ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nereye koyam
Merhaba arkadaşlar! Aranıza az önce katıldım.Ben de tıpkı sizler gibi kasım'da anne olacağım inşallah.Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.İçim heyecan ve mutluluk dolu...Artık günlerim, bebeğimi o ilk kucağıma aldığım anın hayaliyle geçiyor...
Merhaba arkadaşlar! Aranıza az önce katıldım.Ben de tıpkı sizler gibi kasım'da anne olacağım inşallah.Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.İçim heyecan ve mutluluk dolu...Artık günlerim, bebeğimi o ilk kucağıma aldığım anın hayaliyle geçiyor...
ahaaa wanna nerdesin sen bakim kaçgündür heeeeklava:
yoklama hep yok çıktın kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar kizlar.
3 gundur hazirlanmaya calisirken yorgunluktan oldum ve ha bugun, ha yarin derken, aman kizim dayan derken cok sukur kapagi attim londraya.
alanda vedalasirken oglusumun gozyaslari bicak gibi saplandi yuregime. ucak havalandiginda gozlerim hala yasliydi.:sinifsinif: hep bu hasretligin sonunda Rabbim nasip ederse cok guzel biseyle evimize donucez insallah diye teselli ettim hem oglumu hem kendimi. Insallah katlanilan herseye degecek.
sizlerden ne var ne yok? herkes iyidir umarim.
edoş kız wanna bugün gitmiyomuydu ben mi yanlış hatırlıyorum ayollll
ohh şükürr gittin sonundaa heee sağ salimm :Saruboceq::Saruboceq:
ayy kıyamam oğluşuna kızz ne zor olcak ikinizde ama sabır cnmm :teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?