kız öyle önüne gelen herlşeyi yersek veremeyiz kilo falan.
ben yemeğimi normal yerim ama abur cubur ve ekmeği kescem.
benim popo büyüse iyi olur minicik kaldı yaa.
gerçi göbiş fırlayınca popo minik kaldı
yok.
.
Aynen canım ya ne zamandır reklamlarını izliyorum tarih vereck diye inşallah birşey çıkmazda rahat rahat izleyebiliriopuyorumnanaktanzsendemi nazlımm bende büyük bir heyecan ve meraklaa onu bekliyorumm :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hatırla sevigiliden sonraa beklediğimm tek dizii delikafaduldendelikafadulden
hee gıı sandıkkii doğurdunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimiz bekliyoz artık heyecan doruktaaa delikafadulden:lepi:
titiz olupta seni zorlamıyolar ne güzelişte kendi işlerini kendileri yapıyorlar
daha ne isterim
oglusunda bulur annesi gibi birisini gül gibi gecinip giderlerzemuszemus
site acik kaldi problem cikti yine-tatlicadiarzu-
ayyy en büyük düsüncem simdiden o ya aldigim kilollari vremezsem dpresyona girerrm
ne yapip edip bu kilolardan kurtulmak sart
kimse dogurmadi cok sükür:lepi:
özgeden haberde yok galiba kimseden ses cikmadi
nazlicimm allah kolaylik versin erkegin titiziyle ugrasmak cok zordur... benim esimde ayni cok konuda bazen abartiyo diye düsünüyroum ama elimde degil napiim diyo
hatirla sevgilinin devami dizi, hatirla sevgili cok güzeldi insallah bunuda ayni güzellikte yaparlar...bende bakicam bu aksam ona
ezel dizisi de cok güzel bakmiyosan tavsiye ederim
ayyy en büyük düsüncem simdiden o ya aldigim kilollari vremezsem dpresyona girerrm
ne yapip edip bu kilolardan kurtulmak sart
annemlerdeydim canım bugün geldim eve daha yemek yapacağım ayyy orada çok rahattım valla şimcik yine burada işlere dewam:sinifsinif:yemeğimi attım fırına geldim cokacimcoook
canım doktor bişey demedi çatı muayenesiyle ilgili yaparsa yarın anlatırım size.
ben her ikisindende korkuyorum ama ne edek doğurcaz öyle yada böyle
ayyy inşallah canım.
yok bacım hala doğuran yok.
sen nerdeydin bakalım
maşallah canım ne güzel ya bi erkeğin titiz olması.
inşallah benim oğluşta böyle olur .
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hakket yaa aman yarabbim Allah gönlüne göre versin oğlumun yoksa dediğin olur valla kaydirigubbakcemile Bu akşam beklediğim dizi başlıyor saat 20 show tv Bu kalp Seni unuturmu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy acaba bu gobek gidince mi popolar daha buyuk gorunuyo ki :)))
yemeğimi attım fırına geldim cokacimcoook
canım doktor bişey demedi çatı muayenesiyle ilgili yaparsa yarın anlatırım size.
ben her ikisindende korkuyorum ama ne edek doğurcaz öyle yada böyle
ayyy inşallah canım.
yok bacım hala doğuran yok.
sen nerdeydin bakalım
maşallah canım ne güzel ya bi erkeğin titiz olması.
inşallah benim oğluşta böyle olur .
kızlar görüşmek üzere ben kaçtım
olabilir valla.şimdi kocaman göbişler var.ama göbiş inince geri kalan yerler göze batacak
en fazla 2 ay sonra görcez bakalım ne olcaz
annemlerdeydim canım bugün geldim eve daha yemek yapacağım ayyy orada çok rahattım valla şimcik yine burada işlere dewam:sinifsinif:
ayy inş.gönlüne göre bulur doğamız hiç üzülmezopuyorumnanaktan
[hatirla sevgilinin devami dizi, hatirla sevgili cok güzeldi insallah bunuda ayni güzellikte yaparlar...bende bakicam bu aksam ona
ezel dizisi de cok güzel bakmiyosan tavsiye ederim
Aynen canım ya ne zamandır reklamlarını izliyorum tarih vereck diye inşallah birşey çıkmazda rahat rahat izleyebiliriopuyorumnanaktanz
kızlar görüşmek üzere ben kaçtım
korkma habersiz doğurmam hast.pc ile gitmeyi düşünüyorum dermişim:roflol::roflol::roflol:hee gıı sandıkkii doğurdunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimiz bekliyoz artık heyecan doruktaaa delikafadulden:lepi:
hadi byyyyy canımkızlar görüşmek üzere ben kaçtım
olabilir valla.şimdi kocaman göbişler var.ama göbiş inince geri kalan yerler göze batacak
en fazla 2 ay sonra görcez bakalım ne olcaz
ayy ben bu zarayı cok sev,yorum yaa öle müzkle falan aram cok yoktur ama kızım için dinliyorum oda sevecekmi bakalım
Bu arada yemek konusunda şu birkaçgündür bende yaramazlık yapıyorummmm yaşasınnn:lepi::lepi:
Hemde çocuklar gibi yeminle ıvır zıvır boşa gitmesin nasılda keyif alıyorum aklınız durur kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook
Olsun okadarcık yaaa dimi amagamyoncuiremsu [/B]
korkma habersiz doğurmam hast.pc ile gitmeyi düşünüyorum dermişim:roflol::roflol::roflol:
hadi byyyyy canım
aman korkmayın hiç birşey olmayacak azcık birşey göbiş olacak onuda korseyle egzersizle üstesinden geleceğiz evelallahşakkıdışakkıdı
ayy benim dee heyecanna bekliyom yaa kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hakket yaa aman yarabbim Allah gönlüne göre versin oğlumun yoksa dediğin olur valla kaydirigubbakcemile Bu akşam beklediğim dizi başlıyor saat 20 show tv Bu kalp Seni unuturmu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim favorim bi de çemberimde gül oya idi hiç kaçırmazdım hatırla sevgiliyi çok seviidim ama sonlarında sıktı bıraktımsendemi nazlımm bende büyük bir heyecan ve meraklaa onu bekliyorumm :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hatırla sevigiliden sonraa beklediğimm tek dizii delikafaduldendelikafadulden
kızlar biz bu kadar dizi izliyoz yaa simdi dogumdan sonra koparız gibi geliyo banakaydirigubbakcemile3
kızlar biz bu kadar dizi izliyoz yaa simdi dogumdan sonra koparız gibi geliyo banakaydirigubbakcemile3
ayy benim dee heyecanna bekliyom yaa kaydirigubbakcemile2
benim favorim bi de çemberimde gül oya idi hiç kaçırmazdım hatırla sevgiliyi çok seviidim ama sonlarında sıktı bıraktım
ay ama kız çok kötü işkence ediiler yaa üzüldüümm reklamından bilee :a015:
bana neee babası baksınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende dizi bakammmm delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?