2009 Kasm Anneleri

ayyy geçmiş olsun allah korumuş kız

:1shok::1shok::1shok::1shok: cerenimooo kuşum allah korumuş yaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok yorma kız kendiniii lmaz: ohhh hazırmı şimdi isimsiz kızın herşeyiiii :lepi:

hoşgeldin canım.
kız baya yormuşun kendini.klava:

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese kendinize bebişlere iyi bakııııııııııııın opuyorumnanaktan

çok yorma kız kendiniii lmaz: ohhh hazırmı şimdi isimsiz kızın herşeyiiii :lepi:
pek bişey yapmadım ağır işleri hep kadın yaptı ama yine akşama kadar dolandım çok yoruldum hee :bbo:
hee kızz bebekimin isminden başka herşeyi hazırr kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.
kız baya yormuşun kendini.klava:
ee canım ya yoruldum walla :çok üzgünüm:
şölee bi uzanmaya korkuyom çünkü uzanırsam daha kalkamam :1no2:
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese kendinize bebişlere iyi bakııııııııııııın opuyorumnanaktan

nere kızz ben geldim diye mii gidiyon hee :mymeka:

selam karular
bugün gelemedim sabah arkadaşım kahvaltıya geldi oturduk az önce gitti bende anca gelebildim
eee ikimizinde çocuğu var evde akrıştı onda topladım zaman geçti yavvv hiç bişe anlamadım bugünden ben

selam karular
bugün gelemedim sabah arkadaşım kahvaltıya geldi oturduk az önce gitti bende anca gelebildim
eee ikimizinde çocuğu var evde akrıştı onda topladım zaman geçti yavvv hiç bişe anlamadım bugünden ben

bul nan artık bi isim yettin artık haaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
ne baarıyon yaaaa:çok üzgünüm:

napıyin kız çıtırtııŞeniz

Ahh canım yaa Allahım korumuş sizi..Gelmiş geçmişte olsun dikkat edin nazarmı var nedir üstüste aman diyeyim :Saruboceq: Dikkatli ol Cerinimm hastada olma sakın opuyorumnanaktan

Bu arada kapı durmuyor bugün kızlar yaa sözleşmiş gibi ben tekrar pcye bakana kadar herkez gidiyor mafoldumben Giden herkezi tek tek öperim
Krispim hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hoşbulduk nazlım nasılsın ayyy zaman yaklaşıyo nazlı ohhh ne güzel yaaa kavuşacan kızınaa.sa.s

hoşbulduk nazlım nasılsın ayyy zaman yaklaşıyo nazlı ohhh ne güzel yaaa kavuşacan kızınaa.sa.s

Evet canım yaa sırayla hepimiz kavuşucaz ama heyecanlıyım ne bileyim ara ara farklı duygular içinde gidip geliyorum özellikle oğluma bakınca kopuyorum sağlıklakurtulalım diye dua ediyorum :Saruboceq:
Bende aynı senin gibi bugünü inan anlamadım ve kapı telefon arası yoruldum şimdide bizimkileri bekliyorum yemek yiyelim ve yeni dizimize bakalım yerimseniben

allahım sağlıcakla kavuştursun bacım
sezeryan genelmi olcek epiduralmi ben genel istiyom

hangi diziden bahsediyon kııı şu hapishaneyle ilgili olanmı eski zamanları işleyen dizimi canım bende izleyecem onu tanıtımı güzelde bakalım kendisi nasıl:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…