allahım sağlıcakla kavuştursun bacım
sezeryan genelmi olcek epiduralmi ben genel istiyom
hangi diziden bahsediyon kııı şu hapishaneyle ilgili olanmı eski zamanları işleyen dizimi canım bende izleyecem onu tanıtımı güzelde bakalım kendisi nasıl:uhm:
kız ne edem biliyon zaten cerinle zar zor bi kere buluşabildikpoooğğğ gelirsisniz beni günaha sokmayın şimdi gelemeyen bebeyle hiç gelemez güldürme beni tembel tavuk hayırsızsısnız hayırsız:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Ya bu arada Kızlar Wanna yok merak ediyorum bi haber bir not bıraktımı??Neden yokki mafoldumben
kız ne edem biliyon zaten cerinle zar zor bi kere buluşabildik
e benim arifide biliyon uyuss bi yere yollamıyii benii Çok üzgünüm çoook
anla bebem affet benii :Saruboceq:
sanki yarın yurtdışına çıkıcaktı diye hatırlıyorum
acaba çıktımı kiii CADIARZU
hımmmm ben hatırla sevgiliyi izlemedim canım takip etmemiştim bu dizi onun devamımı onu bilmiyodum eee ben hatırla sevgiliyi izlemediğime göre ben bundan heç bişe anlamam ayol ama yinede bi bakem belkim takılırımEpıdural canım oğluştada aynısı olmuştu nasipse yine aynı aminn aminn cnm cümlemizi sağlıcakla kavuştursun yavrularına:Saruboceq::Saruboceq:
Ya Eski zamanları 80 lerden başlayacak Hatırla Sevgilini devamı Bu kalp seni unutrmu isimli dizi güzele benziyor .İnşallah önceki gibi akışı ve birebir anlatımı vardır zira bayağı bir şeyler öğrenmiştik dizi sayesindeyerimseniben
kız ne edem biliyon zaten cerinle zar zor bi kere buluşabildik
e benim arifide biliyon uyuss bi yere yollamıyii benii Çok üzgünüm çoook
anla bebem affet benii :Saruboceq:
sanki yarın yurtdışına çıkıcaktı diye hatırlıyorum
acaba çıktımı kiii CADIARZU
bilmiyom kii nazlımm walla fisfisfisSon msjlarına baktım şimdi canım yazını görünce gidiyorum vs gibi birşeye rastlamadım umarım bir sorun yoktur zira cumadan beridir hiç bakmamış siteye mafoldumben
maaaaaneee affetmim işte :dilcikar::dilcikar:
bilmiyom kii nazlımm walla fisfisfis
affet nan :Saruboceq:
bak zaten bugün çok yoruldum üzme beni :çok üzgünüm:
kocami isten cikartmislar sok oldum:1shok:
bugün gösürmesi vardi sözlesme uzaticaz diye gitti issiz olarak geri döndü
el bilegi agriyo diye sözlesmenizi uzatmiyoruz demisler
yazin 14 gün rapor almisti sebep onu göstermisler
sizi baska birime göndermeyi düsünüyoduk ama eliniz agridigi icin verimli olabilceginizi düsünmüyoruz deyip eyvallah etmisler
sizi baska birime göndermeyi düsünüyoduk ama eliniz agridigi icin verimli olabilceginizi düsünmüyoruz deyip eyvallah etmisler
allah allah yaaa bahaneye bakın hele kız canını sıkma hayırlı bir iş yakında bulur inşallah canım bi kapı kapandımı allah diğer kapıyı açar bacım a.sa.s
amanııınnnn akannehirakannehir
o ne öle bee nazi ruhlu şeyler nolcaakk :mymeka:
vardır herşeyde bi hayr cınım yaa hayırlısı :1closedeyes:
kafamçokkarıştıDesturrr nasıl iş bu işverenin hakları olduğu gibi çalışanında hakkı var bunlardan biri hadi cnm sana güle güle diyemez onlarda önceden bildirip iş bulmasını beklemeli tazminatı herşeyini ayarlamalılar
Hayırlısı inşallah Elifcim biran önce yeni işini bulur eşin :Saruboceq: Allahım bir kapıyı kapatır diğerini açarmış umarım o kapınız hemen açılır :Saruboceq:
Şenizbende yoruldum ne var
şaka yapim nan delü karuŞeniz
way adi herifler wayyyÇok üzgünüm çoookkocami isten cikartmislar sok oldum:1shok:
valla bizde anlamadik nazlim uzatmali sözlesmeli calisiyodu 1,5 yildir bukez artik sabit isci konumuna gecirmeleri gerekiyodu hatta performans raporlarini falan getirmisler önüne performansinizdan cok memnunuz demisler ama sirket politikasi olarak ((havaalaninda söför olarak calisiyo bu arada)) söförleri azatlama karari aldik sizi baska birime yollucaz ama orda da eliniz agriyo diye verimli olamazsiniz demisler..esim demis cocugum olucak ordada calisirim fark etmez diye ama kadin sefini aramis sefi olmaz eli agriyosa demis bitirmisler...allahtan ki birikmis paramiz var dara düsmeyiz hem issizlik parasi hakkimizda var sosyal devletin faydalarindan bir iki ay yararlaniriz artik..sonra nasilsa bulur benim esim vasifli, cok iyi ingilizcesi var birsürü sertifikasi var onlar mutlaka ise yarar..
hem belki kizimizin sansina daha iyi is bulur hayirlisi olsun ne diyelim
gavur memleketinde anlarlar mı bacım çocuğum olacak falan Çok üzgünüm çoook
vicdansızlarrr Çok üzgünüm çoook
valla bizde anlamadik nazlim uzatmali sözlesmeli calisiyodu 1,5 yildir bukez artik sabit isci konumuna gecirmeleri gerekiyodu hatta performans raporlarini falan getirmisler önüne performansinizdan cok memnunuz demisler ama sirket politikasi olarak ((havaalaninda söför olarak calisiyo bu arada)) söförleri azatlama karari aldik sizi baska birime yollucaz ama orda da eliniz agriyo diye verimli olamazsiniz demisler..esim demis cocugum olucak ordada calisirim fark etmez diye ama kadin sefini aramis sefi olmaz eli agriyosa demis bitirmisler...allahtan ki birikmis paramiz var dara düsmeyiz hem issizlik parasi hakkimizda var sosyal devletin faydalarindan bir iki ay yararlaniriz artik..sonra nasilsa bulur benim esim vasifli, cok iyi ingilizcesi var birsürü sertifikasi var onlar mutlaka ise yarar..
canım yaaa inş. en kısa zamanda yeni bi iş bulurvalla bizde anlamadik nazlim uzatmali sözlesmeli calisiyodu 1,5 yildir bukez artik sabit isci konumuna gecirmeleri gerekiyodu hatta performans raporlarini falan getirmisler önüne performansinizdan cok memnunuz demisler ama sirket politikasi olarak ((havaalaninda söför olarak calisiyo bu arada)) söförleri azatlama karari aldik sizi baska birime yollucaz ama orda da eliniz agriyo diye verimli olamazsiniz demisler..esim demis cocugum olucak ordada calisirim fark etmez diye ama kadin sefini aramis sefi olmaz eli agriyosa demis bitirmisler...allahtan ki birikmis paramiz var dara düsmeyiz hem issizlik parasi hakkimizda var sosyal devletin faydalarindan bir iki ay yararlaniriz artik..sonra nasilsa bulur benim esim vasifli, cok iyi ingilizcesi var birsürü sertifikasi var onlar mutlaka ise yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?