2009 Kasm Anneleri

kızlar eşim hasta bezi aldıda bana hastanede lazım olacak değilmi ya yanında ped var bide pamukta var siz ne diyosunuz buna

lazım oluyomuş mutlaka
hatta annem dedi ki ablama hast çok yakın olmasına rağmen suyu birden boşalınca hasta bezi sarıp götürmüşler o bile zor dayanmış he
giderken bile ihtiyacımız olabilir
bana da bugün söyledi annem ben de bezi sallıyodum kociş hast yakınından alır deyü ama hemen aldırcam:) gözüm korktu yav

ped ben de aldım en büyük boy en kalın orkitten ama annem diy ki bi paket hasta bezi bitiyomuş?

herkesin kanaması farklı olur tabii ama hazırlıklı olmakta fayda var bence

slm güzel anneler..
sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim,hep feci kalabalık şu hastane çok yorulmuşum duş alıp uzandım şimdi..gece uyumadım nerdeyse çok sancım vardı biara bağırarak uyandım hatta kociş nası korktu doğum sancısı diye:bbo:
bugün ilkleri yaşadım hastanede,nts ye girdim ama sancı çıkmadı çok şükür..bide en korktuğumuz şey çatı muayenesi oldum kızlar..kendimi kasmayayım diye hazırladım bikaç saniye sürdü fazla acımadı diyebilirim ama ürkütüyo insanı ya..
doktor çatı durumun gayet iyi dedi ve bebişim kafasını iyce dayamış kanala girmek üzereymiş..hazırlayıcı sancıların artabilir normal dedi..böyle işte..sizde ne var ne yok,sancısı olan varmı..

en küçüklerinden alcaz dimi.

selam annişlerrrr
ayy dun akşam kociş hafiften hastadı bugun iice coştu baya bi fena sabah hastaneye gittik kanda iltihap var didi dr :sinifsinif: iğne ilaç şimci evde uyuy bende evin işini falan yaptım bi girem dedim napiniz

cnm gözünaydın

kanala girmesi de iyi bence
hadi hayırlısı olsun bakalımmm

çatı muayenesi çok kötü deildir diyorum ya bakalım ben de başıma gelince ne dicem:)
ürkütücü olduğunu tahmin edebiliyorum ama....

ayyy yok bende sancı mancı daha bekliyoz bakalımmmmmmmmmmmm

ben sağa yatıyom valla ne edem solda uyuyamıyom.
vicdan azabı çekecek bişey yok ya.
ama sırt üstü yatmamaya çalışıyom.

valla ben sırt üztü yatıyom ama devamlı değil hemde hamişliğimin başından beri soluda yatarım bebişim sağda sağa döndümmü ezildiğini hissediyorum:umursamaz:

ayy ben de öle bişe beğenmiştim bi de böle cibinlik değil de daha hoş bişey yapmışlar üç tane sopa gibi şeyi çakmışlar duvara diklemesine üçgen şeklnde tülü de üzerine örtmüşler annatamadım ama süper olmuştu aynı senin dediğin gibi boyasız bi takım
ben de sırf boya muhabbeti yüzünden park yatak aldım dişliyomuş ya bebeler iyi yapmışsın

itek anasındaymış yeni gelmiş gircemiş doğurmamış yaani zemuszemus
destnadan haber var mı

vaaar iyi kaydirigubbakcemile2

gecmiş olsun canım

en küçüklerinden alcaz dimi.
ay heralde yaaa zaten doğum yapınca da rahatlıcak karnımız birden boşalıvercek..
cnm geçmiş olsun yaaa

ne demek kız kanda iltihap ilk kez duyuyom ben?

ya bide dün akşamdan beri kızım çok hareketsiz ona da canım sıkkın biras korkmaya başladım yaa çok yorgun diildim aslında ama iice dinlencek zamanımda olmadı şimdi panik yapmadan biras daha bekliem tatlı bişiler yiyem inşallah bıdır bıdır oynar küçük meleğim

maşallah de kız nazar değdirme kuzuyaaa
canım benim alıştı ya 2 saate bi yemeye
vakti geldiğini farkediyoo canımm benim

canım çok akıllı oluyo bu bebişler ya maşallah sizlerde göreceksiniz hergun yeni bir şeyle karşılaşıyoruz tek kelime ile harika birşey bu

oyy masallah melegine

maşallah teyzesi darısı sizin başınıza artık allah bir nefeste kurtarsın inşallah

slm cnm çok geçmiş olsunnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah bak herşey yolundamış çok şükürrr :Saruboceq:

slm cerenimoo opuyorumnanaktan
geçmiş olsun enişteyee anaaam uzal dur kuşum valla sağada geçmesin sakınn :Saruboceq::Saruboceq:

surem canım geçmiş olsun, ben henüz olmadım çatı muaynesi
bizim doktor yapmıcak gibi geliyooo,şimdiden sezeryan diye sayıkladığına göre...

cerincim geçmiş olsun inş. biranönce iyileşirrr
geçen sene bizdee aynı problemi yaşadıkkk ve o iltihapppp yüzündennn ne teşhisler konduuu..inşallah birnönceee atlatır bu durumu..

ayy canım yaaa demek sancıyı yaşadın anaaaam nasıl bişey bu sancı ya.
benimde karnıma kasıklarıma falan giriyo ağrı ama anlamıyomki ne ağrısı.

ay ne bilem kendimi kötü hissediyorum kızzz
zar zor uyuyorum ben de

yok ya ben sağa sola dönüp duruyom zaten.ilk yattığımdada hayatta sola yatamam uyumam için sağa yatmam lazım ne edem.

hg canım geçmiş olsun inşallah yarın bende hastanedeyim hayırlısıyla randevumu aldım bakalım geldikten sonra yazarım size yaa çok üzülüyorum bebişim daha başı aşağıya gelmedi halada öle hissediyorum anlıyorum bakalım hayırlısı

ohh canım ne güzel bebiş yerlesmeye baslamıs masallah
bende elimle ellediğimde bebişimin basını hissediyorum yavas yavas asagıya iniyo
sancı bayadır girmedi bana öle haifif kasılmalar yasıyorum ama sancım yok su anda
bi kac kez benide bagırtmıstı uykumdan kaldırmıstı bakalım gercek dogum sancısı nasıl bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…