bana neee babası baksınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende dizi bakammmm delikafaduldendelikafadulden
amcam o işkenceleri birebir yasamış ve suan bir böbreği olmadan yasıyoo senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sakın baktırmayın dedim amcamıda aradım seyretme diyee senağlamasenağlama
Yok canım bakmadım hiç sadece reklamlarında görmüştüm okadar bakarım tabiki..Zaten tahminimce bebek doğana kadar sonrasında bir yandan oğluşun dersi bebeğin büyümesi pek fırsat olmayacak gibi ama uslu bir bebek olursa belkim olur dimi
Aynı bayan yazıyor yönetiyor diziyi oyuncularda iyi gibi inşallah kaliteli öğretici bir yayın bizlerle olur :lepi::lepi:
vercez Allahın izniyle canım böle kocaman olurlarsa olmazzzzz
ayy benfde hatırla sevgiliye hastaydım zaten nefes almayı unutuyodum bakarken delikafadulden
buda onun kadar süper olucak eminimm :lepi:
ayy ezelde mükemmel heee kaydirigubbakcemile5
oof edoşuuum çok zor yaaaa ayy zaten psikolojik olarak atlatabilmişmi kii allahım yaa nefret ediyoruummamcam o işkenceleri birebir yasamış ve suan bir böbreği olmadan yasıyoo senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bim bu cuma bebek uyku setıu verıyo 15,50 tl ye
ben 2takım taçtan almıstım
kalıtesı iyi ise değiştirmelik bundanda alıcam haberınız olsunnn
fıyatı cok uygun geldiii
bütün hersey bebekler dogana kadar sonra maraton baslicak ve bizim belki yemek yemege dus almaya bile cok az vaktimiz olucakkaydirigubbakcemile3
aaslinda hic istemiyorum su dizilere alismak ama uzun kis geceleride baska türlü gecmiyo
bagimli ediyo insani resmendelikafadulden
vericez demi kenyaammm 11 kilo aldim simdiye kadarakannehir 5 i gitse dogumla geri kalanida zamanla insallah
müzik bebegi sakinlestiriyo diyolar külliyen yalan ben ne zaman dinlesem dasn ediyo karnimin icinde..tv nin sesi yüksek acik olunca ona bile tepki veriyo zillikaydirigubbakcemile3
bende ayni sekilde ne üzülmüstüm bittiginde tam siyasi olaylarin göbegine gelmislerdi en güzel konular baslicakti ki dizi bitti neyseki devami geliyo simdi
he giiiz ezelde sahane hlede yaninda cekirdek olunca daha bi güzel oliyyy
dün askam kestane yaptim diziye bakarken hem tikindim hemde eysana sinir oldumcok zayif diyekaydirigubbakcemile3
amcam o işkenceleri birebir yasamış ve suan bir böbreği olmadan yasıyoo senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bütün hersey bebekler dogana kadar sonra maraton baslicak ve bizim belki yemek yemege dus almaya bile cok az vaktimiz olucakkaydirigubbakcemile3
aaslinda hic istemiyorum su dizilere alismak ama uzun kis geceleride baska türlü gecmiyo
bagimli ediyo insani resmendelikafadulden
vericez demi kenyaammm 11 kilo aldim simdiye kadarakannehir 5 i gitse dogumla geri kalanida zamanla insallah
müzik bebegi sakinlestiriyo diyolar külliyen yalan ben ne zaman dinlesem dasn ediyo karnimin icinde..tv nin sesi yüksek acik olunca ona bile tepki veriyo zillikaydirigubbakcemile3
bende ayni sekilde ne üzülmüstüm bittiginde tam siyasi olaylarin göbegine gelmislerdi en güzel konular baslicakti ki dizi bitti neyseki devami geliyo simdi
he giiiz ezelde sahane hlede yaninda cekirdek olunca daha bi güzel oliyyy
dün askam kestane yaptim diziye bakarken hem tikindim hemde eysana sinir oldumcok zayif diyekaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr aranıza sımdı katıldım kasım annelerı..
benımde dogumum ınsallah kasım 26 da..
