2009 Kasm Anneleri

ben egzersiz falan yapmıyorum birtek yuruyus yapıyorum

cnm yaaa yorgunsa tabii nasıl yürüceniz ama biz de gece vakti yürüyoz ki kimsenin gözüne batmayalım die:) erkekler artık kahve önlerine sandalye masa atmış öyle oturup gelen geçeni dikizliyo iyice moralimi bozuluyo yaaa
ben de sululardan alcam işte, öbürlerinden var gerçi koku yapmıyo ama eski çok çalışıyo die de kıyamıyodum ama bebek olunca mecbur alcaz. evde bari turla kız git gel koridorda... he ben de sırf çamaşır suyula silemem ama güzel kokan deterjanlarla silerim gene silerim sırf suyla da olmaz yaa
katılıyorum cnm sana ben her testi yaptırdım ama içim rahattı içimden bi ses hep sorun yok dedi garip ama ben bebeğime bişey olsa anlarım die düşünüyorum Allah korusun, sağlıklı olduğunu hissediyorum sanki.
he sen de ayıl öyle getirsinler odana söylesene dr.na
ay ben de bi terslik olur da sez. olursam nası ayılırım die dşünüyom kimbilir neler yapar neler söylerim:)
ewet herkeste var o endişeler ama elimizde olan tek bi şey var: dua etmek. inş bebeğine bişi olmamıştır kalbini ferah tut cnm
hee ben de yazmam topiğe yazık hamişlere valla iyi yanlarını yazarım sadece hem herkesin hamişliği farklı olur bi kere, herkes benm gibi olmak zorunda deel ki ne korkutçam milleti sonuçta psikolojik olarak ağrı artıyo azalıyo
slm kızlarrr
elifcim masallah kızına kocaman olmuss
slm kenyam
sl kızlar elektirik gitti daha yeni geldi kalabalıklaşmış burası doğurduktan sonra habersiz bırakmayın bizi bak nehiriverden tık yok

ay nası yazsın kızcağız yaaa belki evde çok işi vardır bebeğin uyku düzeni oturmamıştır daha
ama ilk fırsatta yazar bence
:) yada doyamıyodur öpmye koklamaya bebesiniayy ne şirindir o şimdi

şekercik iyi sen yine hareket yapıomuşsunnnn
ben kolumu kaldırmayaa üşeniyorum vallllaa
yürüyüşü de zaten hafta 1-2 yaa yapıyorum yaa yapmıyorum...

Aman maaşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...dogum-yapan-anneler-dikisleriniz-durumda.html
al yavrum
kız sen ordulumusun

maşallah kocaman olmuş kuzun

ahh canım ya hepimizde anormal bi psikoloji oynatıyo bizi yaaa.

ben egzersiz falan yapmıyorum birtek yuruyus yapıyorum
cnm ya ben de yapmıyodum en iysi yürüyüş ve yüzme imiş ama dr verdi en son gidişimde bi broşür, ay çok sinir bazı hareketler ama egzersiz yaparsam da doğumum belkim rahat olur diyorum ama ben hiç de sportif değilim yıllardır bi tek yüzdm yani bu hareketler zor geliy ya iyice kalaslaşmışım:))) ben normalde de 2,5-3 km kaa yürüyorum akşamları
saol kenyacımm hoşgeldin canım.
cnm elifçim, bebeğin ne kadar güzel almış kilosunu öyle aman maşalah
kız nası beslendin nası aldırdın o kiloları bebene:)

şekercik iyi sen yine hareket yapıomuşsunnnn
ben kolumu kaldırmayaa üşeniyorum vallllaa
yürüyüşü de zaten hafta 1-2 yaa yapıyorum yaa yapmıyorum...
kız geçen hafta başladım dha ama yürüyüş yapıyorum kociş çok yorgun gelmesse eve ya da o gün temizlik filan yapıp da ben yorulmadıysam...
Aman maaşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
amin cnm hepimizinkini
ama senin durumun çok hoş yaaa
haftaya mı kız büyük gün:))) ay heyecanlanır insan son günler iyice
ahh canım ya hepimizde anormal bi psikoloji oynatıyo bizi yaaa.
heee durup durup ağlıcak yer arıyorum dün okuduğum kitap da ay bi hüzünlüydü komikşeyler arıyorum gidip de hüzünlü kitaplar alıyorum manyakmıyım neyim ay

ya bende öyleyim heleki bu hafta herşeye ağlıyorum ne varsa ağlayacak.
anaaaam kocişte bıktı valla.adam korkuyo bişey desin ben salya sümükkaydirigubbakcemile3
aman yaaaa az kaldı ya ondan oluyo bunlar hormonlar tavan yaptı.

