burasıda cok kapalı aksama yagmur yagacakmıs esim gelince hemncik yuruyuse cıkarttırayım yagmura yakalanmayalım
simd yorgunum falan der bak ayyyy bananeeee
Allahım Allahım ne muhteşem bir gün delikafaduldendelikafadulden
Hava kapalı ha yağdı ha yağacak benim titiz oğluşum okulda tuvalete girmez
Anacığım yeni gelmişken hadii bir telefonla okula gidip oğluşu alır gelir
Oğluş rahatlar anası gerilir-tatlicadiarzu-
Bu arada ne kapı ne telefon susmak bilmez delikafadulden
Şimdi sırada yemek yapmak var cokacimcoook
Aman yarabbim :bbo: :1shok: akannehir
slm kıslar ben geldim
2 gündür yokum var mı doğuran falan yaaaadelikafadulden
özeden haberler var mı ayy eçmişe atmak istiyorum kendimi meraktan çatlayacağıııım
slm kıslar ben geldim
özeden haberler var mı ayy eçmişe atmak istiyorum kendimi meraktan çatlayacağıııım
ayyyy ben heç sevmem yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
yürüyüş burda süper oluyo ama kenyam ormanın içindennn zemuszemuszemuszemus
ayy nazlım benimde en sevmediim havalarrr :kedi::kedi::kedi:
doğacıma bak sennn ne kadar titiz öle nazlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kıslar ben geldim
Allahım Allahım ne muhteşem bir gün delikafaduldendelikafadulden
Hava kapalı ha yağdı ha yağacak benim titiz oğluşum okulda tuvalete girmez
Anacığım yeni gelmişken hadii bir telefonla okula gidip oğluşu alır gelir
Oğluş rahatlar anası gerilir-tatlicadiarzu-
Bu arada ne kapı ne telefon susmak bilmez delikafadulden
Şimdi sırada yemek yapmak var cokacimcoook
Aman yarabbim :bbo: :1shok: akannehir
senşn yasadıgın yer güzel kusum bide burayı gor :))
Hoşgeldin küçük annem..Yok cnm doğuran filan akıllı bu bebekler bekleyecekler vakitlerini üzmeyecekler annelerini inşl.slm kıslar ben geldim
kolay gelsin canım yemek derdi bitmek bilmiyo zaten canım:1closedeyes:
ayyyy ben heç sevmem yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
yürüyüş burda süper oluyo ama kenyam ormanın içindennn zemuszemuszemuszemus
ayy nazlım benimde en sevmediim havalarrr :kedi::kedi::kedi:
doğacıma bak sennn ne kadar titiz öle nazlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay Allah kolaylık versin simdiden bu kadar titizse buyunce ne olur kız oglusun :)
kolay gelsin canımmm
Ahhhhhhhhhhhhh Ahh!
Güzelim bir anlatsam çoğu şeyi yarıda kesiyorum burada
"Annecim üstüm başım temizki ki pırıl pırıldır diyelim leke oldu Eyvahhh!Yandık cümletenkaydirigubbakcemile3
Herhangi biryerde koku var tamam Yine Yandıkkkk!Anne bende kokarmıyım hemen banyo yapim anne nolursun parfüm sıkkaydirigubbakcemile3
Dişler günde 5 kez fırçalanır tırnak kontrolu hergün naniknanik
Alan kız yaşadııııı birde kendi yapıyo yaptırmıyo :lepi:Ama beni yiyip bitiriyo:1hug::asigim:
Annesini canı yaaaaaaaaaaaaa yerim ben onu :hooray::teytey:
oldu yavrummmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü:mymeka::mymeka: bana bakk sen habersiz nasıl gidersin nan ananaaa :mymeka::mymeka:
bidaa olmasınn valla tek ayak üstünde bekletirim seni haaa :roflol::roflol::roflol:
dur kıs sık dişini biraz daha:roflolitek kız ben doguruyomm ayyyyyy kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım olmasın tabii biraz daha beklesin yavru kuşlarhg itekcim doğuran yok valla a.s
Hoşgeldin küçük annem..Yok cnm doğuran filan akıllı bu bebekler bekleyecekler vakitlerini üzmeyecekler annelerini inşl.
oo
Yo bitermii Allahta bitirmesinde hergün değişik birşey hergüne 2-3 çeşit benim oğluşumda küçük ama yaşı küçük sadece maşallah
Ahhhhhhhhhhhhh Ahh!
"Annecim üstüm başım temizki ki pırıl pırıldır diyelim leke oldu Eyvahhh!Yandık cümletenkaydirigubbakcemile3
Herhangi biryerde koku var tamam Yine Yandıkkkk!Anne bende kokarmıyım hemen banyo yapim anne nolursun parfüm sıkkaydirigubbakcemile3
Alan kız yaşadııııı birde kendi yapıyo yaptırmıyo :lepi:Ama beni yiyip bitiriyo:1hug::asigim:
oooooooooooooooo o zaman şunu diyorum oğluummm daa inşallah doğa abisine benzesinnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oldu yavrummmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kıs doğurdu mu zannettiniz yoksam:jeyyar:
dur kıs sık dişini biraz daha:roflolardon başka bir yerini:roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım olmasın tabii biraz daha beklesin yavru kuşlar
hoşbulduk nazlııım
ayyy maş.doğama yaaa pasaklı bi hatuna düşmese bari annesi evden atar walla:roflol::roflol::roflol:
oldu yavrummmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kıs doğurdu mu zannettiniz yoksam:jeyyar:
Aminnnnnnnn :CüvCüv:
Abisi yer onu Yerrr Buradaki kardeşlerinide biliyor zaten sırayla bekliyor oda kaydirigubbakcemile3
Bu akşam beklediğim dizi başlıyor saat 20 show tv Bu kalp Seni unuturmu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bilemiyorummmmmdelikafadulden
Kendi gibi bulur uçuk kaçık bişi yuvarlanır giderler bu arada demeden geçemiyorum babasının oğluuuuuuuakannehir Bulur işte anası gibinde ohhhhh ama hayatta haklarını yiyemem ben hiç arkalarından birşey toplamam kendi işlerini kendileri yaptıkları gibi birde evde çalışırlar Allaha emanetdiyorum yaaa alan kız yaşadııııı
ayyy en büyük düsüncem simdiden o ya aldigim kilollari vremezsem dpresyona girerrmhe valla dogumdan sonra kızz ayy kocamandı yaa
akrabalarımınkide öle oldu cok kilo aldılar
inş. biz verebilirizi
slm kıslar ben geldim
catı muanesi olcanmı olursan anlatırsın artıkın bize ya ben korkmaya basladım gunler yaklaştıkca nasıl dogum yapcaz bilmiyom ama insallah normal olur sezaryandan cok korkuyom ben
bende yarın gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırız canım ya çok heyecanlıyım ben
o daha önde sanırsam
kolay gelsin canım
he valla dogumdan sonra kızz ayy kocamandı yaa
akrabalarımınkide öle oldu cok kilo aldılar
inş. biz verebilirizi
yok bacım hala doğuran yok.slm kıslar ben geldim
Hoşgeldin küçük annem..Yok cnm doğuran filan akıllı bu bebekler bekleyecekler vakitlerini üzmeyecekler annelerini inşl.
oo
Yo bitermii Allahta bitirmesinde hergün değişik birşey hergüne 2-3 çeşit benim oğluşumda küçük ama yaşı küçük sadece maşallah
Ahhhhhhhhhhhhh Ahh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?