2009 Kasm Anneleri

Aman beeeeee bende iyicene korkak tavuga döndüm heee, herseyden tırsar oldum resmen

spinal sezeryanı düşünsene canım yengem ilk doğumunda genel anastezi olmuştu
ve çok kötüydü hali geçen hafta ise spinal oldu ilke göre çok rahattı
ve ameliyathanede yengem panik yapacak gibi olunca çokaz uyutmuşlar
yiğenimi çıkardıklarında uyanıkmış ama keserlerken felan baygınmış

korkmaa mart bak tickerın sonuna gelmişin kız 2 kalpcik kalmış ay ben de bele bi bıkkınlık vardı bebişin eşyaları da yerleştirim falan gözümün önünde değiller ya ne bilem uzaklaşmıştı yani dün bi tane hastane çıkışında giyebileceği tulumlu takım aldım koydum yatağının üstüne gelip gidip baktım bi de çekmeceleri açıp baktım eşyalara azcık kendime geldim opuyorumnanaktan

Günaydın Fıstıklarım Fıstık ıçlerim a.s. a.s. a.s.

Bebeiş sağlıklımı değilmi korkusu hepimizin içinde sanırım lakin kapalı kutu doğana kadar böyle olmasıda oldukça normal..Bende ara ara ağlıyorum oturup herşeyin sonunda dua ediyorum elimden de başka bir şey gelmiyor..Martım inşallah hayırlısı olacak canım inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize..
Evetttttttttttttttt artık geri sayıma başlayabilirim "10"alkisalkisalkis

hoşgeldin canım.
ohhh maşallah çok az kaldı.
ya buda bi başka güzel gün sayıyosun.

hoşgeldin canım.
ohhh maşallah çok az kaldı.
ya buda bi başka güzel gün sayıyosun.

Hoşbuldum canım benim opuyorumnanaktan
Evet az kaldı artık teyzesi hayaller rüyalar herşey karıştı artık birbirine kaydirigubbakcemile3
Martlada 10 gün aynı gün dünyaya gelecek inşl.fıstıkiçleri :lepi:
9 Ayı birlikte paylaştık birtanesi tabiki burada güzel sayılacak dile kolay Allahım daha nice nice aylar nasip etsin bebeklerimizle sohpetler nasip etsin inşallahh :Saruboceq: alkisalkisalkis

nazlııım son 10 gün haaa ayyy çok heyecanlııııııııııııııııııı

günaydın canımmm
oohh yağmura kavuşmak için son 10 gün dimiii maşallah
sağ salim kuucağına lamak nasipolsun canımm

pffffffffff iki de bi elektrikler gidi geliiiiiii deli oldm
nazlı hoşgeldin cnm son günlerini mi sayıyon ayyy darısı bize canım. doğuma giderken bizi unutma nolurrrrrrrrrrrrr dua et bizede ayy heyecanlandım kızz delikafadulden
Allahım kolay doğumlar versin hepimişze. :Saruboceq:

Hepsiburada.com : BABA SLING BEBEK TAŞIYICI | Anne & Bebek & Çocuk

kızlar ben şuna bayıldım ya ama pahalımı diğer slingler ucuzdu ama onlar da sadece kumaştı

o ne bee bebek iki büklüm duruyor içinde daha düzgün bişiy yok mu.
ben abimin bebesinden hatırlıyorum çok zor oluyor kanguru taşıması.
bilmiyorum ben almadım almakla almamak arasındayım.
ama alırsamda o diğer bacaklarını gecirmeli olanlardan alırım. sankim bebek eziyet çekiyor o senin baktıklarında.

Canımcım benim aynı zamanda birde fıtık ameliyatım olacak, o yüzden sanırım bana hiç spinali filan söylemediler bile ben direk genel anesteziye giricem...

Nazlımmmmm hoşgeldin canımmm,
Seneye doğumgünlerinede birlikte hazırlanıcaz inşallah:)

valla yaptığım araştırmalara göre bunlar omurga sağlığı için dha iyimiş senin dediklerinden de ben almayı düşünmüyorum onlarda bebek sıkışıyo gibi geliyo bu normal kucakta yatar pozisyonu ilerleyen zamanlarda da oturuyo
ucuz olanları var onlar nemenemdir bilemedim işte
bebişimi alıp gezmeye giderim ben napcam evde tek başıma ana kucağını da taşıyamam ellerimin boş olması lazım slingden düşünüyom

kızlar ben yemek işine girişiyorum ama net açık arada bakarım.
önce pilavımı yapayımda diğerlerine daha karar veremedim

Aminnnnnnnnnn canım benim :Saruboceq: Dua etmezmiyimmm baştan beri hepimize dua ettim ben içinde benide dedim inşallah kabul olacak dualarımız :Saruboceq:
Nazlımmmmm hoşgeldin canımmm,
Seneye doğumgünlerinede birlikte hazırlanıcaz inşallah:)

Hoşbulduk birtanemmmm ayy ayyyy çok güzel olacak Martım yaa aynı heyecanlar aynı bekleyişler alkisalkisalkisalkisalkisalkis Off düşünmesi bile yetiyor Allahım nazarlardan korusun

bilmem öyle yatar vaziyette ancak 3 ay taşınır giderek agırlaşıyor çünkü bebeler.
çoğu anne bu omuz ağrımalarından şikayetçi kanguru çantalarında. birde çok pahalı geldi bana daha uygun fiyatlısı yok mu bunun ???
bu senin baktığın hakkında bilgim yok kullananlardan sorup öğrenmek lazım nasıl kullanışlı mı diye.
ben daha çok bebek arabası alırsak onda gezdiririm diyorum. ha eğer evde iş yaparken kullanışlı olur diyorsan bilemem.

ben okudum maalesef:umursamaz:
yaa link atsanıza bulamadım bennn
canım daha çok tıkıyomuş burnu kullan sen gene en iyi o zaman annarızz iyimi kötü mü :)
ben de aynıyım kuzumm yaa son günler ya olyo demekki
kaydirigubbakcemile3 benim bi arkadaşım ramazan da geç kalmış eşini uyandırmaya çalışırken eşinin adını diil de müdürünün adını söölüyomuşş :) sen de o hesap olmuşş ayy benim annem ameliyattan ayılırken ağlayarak ayılmıştı bi de tuvaletini yapmıştı altına
seam nazlımm heyecanlımısın?

kızlar yaa itek yok kaç gündür merak ettim haberi olan var mı?

selam kızlar ben geldim...

biz kocişle dün sitelere gittik bebişime oda takımı aldıkzemuszemus 10 gün içinde getireceklermiş çok sabırsızlanıyommm... kartanesi hakkaten dediğin gibi insanın kafası çok karıışıyo o kadar çeşiti bir arada görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…