Bir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom
Günaydın Fıstıklarım Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bebeiş sağlıklımı değilmi korkusu hepimizin içinde sanırım lakin kapalı kutu doğana kadar böyle olmasıda oldukça normal..Bende ara ara ağlıyorum oturup herşeyin sonunda dua ediyorum elimden de başka bir şey gelmiyor..Martım inşallah hayırlısı olacak canım inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize..
Evetttttttttttttttt artık geri sayıma başlayabilirim "10"alkisalkisalkis
hoşgeldin canım.
ohhh maşallah çok az kaldı.
ya buda bi başka güzel gün sayıyosun.
günaydın canımmmGünaydın Fıstıklarım Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
Bebeiş sağlıklımı değilmi korkusu hepimizin içinde sanırım lakin kapalı kutu doğana kadar böyle olmasıda oldukça normal..Bende ara ara ağlıyorum oturup herşeyin sonunda dua ediyorum elimden de başka bir şey gelmiyor..Martım inşallah hayırlısı olacak canım inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize..
Hepsiburada.com : BABA SLING BEBEK TAŞIYICI | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar ben şuna bayıldım ya ama pahalımı diğer slingler ucuzdu ama onlar da sadece kumaştı
spinal sezeryanı düşünsene canım yengem ilk doğumunda genel anastezi olmuştu
ve çok kötüydü hali geçen hafta ise spinal oldu ilke göre çok rahattı
ve ameliyathanede yengem panik yapacak gibi olunca çokaz uyutmuşlar
yiğenimi çıkardıklarında uyanıkmış ama keserlerken felan baygınmış
o ne bee bebek iki büklüm duruyor içinde daha düzgün bişiy yok mu.
ben abimin bebesinden hatırlıyorum çok zor oluyor kanguru taşıması.
bilmiyorum ben almadım almakla almamak arasındayım.
ama alırsamda o diğer bacaklarını gecirmeli olanlardan alırım. sankim bebek eziyet çekiyor o senin baktıklarında.
pffffffffff iki de bi elektrikler gidi geliiiiiii deli oldm
nazlı hoşgeldin cnm son günlerini mi sayıyon ayyy darısı bize canım. doğuma giderken bizi unutma nolurrrrrrrrrrrrr dua et bizede ayy heyecanlandım kızz delikafadulden
Allahım kolay doğumlar versin hepimişze. :Saruboceq:
Nazlımmmmm hoşgeldin canımmm,
Seneye doğumgünlerinede birlikte hazırlanıcaz inşallah:)
bilmem öyle yatar vaziyette ancak 3 ay taşınır giderek agırlaşıyor çünkü bebeler.valla yaptığım araştırmalara göre bunlar omurga sağlığı için dha iyimiş senin dediklerinden de ben almayı düşünmüyorum onlarda bebek sıkışıyo gibi geliyo bu normal kucakta yatar pozisyonu ilerleyen zamanlarda da oturuyo
ucuz olanları var onlar nemenemdir bilemedim işte
bebişimi alıp gezmeye giderim ben napcam evde tek başıma ana kucağını da taşıyamam ellerimin boş olması lazım slingden düşünüyom
yaa link atsanıza bulamadım bennnben okudum maalesef:umursamaz:
canım daha çok tıkıyomuş burnu kullan sen gene en iyi o zaman annarızz iyimi kötü mü :)anaa ben aldım buhar makinasıı ii de onu zaten burun tıkanıklıı olmasın deyü almadıkmıdı yaaa :1shok:
kafamçokkarıştı bilemm benimki düşmedi heralde
anam zati 2-3 tane vardı normal yapan o da fos mu çıktı yok anam okumıcaam ama merak da etmiyo deelim yaanii akannehir
ben de aynıyım kuzumm yaa son günler ya olyo demekkiPeki kızlar, sizinle ciddi bir şeyi paylaşmak istiyorum ben birkaç gündür inanılmaz huzursuzluk ve korku yasıyorum.
Kafamın içinde sürekli, bebeğim sağlıklı olacak mı düşüncesi dolaşıp duruyor ve inanılmaz korkmaya başladım. Dün annemle alısverişe çıktık, annem kızıma birsey aldıkça magazada neredeyse ağlıycaktım, bebeğim bunları giyebilecekmi acaba diye.
Akşamda internette kocişle yazısırken ona diyiverdim acaba sağlıklımı diye, oda birden panik yaptı, birsey varda banamı söylemiyosun diye resmen msn de birbirimize girdik.
Ve aslında böyle düşünmemi gerektirecek hiçbirseyde yok ama çok ama çok korkuyorum. Aranızda benden başka böyle bir durumda olan varmı?
kaydirigubbakcemile3 benim bi arkadaşım ramazan da geç kalmış eşini uyandırmaya çalışırken eşinin adını diil de müdürünün adını söölüyomuşş :) sen de o hesap olmuşş ayy benim annem ameliyattan ayılırken ağlayarak ayılmıştı bi de tuvaletini yapmıştı altınaBir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom
seam nazlımm heyecanlımısın?Günaydın Fıstıklarım Fıstık İçlerim a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?