer sıyırırdım acaba bişe varmı diye.

Allahım herkesin kalbine göre en güzelini hayırlı kılsın. bol bol dua edin derim. hiçbir zaman aklıma bu tür şeyleri getirmedim. getirdikçe daha bir yiyip bitiriyor böyle şeyler. öyle yada böyle o benim biricik bebem zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom

ay canım öyle birini falan görünce öyle düşünme yaa
ama ben de ciddi anlamda korkuyorum yaa bişey yoktur allahın izniyle yaaa
bi de benim çalıştığım yerde bir sürü koca koca sistem var ilk zamanlar girdim çıktım çalıştım oralarda zararlı diyor herkes ama mcbur çalıştım ondan da korkuyorum zararı olmamıştır bebeğime diyee
dua ediyorum napiimm

kafayı yemedin sadece şeytan seninle çok uğraşıyor. onu dinleyeceğine bebeğinle ilgili ilerde yapacağın güzel şeyleri düşün.
birşeyi ne kadar büyütürsen o kadar canını yakar.

canım ne yapalım o bizim elimizde değil sonuçta.
ama sende haklısın tabi bilnç altında neer var kimbilir

anaaaaaaam yok kız buralar soğudu.
gündğzleri iyi idare eder ama geceleri çok soğuk.
sizin oralarda çok sıcak oluyo ya.
ben osmaniyeye gitmiştim amcamlar orda ayyyy çok sıcak oluyo yaa
hee buradı daha yazda bi ara soğumuştu bu sıralar tekrar sıcak oldu

Anaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
amann herkes farklı beaaaa
kafanıza takmayın mle şeyleri

günaydın bayanlar
günaydınn
Valla bence kesin normal düşünenler okumasın ama aranızda normalmi sezeryan mı diye düşünen varsa onlar okuyabilir...
benim kafamkarışık zateeee ne yapacağımı bilemeyom kısmet diyecem gidecem galiba

canım ya çok kafanı takma bende de oluyoo bazen özürlü birilerini görünce
acaba dioom ama hepsi tesadüf kafamıza takmamalıyız daha duygusal olduğumuz için
herşeyden nem kapıyoz düşünmeyelim böle şeyleri
hakkmızda hayırlısı olsun diyelim ve geçelim yapacak heeç bişe yokkk
çok düşünüpte moralini bozma canım

ayy bi de o var dimiii bilinçaltımızda neler varsa artıkkk
en iisi sen ayılana kadar akraba falan sokmasınlar odaya
benim annem de bi ameliyattan sonra babsıyla konuşmaya başlamıştı da ödüm patlamıştı yaa dedem vefat edeli çok oluyo çünkü ay gidiyo sandım bi an senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…