kahve ben de iki kez mi ne içtim şimdiye kaa
ama hiç içmeseydim keşke diyorum nası pişman oldum bunu okuyunca anlatamammm :çok üzgünüm:
walla kimse duymasın bende arada kaçamak yapıyorum:1ninca:
ama kola falan hiç içmem yerine soda içiyorum ama cipsi haftada yada 10 günde 1 yiyorm
ben kaçtım kıslar kociş geliyor hadi byyy
ohh hallettim yemeklerii çorbayı ohhh :dance:
koişide aradım acıktım hade gel dediimm kaydirigubbakcemile3
selam kizlar nasilsiniz.. oy ben cok yoruldum.. bayadir disari cikmiyordum.. bugün kendimi bebis magazasina attim o kadar cok sey vardiki beynim döndü.. karra veremedim.. bi tane astronot tulum bide kadife tulum aldim kizima.. iyiki bugüne kadar yatmisim yoksa bütün magazayi alirmisim.. esim halime gülüp durdu.. bende iki parca seyle ciktim.. ama bi daha kesin yolum düsecektir.. abartmak istemedim..
sizlerde ne var ne yok.. doguran olmadi demi.. ben buara cok heveslendim ama bebis sanirim inmedi haala ayaklari mideme vuruyor.. sanci manci eser kalmadi.. hatta yürümem bile düzeldi.. iki gün ishal gecirdim nette dogum belirtisi yaziyordu ama o da fos cikti.. simdide dogum öncesi enerji gelirmis ya ondan dolayimi bu rahatligim diye düsünmeye basladim..
nehirden haber varmi foto eklemedi dimi haala?
yarencim dua ederız tabı cnm inşallah hersey yoluna girer sen hamılesın bide cok daha hassasız üzme kendını olurmu :1hug:
napiyisiniz nan geveze karularr laelaelaelaelae
özlediniz mi beni
özlediniz mi beni
özlediniz mi beni
selam kizlar nasilsiniz.. oy ben cok yoruldum.. bayadir disari cikmiyordum.. bugün kendimi bebis magazasina attim o kadar cok sey vardiki beynim döndü.. karra veremedim.. bi tane astronot tulum bide kadife tulum aldim kizima.. iyiki bugüne kadar yatmisim yoksa bütün magazayi alirmisim.. esim halime gülüp durdu.. bende iki parca seyle ciktim.. ama bi daha kesin yolum düsecektir.. abartmak istemedim..
sizlerde ne var ne yok.. doguran olmadi demi.. ben buara cok heveslendim ama bebis sanirim inmedi haala ayaklari mideme vuruyor.. sanci manci eser kalmadi.. hatta yürümem bile düzeldi.. iki gün ishal gecirdim nette dogum belirtisi yaziyordu ama o da fos cikti.. simdide dogum öncesi enerji gelirmis ya ondan dolayimi bu rahatligim diye düsünmeye basladim..
nehirden haber varmi foto eklemedi dimi haala?
özlediniz mi beni
hoşbulduk şekerimm opuyorumnanaktanhosgeldin dadlummm:1hug:
temizlik yapıyoduk zemuszemussen nerdeydin bu gün
bitmedi yaa işler bütün odalar bittibittimi işlerrrr nan :mymeka:
yordunmu kendiniiii heeee kötükedihüso
Senin gibi tatlıyı kim özlemezkiiiiiiiiiii!!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yok nan bugün iş yapmaktan tıkınmaya fırsat bulamadım ama akşam telafi ederim kaydirigubbakcemile3tugba hosgeldın nerdeydın gıı tıkınmakdan gelemedın bugun
ayy canlarım merabaaa
kociş hastadı ya adamcazın burnu koki almii uyur uyanık baygın halde yatii bende uzandım yerde sızmışımm vee ocağı açık unutup yapmışım bu işiiiiiiiiiiiii kuşburnu çayının altını açık unutmuşummm birden bi uyandım aboo evde nası yanık kokii simsiyah katran olmuş demlik yakıyodum az daha eviii çok korktum allahtan alev falan almadan uyanıverdim birdenn allah koruduuu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?