2009 Kasm Anneleri

selam kizlar nasilsiniz.. oy ben cok yoruldum.. bayadir disari cikmiyordum.. bugün kendimi bebis magazasina attim o kadar cok sey vardiki beynim döndü.. karra veremedim.. bi tane astronot tulum bide kadife tulum aldim kizima.. iyiki bugüne kadar yatmisim yoksa bütün magazayi alirmisim.. esim halime gülüp durdu.. bende iki parca seyle ciktim.. ama bi daha kesin yolum düsecektir.. abartmak istemedim..

sizlerde ne var ne yok.. doguran olmadi demi.. ben buara cok heveslendim ama bebis sanirim inmedi haala ayaklari mideme vuruyor.. sanci manci eser kalmadi.. hatta yürümem bile düzeldi.. iki gün ishal gecirdim nette dogum belirtisi yaziyordu ama o da fos cikti.. simdide dogum öncesi enerji gelirmis ya ondan dolayimi bu rahatligim diye düsünmeye basladim..

nehirden haber varmi foto eklemedi dimi haala?

ohh hallettim yemeklerii çorbayı ohhh :dance:
koişide aradım acıktım hade gel dediimm kaydirigubbakcemile3

Ohhhhhhhhh bende halletim yemeklerimiii oğluşuda kursa yolladım bekliyorum gelecekler yemek yiyeceğiz anca saat 8 bulur dolayısıylaaaaa önceden küçük bir atıştırma bu işi hallediyor cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnmm,güle güle giysin inşallah güzel kızınnn :Saruboceq::Saruboceq:
doğuran yok cnm hade sizlerden bekliyoruz haberleriii kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin cnm güle güle kullanın aldıklarınızı zemuszemus

napiyisiniz nan geveze karularr laelaelaelaelae
özlediniz mi beni

Senin gibi tatlıyı kim özlemezkiiiiiiiiiii!!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy canlarım merabaaa
kociş hastadı ya adamcazın burnu koki almii uyur uyanık baygın halde yatii bende uzandım yerde sızmışımm vee ocağı açık unutup yapmışım bu işiiiiiiiiiiiii kuşburnu çayının altını açık unutmuşummm birden bi uyandım aboo evde nası yanık kokii simsiyah katran olmuş demlik yakıyodum az daha eviii çok korktum allahtan alev falan almadan uyanıverdim birdenn allah koruduuu mafoldumben

hosgeldin dadlummm:1hug:
hoşbulduk şekerimm opuyorumnanaktan
sen nerdeydin bu gün
temizlik yapıyoduk zemuszemus
bittimi işlerrrr nan :mymeka:
yordunmu kendiniiii heeee kötükedihüso
bitmedi yaa işler bütün odalar bitti
bi hol kaldıı oradada ıvır zıvır bi sürü bişey wardıı o yüzden kaldı ölee
ama bütün odalar pırıl pırıl oldu
bideeeeeeeeeeeee bebekiimin dolabını yerleştirdik
daha bugün dinlenem yarın bitiririm kalan işleri inşallah
Senin gibi tatlıyı kim özlemezkiiiiiiiiiii!!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benimmmm Şeniz
kız ağzından bal damlıyo senin heee opuyorumnanaktan ne dadlu şeysin sen ölee Şeniz

tugba hosgeldın nerdeydın gıı tıkınmakdan gelemedın bugun
yok nan bugün iş yapmaktan tıkınmaya fırsat bulamadım ama akşam telafi ederim kaydirigubbakcemile3

kız delüüüü Allah korumuş walla :Saruboceq:
niyee dikkat etmiyon hee :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…