2009 Kasm Anneleri

ay maşalah süt içsinde büyüsün şimdi ne kadar tatlıdır

ayy sonunda dergilerime kavustum valla haa insan bişeyi alıp getirmeyince ne kadar kotu oluyo dimi istemeye utanıyodum valla napiim getirseydi

maşallah de kız nazar değdirme kuzuyaaa
canım benim alıştı ya 2 saate bi yemeye
vakti geldiğini farkediyoo canımm benim

oyy masallah melegine

slm kızlar naparsınız edoşum hoşgeldin hayırlı olsun seninde günün belli olmuş
karakızım duru kızımız nasıl uyuyo mu

sağol cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy ağzını yeriz biz onunn minik kızımız bizim yesinde kocaman abla olsunn :Saruboceq::Saruboceq:

ayy sonunda dergilerime kavustum valla haa insan bişeyi alıp getirmeyince ne kadar kotu oluyo dimi istemeye utanıyodum valla napiim getirseydi

ne olduydu kızz dergilerineee zemuszemus

o ortası delik yatak fikri benim aklıma geldi amma uyumak için değil belime ve sırtıma masaj yapılabilmesi içinkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım o zaman çok yormadan yap kız işlerini
ay ne kaa güzel olurdu dimiiii:))) oh sere serpe yatardıkkk

belkide doğrudur canım çünkü cuma günü kontrolde doktor girmek üzere olduğunu sölemişti:ecrin_bebek:
ay ondan o zaman cnmmm
az kaldı demek ki
dikkatli ol

ay yerim ben onuuuu
çok düzenli demek beslenmesi
süper bişi bu
:)

ne olduydu kızz dergilerineee zemuszemus

yaa bizim ust kattakinin bebegi olduydu bize geldiler neti kullanmak için 2 ay once annesi dergilerine bi bakalım dedi sehpanın ustundeydi tamam dedim ondan sonra kac kez gorustuk getirmedi dergileri bende az once cıktım bişi goturdum dergileri istedim getircektim falan dedi zahmet olmasın ben gelmişken alayım dedim :))

maaaşallahh yaaa gözümün önüne geliyo o haliii.. opuyorumnanaktan

ya kızlar sağ gögsümün altındaki kemiklerim ağırıyor sağ tarafıma yatınca daha çok ağırıyor uzun süre oturuncada eeeeeeeeeee ne edecen oturunca ağırıyor yatınca ağırıyor ben ne edecem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en iyisini yapmışın sekeriiimm kaydirigubbakcemile5

boşversene onlar takmıyosa sen hiç takmayacan yüzsüz olacan canım ya

yaa hiç öenmli deil ama bebişin karnına mı ne zeytinyagı surceklermiş istediler bende hemen koydum cay bardagına verdim bebişe iyi gelsinde
neyse cay bardagıda geri gelmedi
yanlıs anlasılmasın ama aldıysan geri vermen lazım ben mi cok ince düşünüyorum yoksa artık böle mi yapılıyo bilmiyorum
ben öle yapsam bi daha bişi isteyemem ama lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…