2009 Kasm Anneleri

delikafadulden aboooooooooo buna canmı dayanır nan hergun acamam çatımı matımı alkisalkisalkis
al iştee bu çiçko söledii benimde istedi nan :mymeka::mymeka::mymeka:

pis çiçko yaaa lmaz:
kız edacımmm 2 hafta kaldı oglusuna kavusmana hee ben heycanlanıyom kızzzopuyorumnanaktan

nan ne pis boğazlı hamilelersınız öle yaaa hemende canınız çekıyo haa kaydirigubbakcemile3
kenya kızım senın kıçın büyümüş zaten bu saatden sonra buyumez gıı merak etme dogumdan sonra verırsın :lepi:

yani asebacım akranı tam kapladı anlıycan o üstteki geri ileri yapma varya ok işaretleri onlar yok tutunca çıkıyoda normal olarak yok kk tam kaplıyo ekranı

benim baby hıçkırıyo :gitme:kıyamam ya dilmuhcum hemde vuruyo ya sinirleniyomuş gibi içim gidiyo buna işte yani bebişim diyoki anne ben baş aşağıya gelmedim daha offfffffffffffffffffff

ayy sola yatınca midem baslıyo kaynamaya reflüm azıyo yaaaa
dikkat etmeye calısıyorum ama bu kadar oluyoo

inş. yaaaa :Saruboceq:

yani asebacım akranı tam kapladı anlıycan o üstteki geri ileri yapma varya ok işaretleri onlar yok tutunca çıkıyoda normal olarak yok kk tam kaplıyo ekranı
canım eğer yanlış anlamadıysam ekranın sağ üst köşesine getir fareyii
ekranı simge durumunda küçült kapat felan varya o çıkar yinede
aşağı getirmeye sayfayı küçültmaya yanii tıkla bakalım bi olcekmiii
ayy sola yatınca midem baslıyo kaynamaya reflüm azıyo yaaaa
dikkat etmeye calısıyorum ama bu kadar oluyoo
tabeee kendimize göre ayarlıyacaz artık

ben mutfaga gidiyorummmmmm
eccük yemek yapam
eccük tatlı yapam
kociş cok sever
yemekleri halledip geliiiimmm

asebacım aşağıya iniyo çıkıyo canım işte o yukardakiler yok tutunca çıkıyo herşeyi yapıyomda dokunmadığımda çıkmıyo

selam kızlar nasılsınız neler yapıyonuz ya benim dunden beri kasılmalarım arttı karnımın ust tarafı tas gibi oluyo dogum habercisi olabilirmi

kızlarr bu arada bu yukardaki komsumun bebegi oldu dedim ya az once gittigimde kadın dergileri almaya gitti içeri anammm bir buyumus ki poposu anlatamam odum koptu valla benimkide o kadar buyumez inş.
dogumdan sonra mi sismis poposu komsunun aannnnammmmm akannehirakannehirakannehir
bizimkilerde mi siscek yaniii

hosbuldum canimmmmm

hepimizde tetikte beklimişik nan :roflol::roflol: biri desede canımız çekse diyeee :roflol::roflol:
he yaa hazirolda bekliyomusuz.ben pek sevmem aslinda ama simdi kalkip yapaciiimmm
bolda kimyon koyayim ki gaz yapmasin sisirmesin bulgur

benim baby hıçkırıyo :gitme:kıyamam ya dilmuhcum hemde vuruyo ya sinirleniyomuş gibi içim gidiyo buna işte yani bebişim diyoki anne ben baş aşağıya gelmedim daha offfffffffffffffffffff
benimkide cok hickiriyo ayran iciyorum o hickirinca baska türlü gecmiyo hickirmasi
ayran onu uyutuyo aklinda olsun canim

ben de biraz iş güç yapiym kızlar... görüşürüz yine
bu saate is mi kalir lennnn:mymeka:

çok kaynatmışınız kızlarrr ben k.valdeme gidiim nan bu gece orda kalurun yarn gelirun kendinise ve veletlere ii bakın ha taammııı öptüm hepinüzüüüüa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…