ya kızlar sağ gögsümün altındaki kemiklerim ağırıyor sağ tarafıma yatınca daha çok ağırıyor uzun süre oturuncada eeeeeeeeeee ne edecen oturunca ağırıyor yatınca ağırıyor ben ne edecem
yaa hiç öenmli deil ama bebişin karnına mı ne zeytinyagı surceklermiş istediler bende hemen koydum cay bardagına verdim bebişe iyi gelsinde
neyse cay bardagıda geri gelmedi
yanlıs anlasılmasın ama aldıysan geri vermen lazım ben mi cok ince düşünüyorum yoksa artık böle mi yapılıyo bilmiyorum
ben öle yapsam bi daha bişi isteyemem amalmaz:
slm kızlar nasılsınız ben geldim opuyorumnanaktan
zerencim üşenmem neden üşeneyim kiii
ama tekrar yer işgal etmeyeyimmm
sen en iyisi burdan bakkk
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/252425-2009-kas305m-anneleri-7119.html#post9597130
ay ewet ya bazen bakıyom gece filan kalkınca da oh herif bi güzel sırtüstü yatıyo geriniyo yüzükoyun dönüyo nası cnm çekiyo anlatamam:))) bazen diyorum ki keşke ortası delik yatak yapsalar da biz de yüzükoyun yatabilsek çok mu uçuk bi fikir ya nie kimsenin aklına gelmiyo ki:).
Durucuk iyi maşallah teyzoşları size yeni resşmler eklerim birazdan az evvel sütünü içti şimdi uyuyo
ya bu arada her iki saatte bir beslenme saati kızımın inanmayacaksınız ama 2 saati dolunca birden başlıyo ağzını açmaya meme aramaya ağlamaya
yok canım seninlew alakası yok ne demek ya o da ayrı bi türmüş desene.çay bardağını niye getirmiyo aaa ne ayıp.
ay belki takım niye bozulsun takımın.
ayyyyy ne rahat hatunmuş o öyledelikafadulden
ahh canım benimde agrıyor yaa hem sırtım hem kaburgalarım bebişler sıgmıyo napalım eccuk daha sabredicez
dolanınca ayakta olunca geciyo benimki dene istersen
yaa hiç öenmli deil ama bebişin karnına mı ne zeytinyagı surceklermiş istediler bende hemen koydum cay bardagına verdim bebişe iyi gelsinde
yanlıs anlasılmasın ama aldıysan geri vermen lazım ben mi cok ince düşünüyorum yoksa artık böle mi yapılıyo bilmiyorum
slm kızlar nasılsınız ben geldim opuyorumnanaktan
kız öenmli deil hemde hiç önemli deil cay bardagı takımda olsa ama aldıysan vermelisin yada ne biliim kırıldıysa falan soylenmesi lazım kaydirigubbakcemile3
sağolasın canımopuyorumnanaktan
benim aklıma geldi ama üreticiler gereksiz görüy heral..
bu arada ben arada sağa dönük ve sırt üstü de yatıyom yaaa. dayanamıom yoksa sol tarafım çok ağrıyo uyuyamıyom.... bişe olmaz dimi
ooyyy onun ağzını yeriim karakızopuyorumnanaktan
valla canım haklısınnnn var böyle insanlarrrr
ben sinir olurummmm öylesineee aslında yok demek lazımmmm
benimde bi kaç arkadaşım varrr öylee bişeyi verdin mionu unutucann
asla bi daha geri gelmezzz ne olursa olsun...
benn de aksineeee içimiçimi yerrrr vermessem eğer...
herkesin huyu farklı işte...
hankısını verdin ya orda 19luk da var 100 lük deealıcam canım gittigidiyordan vericem siparişini 25 tl di
anaa neen gıı ben doğurmuş olcem gerçi deee -tatlicadiarzu-kızlarrr sabah haberlerde izledim yanlış hatırlamıyosammm 25 kasımdııı
o gün hayat duracakmışşş bütün memurlarrrr grevde olucakmış
ambulanslar hastaneler otobüsler ıvır zıvır hiç bişey çalışmaayacakmışşş
o gün doğuruacakalr varmı aramızda bilmiyorum amaaa
bilginiz olsun yaaaa çok kötü bi durum inş.kimseninki denk gelmez...
kız koca göbeenle çok tatlıydın.
kız düğün için süper bi elbise olmuş valla.
şttttt gelinler karışmadı dimi:lepi:
yok be niye önemli olmasın bence hoş bişey değil ne bilem.
lazımdır bilmem ne alsın kırıldımı sorun değil ama böyle hiçte hoş değil
ay ne bilem olmaz ama oalbildiğince sola yatın diyler ya ben sağa yatınca resmen vicdan azabı çekiyorum ama bakıyorum da millet rahat geçen izledim dediğim videoda da kadın habire sırtüstü yatıyodu anne karnında 9 ay mı neydi video
he üreticiler azcık da anneleri düşünseler olmaz ziraaa
he ya gelmiş git bak kızhankısını verdin ya orda 19luk da var 100 lük dee
anaa neen gıı ben doğurmuş olcem gerçi deee -tatlicadiarzu-
aaa düğün fotoları gelmiş miii hemen bakiimm
kızlar eşim hasta bezi aldıda bana hastanede lazım olacak değilmi ya yanında ped var bide pamukta var siz ne diyosunuz buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?