2009 Kasm Anneleri

valla bende bilmiyom hasta bezini ama pedlerden büyük yani bebeğe taktığın zaman kaplıyo ya heryanını bizimkide öle ya dilmuhcum neden sırt üstü yatmak iyi değilmişki evet sırt üstü yatınca tuaf oluyo

hadi kolay gelsin canım
afiyet olsun

selam herkeseee nasilsiniz canlarimmm
azcik gecmise bakinayim gelicem cok uzun ama olsun sonra fransiz kaliyorum konuya
birazdan burdayimm

ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla

ben her turlu yatıyorum canım sagdı soldu derken bi bakmısım sırtustuyum :kedi:

ohh valla ıyı gıderdi şimdi limonlu çayy kız yanına kısırda yap öle gelırim delikafadulden naniknanik

romantik hatun seniiii
iyi fikir valla
dur ben bi liste hazırlayam da kocişi şımartayım accık
ne de olsa son başbaşa kutlamamız olcak bu ondan önemsiyom bu kaaaa

kız eldiven giyer giymez mi hiiççç

kafamçokkarıştı ne bılım yaa heç çatıma baktırmadım kı delikafadulden gıysın tabı ben rahatsız olurum bacumm oramıza buramıza bastırıyomu gıı

canımcım valla yanlış bilmiyossam bebişe giden oksijenle ilgili bu sırt üstü yatma olayı.
ne bilem işte ya zararlı diyo doktorlar bacım

hee evde yap sen o zmaan bacımm opuyorumnanaktan
ben heryeri bizim bura gibi sanim bilinmiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla

bende heç yatamıyommm hemdee heçç ölüyom boğuluyomm :sinifsinif:

ayyy kızlar reklamlarda bit ilacı gösteriyo şimdi... bizim bebişler de okula gittiğinde arkadaşlarından bit falan bulaşır , onla uğraşırız haaa.... ben okula giderken çok bitlenirdim yaaa-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: allammm büyüdüler okula gittiler bitimi kaldı nan dertt :roflol::roflol:

selam herkeseee nasilsiniz canlarimmm
azcik gecmise bakinayim gelicem cok uzun ama olsun sonra fransiz kaliyorum konuya
birazdan burdayimm

slm elifcimmmmm opuyorumnanaktan

:mymeka: sus nan canım çektii :mymeka:
sanki biz hergün çatımızı açıyoz nan delüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyy gecmis cok uzun vazgectim bakmayaaaciimm:umursamaz:

o hasta bezi varya igrenc bisey bana hastanede verdiler resmen poponda katlanmis kalin bir yorgan tasiyomus gibi oluyo...bende hic rahat edemedim ama mecbur o kullaniliomus dogumdan sonra hem kanama cok oluyomus hmde onlar kimyasal olmuyomus ebe kadin bana ped getirmeyin dedi bizim kullandiklarimiz ince tutmaz dedi...

ayyy kızlar reklamlarda bit ilacı gösteriyo şimdi... bizim bebişler de okula gittiğinde arkadaşlarından bit falan bulaşır , onla uğraşırız haaa.... ben okula giderken çok bitlenirdim yaaa-tatlicadiarzu-
ay bende bitlenmistim kücükken :sinifsinif:
allahtan burdaki okullarda hic yok öyle bit neyin:lepi:

sirt üstü yatmaya hasret kaldim laaadelikafadulden
cok agri yapiyo sirt üstü yatinca
sol yanim sekil degistirdi zaten 8 aydir sola yatmaktan su bebeler dogsada bizde rahatimiza baksak gariii

kızlarr bu arada bu yukardaki komsumun bebegi oldu dedim ya az once gittigimde kadın dergileri almaya gitti içeri anammm bir buyumus ki poposu anlatamam odum koptu valla benimkide o kadar buyumez inş.

ben her turlu yatıyorum canım sagdı soldu derken bi bakmısım sırtustuyum :kedi:
ben genelde sola yatıyomm sırtüstü yattığımda kasıklarımdan ikiye ayrılacakmış gibi geleyoo
solda da uyumak zor olii ama napam bazen accık sağa döneyomm
kociş hemen uyandırıyo soluna yat diye
sola yatmamızın nedeni sağ tarafta damarlar varya üzerine yatarsan kan dolaşımı olmii
ve kan dolaşımı yavaş olduğu için bebişe oksijen gitmiyomuşşş
ya kızlar kk sayfası büyüdü küçültmek için ne yapıyoduk ama şu yüzde yüz yazan değil CADIARZU

naal büyüdü gıı

pis çiçko yaaa lmaz:
kız edacımmm 2 hafta kaldı oglusuna kavusmana hee ben heycanlanıyom kızzzopuyorumnanaktan

ayy evet yaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aklıma geldi işte reklamı görünce:roflol::roflol: avallı anam çok uğraştı benim bitlerimle... bende bebişimle uğraşıcam

:roflol::roflol: allahtan benim oğlum olcak kızzz sıfıra vurarız ohh :dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…