2009 Kasm Anneleri

ya Bizim başrolde Abimiz ,babamız, ben ,bebiş,annem.Sonra görümcem, ablalarım,abiler,arkadaşlar gelen giden kısaca gidip gelecekler konuk sanatçı hepsi..Kayınvalidem, anneannem .kayınbaba ve benzeri türevler ses var görüntü yok yada görüntü var ses yok edasında dublaja girebilirler delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:

benimde kaynanam allahtan karisan biri degil hatta bana cok yardimi olucak dogumda ama bizim kizlar kaynanalardan dertli ya ondan dedim

ne var su bimde yaa merak ettim heee
internet adresinde bakimm bari

bebk uyku seti ve bebk tulumu var ama bimin necresimleri iyi değil çok ince ama uyku setini görmek gerek

benimde kaynanam allahtan karisan biri degil hatta bana cok yardimi olucak dogumda ama bizim kizlar kaynanalardan dertli ya ondan dedim

ne var su bimde yaa merak ettim heee
internet adresinde bakimm bari

ben bu doğumda akıllılık edip anacuğuma gidiyorum ve bütün stresten uzak kalıyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kocişimden de biraz uzak olacağım ama ne yapayım birazcık özlesin bariiiii

hee itek bimde
ben de bebk telsizi alcam belki yarın alırız arkadaşım hediye alcak sanırımm sositososito

ömer degil lan oo:mymeka:
ömer öldü artik ezel varlülülülülülü
hee ddoruuu delikafadulden
ben bu doğumda akıllılık edip anacuğuma gidiyorum ve bütün stresten uzak kalıyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben de izmire gidip de mi doğursadım gıı :roflol: :roflol:
nasıl nan babası ensarsız nedecek o da gelmicekmii

ömer de baharı kapücük nan o da az cillop deel yaaneee

kaydirigubbakcemile3 hee kızz kaydirigubbakcemile3 odaa azz değell :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol: oo nazlım senin cast baya kalabalıkkk :roflol::roflol::roflol:

hee itek bimde
ben de bebk telsizi alcam belki yarın alırız arkadaşım hediye alcak sanırımm sositososito

ohhhhh iyisin nan :dance::dance::dance::dance:

bne nasil gidem anacuumaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 hee kızz kaydirigubbakcemile3 odaa azz değell :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol: oo nazlım senin cast baya kalabalıkkk :roflol::roflol::roflol:

ohhhhh iyisin nan :dance::dance::dance::dance:

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
Bu kısa yazılımıydı Edam özet yani fragman olarak yayınladım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay çok tıkınıyom ya öğlen yemek yiyice akşam yiyemiyom artık bu aralar cipse takmış bulunmaktayım

sgumuuuş sen nerde oturuyodun? kuşadası gibi bişe mi hatırlıyom ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…