dün akşam da sinirlerim iyice boşandı, dr egzersiz vermişti onları yapıyoduk kocişle, yazık o da bana gösteriyo destek oluyo die hareketleri beraber yapıyoruz bi tanesinde yere yatmak lazım sırtüsüt bile yatmak zor geldi bana bi de o halde yok bacağını çek yok tut elinle öbürünü de kaldır derken önce gülmeye sonra da ağlamaya başladım noldu bana ben çok hantallaştım die psikolojim iyice bozuldu öylece kaldm yattığım yerde kociş kaldırdı kolumdan tutup da:) iyice moral bozukluğu oluyor insanda ya...sonra dedim yapmam lazımdr kızar ama bunları yapmadan doğuran ne kaa çok insan avr sanki olimpiyatlara mı katılcam altı üstü doğurcam yaa milyonlarca insan doğuruyooo die söylendim ama inatla o hareketi de yaptım:)
slm kenyaa
kenya gıı sen sling alacünmüüüü
ona taktım ben şimdi
saol kenyacımm hoşgeldin canım.
cnm yaaa yorgunsa tabii nasıl yürüceniz ama biz de gece vakti yürüyoz ki kimsenin gözüne batmayalım die:) erkekler artık kahve önlerine sandalye masa atmış öyle oturup gelen geçeni dikizliyo iyice moralimi bozuluyo yaaadoğru diyonda bacım.kociş mesela bugün 8 de çıkacak gelecek sonra yemek falan derken uyuyo.
yarında geceye gitcek geç uyanıyo sonra kahvaltı iş derken işe gidiyo.
sabah gelip uyuyo falan yokki hiç vakti
bide adam çok yorgun oluyo ya.
ama ben evde uğraşıyorum bişeylerle hareket olsun diyeç.
yani gün boyu yatmıyom.
gerçi adamın vakti olsada burda dışarı çıkmak istemiyom ben ya millet bön bön bakıyo dalasım geliyo sinirleniyorum o daha kötü oluyo valla.
kız benim süpürge koku yapıyo ben bile rahatsız oluyom ama bende alam diyom sululardan.ç
kız ne bilem doktor dedi bende size dedim ama bebişin odasını ben çamaşır suyuyla silmem ya kokusu rahatsız edici
katılıyorum cnm sana ben her testi yaptırdım ama içim rahattı içimden bi ses hep sorun yok dedi garip ama ben bebeğime bişey olsa anlarım die düşünüyorum Allah korusun, sağlıklı olduğunu hissediyorum sanki.doğum zamanı yaklaştıkça içimizde oluşan kurtçuklara cevap verip kendinizi vesveseye atmayın. boşverin herşeyi akışına bırakın. Rabbim en iyisini bilirde verir bizlere. bence dua edin ve içinize gelen o şeytani düşünceleri atıp pozitif olun. ben ne 2li ne 3lü ne de 4lü tarama bunların hiçbirini yapmadım yapsaydım kafayı yer sıyırırdım acaba bişe varmı diye.
Allahım herkesin kalbine göre en güzelini hayırlı kılsın. bol bol dua edin derim. hiçbir zaman aklıma bu tür şeyleri getirmedim. getirdikçe daha bir yiyip bitiriyor böyle şeyler. öyle yada böyle o benim biricik bebem zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
he sen de ayıl öyle getirsinler odana söylesene dr.naBir diğer korkumda sezeryandan nasıl uyanacagımla ilgili; bundan 1,5 yıl kadar önce bir anestezi almıstım ve uyanırken iş yerinde sorun yasadığım birinin ismini sayıklayarak uyanmıstım ki bu kişi erkekti. Uyandığımda dr lar hemşireler hepsi bana bakıyodu, Allahtan olayı bildiği için içlerinde tek gülen eşimdi:) Şimdi kimbilir kimi sayıklıycam diye korkuyorum. Eşimde bu sefer bana, "aman haaa dikkat et, annemlere, aileye bişeyde açıklayamam" dedi ki haklı adam. Ondanda korkuyom
ewet herkeste var o endişeler ama elimizde olan tek bi şey var: dua etmek. inş bebeğine bişi olmamıştır kalbini ferah tut cnmay canım öyle birini falan görünce öyle düşünme yaa
ama ben de ciddi anlamda korkuyorum yaa bişey yoktur allahın izniyle yaaa
bi de benim çalıştığım yerde bir sürü koca koca sistem var ilk zamanlar girdim çıktım çalıştım oralarda zararlı diyor herkes ama mcbur çalıştım ondan da korkuyorum zararı olmamıştır bebeğime diyee
dua ediyorum napiimm
