kız mureda doğumda özelikle bana çok dua et olur mu deki kocası mum gibi olsun
ayyy allah ayırmasındaa deniz olan bi şehirde yaşayan kimse deniz olmayan yerde yaşamazz heraldee :kedi:
ben yapamam meselaa allah korusun inşallah öle yerlere gitmemiz gerekmezz :Saruboceq::Saruboceq:
seninde allah gönlüne göre verir inşallah kocanın tayini böle yerlere çıksınn :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOT
ah nerde
maşallah bebeişinekız ne güzel yerde oturuyon öle biliyon agzının dadını haa :dance: :dance:
gelem gıı zemuszemusdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden amanınnnn delikafaduldendelikafadulden
maşallaaah denizimizeeeee
bana gel gıııı yazaaaa Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:kızlar bi internet sitesinden denize sebamedin ürünlerini aldım firmaya güvenemediğimden kapıda ödemeyi seçtin bugün ürünler geldi kargoda kapıda ödeme gözükmüyor aradım unutmuşlar :1shok: ürünleri teslim aldım yarın tekrar kargo ödeme almaya gelecek ben onlara güvenemedim ama adamlar bana çok güvenmiş anlaşılan
ayyy allah ayırmasındaa deniz olan bi şehirde yaşayan kimse deniz olmayan yerde yaşamazz heraldee :kedi:
ben yapamam meselaa allah korusun inşallah öle yerlere gitmemiz gerekmezz :Saruboceq::Saruboceq:
seninde allah gönlüne göre verir inşallah kocanın tayini böle yerlere çıksınn :Saruboceq::Saruboceq:
bana ve annaneye benzerse renkli olur benim mavi annemin yeşil kısmet ama babaya benzicek dudaklar bile aynı ultrasonda belli oluyor bende gözleri bana benzese yeter diyorum
seninde allah gönlüne göre verir inşallah kocanın tayini böle yerlere çıksınn :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bi internet sitesinden denize sebamedin ürünlerini aldım firmaya güvenemediğimden kapıda ödemeyi seçtin bugün ürünler geldi kargoda kapıda ödeme gözükmüyor aradım unutmuşlar :1shok: ürünleri teslim aldım yarın tekrar kargo ödeme almaya gelecek ben onlara güvenemedim ama adamlar bana çok güvenmiş anlaşılan
:roflol::roflol: tamam kızz olurr :Saruboceq:
ne yemeğiymişi bu yapamıyacağımız ne var ki
nannn makarna ne olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:itek napisın gıı öle bizim edemicemizzzz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:kızlar bi internet sitesinden denize sebamedin ürünlerini aldım firmaya güvenemediğimden kapıda ödemeyi seçtin bugün ürünler geldi kargoda kapıda ödeme gözükmüyor aradım unutmuşlar :1shok: ürünleri teslim aldım yarın tekrar kargo ödeme almaya gelecek ben onlara güvenemedim ama adamlar bana çok güvenmiş anlaşılan
niye gıııı niye mum gibi olacak bu adam:uhm:kız mureda doğumda özelikle bana çok dua et olur mu deki kocası mum gibi olsun
sakın unutmayasın kızlar sizlere sesleniyorum kim doğuma gidecek olursa sakın beni untmasın deyin ki yaremin kocası mum gibi olsun.kız tek umudum doğumdaki dualara kaldı
ay çok tıkınıyom ya öğlen yemek yiyice akşam yiyemiyom artık bu aralar cipse takmış bulunmaktayım
sakın unutmayasın kızlar sizlere sesleniyorum kim doğuma gidecek olursa sakın beni untmasın deyin ki yaremin kocası mum gibi olsun.kız tek umudum doğumdaki dualara kaldı
kızzz cips yeme katkı maddeli ya ooo
ben de doğumdan sonra yemek üzre iç çekiyorum bakıp bakıp:)
ben yemek yapıyom kociş az sonra gelcekmiş her an çıkabilirimmmm
afiyet olsunnannn makarna ne olacak:roflol::roflol::roflol::roflol:
hamiş bi kadın başka ne yapar:roflol::roflol:
sağolsun annemden gelirken yöresel bi çorba getirdim birde makarna yaptım bolca salata ohhh daha ne olsun:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
niye gıııı niye mum gibi olacak bu adam:uhm:
ederiz bacım sen üzülme
evet bende kaç aylardır ağzıma sürmüyorum mafoldumben
yarem gııı bacım kocan düzelmedımı daha :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?