2009 Kasm Anneleri

resim istiyos kızııımmmmmmmmmmmmm topicin ilk erkekini çekte görek gııı delikafadulden

Merhaba arkadaşlar! Aranıza az önce katıldım.Ben de tıpkı sizler gibi kasım'da anne olacağım inşallah.Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum.ıçim heyecan ve mutluluk dolu...Artık günlerim, bebeğimi o ilk kucağıma aldığım anın hayaliyle geçiyor...

hoşgeldin nisanur a.s.
hepimiz o günü bekliyoruzz allahım sağlıkla göstersinn :Saruboceq::Saruboceq:

özgeeee kiz hosgeldinnn
nasilsinn asrin nasil
resim üykle hemen hazir firsat bulmussun nete girmeye sonra vaktin olmayabilir

yüklemissin bile görmemisim-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

cnm hoşgeldin aramıza a.s.

nehir kız hoşgeldin taze anne
ne yakışıklı kız senin oğlun öyleeee

Şeniz

iyi aksamlar kizlar.

3 gundur hazirlanmaya calisirken yorgunluktan oldum ve ha bugun, ha yarin derken, aman kizim dayan derken cok sukur kapagi attim londraya.

alanda vedalasirken oglusumun gozyaslari bicak gibi saplandi yuregime. ucak havalandiginda gozlerim hala yasliydi.:sinifsinif: hep bu hasretligin sonunda Rabbim nasip ederse cok guzel biseyle evimize donucez insallah diye teselli ettim hem oglumu hem kendimi. Insallah katlanilan herseye degecek.

sizlerden ne var ne yok? herkes iyidir umarim.

ohh şükürr gittin sonundaa heee sağ salimm :Saruboceq::Saruboceq:
ayy kıyamam oğluşuna kızz ne zor olcak ikinizde ama sabır cnmm :teselli::teselli:

ohh şükürr gittin sonundaa heee sağ salimm :Saruboceq::Saruboceq:
ayy kıyamam oğluşuna kızz ne zor olcak ikinizde ama sabır cnmm :teselli::teselli:

hemde ne zor olucak anlatamam.

kiz sen sezeryan tarihimi aldin? hemde 29 Ekim. cok guzel, sezeryan olsa bende o tarihi istiycektim. Rabbim kurtarsin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…