normalde aralık 11 ama sezeryan olucagı ııcn kasım oluwerdıkopuyorumnanaktan
normal evli gııı öpüp durii yaa görmiinmiii:roflol::roflol::roflol:eyşana sinir oldun haaa
o zaman sen baskül ailesini izle tatlım moral bulursun:roflol::roflol:
yaw benimde anlamadığım bu eyşan cengizle formalite icabımı evli yoksam normal evli çift mi:roflol::uhm:
hee gıı ben de diimki bu anayla babadan eyşanla bahar nasıl çıkmış :roflol: :roflol:
bi de diyomki bahar havuzdan çıkınca ayy bele olduum günneri özledim dedim kociş bi kahkaha patlattı :roflol: zira baharın bacağı kadarımdır heralde :roflol:
bi de ben geçen gün düğüne gittimdi anaam bebiş kudurdu resmen o gece tüm düzeni bozuldu yavruşumun kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:eyşana sinir oldun haaa
o zaman sen baskül ailesini izle tatlım moral bulursun:roflol::roflol:
yaw benimde anlamadığım bu eyşan cengizle formalite icabımı evli yoksam normal evli çift mi:roflol::uhm:
ama diet yasak ilk 6 aylmaz:
sadece spor canım 9 ayda bu hale geldik 9 aydada gider hemen eski haline donebilmek mucize zaten ama en azından almamak lazım
bol yuruyus bol su bende 10 kilo aldım doguma kadar 2 kilo daha alsam ohhh daha ne isterim gerci az kaldı doguma ama alabiliriz yani
dogumda 6 sı gidecek
sonra yavas yavas vucuttaki kan miktarı eski haline donecek
odem atıcaz
emziricez ki 200 kalori harcanıuyormus emzirirken
vericez vericez ben inanıyorum
oof edoşuuum çok zor yaaaa ayy zaten psikolojik olarak atlatabilmişmi kii allahım yaa nefret ediyoruummklava:
hemi de uyku seti mi 15 akannehir ay ben uğrıyım cuma yaa alırız nolcek sankiii
:roflol::roflol::roflol:
insanin psikoljisini altüst ediyy bu diziler
müzik cok azdiriyo bebekleri ´kaynanam diyo bana hareketli bebek gördümde seninki azgin resmen hic durmuyokaydirigubbakcemile3
iyi biseymi demek istiyo onu anlamadim ama:uhm:
sen sinir olmadin mi karinin süper vücutu varakannehir
ayy ayy eysan yaktin beni dedim kocamda askim olar vücutlariyla para kazaniyo sen takma dedi:roflol:
eysan cengizle formalite icabi evli cengiz onu mecbur birakmis evlenmeye
anam eyşan kim cengiz kim fransız kaldım iyimi. ben izlemiyom o hangi dizi yada izlemedim:1ninca:
cnm size göre aceleye gerek yok ammaaa benm dr bana su gelince acil ulaş bana ddi benm dr a gitmem en az bi saat sürüyo yol da felaketya su geldiğinde o kadar da panik yapmaya gerek yok..ablamın suyu geldiğinde yanında ben vardım,duşa filan girdi yarım saat sonra filan çıktık evden..ben hasta bezi almadım,gece pedi aldım,lazım olursa alınır diye düşündüm..
iyi fikir kız ama ben zati pek çıkmıyorum dışarı artık pazar da yok hem annem hem de kocam kızıyo ama pazardaki güzelim sebzeler de manavda yok:) kaçak maçak gitsem mi ki diyorumkız al önceden bak birden suyumuz gelmeye başlarsa ped de işe yaramaz hast.ye giderken her yer göl olur ayol
hem öyle ıslak ıslak ne bilem nası gitçez hast.ye
bu bana baya amntıklı geldi
hasta bezi deyince veriyolar biz kayınvaldeme aldıydık ameliyat olunca, bağlaması da zor deil ben bağlamıştım aynı bebek bezi gibi oluyo ya
bi de külot gibi olanlar varmış ama bence onlar bize gelmez kalkıp onu giymek de ayrı işkence olur en iyisi bağlananlar. QUOTE]
ayy ben gunluk cantamın içine ped ve kulot koydum her ihtimale karsı
eger yolun ortasında suyum falan gelrise diye korkuyorum
cantamda uzun bi suredir tasıyorum
kafamçokkarıştı ne bılım yaa heç çatıma baktırmadım kı delikafadulden gıysın tabı ben rahatsız olurum bacumm oramıza buramıza bastırıyomu gıı
kız ben de baktırmadım ama hsg çektirdiydim heralde ona benzer bişeydir diyorum ne kaa korkunç olabilir kiiii
giyer kız eldiven dr lar onlar için de önemli hijyen
bilmiyorum cnm sadece benm bildiğim parmaklarını açtığı ve ölçtüğü. başka bişey duymadım baktıranlardan
en son gidişimde dr ultrason için yattığımda önce karnımın alt kısımlarına bastırdı ben accık ürktm aamaaaan dedim ne bastırıyo acep bişey mi oldu ama sonra bişey demeden ultrasona aldı anlamadım heralde bebek indimi die baktı diyorum şimdide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?