heee yaparım bacım ne demek
ben d esabah bari ıhlamur içem die aldıydım emme nefret ediyorum içmekten:) zoraki içiyorum gündüzleri işte
ay acıktım bennn gidiyorum kızlar gelebilir miyim bilmem kaydirigubbakcemile
daha ev süpürcem :dance:
size ii muhabbetlerrrr alkisalkisalkis
bi arkadaşım da kk ya üye olmuş ama bulamıyorum nickinden demindendir bakıyorum kıza ama yokkk kızcağız da hamiş benden bi ay geriden geliy:) :smiley-cool:
neyse şekerlerimmmm
görüşürüz yerimseniben
ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla
ohh valla ıyı gıderdi şimdi limonlu çayy kız yanına kısırda yap öle gelırim delikafadulden naniknanikkız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
hem öyle ıslak ıslak ne bilem nası gitçez hast.ye
bu bana baya amntıklı geldi
hasta bezi deyince veriyolar biz kayınvaldeme aldıydık ameliyat olunca, bağlaması da zor deil ben bağlamıştım aynı bebek bezi gibi oluyo ya
bi de külot gibi olanlar varmış ama bence onlar bize gelmez kalkıp onu giymek de ayrı işkence olur en iyisi bağlananlar.
korkmayın yaaa valla ben zor olduğunu düşünmüyorum ne kaa kasarsak o kaa canımız yanar
he sen de gel şekerim limonlu çay yapayım sanaa
kız herif öğlenleri dışarda yiyo bıktı hazır yemekten bide esk.e gitmem lazım benm de halim yok burda da lokantalarda adam gibi bişi olmaz en iyisi benm yaptklarım gene yatıp kalkıp şükretsin ki hala yapıyorum:))
romantik hatun seniiii
iyi fikir valla
dur ben bi liste hazırlayam da kocişi şımartayım accık
ne de olsa son başbaşa kutlamamız olcak bu ondan önemsiyom bu kaaaa
kız eldiven giyer giymez mi hiiççç
valla bende bilmiyom hasta bezini ama pedlerden büyük yani bebeğe taktığın zaman kaplıyo ya heryanını bizimkide öle ya dilmuhcum neden sırt üstü yatmak iyi değilmişki evet sırt üstü yatınca tuaf oluyo
kız herif öğlenleri dışarda yiyo bıktı hazır yemekten bide esk.e gitmem lazım benm de halim yok burda da lokantalarda adam gibi bişi olmaz en iyisi benm yaptklarım gene yatıp kalkıp şükretsin ki hala yapıyorum:))
ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla
ayyy kızlar reklamlarda bit ilacı gösteriyo şimdi... bizim bebişler de okula gittiğinde arkadaşlarından bit falan bulaşır , onla uğraşırız haaa.... ben okula giderken çok bitlenirdim yaaa-tatlicadiarzu-
selam herkeseee nasilsiniz canlarimmm
azcik gecmise bakinayim gelicem cok uzun ama olsun sonra fransiz kaliyorum konuya
birazdan burdayimm
ohh valla ıyı gıderdi şimdi limonlu çayy kız yanına kısırda yap öle gelırim delikafadulden naniknanik
kafamçokkarıştı ne bılım yaa heç çatıma baktırmadım kı delikafadulden gıysın tabı ben rahatsız olurum bacumm oramıza buramıza bastırıyomu gıı
valla bende bilmiyom hasta bezini ama pedlerden büyük yani bebeğe taktığın zaman kaplıyo ya heryanını bizimkide öle ya dilmuhcum neden sırt üstü yatmak iyi değilmişki evet sırt üstü yatınca tuaf oluyo
ay bende bitlenmistim kücükken :sinifsinif:ayyy kızlar reklamlarda bit ilacı gösteriyo şimdi... bizim bebişler de okula gittiğinde arkadaşlarından bit falan bulaşır , onla uğraşırız haaa.... ben okula giderken çok bitlenirdim yaaa-tatlicadiarzu-
ayy ne kısırı yaaa offfffffff canım cok istedi yaaaaaa
al iştee bu çiçko söledii benimde istedi nan :mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol: allammm büyüdüler okula gittiler bitimi kaldı nan dertt :roflol::roflol:
ben genelde sola yatıyomm sırtüstü yattığımda kasıklarımdan ikiye ayrılacakmış gibi geleyooben her turlu yatıyorum canım sagdı soldu derken bi bakmısım sırtustuyum :kedi:
ya kızlar kk sayfası büyüdü küçültmek için ne yapıyoduk ama şu yüzde yüz yazan değil CADIARZU
al iştee bu çiçko söledii benimde istedi nan :mymeka::mymeka::mymeka:
pis çiçko yaaalmaz:
kız edacımmm 2 hafta kaldı oglusuna kavusmana hee ben heycanlanıyom kızzzopuyorumnanaktan
aklıma geldi işte reklamı görünce:roflol::roflol: avallı anam çok uğraştı benim bitlerimle... bende bebişimle uğraşıcam
ayyyyyyyyyyyyyyyy bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook
yemek adi vermeyinn laaann:mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?