2009 Kasm Anneleri

ayy acaba bu gobek gidince mi popolar daha buyuk gorunuyo ki :)))

sendemi nazlımm bende büyük bir heyecan ve meraklaa onu bekliyorumm :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hatırla sevigiliden sonraa beklediğimm tek dizii delikafaduldendelikafadulden
Aynen canım ya ne zamandır reklamlarını izliyorum tarih vereck diye inşallah birşey çıkmazda rahat rahat izleyebiliriopuyorumnanaktanz
hee gıı sandıkkii doğurdunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepimiz bekliyoz artık heyecan doruktaaa delikafadulden:lepi:

Kesinlikle heyecan dorukta bak buna canı yürekten katılıyorum :kedi:

titiz olupta seni zorlamıyolar ne güzelişte kendi işlerini kendileri yapıyorlar
daha ne isterim
oglusunda bulur annesi gibi birisini gül gibi gecinip giderlerzemuszemus

Aminnnnnnnnn Kenyaam inşallah canım yaaa ne güzel bir dua ettin kaydirigubbakcemile5

Yok canım bakmadım hiç sadece reklamlarında görmüştüm okadar bakarım tabiki..Zaten tahminimce bebek doğana kadar sonrasında bir yandan oğluşun dersi bebeğin büyümesi pek fırsat olmayacak gibi ama uslu bir bebek olursa belkim olur dimi
Aynı bayan yazıyor yönetiyor diziyi oyuncularda iyi gibi inşallah kaliteli öğretici bir yayın bizlerle olur :lepi::lepi:

annemlerdeydim canım bugün geldim eve daha yemek yapacağım ayyy orada çok rahattım valla şimcik yine burada işlere dewam:sinifsinif:

ayy inş.gönlüne göre bulur doğamız hiç üzülmezopuyorumnanaktan

ayy ben bu zarayı cok sev,yorum yaa öle müzkle falan aram cok yoktur ama kızım için dinliyorum oda sevecekmi bakalım

İnşallah canımmmm:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar görüşmek üzere ben kaçtım

Bye canımm kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Bu arada yemek konusunda şu birkaçgündür bende yaramazlık yapıyorummmm yaşasınnn:lepi::lepi:
Hemde çocuklar gibi yeminle ıvır zıvır boşa gitmesin nasılda keyif alıyorum aklınız durur kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook
Olsun okadarcık yaaa dimi ama gamyoncuiremsu

ohh tembelliğe hemen alışmışın.
ayyy bende şöyle yapsam birileri yapsa yemeği temizliği ne güzel oluuuuuur

[hatirla sevgilinin devami dizi, hatirla sevgili cok güzeldi insallah bunuda ayni güzellikte yaparlar...bende bakicam bu aksam ona
ezel dizisi de cok güzel bakmiyosan tavsiye ederim

ayy benfde hatırla sevgiliye hastaydım zaten nefes almayı unutuyodum bakarken delikafadulden
buda onun kadar süper olucak eminimm :lepi:
ayy ezelde mükemmel heee kaydirigubbakcemile5
Aynen canım ya ne zamandır reklamlarını izliyorum tarih vereck diye inşallah birşey çıkmazda rahat rahat izleyebiliriopuyorumnanaktanz

inşalllah nazlımmm :Saruboceq:
ezelede bak nazlım oda süperr kaydirigubbakcemile3

hee gıı sandıkkii doğurdunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepimiz bekliyoz artık heyecan doruktaaa delikafadulden:lepi:
korkma habersiz doğurmam hast.pc ile gitmeyi düşünüyorum dermişim:roflol::roflol::roflol:
kızlar görüşmek üzere ben kaçtım
hadi byyyyy canım
olabilir valla.şimdi kocaman göbişler var.ama göbiş inince geri kalan yerler göze batacak
en fazla 2 ay sonra görcez bakalım ne olcaz

aman korkmayın hiç birşey olmayacak azcık birşey göbiş olacak onuda korseyle egzersizle üstesinden geleceğiz evelallahşakkıdışakkıdı

kızlar biz bu kadar dizi izliyoz yaa simdi dogumdan sonra koparız gibi geliyo banakaydirigubbakcemile3

ayy ben bu zarayı cok sev,yorum yaa öle müzkle falan aram cok yoktur ama kızım için dinliyorum oda sevecekmi bakalım

bende severim zarayıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olur o kaa nazlımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz görmedik,duymadık,bilmiyoruz sırnaşık şeysırnaşık şey

hadi ya inşallah.

ayy benim dee heyecanna bekliyom yaa kaydirigubbakcemile2
sendemi nazlımm bende büyük bir heyecan ve meraklaa onu bekliyorumm :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hatırla sevigiliden sonraa beklediğimm tek dizii delikafaduldendelikafadulden
benim favorim bi de çemberimde gül oya idi hiç kaçırmazdım hatırla sevgiliyi çok seviidim ama sonlarında sıktı bıraktım
ay ama kız çok kötü işkence ediiler yaa üzüldüümm reklamından bilee :a015:

amcam o işkenceleri birebir yasamış ve suan bir böbreği olmadan yasıyoo senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sakın baktırmayın dedim amcamıda aradım seyretme diyee senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…