benimkide gecen hafta gitiğimde2.300 olmuştu haftaya gitmem gerek ama ben 36 haftayı bekleycem belki o zmana kadar döner diye
Maşallahhhh Denizimeee çok şükür cnm yaa kocaman olmuşHerşeyiniz yolunda olmasınada çok ama çok sevindim :lepi: opuyorumnanaktan
ohhh ne güsel hediye maş.vallahee itek bimde
ben de bebk telsizi alcam belki yarın alırız arkadaşım hediye alcak sanırımm sositososito
gelecek ama hergün nasıl gelecek yaaa sincana :sinifsinif:hee ddoruuu delikafadulden
ben de izmire gidip de mi doğursadım gıı :roflol: :roflol:
nasıl nan babası ensarsız nedecek o da gelmicekmii
ben yemeeemi yapmak icin popomu kaldiriyorum
görüsürüz kizlarrr
öpüldünüzzzz
sgumuuuş sen nerde oturuyodun? kuşadası gibi bişe mi hatırlıyom ben yaa
maşallah, inşallah döner sen normal istiyordun dimi olmazsada büyütme gözünde herşeyde bir hayır vardır bebişler sağlıklı doğsunlarda
sağol teyzesi sizinde son 10 gün yağmuruma kavuşmaya az kaldı opuyorumnanaktan
evet kartanem 1,5 yıldır adadayız denize baka baka oğluşun adı deniz oldu önceden izmirdeydik
evet kartanem 1,5 yıldır adadayız denize baka baka oğluşun adı deniz oldu önceden izmirdeydik
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
Bu kısa yazılımıydı Edam özet yani fragman olarak yayınladım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gittim yaremcim herşey yolunda allaha şükür 2250 grolmuş suyumuz iyiymiş sen nezaman gidicektin
ben deniz özledim yaaa akannehir kızımla gitcez artık izmire biz de naaapalımmm opuyorumnanaktan
ohhh ne güsel hediye maş.valla
ben arçeliğinkini kullanıyorum şimcik bi daha almam yeter bu 2 bebişimede
gelecek ama hergün nasıl gelecek yaaa sincana :sinifsinif:
hadi byyy
bende şuan mamiş yapıyorum hemde çok zor bi yemek hiçbiriniz yapamazsınız bunu:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden amanınnnn delikafaduldendelikafadulden
maşallaaah denizimizeeeee
bana gel gıııı yazaaaa Şeniz
kızlar bi internet sitesinden denize sebamedin ürünlerini aldım firmaya güvenemediğimden kapıda ödemeyi seçtin bugün ürünler geldi kargoda kapıda ödeme gözükmüyor aradım unutmuşlar :1shok: ürünleri teslim aldım yarın tekrar kargo ödeme almaya gelecek ben onlara güvenemedim ama adamlar bana çok güvenmiş anlaşılan
bakarsın birde gözleri renkli oluyormuş
niye kimse beni davet etmiyo hı asıl denizden uzak olan benim ah çok istiyom denizi olan bir yere taşınmak
Evet canım benim Allah'ım sağlıkla kurtarsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Zaman geçmiyor diyemeyeceğim seri bir şekilde geçiyor buda sanırım iyi birşey ama akşamları düşünceler karışık yada azıcık yanlız kaldımmı çok şükür yanlızda kalmıyorum geçip gidiyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?