2009 Kasm Anneleri

kızlar bim bu cuma bebek uyku setıu verıyo 15,50 tl ye
ben 2takım taçtan almıstım
kalıtesı iyi ise değiştirmelik bundanda alıcam haberınız olsunnn
fıyatı cok uygun geldiii

aaa incisu sağol cnm bende bakayımm mutlakaa bellimi olur ben ordan bi alez aldımdı çok kaliteli çıktı vallaa :lepi:

basar demi nan kaydirigubbakcemile3
ben joker den aldım cnm 39 a ama çok kaliteli hani dedimyaa arkadas kullanıyo diyee onunkinin aynısını aldımm :kedi:

ayyy inanmıyorum yaaa bencede izlemesin o günleri hatırlar ve üzülürmafoldumbenmafoldumben

evet yaaaa hatırlar tabiiii mafoldumbenmafoldumben

bende çok seviyom yaa dizi bakmayııı napcazkii kışın neyle eğlencezzz :kedi::kedi:
tam yerinde bitti dediydim demekki bu başlıcakmış ondan bitirmişlerr kaydirigubbakcemile3

eyşana sinir oldun heee delüüü delikafaduldendelikafadulden

oof edoşuuum çok zor yaaaa ayy zaten psikolojik olarak atlatabilmişmi kii allahım yaa nefret ediyoruumm klava:

atlatamadı tabikiiiiii sadece o değil aslındaa hala bütün aile atlatamadıı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

hee gıı bende uyuz oldum görüncee bi gr.yağ olur insandaaa nan :mymeka::mymeka:

hic bakmasin ozaman psikolojisi altüst olurlmaz:
benimde enistem yasamis ayni iskenceleri allahtan simdi umursamaz bir insan olmus cikmis ta böyle dizilerle isi olmuyo pek

benim amcam hala unutamadı elifim yıllarca çekti böbrek ağrısını sonra kansere çevirdi alındı böbreği senağlamasenağlamasenağlama unutmak kolay değill senağlama

formalite kızz gerçek olumuu :roflol::roflol:

selam kızlarrr aranıza sımdı katıldım kasım annelerı..
benımde dogumum ınsallah kasım 26 da..
normalde aralık 11 ama sezeryan olucagı ııcn kasım oluwerdıkopuyorumnanaktan

slm sunways hoşgeliin aramızaaa a.s.

ezel kenan imirzalıoğlu oynii

heee ben izlemiyom ya gerçi dün baktım ama yarıdan ondan bişey bilmiyom

hee kıs sinir olmam mııı:roflol::roflol:
kıs mecbur evlendi biliyorumda hani normal evliler gibi anlarsın yaaa:roflol::roflol::roflol:
bari yanına yaklaştırmasa adamı:roflol::roflol:

kızlar sıtesıne gırdıysenız gorursunuz ama
bebe uyku tulumlarıda varmıss 11 liraa
9-24 ay arası dıyoo seneye gıydırırızzz
bu cuma bıme gıtmek şart olduuu

dogumlardan sonra kilolarla ilgili bir topik acar orda bulusuruz artik bir bu gidislekaydirigubbakcemile3

hoooşbuldum kızlarrr..
adım elif, bende tombıs oldum 11 kılo aldımm:kedi:
cak adas bende eliffvereliniortak
hosgeldin aramiza

anam eyşan kim cengiz kim fransız kaldım iyimi. ben izlemiyom o hangi dizi yada izlemedim:1ninca:
ezel dizisine bak anlarsun kuzum

bu kis diziye ihtiyacimiz olmucak en büyük diziyi biz cevircez.basrollerde biz ve bebeklerimiz olucak..yan karakterlerde kocalarimiz ve kaynanalar:roflol:

kıs mecbur evlendi biliyorumda hani normal evliler gibi anlarsın yaaa:roflol::roflol::roflol:

formalite deel nan iştee mecbur evlenmiş emmeee devam etmiş :roflol: :roflol:
annadın sen onuuu :jeyyar:

kızlar sıtesıne gırdıysenız gorursunuz ama
bebe uyku tulumlarıda varmıss 11 liraa
9-24 ay arası dıyoo seneye gıydırırızzz
bu cuma bıme gıtmek şart olduuu

anaaa cuma gidem ben de baarriii izindeyim ne de olsaa :sm_cool:

özgenin bebegi sarilikmi olmus
normal ama bebeklerin % 70 i oluyo sarilik bi ilacla düzeltiyolar
yüksek derecedeysede biraz tedaviyle düzeltiyolar abartilcak bisey degil yani

yok anam tatli gelmis devam etmisler onlarda evlilige:roflol::roflol:

anaa benim 15e aldıım bel yastığı burda 7.5 gıı bi de kocişe alem baariii

bu kis diziye ihtiyacimiz olmucak en büyük diziyi biz cevircez.basrollerde biz ve bebeklerimiz olucak..yan karakterlerde kocalarimiz ve kaynanalar:roflol:

hee gıı doğru diiysin ama benim yan rolde kaynanam olmucakk delikafaduldendelikafadulden çok şükürr kiii :Saruboceq::Saruboceq:

anaamm bime gitmez farz oldu heeee incisuu sağol cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yemeğimide koydum ocağa :)
Hmm ne alıyorsunuz siz bakim ucuz ucuz ben alımları çoktan durdurdum gerisi ihtiyaç oldukça onlarıda not aldım birkaç ay içinde olacakları onlarda kıyafetti şuydu buydu diil mecbur olacak kıyafetler ay ay alacağız bundan sonra opuyorumnanaktan
mesela eksik aklıma ilk gelen bebek telsizi odasını 6 ayda ayırdığımda alırım nasipse bunun gibi detaylar..
Ezeliiii seğredeyimm bu hafta :lepi:

hee gıı doğru diiysin ama benim yan rolde kaynanam olmucakk delikafaduldendelikafadulden çok şükürr kiii :Saruboceq::Saruboceq:

anaamm bime gitmez farz oldu heeee incisuu sağol cnmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimde kaynanam allahtan karisan biri degil hatta bana cok yardimi olucak dogumda ama bizim kizlar kaynanalardan dertli ya ondan dedim

ne var su bimde yaa merak ettim heee
internet adresinde bakimm bari

özgenin bebegi sarilikmi olmus
normal ama bebeklerin % 70 i oluyo sarilik bi ilacla düzeltiyolar
yüksek derecedeysede biraz tedaviyle düzeltiyolar abartilcak bisey degil yani
normal birşey canım eneste olmuştu ama hafif atlattı
anaa benim 15e aldıım bel yastığı burda 7.5 gıı bi de kocişe alem baariii
kıs nerede bu ucuzluk ben kaçırdım
aha ben şanslıyım bim benim binanın altında
:1shok:anaaa bimde miii bu ucuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…