2009 Kasm Anneleri

offf yaa sabahtan yalnızım eve gelip bide uyuma faslı olunca yalnızlıktan patlıcam simdi yaa uyanık olsa pc basında oluyo pc basında olmazsa uyuyo canım cok sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız...
herkes iyi mi bakem ne var ne yok bugün giremedım herkes iyi demı.doğuran yok demı....
ya kızlar dün karnıma yağ sürüyodum aynaya bakayımd edım karnımın altı çatlamış kırmızı çatlaklar var inanamadım yaaa o kadar moralım bozuldu kıı...
ya nasıl oldu bu yaaa bu kadar...
bunların careside yoktur napcam bılmıyorum sinirim bozuldu...napıcaz bu çatlaklarıı yaaa

melek annem sıkma canını yaa catlıcaksak catlıcaz catlagın caresi yok ama zamanla haififliyor bendede birsürü selülit oldu offf ama napem yaaaaaaa

canım yaaa inş. en kısa zamanda yeni bi iş bulur
hayırlısı olsun hakkınızda neyseki birikim yapmışsınız canını sıkma haa sende opuyorumnanaktan

elifim cnmm her serde bi hayır vardır :Saruboceq::Saruboceq:
rabbim çok daha hayırlı kapılar kızının kısmetine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagolun kizlar desteginiz icin ilk soku atlattik simdi neler yapabilirz ona bakicaz...
yarin issizlik hakkina basvurucakmis bir bu ay bide icerde alacagimiz bir maas daha var 2 aylik maas gelicekmis..izin paramiz var bu yil izin yapmadigi icin bana annelik parasida baglicaklar bu ay icinde insallah elimize 4000€ falan gecicek birikmis paramizda var cok sükür,bir süre onunla idare ederiz bidahaki ayda devletten yardim aliriz artik millet aylarca issiz kalioda umursamiyo...bizimde kismetimiz buymus

Elifcim canım hiç canını sıkma tatlım herşerde vardır bir hayır derler bak ben neler atlattım hepiniz şahitsiniz doğum dan bir kaç hafta önce eşimin işleri durdu hiçkimseden tahsilat toplayamadı sonra aniden benim doğumum oldu kızım dunyaya geldi eşim tamamen işsiz kaldı ortağı altındaki arabayı aldı hemde hergun bir hastaneden öbürüne süt götürmesi gereken zamanda inan cebinde bir lira para olmadığı zamanlarr oldu ben hastanede yatıyorum kızım yoğun bakımda o dışarda ordan oraya koşturuyo ve üstüne üstlük kimseden de destek görmedik malesef ama olsun dedik allah büyük dedik yavrumuz kısmetiyle gelir dedik kiramızı bile borçla ödedik düşün daha ne diyeyim.halada sıkıntı yaşıyoruz
ama kızım eve geldikten birkaçgün sonra eşime bir telefon geldi daha önce çalıştığı bir müşterisi iş teklifi yaptı artık bir işi var allahımıza şükürler olsun önümüzdeki hafta işbaşı yapacak allahın izni iile
allahtan umut kesilmez
yavrun kısmetiyle gelecek canım bak görürsün

canım benım vardır herseyde bir hayır.çok üzücü bir durum ama vardır Rabbım bir bildiği.güzel düşün ki güsel olsun hersey....
melek annem sıkma canını yaa catlıcaksak catlıcaz catlagın caresi yok ama zamanla haififliyor bendede birsürü selülit oldu offf ama napem yaaaaaaa

valla hem çatlak hem selülittt ay saymım daha fazla...buarada özgeden haber varmı bılmıyorum ama.yarım saat önce arayıp konuştum asrınımız sarılık olmuş.2 gündür hastanedelermiş ama şimdi iyiymiş eve gelmişler.konuştuk sesi iyi güsel mutlu gelıyodu...opuyorumnanaktan

sana katılıyorum karakızım
hiç dert etme elifim bak hersey düzene girecek Allahın izniylee

Allah acil sifalar versin sekercik soylemisti bugun sarılık oldugunu bebişin
genelde oluyorlar sarılık gecer bir müddet sonra simdi hep uyur bebiş
sarılık uyuturmus

Doyurdum canım besledım cıcılerını gıydırdım yatırdım bı bakıım dedım

takılma cnm yaa napalaım herşey olcak bebişler için değerrr opuyorumnanaktan

doğru diyosun elifcim bu halinize çok şükür allah verir kolaylığınıı :Saruboceq:

benim eşim bu kadını cok begeniyodu izlemesemmi acebaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

hadi gözünüz aydın karakıızım duru kızımız nasipiyle gelmiş oldu evineee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin özgecim opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun iyimi şimdi asrın :Saruboceq:

Doyurdum canım besledİm cİcİlerİnİ gİydİrdİm yatırdım bİ bakıım dedİm

bi resmini çekte görelim yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…