2009 Kasm Anneleri

bakarız canım ne olacak.allah büyüktür verir kolaylığını eminim.

ben zaten özele gidiyom ama devletin acili falan çalışır diye düşünüyorum aslında.

edoş hoşgeldin canım...
ayyy maşallah geri sayıma başladınız ne güzel...

eliiiiif bulamadım kız dün yazdıklarını zahmet olmazsa söle bakim neler bebişin işine yarıyomuş .neler yedin. benim de onlardan yemem lazım...

bütün sırtımdaki kemikleri cıtırdatmak istiyorum cok afrıyo artık :kedi:

ya bende diyom doğuram hayırlısıyla şöyle ayı gibi gerincem.ya hamileyken her bişeyin değerini anladım valla.

valla bende kalınca yiyom ama bugün bişey kalmamıştı.
yeter kız yeter yapma daha iş.
bende diyom banyoyu falan halletsem ama hiç uğraşamam kocişe bırakcam onlarıalkisalkisalkis

inş cnm ama sanmıyorum ya burası türkiye:))) nerde o kaa dirençli eylem:))) memurlar kendi aralarında bile anlaşamıyo kız nası bi araya gelip de eylem yapçaklar:) mutlaka oyunbozanlar çıkar mesel ben çalışıyo olsaydım ben de gitmezdim eyleme filan:)
he napayım ya kociş ev temiz deyip duruyo ama ben görüyorum yerdeki iplikleri saçları sinir oluyorum
kız bizim bu pazar günü bi hızlı geçti ki sorma anlamadık bi şey

bakarız canım ne olacak.allah büyüktür verir kolaylığını eminim.

ben zaten özele gidiyom ama devletin acili falan çalışır diye düşünüyorum aslında.
he bakarız be nolcak sanki herkes anasının karnından bilerek mi doğuyo hem elimizn altında internet de var olmadı dr sitelerine bakarız ne var yani

bence de çalışır telaşlanmayın benm 17 kasım görünüyo sat'a göre ama belli olmaz tabe
benm de özel canm hastanem

ay bişey dicektim unuttum :kedi:

kızlarr selamm napıonuz bakemmm ya dün gece hiçç uyuyamadım belimin ve kasıklarımın ağrısından hatta eşim korktu hadi kalk bi hastaneye gidelim dedi ama telaş yapmak istemedim heralde normaldir deme?sanki çıkıvercek gibi baskılar oluo karnımda aşağı doğru....

slm kızlar naparsınız edoşum hoşgeldin hayırlı olsun seninde günün belli olmuş
karakızım duru kızımız nasıl uyuyo mu

hoşgeldin canım.
artık hepimiz zorlanıyoruz geceleri.
acaba kanalmı girdi seninki belki ondan oluyodur

ay ewet ya bazen bakıyom gece filan kalkınca da oh herif bi güzel sırtüstü yatıyo geriniyo yüzükoyun dönüyo nası cnm çekiyo anlatamam:))) bazen diyorum ki keşke ortası delik yatak yapsalar da biz de yüzükoyun yatabilsek çok mu uçuk bi fikir ya nie kimsenin aklına gelmiyo ki:)

oh neler yapıcam bi bitse şu hamilelik.

ne yaptım ki kız bi toz aldım onu da sabahın 8inde aldım süpürge açmadım o saatte çok ses olmasın deyü şimdi yemek yemeye kalkarım bi yandan yemeğimi koyarım pişer bi yandan yerim sonra da o enerjiyle süpürürm bütün odaları gezdirmem zten bazı yerleri süpürsem bile kardır diyorum

eda elbisen çok güzel olmuş. truvalı helen in elbisesi gibi. sende helenin hamile hali gibi olmuşsun

ŞenizŞeniz sağol cnmm opuyorumnanaktan
tacsız helen kaydirigubbakcemile3

edoş hoşgeldin canım...
ayyy maşallah geri sayıma başladınız ne güzel... ..

evet cnmm çok güzel olumuş böleee :lepi:

geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

kızlar 25 kasımda eylem var demişsiniz bi tek kalırsam ben kalırım o tarihee
bende özel hastaneye gideyom zatii
eğer öle bişe varsa inş. kimsenin ogün bişeye ihtiyacı olmaz

o ortası delik yatak fikri benim aklıma geldi amma uyumak için değil belime ve sırtıma masaj yapılabilmesi içinkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım o zaman çok yormadan yap kız işlerini

Durucuk iyi maşallah teyzoşları size yeni resşmler eklerim birazdan az evvel sütünü içti şimdi uyuyo
ya bu arada her iki saatte bir beslenme saati kızımın inanmayacaksınız ama 2 saati dolunca birden başlıyo ağzını açmaya meme aramaya ağlamaya

korkma canm yaaa
belki bebek dönüyodur
düzenli olması lazım ağrıların belki yalancı ağrılardır onları da yaşıcaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…