anaa ben aldım buhar makinasıı ii de onu zaten burun tıkanıklıı olmasın deyü almadıkmıdı yaaa :1shok:
kafamçokkarıştı bilemm benimki düşmedi heralde
anam zati 2-3 tane vardı normal yapan o da fos mu çıktı yok anam okumıcaam ama merak da etmiyo deelim yaanii akannehir
yarem okuma kız sen zaten korkuyon
cnm ben biliyosun erkenden kalkıyorum ama bi toz alayım dedim ondan anca geldim sonra da süt ısıttım içtim cnm sıcak çekti de:)))
he bi kere de ben biber doğradıydım acıymış meğer bilmeden gözüme sürdüm aman Allah yandım sonra gittim kaç kez sabunladım meğer gene kalmış pis acı... sonra wcye gittim sonu malum:) bütün gün hem elim hem de malum yerim yandı durdu:) ama yapçak bişi de yok
geçmiş olsun cnm ben acıyı hiç sevmem normalde ama bize de acı biber piyangosu vuruyo işte bazen:)
valla o kaa da hi,jyenik olmayın cnm abartmayın yani bebeği her şeyden soyutlayamayız ki bizim bi tanıdığın bebeği elektirik süpürgesi sesinde öyle huzurlu mışıl mışıl uyuyodu ki annesi en çok temizlik yaparken rahat ediyodu:) bazıları da böyle napıcaz:)))çamaşır suyuna dikkat yalnız o tehlikeli olabilir ama ben süpürürm de silerim de evi temiz olsun en azından... sade suyla her gün temizlik yapamayız kız delirdin mi her gün bi de ufak bebemiz olcak bebe olunca gör bi de wc ye gitme zamanın kalmıyo:) ablam öyle valla. kaldı ki her gün yer silecez ha yemek yapalım da şükür.
kız ne bilem dün de bütün gün kitap okudum cnm bişi istemiyo iki gündür pek meymenetsizim ay dün akşam da iyice sinirlerim boşandı dr en son gidişimizde egzersiz kağıdı verdiydi dün akşam yürüyşten gelince eşim hadi beraber yapalım dedi tamam dedim ama bi hareket çok zor geldi zaten pek de sportif deilimdir, sırtüstü yattım zor bela (yere sırtüstü yatmak da çok zor oluyor karnımın altları acıyo benm) hareketi yapamadım bi türlü önce gülmeye başladım sonra karnım acıdıkça da gülmem ağlamaya döndü ay ne salak hareketti ya sanki jimnastik olimpiyatlarına katılcaz altı üstü doğurcaz be kendimi çok hantal hissediyorum sırt üstü bilem yatamıyorum öyle yastıksız filan.
he benm dr.n hemşiresi danışmaya arada gidip yeni gelen hastaların karnelerini sevklerini alıyo dr a götürüyo biz dsr kapısında oturuyoruz randevu saatini zaten dr bilg.dan da görüyo hemşire de sırayla alıyor en fazla da yarım saat bekliyoruz o kaa da olur kadın doğum çünkü acil durumlar oluyo kimse de kimseye itiraz etmiyo mesela hemşire birini alırken sonrakine de sonra sizi alcam diyo arada sonuç göstermeye gelenlerin de kağıtlarını alıp çağırıyo yani alınma sırasını hemşire ayarlıyo bence böylesi dha iyi beklsen de sinirlerin bozulmuyo kimseyle de muhatp olmuyosun
ee doktor alın demiş diye aldıkdı biz dee amaaan hepsi başka bişe diiyoone bilem bacım çocuk doktoru konuşuyodu tv de o dedi.
bende alacaktım ama gene kararsız kaldım iyimi.
ben hiç okumuyom baanee :dilcikar:huyum batsın korksam bile okuyom acaba nasıl doğum yapmışlar diye en son bir tane okumuştum midem bulandı gidip uyudum
bacım elektrik süpürgesi sesten değil o çıkardığı tozdan dolayı bebişin yanında açmayın diyo doktor.
ya ben şimdi temizlik yaparken kullanıyom çamaşır suyu cif falan filan.sırf su olunca temiz olmaz gibi geliyo bana ya.
ama bebişin odasını sırf suyla silerim ben
anaam jimnastik yürüyüş hak getire hiç bişey yapmıyom ben
Peki kızlar, sizinle ciddi bir şeyi paylaşmak istiyorum ben birkaç gündür inanılmaz huzursuzluk ve korku yasıyorum.
