2009 Kasm Anneleri

burasıda cok kapalı aksama yagmur yagacakmıs esim gelince hemncik yuruyuse cıkarttırayım yagmura yakalanmayalım
simd yorgunum falan der bak ayyyy bananeeee

ayyyy ben heç sevmem yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
yürüyüş burda süper oluyo ama kenyam ormanın içindennn zemuszemuszemuszemus

ayy nazlım benimde en sevmediim havalarrr :kedi::kedi::kedi:
doğacıma bak sennn ne kadar titiz öle nazlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senşn yasadıgın yer güzel kusum bide burayı gor :))

slm kıslar ben geldim
2 gündür yokum var mı doğuran falan yaaaadelikafadulden
özeden haberler var mı ayy eçmişe atmak istiyorum kendimi meraktan çatlayacağıııım

:mymeka::mymeka: bana bakk sen habersiz nasıl gidersin nan ananaaa :mymeka::mymeka:
bidaa olmasınn valla tek ayak üstünde bekletirim seni haaa :roflol::roflol::roflol:

ay Allah kolaylık versin simdiden bu kadar titizse buyunce ne olur kız oglusun :)
kolay gelsin canımmm

slm kıslar ben geldim
özeden haberler var mı ayy eçmişe atmak istiyorum kendimi meraktan çatlayacağıııım
Hoşgeldin küçük annem..Yok cnm doğuran filan akıllı bu bebekler bekleyecekler vakitlerini üzmeyecekler annelerini inşl.
oo
kolay gelsin canım yemek derdi bitmek bilmiyo zaten canım:1closedeyes:

Yo bitermii Allahta bitirmesinde hergün değişik birşey hergüne 2-3 çeşit benim oğluşumda küçük ama yaşı küçük sadece maşallah

Ahhhhhhhhhhhhh Ahh!
Güzelim bir anlatsam çoğu şeyi yarıda kesiyorum burada
"Annecim üstüm başım temizki ki pırıl pırıldır diyelim leke oldu Eyvahhh!Yandık cümletenkaydirigubbakcemile3
Herhangi biryerde koku var tamam Yine Yandıkkkk!Anne bende kokarmıyım hemen banyo yapim anne nolursun parfüm sıkkaydirigubbakcemile3
Dişler günde 5 kez fırçalanır tırnak kontrolu hergün naniknanik
Alan kız yaşadııııı birde kendi yapıyo yaptırmıyo :lepi:Ama beni yiyip bitiriyo :1hug::asigim:
Annesini canı yaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu :hooray::teytey:

ay Allah kolaylık versin simdiden bu kadar titizse buyunce ne olur kız oglusun :)
kolay gelsin canımmm

Bilemiyorummmmmdelikafadulden
Kendi gibi bulur uçuk kaçık bişi yuvarlanır giderler bu arada demeden geçemiyorum babasının oğluuuuuuuakannehir Bulur işte anası gibinde ohhhhh ama hayatta haklarını yiyemem ben hiç arkalarından birşey toplamam kendi işlerini kendileri yaptıkları gibi birde evde çalışırlar Allaha emanet diyorum yaaa alan kız yaşadııııı

oooooooooooooooo o zaman şunu diyorum oğluummm daa inşallah doğa abisine benzesinnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:mymeka::mymeka: bana bakk sen habersiz nasıl gidersin nan ananaaa :mymeka::mymeka:
bidaa olmasınn valla tek ayak üstünde bekletirim seni haaa :roflol::roflol::roflol:
oldu yavrummmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kıs doğurdu mu zannettiniz yoksam:jeyyar:
itek kız ben doguruyomm ayyyyyy kaydirigubbakcemile3
dur kıs sık dişini biraz daha:roflolardon başka bir yerini:roflol::roflol::roflol:
hg itekcim doğuran yok valla a.s
hoşbulduk canım olmasın tabii biraz daha beklesin yavru kuşlar

hoşbulduk nazlııım
ayyy maş.doğama yaaa pasaklı bi hatuna düşmese bari annesi evden atar walla:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hakket yaa aman yarabbim Allah gönlüne göre versin oğlumun yoksa dediğin olur valla kaydirigubbakcemile Bu akşam beklediğim dizi başlıyor saat 20 show tv Bu kalp Seni unuturmu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oldu yavrummmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kıs doğurdu mu zannettiniz yoksam:jeyyar:

hee gıı sandıkkii doğurdunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aminnnnnnnn :CüvCüv:
Abisi yer onu Yerrr Buradaki kardeşlerinide biliyor zaten sırayla bekliyor oda kaydirigubbakcemile3

hepimiz bekliyoz artık heyecan doruktaaa delikafadulden:lepi:

Bu akşam beklediğim dizi başlıyor saat 20 show tv Bu kalp Seni unuturmu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sendemi nazlımm bende büyük bir heyecan ve meraklaa onu bekliyorumm :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hatırla sevigiliden sonraa beklediğimm tek dizii delikafaduldendelikafadulden

titiz olupta seni zorlamıyolar ne güzelişte kendi işlerini kendileri yapıyorlar
daha ne isterim
oglusunda bulur annesi gibi birisini gül gibi gecinip giderlerzemuszemus

site acik kaldi problem cikti yine-tatlicadiarzu-

he valla dogumdan sonra kızz ayy kocamandı yaa
akrabalarımınkide öle oldu cok kilo aldılar
inş. biz verebilirizi
ayyy en büyük düsüncem simdiden o ya aldigim kilollari vremezsem dpresyona girerrm
ne yapip edip bu kilolardan kurtulmak sart

slm kıslar ben geldim

kimse dogurmadi cok sükür:lepi:
özgeden haberde yok galiba kimseden ses cikmadi

nazlicimm allah kolaylik versin erkegin titiziyle ugrasmak cok zordur... benim esimde ayni cok konuda bazen abartiyo diye düsünüyroum ama elimde degil napiim diyo

hatirla sevgilinin devami dizi, hatirla sevgili cok güzeldi insallah bunuda ayni güzellikte yaparlar...bende bakicam bu aksam ona
ezel dizisi de cok güzel bakmiyosan tavsiye ederim

yemeğimi attım fırına geldim cokacimcoook

catı muanesi olcanmı olursan anlatırsın artıkın bize ya ben korkmaya basladım gunler yaklaştıkca nasıl dogum yapcaz bilmiyom ama insallah normal olur sezaryandan cok korkuyom ben

canım doktor bişey demedi çatı muayenesiyle ilgili yaparsa yarın anlatırım size.
ben her ikisindende korkuyorum ama ne edek doğurcaz öyle yada böyle
bende yarın gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız canım ya çok heyecanlıyım ben

o daha önde sanırsam

kolay gelsin canım

ayyy inşallah canım.
he valla dogumdan sonra kızz ayy kocamandı yaa
akrabalarımınkide öle oldu cok kilo aldılar
inş. biz verebilirizi

kız öyle önüne gelen herlşeyi yersek veremeyiz kilo falan.
ben yemeğimi normal yerim ama abur cubur ve ekmeği kescem.
benim popo büyüse iyi olur minicik kaldı yaa.
gerçi göbiş fırlayınca popo minik kaldı
slm kıslar ben geldim
yok bacım hala doğuran yok.
sen nerdeydin bakalım

maşallah canım ne güzel ya bi erkeğin titiz olması.
inşallah benim oğluşta böyle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…