delikafadulden aboooooooooo buna canmı dayanır nan hergun acamam çatımı matımı alkisalkisalkishee evde yap sen o zmaan bacımm opuyorumnanaktan
ben heryeri bizim bura gibi sanim bilinmiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende heç yatamıyommm hemdee heçç ölüyom boğuluyomm :sinifsinif:
:roflol::roflol: allammm büyüdüler okula gittiler bitimi kaldı nan dertt :roflol::roflol:
slm elifcimmmmm opuyorumnanaktan
:mymeka: sus nan canım çektii :mymeka:
sanki biz hergün çatımızı açıyoz nan delüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
al iştee bu çiçko söledii benimde istedi nan :mymeka::mymeka::mymeka:
pis çiçko yaaalmaz:
kız edacımmm 2 hafta kaldı oglusuna kavusmana hee ben heycanlanıyom kızzzopuyorumnanaktan
ben genelde sola yatıyomm sırtüstü yattığımda kasıklarımdan ikiye ayrılacakmış gibi geleyoo
solda da uyumak zor olii ama napam bazen accık sağa döneyomm
kociş hemen uyandırıyo soluna yat diye
sola yatmamızın nedeni sağ tarafta damarlar varya üzerine yatarsan kan dolaşımı olmii
ve kan dolaşımı yavaş olduğu için bebişe oksijen gitmiyomuşşş
benim baby hıçkırıyo :gitme:kıyamam ya dilmuhcum hemde vuruyo ya sinirleniyomuş gibi içim gidiyo buna işte yani bebişim diyoki anne ben baş aşağıya gelmedim daha offfffffffffffffffffff
delikafadulden aboooooooooo buna canmı dayanır nan hergun acamam çatımı matımı alkisalkisalkis
nan ne pis boğazlı hamilelersınız öle yaaa hemende canınız çekıyo haa kaydirigubbakcemile3
kenya kızım senın kıçın büyümüş zaten bu saatden sonra buyumez gıı merak etme dogumdan sonra verırsın :lepi:
canım eğer yanlış anlamadıysam ekranın sağ üst köşesine getir fareyiiyani asebacım akranı tam kapladı anlıycan o üstteki geri ileri yapma varya ok işaretleri onlar yok tutunca çıkıyoda normal olarak yok kk tam kaplıyo ekranı
tabeee kendimize göre ayarlıyacaz artıkayy sola yatınca midem baslıyo kaynamaya reflüm azıyo yaaaa
dikkat etmeye calısıyorum ama bu kadar oluyoo
ben mutfaga gidiyorummmmmm
eccük yemek yapam
eccük tatlı yapam
kociş cok sever
yemekleri halledip geliiiimmm
:roflol::roflol: allahtan benim oğlum olcak kızzz sıfıra vurarız ohh :dance::dance::dance:
ben mutfaga gidiyorummmmmm
eccük yemek yapam
eccük tatlı yapam
kociş cok sever
yemekleri halledip geliiiimmm
ben de biraz iş güç yapiym kızlar... görüşürüz yine
dogumdan sonra mi sismis poposu komsunun aannnnammmmm akannehirakannehirakannehirkızlarr bu arada bu yukardaki komsumun bebegi oldu dedim ya az once gittigimde kadın dergileri almaya gitti içeri anammm bir buyumus ki poposu anlatamam odum koptu valla benimkide o kadar buyumez inş.
hosbuldum canimmmmmhg elifff
he yaa hazirolda bekliyomusuz.ben pek sevmem aslinda ama simdi kalkip yapaciiimmmhepimizde tetikte beklimişik nan :roflol::roflol: biri desede canımız çekse diyeee :roflol::roflol:
benimkide cok hickiriyo ayran iciyorum o hickirinca baska türlü gecmiyo hickirmasibenim baby hıçkırıyo :gitme:kıyamam ya dilmuhcum hemde vuruyo ya sinirleniyomuş gibi içim gidiyo buna işte yani bebişim diyoki anne ben baş aşağıya gelmedim daha offfffffffffffffffffff
bu saate is mi kalir lennnn:mymeka:ben de biraz iş güç yapiym kızlar... görüşürüz yine
selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz ya benim dunden beri kasılmalarım arttı karnımın ust tarafı tas gibi oluyo dogum habercisi olabilirmi
çok kaynatmışınız kızlarrr ben k.valdeme gidiim nan bu gece orda kalurun yarn gelirun kendinise ve veletlere ii bakın ha taammııı öptüm hepinüzüüüüa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?