hee ben de yazmam topiğe yazık hamişlere valla iyi yanlarını yazarım sadece hem herkesin hamişliği farklı olur bi kere, herkes benm gibi olmak zorunda deel ki ne korkutçam milleti sonuçta psikolojik olarak ağrı artıyo azalıyomeraklı melahat
amaan nolcak işte dikişleri çoktur iyileşmemiştir falan -tatlicadiarzu-
ay ben kötü geçse de yazmam nan bele topice yazık deelmi onca hamişe gıı bak merak edip okiler
hee nan 4 gr deeldir oo 4 gr ne ki 1 kaşık su :roflol: 400 grdır belkim kafamçokkarıştı
slm kenyamslm kızlarrr
elifcim masallah kızına kocaman olmuss
sl kızlar elektirik gitti daha yeni geldi kalabalıklaşmış burası doğurduktan sonra habersiz bırakmayın bizi bak nehiriverden tık yok
martçım:) ne güzel günü belli ben de senin gibi endişeler içindeyim ama normalmiş son zamanlarda anneler hep bebekleri için endişeli olurlarmış
bugün ben de 36. haftaya adım attım çok mutluyum o nedenle
yaa link atsanıza bulamadım bennn
canım daha çok tıkıyomuş burnu kullan sen gene en iyi o zaman annarızz iyimi kötü mü :)
ben de aynıyım kuzumm yaa son günler ya olyo demekki
kaydirigubbakcemile3 benim bi arkadaşım ramazan da geç kalmış eşini uyandırmaya çalışırken eşinin adını diil de müdürünün adını söölüyomuşş :) sen de o hesap olmuşş ayy benim annem ameliyattan ayılırken ağlayarak ayılmıştı bi de tuvaletini yapmıştı altına
seam nazlımm heyecanlımısın?
kızlar yaa itek yok kaç gündür merak ettim haberi olan var mı?
günaydınnn kızlarrrrrrrr
biz geldik doktordannnn
çok mutluyum yaaaa
kıızım geçen ay bi ay içinde 250 gr almıştıııı,çok üzülüyodum
bu sefer 10 gün içinde 500 gr almış 2.800 grrr prensesimmmm, yediklerim işe yaramış :)))
bende kilo almamışım hatta 1 kilo vermişimmm buna rağmen bebişim kilo almışşş
doktorumuz çok iyi dedi..tam 36 haftaya girmişiz
ama suyumuz da azalmaaa var o yüzden cumartesi tekrar çağırıyorrr
sık sık kkontrol etmesi gerekiyomuş susuz kalmaması içinnn
4 gr mı ne suyum varmış 2 nin altına düşerse sezeryanla alırım beklemem dedii
ama nedense üzülmedim normal doğum düşünmeme rağmen
hayırlısı neyse o olsun...onun sağlığı yerinde olsuunda başkaa hiç bişey önemli deeğil... bu arada sancı odasında bi kızzza suni sancı veriyolardıı akşamdan beri ordaymış onunda sezeryan olması gerekiyodu suyu nerdeyse hiç kalmamış
ama inat etmiş normal doğurucam diyee,bende şaşırdım insan bebeğinin hayatını
nasıl riske atar ki, bu arada benim hastanede epudural doğum yaptırmıyolar
genel anestezi yapıolarmış...
dün akşam da sinirlerim iyice boşandı, dr egzersiz vermişti onları yapıyoduk kocişle, yazık o da bana gösteriyo destek oluyo die hareketleri beraber yapıyoruz bi tanesinde yere yatmak lazım sırtüsüt bile yatmak zor geldi bana bi de o halde yok bacağını çek yok tut elinle öbürünü de kaldır derken önce gülmeye sonra da ağlamaya başladım noldu bana ben çok hantallaştım die psikolojim iyice bozuldu öylece kaldm yattığım yerde kociş kaldırdı kolumdan tutup da:) iyice moral bozukluğu oluyor insanda ya...sonra dedim yapmam lazımdr kızar ama bunları yapmadan doğuran ne kaa çok insan avr sanki olimpiyatlara mı katılcam altı üstü doğurcam yaa milyonlarca insan doğuruyooo die söylendim ama inatla o hareketi de yaptım:)
cnm ya ben de yapmıyodum en iysi yürüyüş ve yüzme imiş ama dr verdi en son gidişimde bi broşür, ay çok sinir bazı hareketler ama egzersiz yaparsam da doğumum belkim rahat olur diyorum ama ben hiç de sportif değilim yıllardır bi tek yüzdm yani bu hareketler zor geliy ya iyice kalaslaşmışım:))) ben normalde de 2,5-3 km kaa yürüyorum akşamlarıben egzersiz falan yapmıyorum birtek yuruyus yapıyorum
cnm elifçim, bebeğin ne kadar güzel almış kilosunu öyle aman maşalahsaol kenyacımm hoşgeldin canım.
