Şeniz
way adi herifler wayyyÇok üzgünüm çoook
tamda bebeğin gelceği sırada olucak iş mi bu yaaaa Çok üzgünüm çoook
gavur memleketinde anlarlar mı bacım çocuğum olacak falan Çok üzgünüm çoook
vicdansızlarrr Çok üzgünüm çoook
Kesinlikle Elifim kızının şansına daha iyi olacak herşey.opuyorumnanaktan.
Çok şükür sıkıntıyada girmeyecekmişsin inan bunada öyle sevindimki Allahım hiç mi hiç dara düşürmesin gördüklerimizden geri bırakmasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Yinede ilginç bir durum hiç hoş diil ama hayrı size dokunsun bu olayında vardır bir hikmeti...
Çok öperim kızlar sizleri görüşürüz sonra yemek vakti azıcık geç kaldık bugün anca gelebildiler cokacimcoookcokacimcoook
canım yaaa inş. en kısa zamanda yeni bi iş bulur
hayırlısı olsun hakkınızda neyseki birikim yapmışsınız canını sıkma haa sende opuyorumnanaktan
elifim cnmm her serde bi hayır vardır :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim çok daha hayırlı kapılar kızının kısmetine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden başlıyoooooooooo delikafaduldendelikafadulden
canım benım vardır herseyde bir hayır.çok üzücü bir durum ama vardır Rabbım bir bildiği.güzel düşün ki güsel olsun hersey....kocami isten cikartmislar sok oldum:1shok:
bugün gösürmesi vardi sözlesme uzaticaz diye gitti issiz olarak geri döndü
el bilegi agriyo diye sözlesmenizi uzatmiyoruz demisler
yazin 14 gün rapor almisti sebep onu göstermisler
sizi baska birime göndermeyi düsünüyoduk ama eliniz agridigi icin verimli olabilceginizi düsünmüyoruz deyip eyvallah etmisler
melek annem sıkma canını yaa catlıcaksak catlıcaz catlagın caresi yok ama zamanla haififliyor bendede birsürü selülit oldu offf ama napem yaaaaaaa
canım benım vardır herseyde bir hayır.çok üzücü bir durum ama vardır Rabbım bir bildiği.güzel düşün ki güsel olsun hersey....
valla hem çatlak hem selülittt ay saymım daha fazla...buarada özgeden haber varmı bılmıyorum ama.yarım saat önce arayıp konuştum asrınımız sarılık olmuş.2 gündür hastanedelermiş ama şimdi iyiymiş eve gelmişler.konuştuk sesi iyi güsel mutlu gelıyodu...opuyorumnanaktan
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldin nehir
güle güle büyüt bebişini analı babalı saglıklıca inş. :Saruboceq:
SAOL CANIM DARISI BAŞINAAAAAAAAAAopuyorumnanaktan
Doyurdum canım besledİm cİcİlerİnİ gİydİrdİm yatırdım bİ bakıım dedİm
slm kızlar nasılsınız...
herkes iyi mi bakem ne var ne yok bugün giremedım herkes iyi demı.doğuran yok demı....
ya kızlar dün karnıma yağ sürüyodum aynaya bakayımd edım karnımın altı çatlamış kırmızı çatlaklar var inanamadım yaaa o kadar moralım bozuldu kıı...
ya nasıl oldu bu yaaa bu kadar...
bunların careside yoktur napcam bılmıyorum sinirim bozuldu...napıcaz bu çatlaklarıı yaaa
sagolun kizlar desteginiz icin ilk soku atlattik simdi neler yapabilirz ona bakicaz...
yarin issizlik hakkina basvurucakmis bir bu ay bide icerde alacagimiz bir maas daha var 2 aylik maas gelicekmis..izin paramiz var bu yil izin yapmadigi icin bana annelik parasida baglicaklar bu ay icinde insallah elimize 4000€ falan gecicek birikmis paramizda var cok sükür,bir süre onunla idare ederiz bidahaki ayda devletten yardim aliriz artik millet aylarca issiz kalioda umursamiyo...bizimde kismetimiz buymus
benim eşim bu kadını cok begeniyodu izlemesemmi acebaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
Elifcim canım hiç canını sıkma tatlım herşerde vardır bir hayır derler bak ben neler atlattım hepiniz şahitsiniz doğum dan bir kaç hafta önce eşimin işleri durdu hiçkimseden tahsilat toplayamadı sonra aniden benim doğumum oldu kızım dunyaya geldi eşim tamamen işsiz kaldı ortağı altındaki arabayı aldı hemde hergun bir hastaneden öbürüne süt götürmesi gereken zamanda inan cebinde bir lira para olmadığı zamanlarr oldu ben hastanede yatıyorum kızım yoğun bakımda o dışarda ordan oraya koşturuyo ve üstüne üstlük kimseden de destek görmedik malesef ama olsun dedik allah büyük dedik yavrumuz kısmetiyle gelir dedik kiramızı bile borçla ödedik düşün daha ne diyeyim.halada sıkıntı yaşıyoruz
ama kızım eve geldikten birkaçgün sonra eşime bir telefon geldi daha önce çalıştığı bir müşterisi iş teklifi yaptı artık bir işi var allahımıza şükürler olsun önümüzdeki hafta işbaşı yapacak allahın izni iile
allahtan umut kesilmez
yavrun kısmetiyle gelecek canım bak görürsün
Doyurdum canım besledİm cİcİlerİnİ gİydİrdİm yatırdım bİ bakıım dedİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?