anaaaaaaam yetişemiyom yaaa size.bi yandan yemeklerle uğraşıyom.
çorbamı pilavımı koydum ocağa onlara bakıp bakıp geliyom.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz

cnm elifçim, bebeğin ne kadar güzel almış kilosunu öyle aman maşalah
kız nası beslendin nası aldırdın o kiloları bebene:)

normalde yine çok bi kilosu yok ama 10 günde 500 gr almış olması
beni çok mutlu etti vallaaa bende çok sevindimmm canımm
demek yediklerinlee alakalıymış gerçekten bebeğin gelişimi....

tuğbaya yazmıştım dün canım hep bebiin işine yarayacak şeyler yedim, bugün deee sonuçtan çok mutluyummm şükürrr...

anaaaaaaam yetişemiyom yaaa size.bi yandan yemeklerle uğraşıyom.
çorbamı pilavımı koydum ocağa onlara bakıp bakıp geliyom.
yeni gelen hatunlar hoşgeldiniz

canımcım eline sağlık erkenden yapmışsın ne güzelll
ama ppilav için erken değil miii ben ısıtıp yemeği hiç sevmem pilavı...

selam kızlarrr a.s.
bugün ancak kendime gelicem sanırım hala sersem gibiyim -tatlicadiarzu-
geçmişe az baktım ;
dilmuh geçmiş olsun cnm.opuyorumnanaktan
Mart canını sıkma herşey yolunda gidicek :Saruboceq: narkozdan ayılmadan ailemin yanına gitmek istemiyorum dersen seni bekletirler cnm kaydirigubbakcemile2
Elifsun maşallah kızına cnmm
Karakızım durumuzada maşallah büyüomuşş
zerencim odanız hayırlı olsun hade bekliyoz bakalımm :teytey:
hakikaten itek nerelerde yavv :uhm:

Bende geri sayıma başlatım artıkkk son 16 :lepi::Saruboceq::Saruboceq:

sorma
desene ben senin haftaya gelince çözümsüz vaka olcam şimdiden başladm vallaaa

aman az önce de anneme dedim bende 40ım çıkana kaa kalsan da yeter sen ablamınkine bak dedim ne yapyım ablamın ihtiyacı dha çok onun bebeği tam yürüme döneminde kızcağız da çalışıyo kıyamadım ah bu teyzelik... ablamın iki tane daha var kadın tutsa güvenemyio kreş desen en ufağı bizimki olcak ben bu yıl evdeyim nasılsa azcık idare ederlerse benim çok ihtiyacım olmıcak bu yıl dedim bakalım neye karar vercekler
bu kaa kendimden emin konuşmamın tek sebebi de sizsiniz he kasım anaları:))) bi şey olsa size sorarım die düşündüm:))) hep beraber düşe kalka büyütürüz bbelerimizi heekaydirigubbakcemile5

Aynen valla bende buraya güveniyorumda 20 günlük kızımla gidiyorum ona göre, oradan bir sıkıntı oldumu ben size sorucam siz hemen telefonla dr larınıza sorcaksınız:dance:

ayy maşallah canım artık bundan sonra bebekler alcakmış zaten sağlıkla bi doğsalar...
slm cnm merak ettim ben seni ya nerdesin die gerçi bn de iki gündür pek girmediydim ama...
az kalmış kız senin de.... hadi gözünaydın:)

Aynen valla bende buraya güveniyorumda 20 günlük kızımla gidiyorum ona göre, oradan bir sıkıntı oldumu ben size sorucam siz hemen telefonla dr larınıza sorcaksınız:dance:

:)
bir elin nesi var sözündeki gibi
bir araya gelince hepimiz çok güzel şeyler paylaşıcaz eminim
bbeklerimize de çok iyi bakıcaz

tamam cnm sorarız drlarımıza:)

ben de anneme öyle dedim işte ne yapayım seneye gelsin bana benm doğum sonrası toparlanmam bitsin de gene gider ablama diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…