2009 Kasm Anneleri

günaydın milleeet bugün işteki son günüüm zemuszemus
asrının fotolarını gördüm facete maşallah çok tatlı bi bebişşş özge de girmiş heralde gece bi geçmişe gidem bakam

günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan

tubiş aşada dolanma gıııı gel lak lak edek acık

günaydın milleeet bugün işteki son günüüm zemuszemus
asrının fotolarını gördüm facete maşallah çok tatlı bi bebişşş özge de girmiş heralde gece bi geçmişe gidem bakam
günaydın gıı kartanem hadi gözün aydın bacım opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinize opuyorumnanaktan

tubiş aşada dolanma gıııı gel lak lak edek acık

günaydın çillimm opuyorumnanaktan
müşteri yok herhalde lak lak yapmak istiyon sositososito
nan dün o kaa yorulmuşum yatağa kendimi zor attıydım ama zabah bomba gibi kalktım hihoyyyt şimdi kalan işleri halledicem zemuszemus soorada ewimin keyfini çıkarıcam

kahvaltını ettın mı gıı tubıkk güzel kahvaltı hazırla kendıne delikafadulden fazla yorma kendını nan sekerlerınıde yap
hıı bu arada boncuk varya o sana bırsey sorcaktı msn nı verdım dun ekleyen olursa bılkı boncuk sana sormaya vakıt olmadı acık deıldın :kedi:

nee isal doğum belirtisimiii akannehir hayıııııııııııır
abooo allah korumuş naaan senağlama

günaydın tubim gıı özledim seniiiii
nan maşallaaah evi hallettin heee ay ben de dün şöle bi kızımın odasına girdim yarım saatliine eşyaları yerleştirdiydik ama çok efektif olmadıydı az onnarın yerlerini değiştirdim hemi de özlemişim kıyafetleri :roflol:

daha yapmadım gııı :kedi: daha yeni kalktım zaten gözümün çapağaylan buraya damladım kaydirigubbakcemile3 bi dane çikilata attım ağzımaa kaydirigubbakcemile3 birasdan yaparun gafaltumu cokacimcoook
kız dün biri beni eklemeye çalışıyodu ama ben hep reddettim :kedi:bilmiyidim kii ne edem :sm_confused: ne sooracadı gııı merak ettim bak CADIARZU

özledin mii gıı gerçektenn :kedi: yoksam yağcılık mı yapıyon heee lmaz:
bende seni özledim dadlum benim opuyorumnanaktan bu arada biz senlen barışmışmıydık nan CADIARZU hatırlamıyomdaaaa :roflol:

bizde dün yerleştirdik bebenin dolabını daha doğrusu ben ölee karşıda oturdum teyzem yerleştirdi ama ölee minik mink şeylerr yerleştirmek hiç kolay değelmiş :umursamaz:ilk öncee güzel güzel yerleştiriyoduk soora baktık olcak gibi değel öğlesine yerleştirdik zatii kaydirigubbakcemile3 ben müsait bi zaman yine el atarım zemuszemus

bu arada siz şey işini naptınızz CADIARZU anladın sen onu yerimseniben ben o gün parayı yatıramamıştım haberin olsun delikafadulden
Günaydınlar...

günaydın martcım zemuszemus nassın bakemm

bebk şekerı ıle bırsey sorcak dı bacım
Günaydınlar...

günaydın hamişler yeni uandım ula dedim bu saatte kimse olmaz gözünü açan burda

günaydın kızlarrr delikafadulden

günaydın martcım zemuszemus nassın bakemm

Günaydın canımmm, çok uyuyayım diye odanın panjurlarını bilem kapattım ama nafile, her sabah aynı saatte çişim geliyo

Kahvaltımı ettim geldim zaman geçirmeye çabalıyom, başkada bişiycik yok zaten

oh oh güle güle kullanın bende bu gün beşik için çıkacam inşallah alırım birde 3 aydan sonra altta giydirmek için badi alayım daha eksik var tamamlayayım

Bakın şimdik aklıma geldi bugün Kadıköy e mi insem acep.. Aranızda Kadıköyde bebek mağazası bilen varmı?

barıştıydık ya kuzuuumm :sinifsinif:
hee minik minik hepsi bi de en çok lazım olanları alta falan komuşum ben onnarı düzenledim eccük ayy baktıkça hevesleniyomm
hee farkettim yatırmamışın kaydirigubbakcemile3 emme zaten hala senlşe bıraktıımız yerdeyiz bi gelişme yok kafamçokkarıştı

mart, yarem, mevzey, şekercik size de günaydın kızlaaar

ayy yarın sabah erken kalkmak zorunda diilim onun heyecanıyla yaşıyom bugün ama siz bu izindekiler hepiniz sabahın köründe damlıyonuz ne iş çözemedim yaw :1shok:
gerçi ben de yarın erken kalkam diyom biraz mothercarede ayın 15lerinde %50 indirim oluyomuş ya oraya gidiceeeemm
öğleden sonra da doktor vaar :sm_cool:
bi de tansaşlarda bazı ürünlerde %50 indirim yapmışlar 50. yıl şerefine bi gidip bakem diyom belki bebek bezlerinde de vardır

NERELERDESıN ADACIMM?
bugün benim son günüüümmm çok mutluyum sen nassınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…