aaa o zaman girmiştir canım.
dikkat etmek lazım artık
anowwwwwww daha gelmesinnn kıııı eksiklerimi bi tamamlayım barikaydirigubbakcemile3
Durucuk iyi maşallah teyzoşları size yeni resşmler eklerim birazdan az evvel sütünü içti şimdi uyuyo
ya bu arada her iki saatte bir beslenme saati kızımın inanmayacaksınız ama 2 saati dolunca birden başlıyo ağzını açmaya meme aramaya ağlamaya
sabh geldi canım annesi gelecekmiş ev temizlemeye kendiside iyiydidestnadan haber var mı
gelmez daha heralde ama dikkat etmek lazım çok iş falan yapma yorma kendini.
Durucuk iyi maşallah teyzoşları size yeni resşmler eklerim birazdan az evvel sütünü içti şimdi uyuyo
ya bu arada her iki saatte bir beslenme saati kızımın inanmayacaksınız ama 2 saati dolunca birden başlıyo ağzını açmaya meme aramaya ağlamaya
ayy sonunda dergilerime kavustum valla haa insan bişeyi alıp getirmeyince ne kadar kotu oluyo dimi istemeye utanıyodum valla napiim getirseydi
slm kızlar naparsınız edoşum hoşgeldin hayırlı olsun seninde günün belli olmuş
karakızım duru kızımız nasıl uyuyo mu
ayy sonunda dergilerime kavustum valla haa insan bişeyi alıp getirmeyince ne kadar kotu oluyo dimi istemeye utanıyodum valla napiim getirseydi
he ya bende sevmiiim
ay ne kaa güzel olurdu dimiiii:))) oh sere serpe yatardıkkko ortası delik yatak fikri benim aklıma geldi amma uyumak için değil belime ve sırtıma masaj yapılabilmesi içinkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım o zaman çok yormadan yap kız işlerini
ay ondan o zaman cnmmmbelkide doğrudur canım çünkü cuma günü kontrolde doktor girmek üzere olduğunu sölemişti:ecrin_bebek:
istetmemek lazım ama dimi ayıp oluyo
ne olduydu kızz dergilerineee zemuszemus
bu arada elifsun canım maşallah bebişne iyi bakmışsın
ne güzel kilo almış maşallah
yaa bizim ust kattakinin bebegi olduydu bize geldiler neti kullanmak için 2 ay once annesi dergilerine bi bakalım dedi sehpanın ustundeydi tamam dedim ondan sonra kac kez gorustuk getirmedi dergileri bende az once cıktım bişi goturdum dergileri istedim getircektim falan dedi zahmet olmasın ben gelmişken alayım dedim :))
boşversene onlar takmıyosa sen hiç takmayacan yüzsüz olacan canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?