ayy sorma yaa millet bi alem bizim d ekarşı daireye yeni taşınmışlardı boya yapıolarmış sandalye istediler balkonda dandirikten bi sandalye vardı iiki onu vermişim gitti gelmedi bi de ev sahibiyle anlaşamayıp taşınmış gitmişler bizi evde bulmadıysan kapıya bırak en azından dimi ama ay bi de takım sandalyelerden verseydim nolcaktıı :1shok:
:
sürem cnm gecmısolsun bende tırsıyom çatı muayenesınden mafoldumben
lazım oluyomuş mutlaka
hatta annem dedi ki ablama hast çok yakın olmasına rağmen suyu birden boşalınca hasta bezi sarıp götürmüşler o bile zor dayanmış he
giderken bile ihtiyacımız olabilir
bana da bugün söyledi annem ben de bezi sallıyodum kociş hast yakınından alır deyü ama hemen aldırcam:) gözüm korktu yav
ped ben de aldım en büyük boy en kalın orkitten ama annem diy ki bi paket hasta bezi bitiyomuş?
herkesin kanaması farklı olur tabii ama hazırlıklı olmakta fayda var bence
selam annişlerrrr
ayy dun akşam kociş hafiften hastadı bugun iice coştu baya bi fena sabah hastaneye gittik kanda iltihap var didi dr :sinifsinif: iğne ilaç şimci evde uyuy bende evin işini falan yaptım bi girem dedim napiniz
ayy ben de öle bişe beğenmiştim bi de böle cibinlik değil de daha hoş bişey yapmışlar üç tane sopa gibi şeyi çakmışlar duvara diklemesine üçgen şeklnde tülü de üzerine örtmüşler annatamadım ama süper olmuştu aynı senin dediğin gibi boyasız bi takım
ben de sırf boya muhabbeti yüzünden park yatak aldım dişliyomuş ya bebeler iyi yapmışsın
itek anasındaymış yeni gelmiş gircemiş doğurmamış yaani zemuszemus
cnm ben de pasta yapayım diyorum ama çağırcak kimsemiz de yok ki
ben de çok isterdim birilerini çağırmayı
zaten kapımı çalan bi Allahın kulu da yok
hani aileler uzak amenna da arkadaş filan da yok
ondan her yıl aynı geçiyo: güzel yemek pasta mum boncuklarla süslü masa romantik müzik...
cnm benm de ağrıyodu dün boğazım
hemen ııhlamur yaptım istersen yap ii geliyo
slm edoşummmmmmmmmslm canikommm opuyorumnanaktan
çikolata yeee cnm hemen etki eder opuyorumnanaktan
çıkar dısarı bi yemek ısmarlaaa :lepi:
sağol tatlım,korkma hiç gerçekten,kendini kasma yeterki,doktora odaklandım ben konuşuyoduk o sıra zatennalkisalkisalkis
baktıım süpeer gelin kimin olmuşşhe ya gelmiş git bak kız
ben daha almadım yaa.
sadece bi paket ped koydum ama alcam bende
ay hadi atlatmışın benim de perş. var bakalım nolcaakkslm güzel anneler..
sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim,hep feci kalabalık şu hastane çok yorulmuşum duş alıp uzandım şimdi..gece uyumadım nerdeyse çok sancım vardı biara bağırarak uyandım hatta kociş nası korktu doğum sancısı diye:bbo:
bugün ilkleri yaşadım hastanede,nts ye girdim ama sancı çıkmadı çok şükür..bide en korktuğumuz şey çatı muayenesi oldum kızlar..kendimi kasmayayım diye hazırladım bikaç saniye sürdü fazla acımadı diyebilirim ama ürkütüyo insanı ya..
doktor çatı durumun gayet iyi dedi ve bebişim kafasını iyce dayamış kanala girmek üzereymiş..hazırlayıcı sancıların artabilir normal dedi..böyle işte..sizde ne var ne yok,sancısı olan varmı..
geçmiş olsuuunnselam annişlerrrr
ayy dun akşam kociş hafiften hastadı bugun iice coştu baya bi fena sabah hastaneye gittik kanda iltihap var didi dr :sinifsinif: iğne ilaç şimci evde uyuy bende evin işini falan yaptım bi girem dedim napiniz
canım ben bakalı bayaa olmustu daha sipariş etmedim ama bundan sipariş edicem
20 25 30 diye satııya gore degişiyo fiyatları önce alıcılar memnunmu ona gore sipariş edicem 100 lira vermem canım bunlar kumas sonucta
GAP BABY SLING BEBEK KANGURU ANA KUCAĞI ORGİNALL, #21094291 Gittigidiyor.com
kız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayolanaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy
korkmayın yaaa valla ben zor olduğunu düşünmüyorum ne kaa kasarsak o kaa canımız yanarhosbulduk gızlarrrrr :lepi: ohh coğunuz evdesınız valla ne rahatsınız nan ben hala dükkandayım :kedi:
sürem cnm gecmısolsun bende tırsıyom çatı muayenesınden mafoldumben
kız herif öğlenleri dışarda yiyo bıktı hazır yemekten bide esk.e gitmem lazım benm de halim yok burda da lokantalarda adam gibi bişi olmaz en iyisi benm yaptklarım gene yatıp kalkıp şükretsin ki hala yapıyorum:))çıkar dısarı bi yemek ısmarlaaa :lepi:
benim yinğemde sadece ped almıştı yanına hastanede istedileranaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy
bende haftaya olacam düşünecek olursam gidemem deyüü aklıma bile getirmek istemiyorumsağol canım yolunda çok mutlu oldum :teytey:aynen öyle canım muayeneyi düşünüp kafada büyütmemek en iyisi,ben normaldede fazla düşünmemiştim iyi oldu...allah kolaylık veriyo ya..
