kızlar eşim hasta bezi aldıda bana hastanede lazım olacak değilmi ya yanında ped var bide pamukta var siz ne diyosunuz buna
ben sağa yatıyom valla ne edem solda uyuyamıyom.
vicdan azabı çekecek bişey yok ya.
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyom.
lazım oluyomuş mutlaka
hatta annem dedi ki ablama hast çok yakın olmasına rağmen suyu birden boşalınca hasta bezi sarıp götürmüşler o bile zor dayanmış he
giderken bile ihtiyacımız olabilir
bana da bugün söyledi annem ben de bezi sallıyodum kociş hast yakınından alır deyü ama hemen aldırcam:) gözüm korktu yav
ped ben de aldım en büyük boy en kalın orkitten ama annem diy ki bi paket hasta bezi bitiyomuş?
herkesin kanaması farklı olur tabii ama hazırlıklı olmakta fayda var bence
hankısını verdin ya orda 19luk da var 100 lük dee
slm güzel anneler..
sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim,hep feci kalabalık şu hastane çok yorulmuşum duş alıp uzandım şimdi..gece uyumadım nerdeyse çok sancım vardı biara bağırarak uyandım hatta kociş nası korktu doğum sancısı diye:bbo:
bugün ilkleri yaşadım hastanede,nts ye girdim ama sancı çıkmadı çok şükür..bide en korktuğumuz şey çatı muayenesi oldum kızlar..kendimi kasmayayım diye hazırladım bikaç saniye sürdü fazla acımadı diyebilirim ama ürkütüyo insanı ya..
doktor çatı durumun gayet iyi dedi ve bebişim kafasını iyce dayamış kanala girmek üzereymiş..hazırlayıcı sancıların artabilir normal dedi..böyle işte..sizde ne var ne yok,sancısı olan varmı..
ben sağa yatıyom valla ne edem solda uyuyamıyom.
vicdan azabı çekecek bişey yok ya.
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyom.
ayy ben de öle bişe beğenmiştim bi de böle cibinlik değil de daha hoş bişey yapmışlar üç tane sopa gibi şeyi çakmışlar duvara diklemesine üçgen şeklnde tülü de üzerine örtmüşler annatamadım ama süper olmuştu aynı senin dediğin gibi boyasız bi takımevet gelince koyarım.. bizimki bebiş odası gibi deel... krem ve kahve renkte.. çok sağlıklı ,boyasız ve laminat kaplama dedi adam... ben çok beğendim.....
ara bakim kız ne ediymiş
ıhlamur kaynatmıştım onu alıp geliym mutfaktan
destnadan haber var mı
selam annişlerrrr
ayy dun akşam kociş hafiften hastadı bugun iice coştu baya bi fena sabah hastaneye gittik kanda iltihap var didi dr :sinifsinif: iğne ilaç şimci evde uyuy bende evin işini falan yaptım bi girem dedim napiniz
ay heralde yaaa zaten doğum yapınca da rahatlıcak karnımız birden boşalıvercek..en küçüklerinden alcaz dimi.
cnm geçmiş olsun yaaaselam annişlerrrr
ayy dun akşam kociş hafiften hastadı bugun iice coştu baya bi fena sabah hastaneye gittik kanda iltihap var didi dr :sinifsinif: iğne ilaç şimci evde uyuy bende evin işini falan yaptım bi girem dedim napiniz
maşallah de kız nazar değdirme kuzuyaaa
canım benim alıştı ya 2 saate bi yemeye
vakti geldiğini farkediyoo canımm benim
oyy masallah melegine
ayyy ağzını yeriz biz onunn minik kızımız bizim yesinde kocaman abla olsunn :Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy bende yemek istiyorum canımmm ama o kadar minikki koklamaya bile kıyamıyorum
ay yerim ben onuuuu
çok düzenli demek beslenmesi
süper bişi bu
:)
teyzesi hastanede hep bu şekilde besleniyodu eve gelince memeye alıştı ama megersem hiç kilo almamış yavrum dr tekrar biberona başla dedi şimdi alıştı artık saati geldimi uyanıveriyo
maaaşallahh yaaa gözümün önüne geliyo o haliii.. opuyorumnanaktan
ayyy teyzesi o dudakları bir bukmesi var allahım ya çok tatlı oluyo
slm güzel anneler..
sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim,hep feci kalabalık şu hastane çok yorulmuşum duş alıp uzandım şimdi..gece uyumadım nerdeyse çok sancım vardı biara bağırarak uyandım hatta kociş nası korktu doğum sancısı diye:bbo:
bugün ilkleri yaşadım hastanede,nts ye girdim ama sancı çıkmadı çok şükür..bide en korktuğumuz şey çatı muayenesi oldum kızlar..kendimi kasmayayım diye hazırladım bikaç saniye sürdü fazla acımadı diyebilirim ama ürkütüyo insanı ya..
doktor çatı durumun gayet iyi dedi ve bebişim kafasını iyce dayamış kanala girmek üzereymiş..hazırlayıcı sancıların artabilir normal dedi..böyle işte..sizde ne var ne yok,sancısı olan varmı..
selam annişlerrrr
slm güzel anneler..
ay ne bilem kendimi kötü hissediyorum kızzz
zar zor uyuyorum ben de
slm güzel anneler..
slm güzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?