ayy ben senden duydum şimdi
ama sağlık gibi sektörlerde bence az da olsa görevli kalır
hem Allahaşkına Türkiyeden bahsediyoruz o kaa byük bi eylemi memurlar yapar mı hiç:)
yaparız der vazgeçerler boşver ben çok duydum da son anda kimse gitmeyiveriyo tırsıyo da ben de memurum ya:) daha iyi biliyom ondan.
ama aciller filan hep çalışır sanmam sorun olsun
he ben de öyle diyorum annemin de içine sinmiyo heralde herkes bakıyo ben de bakrım dedim ne var cnm 15 yaşındaki kızlr bakıyo bebek.
biz hep beraber bakarız dimi:..sırnaşık şey
valla canım sanırım devlet hast.acilleri de çalışmayacak emin değilim ama, tabi özeller var onlar çalışırr mecbur kalan oraya gitçek o zaman..
canım hoşgeldinnnn ne ettin nasııl geçti???
foto çekildiniz miiii o güzelim elbisenlennnn inş ihmal etmemişsinizdir...
çok güzel geçti cnmm kaydirigubbakcemile5
foto çekildik ama zamansızlıktan 1 poz oldu sadeceeee :sinifsinif:
faceye koydum bi kaç resim bakabilisinn :lepi:
selam kızlarrr a.s.
bugün ancak kendime gelicem sanırım hala sersem gibiyim -tatlicadiarzu-
geçmişe az baktım ;
dilmuh geçmiş olsun cnm.opuyorumnanaktan
Mart canını sıkma herşey yolunda gidicek :Saruboceq: narkozdan ayılmadan ailemin yanına gitmek istemiyorum dersen seni bekletirler cnm kaydirigubbakcemile2
Elifsun maşallah kızına cnmm
Karakızım durumuzada maşallah büyüomuşş
zerencim odanız hayırlı olsun hade bekliyoz bakalımm :teytey:
hakikaten itek nerelerde yavv :uhm:
Bende geri sayıma başlatım artıkkk son 16 :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
normalde yine çok bi kilosu yok ama 10 günde 500 gr almış olması
beni çok mutlu etti vallaaa bende çok sevindimmm canımm
demek yediklerinlee alakalıymış gerçekten bebeğin gelişimi....
tuğbaya yazmıştım dün canım hep bebiin işine yarayacak şeyler yedim, bugün deee sonuçtan çok mutluyummm şükürrr...
bütün sırtımdaki kemikleri cıtırdatmak istiyorum cok afrıyo artık :kedi:
ben hiç türkiyede o kaa organize olmuş bi eylem görmedim:) sanmam oalcağını cnm
biçok kişi göze alamaz böyle bişeyii
ama tabii full de çalışmaz pek çok yer
kız dilmuh:)) benm de dünden kalıyo yemeğim onu yiyom öğlenleri
kociş de bugün bursaya gitti ama akşama gelir yemeğe
bende koycam yemeğimi birazdan
sonra da azcık evde süpürge gezdircem
sabah da toz aldıydım
yeter bugünlük diyorum
inş cnm ama sanmıyorum ya burası türkiye:))) nerde o kaa dirençli eylem:))) memurlar kendi aralarında bile anlaşamıyo kız nası bi araya gelip de eylem yapçaklar:) mutlaka oyunbozanlar çıkar mesel ben çalışıyo olsaydım ben de gitmezdim eyleme filan:)inşallah olmazzz canım dediğin gibi olurdaa kimseee zorda kalmaz.
ayyy ben heç süpürge açmıyomm artık unuttum süpürmeyi
baya bi zaman ablam süpürdüüü, şindik pazar günleri kocişe süpürtüyom
süpürge çok ağır vallaaa kesin erken doğururum süpürürsem
bende wc ile banyoyu yıkadım
kaynanam çat kapı gelir melir diyee telde öyle bişiler dedi çünkü
biraz ütümde var bide yemek yaptım mııı tamamdır..
he bakarız be nolcak sanki herkes anasının karnından bilerek mi doğuyo hem elimizn altında internet de var olmadı dr sitelerine bakarız ne var yanibakarız canım ne olacak.allah büyüktür verir kolaylığını eminim.
ben zaten özele gidiyom ama devletin acili falan çalışır diye düşünüyorum aslında.
kızlarr selamm napıonuz bakemmm ya dün gece hiçç uyuyamadım belimin ve kasıklarımın ağrısından hatta eşim korktu hadi kalk bi hastaneye gidelim dedi ama telaş yapmak istemedim heralde normaldir deme?sanki çıkıvercek gibi baskılar oluo karnımda aşağı doğru....
ya bende diyom doğuram hayırlısıyla şöyle ayı gibi gerincem.ya hamileyken her bişeyin değerini anladım valla.
valla bende kalınca yiyom ama bugün bişey kalmamıştı.
yeter kız yeter yapma daha iş.
bende diyom banyoyu falan halletsem ama hiç uğraşamam kocişe bırakcam onlarıalkisalkisalkis
eda elbisen çok güzel olmuş. truvalı helen in elbisesi gibi. sende helenin hamile hali gibi olmuşsun
edoş hoşgeldin canım...
ayyy maşallah geri sayıma başladınız ne güzel... ..
kızlarr selamm napıonuz bakemmm ya dün gece hiçç uyuyamadım belimin ve kasıklarımın ağrısından hatta eşim korktu hadi kalk bi hastaneye gidelim dedi ama telaş yapmak istemedim heralde normaldir deme?sanki çıkıvercek gibi baskılar oluo karnımda aşağı doğru....
o ortası delik yatak fikri benim aklıma geldi amma uyumak için değil belime ve sırtıma masaj yapılabilmesi içinkaydirigubbakcemile3ay ewet ya bazen bakıyom gece filan kalkınca da oh herif bi güzel sırtüstü yatıyo geriniyo yüzükoyun dönüyo nası cnm çekiyo anlatamam:))) bazen diyorum ki keşke ortası delik yatak yapsalar da biz de yüzükoyun yatabilsek çok mu uçuk bi fikir ya nie kimsenin aklına gelmiyo ki:)
oh neler yapıcam bi bitse şu hamilelik.
ne yaptım ki kız bi toz aldım onu da sabahın 8inde aldım süpürge açmadım o saatte çok ses olmasın deyü şimdi yemek yemeye kalkarım bi yandan yemeğimi koyarım pişer bi yandan yerim sonra da o enerjiyle süpürürm bütün odaları gezdirmem zten bazı yerleri süpürsem bile kardır diyorum
hoşgeldin canım.
artık hepimiz zorlanıyoruz geceleri.
acaba kanalmı girdi seninki belki ondan oluyodur
belkide doğrudur canım çünkü cuma günü kontrolde doktor girmek üzere olduğunu sölemişti:ecrin_bebek:
ŞenizŞeniz sağol cnmm opuyorumnanaktan
tacsız helen kaydirigubbakcemile3
evet cnmm çok güzel olumuş böleee :lepi:
geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?