2009 Kasm Anneleri

hg canım geçmiş olsuna.s.

sağol tatlım,darısı başına muayeneden korkma ama o kadar da kötü deil yane..

slm güzel hamişlerrr bende geldı napıonuzzz
hoşgeldin canlizzzzzzz
cnm benim de bebem bu aralar biraz hareketsiz ama yeri daralmıştır diyorum, kocaman oldular artk ya, tatlı da yesem heralde çok yediğimden pek oynamıyo eskisi gibi bi de benimki akşam coşuyo :))
cnm maşallah
hakkatten çok akıllı oluyolar:)
hmm daha pek ufak ya durunazımız ondandır belki, ama saatli olması çok iyi bişey bence. sen de rahat edersin. dinlenir işlerini yaparsın düzenli ya

saol kenyam ...

anam ne bülem bütün antika şeyler bizi buliyy muayene etti sora röntgen tahlil neyim istedi kan tahlilini inceledi kanında iltihap var didi
bakam işte ilaçları aldık inşallah faydası olurr
ay cnm ya geçmiş olsun valla inş hemen düzelir
sağol tatlım,darısı başına muayeneden korkma ama o kadar da kötü deil yane..
yok korkutmamaya çalışıorum kendimi...
ne de olsa doğurcaz ama dimi:)

geçmiş olsun canım
valla ben sırt üztü yatıyom ama devamlı değil hemde hamişliğimin başından beri soluda yatarım bebişim sağda sağa döndümmü ezildiğini hissediyorum:umursamaz:

sırt üsütü yatmamak lazımmış ya
ay heralde yaaa zaten doğum yapınca da rahatlıcak karnımız birden boşalıvercek..

cnm geçmiş olsun yaaa

ne demek kız kanda iltihap ilk kez duyuyom ben?

he ya boşalcak o zaman küçük alalım.
offf boğazım ağrıyo ya gripmi oluyom acaba.
kocişte iki gündür grip ondan geçti galiba amaaaaan.

hoşgeldin canımm maşallah herşey yolunda yaneeee
yaa eğer bu çocuğu doğuracaksak katlanacaz çatı muaynesine
kendinizi yıpratmayın boşuna herkes nasıl oluyosa bizde olcaz

geçmiş olsun canımm kendinide çok yorma tatlım

itek anasındaymış yeni gelmiş gircemiş doğurmamış yaani zemuszemus
iyi bareeee

hoşgeldin çene çalıyok napak

canım çok akıllı oluyo bu bebişler ya maşallah sizlerde göreceksiniz hergun yeni bir şeyle karşılaşıyoruz tek kelime ile harika birşey bu
:lepi: yerm ben onu ama sen duru kızımızı anlatırken maşallah demeyi unutmaa sakın

ooyy maşallahh fotolar nerde bakmalıyım hemen
ayy sorma yaa millet bi alem bizim d ekarşı daireye yeni taşınmışlardı boya yapıolarmış sandalye istediler balkonda dandirikten bi sandalye vardı iiki onu vermişim gitti gelmedi bi de ev sahibiyle anlaşamayıp taşınmış gitmişler bizi evde bulmadıysan kapıya bırak en azından dimi ama ay bi de takım sandalyelerden verseydim nolcaktıı :1shok:
ben de yatıyom napem sırtüstü de yatıyom bazeen :1no2:

kızlar eşim hasta bezi aldıda bana hastanede lazım olacak değilmi ya yanında ped var bide pamukta var siz ne diyosunuz buna

anaaam ben gece pedlerinden aldımdıı hasta bezini almayam lazım olursa alam diyodum ooff o nası bişeki gııı
ayy

hosbulduk gızlarrrrr :lepi: ohh coğunuz evdesınız valla ne rahatsınız nan ben hala dükkandayım :kedi:

sürem cnm gecmısolsun bende tırsıyom çatı muayenesınden mafoldumben

slm canikommm opuyorumnanaktan

çikolata yeee cnm hemen etki eder opuyorumnanaktan

ayy yarın kocişin doğum günü ne etsem bilmiyorum?

çıkar dısarı bi yemek ısmarlaaa :lepi:

hoşgeldin canımm maşallah herşey yolunda yaneeee
yaa eğer bu çocuğu doğuracaksak katlanacaz çatı muaynesine
kendinizi yıpratmayın boşuna herkes nasıl oluyosa bizde olcaz

sağol canım yolunda çok mutlu oldum :teytey:aynen öyle canım muayeneyi düşünüp kafada büyütmemek en iyisi,ben normaldede fazla düşünmemiştim iyi oldu...allah kolaylık veriyo ya..

ben pasta yapıp ailelerimiz cagırmıstım haberi olmamıstı kimsenin geleceginden cok mutlu olmustu :)
cnm ben de pasta yapayım diyorum ama çağırcak kimsemiz de yok ki
ben de çok isterdim birilerini çağırmayı
zaten kapımı çalan bi Allahın kulu da yok
hani aileler uzak amenna da arkadaş filan da yok
ondan her yıl aynı geçiyo: güzel yemek pasta mum boncuklarla süslü masa romantik müzik...

cnm benm de ağrıyodu dün boğazım
hemen ııhlamur yaptım istersen yap ii geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…