kızlar bim bu cuma bebek uyku setıu verıyo 15,50 tl ye
ben 2takım taçtan almıstım
kalıtesı iyi ise değiştirmelik bundanda alıcam haberınız olsunnn
fıyatı cok uygun geldiii
aaa incisu sağol cnm bende bakayımm mutlakaa bellimi olur ben ordan bi alez aldımdı çok kaliteli çıktı vallaa :lepi:
babasını yoklayıp meme bulamayınca basacak yaygarayı :roflol: :roflol: ama neyse dizi izlerken emzirirsin emzirme minderine yatırıp
edoş kaça aldın gıı ben bi dene sevi bebe gördüm 40 küsurdu 33e hepsiburadada var ordan alem bari
basar demi nan kaydirigubbakcemile3
ben joker den aldım cnm 39 a ama çok kaliteli hani dedimyaa arkadas kullanıyo diyee onunkinin aynısını aldımm :kedi:
ayyy inanmıyorum yaaa bencede izlemesin o günleri hatırlar ve üzülürmafoldumbenmafoldumben
evet yaaaa hatırlar tabiiii mafoldumbenmafoldumben
bütün hersey bebekler dogana kadar sonra maraton baslicak ve bizim belki yemek yemege dus almaya bile cok az vaktimiz olucakkaydirigubbakcemile3
aaslinda hic istemiyorum su dizilere alismak ama uzun kis geceleride baska türlü gecmiyo
bagimli ediyo insani resmendelikafadulden
bende ayni sekilde ne üzülmüstüm bittiginde tam siyasi olaylarin göbegine gelmislerdi en güzel konular baslicakti ki dizi bitti neyseki devami geliyo simdi
he giiiz ezelde sahane hlede yaninda cekirdek olunca daha bi güzel oliyyy
dün askam kestane yaptim diziye bakarken hem tikindim hemde eysana sinir oldumcok zayif diyekaydirigubbakcemile3
bende çok seviyom yaa dizi bakmayııı napcazkii kışın neyle eğlencezzz :kedi::kedi:
tam yerinde bitti dediydim demekki bu başlıcakmış ondan bitirmişlerr kaydirigubbakcemile3
eyşana sinir oldun heee delüüü delikafaduldendelikafadulden
oof edoşuuum çok zor yaaaa ayy zaten psikolojik olarak atlatabilmişmi kii allahım yaa nefret ediyoruummklava:
atlatamadı tabikiiiiii sadece o değil aslındaa hala bütün aile atlatamadıı :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hee gıı ben de diimki bu anayla babadan eyşanla bahar nasıl çıkmış :roflol: :roflol:
bi de diyomki bahar havuzdan çıkınca ayy bele olduum günneri özledim dedim kociş bi kahkaha patlattı :roflol: zira baharın bacağı kadarımdır heralde :roflol:
hee gıı bende uyuz oldum görüncee bi gr.yağ olur insandaaa nan :mymeka::mymeka:
hic bakmasin ozaman psikolojisi altüst olurlmaz:
benimde enistem yasamis ayni iskenceleri allahtan simdi umursamaz bir insan olmus cikmis ta böyle dizilerle isi olmuyo pek
benim amcam hala unutamadı elifim yıllarca çekti böbrek ağrısını sonra kansere çevirdi alındı böbreği senağlamasenağlamasenağlama unutmak kolay değill senağlama
:roflol::roflol::roflol:eyşana sinir oldun haaa
o zaman sen baskül ailesini izle tatlım moral bulursun:roflol::roflol:
yaw benimde anlamadığım bu eyşan cengizle formalite icabımı evli yoksam normal evli çift mi:roflol::uhm:
formalite kızz gerçek olumuu :roflol::roflol:
selam kızlarrr aranıza sımdı katıldım kasım annelerı..
benımde dogumum ınsallah kasım 26 da..
normalde aralık 11 ama sezeryan olucagı ııcn kasım oluwerdıkopuyorumnanaktan
slm sunways hoşgeliin aramızaaa a.s.