- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
benimde kaynanam allahtan karisan biri degil hatta bana cok yardimi olucak dogumda ama bizim kizlar kaynanalardan dertli ya ondan dedim
ne var su bimde yaa merak ettim heee
internet adresinde bakimm bari
ömer de baharı kapücük nan o da az cillop deel yaaneee
benimde kaynanam allahtan karisan biri degil hatta bana cok yardimi olucak dogumda ama bizim kizlar kaynanalardan dertli ya ondan dedim
ne var su bimde yaa merak ettim heee
internet adresinde bakimm bari
kizlar bimdekinde uyku seti degil ki battaniye yaziyo
güzel görünüyo ama tek parca bisey
hee ddoruuu delikafaduldenömer degil lan oo:mymeka:
ömer öldü artik ezel varlülülülülülü
ben bu doğumda akıllılık edip anacuğuma gidiyorum ve bütün stresten uzak kalıyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kocişimden de biraz uzak olacağım ama ne yapayım birazcık özlesin bariiiii
ömer de baharı kapücük nan o da az cillop deel yaaneee
ya Bizim başrolde Abimiz ,babamız, ben ,bebiş,annem.Sonra görümcem, ablalarım,abiler,arkadaşlar gelen giden kısaca gidip gelecekler konuk sanatçı hepsi..Kayınvalidem, anneannem .kayınbaba ve benzeri türevler ses var görüntü yok yada görüntü var ses yok edasında dublaja girebilirler delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
hee itek bimde
ben de bebk telsizi alcam belki yarın alırız arkadaşım hediye alcak sanırımm sositososito
dogumlardan sonra kilolarla ilgili bir topik acar orda bulusuruz artik bir bu gidislekaydirigubbakcemile3
:
ben bu doğumda akıllılık edip anacuğuma gidiyorum ve bütün stresten uzak kalıyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kocişimden de biraz uzak olacağım ama ne yapayım birazcık özlesin bariiiii
sgmus o gün dok gidecektin gitin mi bebiş nasıl kilosu kaç oldu
kaydirigubbakcemile3 hee kızz kaydirigubbakcemile3 odaa azz değell :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol: oo nazlım senin cast baya kalabalıkkk :roflol::roflol::roflol:
ohhhhh iyisin nan :dance::dance::dance::dance:
gittim yaremcim herşey yolunda allaha şükür 2250 grolmuş suyumuz iyiymiş sen nezaman gidicektin
gittim yaremcim herşey yolunda allaha şükür 2250 grolmuş suyumuz iyiymiş sen nezaman gidicektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?