kız geçen hafta başladım dha ama yürüyüş yapıyorum kociş çok yorgun gelmesse eve ya da o gün temizlik filan yapıp da ben yorulmadıysam...şekercik iyi sen yine hareket yapıomuşsunnnn
ben kolumu kaldırmayaa üşeniyorum vallllaa
yürüyüşü de zaten hafta 1-2 yaa yapıyorum yaa yapmıyorum...
amin cnm hepimizinkiniAman maaşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
heee durup durup ağlıcak yer arıyorum dün okuduğum kitap da ay bi hüzünlüydü komikşeyler arıyorum gidip de hüzünlü kitaplar alıyorum manyakmıyım neyim ayahh canım ya hepimizde anormal bi psikoloji oynatıyo bizi yaaa.
kız geçen hafta başladım dha ama yürüyüş yapıyorum kociş çok yorgun gelmesse eve ya da o gün temizlik filan yapıp da ben yorulmadıysam...
amin cnm hepimizinkini
ama senin durumun çok hoş yaaa
haftaya mı kız büyük gün:))) ay heyecanlanır insan son günler iyice
heee durup durup ağlıcak yer arıyorum dün okuduğum kitap da ay bi hüzünlüydü komikşeyler arıyorum gidip de hüzünlü kitaplar alıyorum manyakmıyım neyim ay
cnm elifçim, bebeğin ne kadar güzel almış kilosunu öyle aman maşalah
kız nası beslendin nası aldırdın o kiloları bebene:)
anaaaaaaam yetişemiyom yaaa size.bi yandan yemeklerle uğraşıyom.
çorbamı pilavımı koydum ocağa onlara bakıp bakıp geliyom.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz
ya bende öyleyim heleki bu hafta herşeye ağlıyorum ne varsa ağlayacak.
anaaaam kocişte bıktı valla.adam korkuyo bişey desin ben salya sümükkaydirigubbakcemile3
aman yaaaa az kaldı ya ondan oluyo bunlar hormonlar tavan yaptı.
sorma
desene ben senin haftaya gelince çözümsüz vaka olcam şimdiden başladm vallaaa
aman az önce de anneme dedim bende 40ım çıkana kaa kalsan da yeter sen ablamınkine bak dedim ne yapyım ablamın ihtiyacı dha çok onun bebeği tam yürüme döneminde kızcağız da çalışıyo kıyamadım ah bu teyzelik... ablamın iki tane daha var kadın tutsa güvenemyio kreş desen en ufağı bizimki olcak ben bu yıl evdeyim nasılsa azcık idare ederlerse benim çok ihtiyacım olmıcak bu yıl dedim bakalım neye karar vercekler
bu kaa kendimden emin konuşmamın tek sebebi de sizsiniz he kasım anaları:))) bi şey olsa size sorarım die düşündüm:))) hep beraber düşe kalka büyütürüz bbelerimizi heekaydirigubbakcemile5
ayy maşallah canım artık bundan sonra bebekler alcakmış zaten sağlıkla bi doğsalar...normalde yine çok bi kilosu yok ama 10 günde 500 gr almış olması
beni çok mutlu etti vallaaa bende çok sevindimmm canımm
demek yediklerinlee alakalıymış gerçekten bebeğin gelişimi....
tuğbaya yazmıştım dün canım hep bebiin işine yarayacak şeyler yedim, bugün deee sonuçtan çok mutluyummm şükürrr...
slm cnm merak ettim ben seni ya nerdesin die gerçi bn de iki gündür pek girmediydim ama...selam kızlarrr a.s.
bugün ancak kendime gelicem sanırım hala sersem gibiyim -tatlicadiarzu-
geçmişe az baktım ;
dilmuh geçmiş olsun cnm.opuyorumnanaktan
Mart canını sıkma herşey yolunda gidicek :Saruboceq: narkozdan ayılmadan ailemin yanına gitmek istemiyorum dersen seni bekletirler cnm kaydirigubbakcemile2
Elifsun maşallah kızına cnmm
Karakızım durumuzada maşallah büyüomuşş
zerencim odanız hayırlı olsun hade bekliyoz bakalımm :teytey:
hakikaten itek nerelerde yavv :uhm:
Bende geri sayıma başlatım artıkkk son 16 :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
Aynen valla bende buraya güveniyorumda 20 günlük kızımla gidiyorum ona göre, oradan bir sıkıntı oldumu ben size sorucam siz hemen telefonla dr larınıza sorcaksınız:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?