Kafamın içinde sürekli, bebeğim sağlıklı olacak mı düşüncesi dolaşıp duruyor ve inanılmaz korkmaya başladım. Dün annemle alısverişe çıktık, annem kızıma birsey aldıkça magazada neredeyse ağlıycaktım, bebeğim bunları giyebilecekmi acaba diye.
Akşamda internette kocişle yazısırken ona diyiverdim acaba sağlıklımı diye, oda birden panik yaptı, birsey varda banamı söylemiyosun diye resmen msn de birbirimize girdik.
Ve aslında böyle düşünmemi gerektirecek hiçbirseyde yok ama çok ama çok korkuyorum. Aranızda benden başka böyle bir durumda olan varmı?
okumayın kızlar ya herkes bir mi?Anaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
he meraklı köfte seniiiiben okudum maalesef:umursamaz:
cnm anladım da bazı bebeler o sesle uyuyabiliyo demek istedimbacım elektrik süpürgesi sesten değil o çıkardığı tozdan dolayı bebişin yanında açmayın diyo doktor.
ya ben şimdi temizlik yaparken kullanıyom çamaşır suyu cif falan filan.sırf su olunca temiz olmaz gibi geliyo bana ya.
ama bebişin odasını sırf suyla silerim ben
anaam jimnastik yürüyüş hak getire hiç bişey yapmıyom ben
Peki kızlar, sizinle ciddi bir şeyi paylaşmak istiyorum ben birkaç gündür inanılmaz huzursuzluk ve korku yasıyorum.
Kafamın içinde sürekli, bebeğim sağlıklı olacak mı düşüncesi dolaşıp duruyor ve inanılmaz korkmaya başladım. Dün annemle alısverişe çıktık, annem kızıma birsey aldıkça magazada neredeyse ağlıycaktım, bebeğim bunları giyebilecekmi acaba diye.
Akşamda internette kocişle yazısırken ona diyiverdim acaba sağlıklımı diye, oda birden panik yaptı, birsey varda banamı söylemiyosun diye resmen msn de birbirimize girdik.
Ve aslında böyle düşünmemi gerektirecek hiçbirseyde yok ama çok ama çok korkuyorum. Aranızda benden başka böyle bir durumda olan varmı?
ee doktor alın demiş diye aldıkdı biz dee amaaan hepsi başka bişe diiyoo
ben hiç okumuyom baanee :dilcikar:
ay benim süpürgem hepa filtreli bazı süpürgeler koku faln yapıyo onnar zararlı olabilir ama olduu odadayken süpürmeyiz biz de ama ayaklanınca hep süpürgenin peşinde dolanii veletler :roflol:
çamaşır suyuyla siliyodum ben de kuzen amwayin rocu kullanıyomuş amwayin ürünleri çevreye zararlı değil ya belki onnardan alırım sırf suyla benim de hiç içime sinmiyo sırf çevreye zararlı olmasın diye mikrofiber bezlerden almıştım deterjansız kullanmak için ama ne bilem hiç içime sinmedi
ha bi de arap sabunu var bak arap sabunu zararsızmış heralde onla silince de güzel olii onu kullanabilirim
beeen ben varım mart ama kimseye bişe demiyom nedense dile gietirmek istemiyom ama çok korkuyom cidden ay kontrol edilen yerler tamam da ne bileyim gözler kulaklar falan ayy neyse içim sıkıldı genee :tomato:
okumayın kızlar ya herkes bir mi?
herkesin doğumu farklı hatta aynı kadının iki doğumu bile farklı oluyomuş
rahat olcak deyin geçin
dikişlerin acıması filan farklı şeylerden kaynaklanıyordur
belki çok kesi atıldı
belki bebek çok iriydi
belki dikişlerine çok özenli bakamadı
nerden biliyosunuz?
