2009 Kasm Anneleri

demek artık insanlar bi tuhaf olmuslarr artık kimseye guvenmemek lazım
hadi bu onemli bişi deil ama yaptıkları yapacaklarının gostergesi artık bişileri iki kere düşünüp öle yapmak lazım
ki seninki bide sandalyeymiş terbiyesizlik yaalmaz:

ben de 1 paket ped almıştım.. hasta bezi de alcam...

cerincim çok geçmiş olsun.. umarım en yakın zamanda atlatırsınız canım...

hee içimiz rahat olcak kız... bu arada akşam da moralimiz bozuldu kocişle.... takımı 2000 ytl ye aldık bacım.. eşim babasını aradı odayı aldık bu kadar tuttu dedi... adam tepki göstermiş niye o kadar para verdiniz diye yaaa:umursamaz: bi de ilk torunları olcak haaa.. sanki kendi cebince çıkıyomuş gibi parası

itek buraya haber vermeden anasına mı gitmiş:mymeka:

yıldonumumuzde ben pastaneye pasta siparişi verdim
ogun izinliydi canım dondurma istedi diye pastaneye soktum eşimi
daha sonra pastamız geldi eşim sok oldu :)))
yaa hani bayanlardan beklenmiyo yaa böle seyler degişik bişi olmustu

slm canikommm opuyorumnanaktan

çikolata yeee cnm hemen etki eder opuyorumnanaktan

çıkar dısarı bi yemek ısmarlaaa :lepi:
slm edoşummmmmmmmm
hee ceren karusu çikolata yeee bagada ver hattaa kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım,korkma hiç gerçekten,kendini kasma yeterki,doktora odaklandım ben konuşuyoduk o sıra zatennalkisalkisalkis

pekı cnm neyle bakıyo elı ılemı eldıven gıyıyor demıagrı felan oluyomu bacım :bbo: akannehir

he ya gelmiş git bak kız

ben daha almadım yaa.
sadece bi paket ped koydum ama alcam bende
baktıım süpeer gelin kimin olmuşş
ay hadi atlatmışın benim de perş. var bakalım nolcaakk
geçmiş olsuuunn

100 olan kumaş değil canım kaliteli bişey o da sling gibi kullanılıyo ama kumaştan mı alsam karar veremedim

anaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy
kız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
hem öyle ıslak ıslak ne bilem nası gitçez hast.ye
bu bana baya amntıklı geldi
hasta bezi deyince veriyolar biz kayınvaldeme aldıydık ameliyat olunca, bağlaması da zor deil ben bağlamıştım aynı bebek bezi gibi oluyo ya
bi de külot gibi olanlar varmış ama bence onlar bize gelmez kalkıp onu giymek de ayrı işkence olur en iyisi bağlananlar.
hosbulduk gızlarrrrr :lepi: ohh coğunuz evdesınız valla ne rahatsınız nan ben hala dükkandayım :kedi:

sürem cnm gecmısolsun bende tırsıyom çatı muayenesınden mafoldumben
korkmayın yaaa valla ben zor olduğunu düşünmüyorum ne kaa kasarsak o kaa canımız yanar
he sen de gel şekerim limonlu çay yapayım sanaa
çıkar dısarı bi yemek ısmarlaaa :lepi:
kız herif öğlenleri dışarda yiyo bıktı hazır yemekten bide esk.e gitmem lazım benm de halim yok burda da lokantalarda adam gibi bişi olmaz en iyisi benm yaptklarım gene yatıp kalkıp şükretsin ki hala yapıyorum:))

anaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy
benim yinğemde sadece ped almıştı yanına hastanede istediler
biz alana kadar hastaneden kullandılar ama önceki doğumunda istememişlerdi
yanee hastaneye göre değişiiii

sağol canım yolunda çok mutlu oldum :teytey:aynen öyle canım muayeneyi düşünüp kafada büyütmemek en iyisi,ben normaldede fazla düşünmemiştim iyi oldu...allah kolaylık veriyo ya..
bende haftaya olacam düşünecek olursam gidemem deyüü aklıma bile getirmek istemiyorum
mecbur bunu olacaz Allah kötü bişe göstermesin bebişişmiz için katlancaz herbişeye :1shok:

ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla

yaa ama ıhlamur yok evde.
limonlu çay içcem şimdi.
kız sen yap ıhlkamuru ben geliyom olurmu bacım

yuh yaniiii ne biçim insanlar var yaaawklava:

ayy

bebek bezi gibi bişey canım

romantik hatun seniiii
iyi fikir valla
dur ben bi liste hazırlayam da kocişi şımartayım accık
ne de olsa son başbaşa kutlamamız olcak bu ondan önemsiyom bu kaaaa

slm edoşummmmmmmmm
hee ceren karusu çikolata yeee bagada ver hattaa kaydirigubbakcemile3

pekı cnm neyle bakıyo elı ılemı eldıven gıyıyor demıagrı felan oluyomu bacım :bbo: akannehir
kız eldiven giyer giymez mi hiiççç

ayyy kızlar reklamlarda bit ilacı gösteriyo şimdi... bizim bebişler de okula gittiğinde arkadaşlarından bit falan bulaşır , onla uğraşırız haaa.... ben okula giderken çok bitlenirdim yaaa-tatlicadiarzu-

100 olan kumaş değil canım kaliteli bişey o da sling gibi kullanılıyo ama kumaştan mı alsam karar veremedim

ne biliiim daha önce kullanan bi arkadasım falan olsa danısıp alıcam ama bu kumas olanlar cok hos gorunuyo bide kullanıslı duruyor yaa kullanamasam bile ucuz içim acımaz yani
haa bide bursada bakmsıtım 50 den 38 e dusmustu fiyatı hem yan hem dik kullanılıyordu altında sert bişi vardı bebek rahat yatsın diye nette goremedim markasını hatırlamıyorum cuma bursaya gidicem tekrar bi bakarım

romantik hatun seniiii
iyi fikir valla
dur ben bi liste hazırlayam da kocişi şımartayım accık
ne de olsa son başbaşa kutlamamız olcak bu ondan önemsiyom bu kaaaa

yaaa öle bi topik acmıstı biri galba ben bakmıstım kk dan sende bi bak istersen

yaa ama ıhlamur yok evde.
limonlu çay içcem şimdi.
kız sen yap ıhlkamuru ben geliyom olurmu bacım

heee yaparım bacım ne demek

ben d esabah bari ıhlamur içem die aldıydım emme nefret ediyorum içmekten:) zoraki içiyorum gündüzleri işte

ay acıktım bennn gidiyorum kızlar gelebilir miyim bilmem kaydirigubbakcemile
daha ev süpürcem :dance:
size ii muhabbetlerrrr alkisalkisalkis

bi arkadaşım da kk ya üye olmuş ama bulamıyorum nickinden demindendir bakıyorum kıza ama yokkk kızcağız da hamiş benden bi ay geriden geliy:) :smiley-cool:

neyse şekerlerimmmm
görüşürüz yerimseniben

ay çok güzel bi sürpriz olmuş:)dediğin gibi bizde de aşkım yapar sürprizleri,geçen aydı yıldönümümüz yine yaptı çok güzel bişeydi..

ay hadi atlatmışın benim de perş. var bakalım nolcaakk

şükür atlattım canım..ama rahat ol,o kadar da kötü deil..

ya su geldiğinde o kadar da panik yapmaya gerek yok..ablamın suyu geldiğinde yanında ben vardım,duşa filan girdi yarım saat sonra filan çıktık evden..ben hasta bezi almadım,gece pedi aldım,lazım olursa alınır diye düşündüm..

amaan ne bozuyon moralini boşveeerr
valla o takımlar süper yıllarca kullanır hem beşik yatak oluyo iyi yapmışınız anacım zemuszemus
pöff marketlerde de olii ben marketten alem bari ama bin çeşit sanki onnarda beee
ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla

nan ben sadece sırt üstü rahat ediyom ama yasak deyüü yatamıyom senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…