cnm ben de pasta yapayım diyorum ama çağırcak kimsemiz de yok ki
ben de çok isterdim birilerini çağırmayı
zaten kapımı çalan bi Allahın kulu da yok
hani aileler uzak amenna da arkadaş filan da yok
ondan her yıl aynı geçiyo: güzel yemek pasta mum boncuklarla süslü masa romantik müzik...
cnm benm de ağrıyodu dün boğazım
hemen ııhlamur yaptım istersen yap ii geliyo
ayy sorma yaa millet bi alem bizim d ekarşı daireye yeni taşınmışlardı boya yapıolarmış sandalye istediler balkonda dandirikten bi sandalye vardı iiki onu vermişim gitti gelmedi bi de ev sahibiyle anlaşamayıp taşınmış gitmişler bizi evde bulmadıysan kapıya bırak en azından dimi ama ay bi de takım sandalyelerden verseydim nolcaktıı :1shok:
anaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy
baktıım süpeer gelin kimin olmuşş
ay hadi atlatmışın benim de perş. var bakalım nolcaakk
geçmiş olsuuunn
100 olan kumaş değil canım kaliteli bişey o da sling gibi kullanılıyo ama kumaştan mı alsam karar veremedim
romantik hatun seniiiiyıldonumumuzde ben pastaneye pasta siparişi verdim
ogun izinliydi canım dondurma istedi diye pastaneye soktum eşimi
daha sonra pastamız geldi eşim sok oldu :)))
yaa hani bayanlardan beklenmiyo yaa böle seyler degişik bişi olmustu
kız eldiven giyer giymez mi hiiçççslm edoşummmmmmmmm
hee ceren karusu çikolata yeee bagada ver hattaa kaydirigubbakcemile3
pekı cnm neyle bakıyo elı ılemı eldıven gıyıyor demıagrı felan oluyomu bacım :bbo: akannehir
100 olan kumaş değil canım kaliteli bişey o da sling gibi kullanılıyo ama kumaştan mı alsam karar veremedim
romantik hatun seniiii
iyi fikir valla
dur ben bi liste hazırlayam da kocişi şımartayım accık
ne de olsa son başbaşa kutlamamız olcak bu ondan önemsiyom bu kaaaa
yaa ama ıhlamur yok evde.
limonlu çay içcem şimdi.
kız sen yap ıhlkamuru ben geliyom olurmu bacım
yıldonumumuzde ben pastaneye pasta siparişi verdim
ogun izinliydi canım dondurma istedi diye pastaneye soktum eşimi
daha sonra pastamız geldi eşim sok oldu :)))
yaa hani bayanlardan beklenmiyo yaa böle seyler degişik bişi olmustu
ay hadi atlatmışın benim de perş. var bakalım nolcaakk
ya su geldiğinde o kadar da panik yapmaya gerek yok..ablamın suyu geldiğinde yanında ben vardım,duşa filan girdi yarım saat sonra filan çıktık evden..ben hasta bezi almadım,gece pedi aldım,lazım olursa alınır diye düşündüm..kız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
hem öyle ıslak ıslak ne bilem nası gitçez hast.ye
bu bana baya amntıklı geldi
hasta bezi deyince veriyolar biz kayınvaldeme aldıydık ameliyat olunca, bağlaması da zor deil ben bağlamıştım aynı bebek bezi gibi oluyo ya
bi de külot gibi olanlar varmış ama bence onlar bize gelmez kalkıp onu giymek de ayrı işkence olur en iyisi bağlananlar.
kız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
hasta bezi deyince veriyolar biz kayınvaldeme aldıydık ameliyat olunca, bağlaması da zor deil ben bağlamıştım aynı bebek bezi gibi oluyo ya
bi de külot gibi olanlar varmış ama bence onlar bize gelmez kalkıp onu giymek de ayrı işkence olur en iyisi bağlananlar.
QUOTE]
ayy ben gunluk cantamın içine ped ve kulot koydum her ihtimale karsı
eger yolun ortasında suyum falan gelrise diye korkuyorum
cantamda uzun bi suredir tasıyorum
amaan ne bozuyon moralini boşveeerrhee içimiz rahat olcak kız... bu arada akşam da moralimiz bozuldu kocişle.... takımı 2000 ytl ye aldık bacım.. eşim babasını aradı odayı aldık bu kadar tuttu dedi... adam tepki göstermiş niye o kadar para verdiniz diye yaaa:umursamaz: bi de ilk torunları olcak haaa.. sanki kendi cebince çıkıyomuş gibi parası
itek buraya haber vermeden anasına mı gitmiş:mymeka:
pöff marketlerde de olii ben marketten alem bari ama bin çeşit sanki onnarda beeekız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
korkmayın yaaa valla ben zor olduğunu düşünmüyorum ne kaa kasarsak o kaa canımız yanar
he sen de gel şekerim limonlu çay yapayım sanaa
kız herif öğlenleri dışarda yiyo bıktı hazır yemekten bide esk.e gitmem lazım benm de halim yok burda da lokantalarda adam gibi bişi olmaz en iyisi benm yaptklarım gene yatıp kalkıp şükretsin ki hala yapıyorum:))
ay sırtustu nası yatıyonuz len benim içimde bişiler kopiyi sanki öle yatıncaaaa sadece yatakta ağır vasıta modunda sağdan sola falan dönerken dinlenme amaçlı yatıyom sırt ustuu hemen dönüyom falla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?