slm kızlarrr kocis kalktı eccük yuruyup geldik bizdeeeee
mete asrının fotoları gelmiş
wannam londraya gitmiş
siz azcık yalnız bırakmaya gelmiyo haa :))
burasi 2 saat geri canim.
doktorada bir kac gune yada en gec pazartesiye giderim herhalde. haber ederim.
ok cnm bekliyoz nazcımın haberleriniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gidicem hemde izmire temelli gidiyom artıkk oğlumla döncem nasipseee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy herkes dogum moduna girdi ya. sende hayirli haberlerle don insallah canim.opuyorumnanaktan
inşalahh cnm hepimiz yavruşlarla döncez evlerimizeeee :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
faceye baktınmı wannam yeni resim kodum düğündenn kaydirigubbakcemile3
ay canım yaa sabredin inş kızınla birlikte abısının yanına gidiceksiniz inş hayırlısıyla,sağlıkla kavuşursunuz tatlımm...nasılsın iyisin demı tatlımmm bunlar harıcındeeiyi aksamlar kizlar.
3 gundur hazirlanmaya calisirken yorgunluktan oldum ve ha bugun, ha yarin derken, aman kizim dayan derken cok sukur kapagi attim londraya.
alanda vedalasirken oglusumun gozyaslari bicak gibi saplandi yuregime. ucak havalandiginda gozlerim hala yasliydi.:sinifsinif: hep bu hasretligin sonunda Rabbim nasip ederse cok guzel biseyle evimize donucez insallah diye teselli ettim hem oglumu hem kendimi. Insallah katlanilan herseye degecek.
sizlerden ne var ne yok? herkes iyidir umarim.
oy yarabbım anam valla kasım anneleri doğurmaya başlii ya heyecanlandım haaa...hayırklısıyla sağlıkla gelsınler bebişler....ok cnm bekliyoz nazcımın haberleriniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende c.tesi dr.a gidicem hemde izmire temelli gidiyom artıkk oğlumla döncem nasipseee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
demı bacım doğurcaz artık ha 3, ay 4, ay,sıcak bastı,kılo aldık derken doğurcaz yaa Rabbım hepimizin kucağına sağsalım almayı nasıp etsın....ayyy herkes dogum moduna girdi ya. sende hayirli haberlerle don insallah canim.opuyorumnanaktan
ay canım yaa sabredin inş kızınla birlikte abısının yanına gidiceksiniz inş hayırlısıyla,sağlıkla kavuşursunuz tatlımm...nasılsın iyisin demı tatlımmm bunlar harıcındee
edacim, harika gorunuyorsun.opuyorumnanaktan gelin kiskanmistir seni. o elbisenin icinde gelin gibi olmussun valla.opuyorumnanaktan
[oy yarabbım anam valla kasım anneleri doğurmaya başlii ya heyecanlandım haaa...hayırklısıyla sağlıkla gelsınler bebişler....
demı bacım doğurcaz artık ha 3, ay 4, ay,sıcak bastı,kılo aldık derken doğurcaz yaa Rabbım hepimizin kucağına sağsalım almayı nasıp etsın....
ay yoruldum bugün bu berbat havada gezdım çarşıda bide...eve gelıncede yemektir,bulaşıktır.şimdi oğlumun kıyafetlerini renkerline göre ayırdım yıkıcam bu hafta.p.teside temızlıkçi gelcek halılar yıkamaya gitcek....
anam çok iş varrr ya Yarabbım sunları sağlıkla halledeyımde kuzuma kavuşayım sonra....
sağol cnmm beniimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet melek annemm yaa artık gün sayıyozzz :lepi:
alalh sağlıkla kavustursun hepimizzzzi :Saruboceq:
bak sende sakın yorma kendiniiiilmaz:
kızlar ben yattım öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım ya alacaklaralındı yıkama ütüleme var işte..bide ev temzılıği yapılcak perde halılar var onlarda artık haftaya başlıım diyorum...onun harıcınde iyiyim şükürrramin canim. mecbur katlancaz, hersey onlar icin.
onun disinda iyiyim tatlim, sen nasilsin?
yavaş yavaş yapıoz canım ya aminn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlereee...garıp bi heyecan telaş varsağol cnmm beniimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet melek annemm yaa artık gün sayıyozzz :lepi:
alalh sağlıkla kavustursun hepimizzzzi :Saruboceq:
bak sende sakın yorma kendiniiiilmaz:
kızlar ben yattım öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yaa sütün olsunda öğrenır tabi annesiii,alıştınız mı birbirinize...valla hep aklımdasın özgem napıyo bu oğluşuyla diyom iyiler mi zırt pırt arıyom ama napıımm sesini duyunca ii oluyomen sonunda emmeyide öğrendikkk ohh beee
kaydirigubbakcemile3 çok hızlıyız demii kaydirigubbakcemile3
kenyam 27 gunumuz kalmis.delikafadulden
yiyiyim canım ya alacaklaralındı yıkama ütüleme var işte..bide ev temzılıği yapılcak perde halılar var onlarda artık haftaya başlıım diyorum...onun harıcınde iyiyim şükürrr
yavaş yavaş yapıoz canım ya aminn canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlereee...garıp bi heyecan telaş var
canım yaa sütün olsunda öğrenır tabi annesiii,alıştınız mı birbirinize...valla hep aklımdasın özgem napıyo bu oğluşuyla diyom iyiler mi zırt pırt arıyom ama napıımm sesini duyunca ii oluyom
ben yatıyorum kızlarrr dedimya agrım yok diye kasıklarım basladı neyse yatınca gercer herhalll
cnmm gözünaydın en zor kısmı atlattın sen delikafaduldenen sonunda emmeyide öğrendikkk ohh beee
anam saat 3 olmuş ben hala ayaktayım
artık uyumak işkence geliy bana
kimseciklerde kalmamış
ben de bir aksilik olmazsa yarın kontrole gidecem
kızım dönmüşmüdür acep
bide başka bir doktor ve hastaneye daha gidecez
son ayda bir altarnatifim olsun diye
inşallah hayırlısı olur
gelince yazarım kıslar hepinizi öpüyorum
ben yokken de odamızdan kızımıza ayırdığımız bir bölümü sizlere sundum.umarım beğenirsiniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?