benm annem hep ilk tuvalete çıkınca sorun kalmaz çıkana kadar işte diyor
bi arkdşm da ben tuvalete çıkınca çok cnm yanar sanıyodum öyle olmadı dedi
böyle şeyleri dinleyin okuyun
olumsuz olanları değil
ben olumsuzluk yaşasam bile bana özgü olacağını düşüncem
he meraklı köfte seniiii
cnm anladım da bazı bebeler o sesle uyuyabiliyo demek istedim
hem biz elektirik süpürgesini değiştircez sulu olandan alcaz filtreli olanlardan yani
bende şimdi öyle yapıyorum yerleri silerken, ama bebe olunca da silcem çünkü bi zararı olcağını sanmıyorum analarımız bizi büyütürken silmedi mi sanki eskiden daha mı iyiydi ilaçlar:=) bak bize bişi olmadı işte aslan gibiyiz uleynnn:)))
sırf suyla temizlenmez bence de bu sefer gene hasta olmazmı kız bebemiz:)
valla dr verdi nası normal doğum yapçam dedim o hareketleri bilem zor yapıyom ya evde otur otur iice hantal bişi oldum kız yürüyüş yapın kocanla akşamları bari biz her akşam 2,5 3 km kaa yürüyoruz benm gücüme bağlı olarak tabii, bazen yürümüyoruz o gün ev süpürdüysem mesela... ama yürüyüş bi hamile için en faydalı spormuş ama yorulunca dön dedi dr bana. bi de yüzme iyimiş ama herkesin yüzme şansı yok ki
he kızlar wanna ne alemde bugün mü gitçekti o
doğum zamanı yaklaştıkça içimizde oluşan kurtçuklara cevap verip kendinizi vesveseye atmayın. boşverin herşeyi akışına bırakın. Rabbim en iyisini bilirde verir bizlere. bence dua edin ve içinize gelen o şeytani düşünceleri atıp pozitif olun. ben ne 2li ne 3lü ne de 4lü tarama bunların hiçbirini yapmadım yapsaydım kafayı yer sıyırırdım acaba bişe varmı diye.
Allahım herkesin kalbine göre en güzelini hayırlı kılsın. bol bol dua edin derim. hiçbir zaman aklıma bu tür şeyleri getirmedim. getirdikçe daha bir yiyip bitiriyor böyle şeyler. öyle yada böyle o benim biricik bebem zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
Bende aynı sekilde cok korkuyorum ve ilk defa dün eşime dile getirdim sonuç berbat oldu. Allah korusun kuzum nasıl olursa olsun ben elbetteki onu çok seveceğim ama tv de birsey gördüğümde sokakta birine rastladığımda sanki özellikle benim karsıma çıkıyolar diye düşünmeye başladım, sanki hersey simdiden ben hazırlıklı olayım diye planlanmıs gibi. Kuzumla konusamıyorum, düşünemiyorum çünkü düşüncelerimi bile engelleyemiyorumBen kafayımı yedim diye düşünüp duruyorum......
Bende aynı sekilde cok korkuyorum ve ilk defa dün eşime dile getirdim sonuç berbat oldu. Allah korusun kuzum nasıl olursa olsun ben elbetteki onu çok seveceğim ama tv de birsey gördüğümde sokakta birine rastladığımda sanki özellikle benim karsıma çıkıyolar diye düşünmeye başladım, sanki hersey simdiden ben hazırlıklı olayım diye planlanmıs gibi. Kuzumla konusamıyorum, düşünemiyorum çünkü düşüncelerimi bile engelleyemiyorumBen kafayımı yedim diye düşünüp duruyorum......
Bir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom
hee buradı daha yazda bi ara soğumuştu bu sıralar tekrar sıcak olduanaaaaaaam yok kız buralar soğudu.
gündğzleri iyi idare eder ama geceleri çok soğuk.
sizin oralarda çok sıcak oluyo ya.
ben osmaniyeye gitmiştim amcamlar orda ayyyy çok sıcak oluyo yaa
amann herkes farklı beaaaaAnaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
günaydınngünaydın bayanlar
benim kafamkarışık zateeee ne yapacağımı bilemeyom kısmet diyecem gidecem galibaValla bence kesin normal düşünenler okumasın ama aranızda normalmi sezeryan mı diye düşünen varsa onlar okuyabilir...
canım ya çok kafanı takma bende de oluyoo bazen özürlü birilerini görünceBende aynı sekilde cok korkuyorum ve ilk defa dün eşime dile getirdim sonuç berbat oldu. Allah korusun kuzum nasıl olursa olsun ben elbetteki onu çok seveceğim ama tv de birsey gördüğümde sokakta birine rastladığımda sanki özellikle benim karsıma çıkıyolar diye düşünmeye başladım, sanki hersey simdiden ben hazırlıklı olayım diye planlanmıs gibi. Kuzumla konusamıyorum, düşünemiyorum çünkü düşüncelerimi bile engelleyemiyorumBen kafayımı yedim diye düşünüp duruyorum......
Bir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?