ayy yarın sabah erken kalkmak zorunda diilim onun heyecanıyla yaşıyom bugün ama siz bu izindekiler hepiniz sabahın köründe damlıyonuz ne iş çözemedim yaw :1shok:
gerçi ben de yarın erken kalkam diyom biraz mothercarede ayın 15lerinde %50 indirim oluyomuş ya oraya gidiceeeemm
öğleden sonra da doktor vaar :sm_cool:
bi de tansaşlarda bazı ürünlerde %50 indirim yapmışlar 50. yıl şerefine bi gidip bakem diyom belki bebek bezlerinde de vardır
hee sorsun sorsunn sositosositobebk şekerı ıle bırsey sorcak dı bacım
hee aynen bende ölee sankii kurulmuş saat gibi aynı saatte kalkıyoss pok warmış gibi delikafaduldenGünaydın canımmm, çok uyuyayım diye odanın panjurlarını bilem kapattım ama nafile, her sabah aynı saatte çişim geliyo
Kahvaltımı ettim geldim zaman geçirmeye çabalıyom, başkada bişiycik yok zaten
benim beşiğim wardaa daha içi falan hazır değell :1no2: annem gelicektee süslücek bi güzel zemuszemusoh oh güle güle kullanın bende bu gün beşik için çıkacam inşallah alırım birde 3 aydan sonra altta giydirmek için badi alayım daha eksik var tamamlayayım
barıştıydık ya kuzuuumm :sinifsinif:
hee minik minik hepsi bi de en çok lazım olanları alta falan komuşum ben onnarı düzenledim eccük ayy baktıkça hevesleniyomm
hee farkettim yatırmamışın kaydirigubbakcemile3 emme zaten hala senlşe bıraktıımız yerdeyiz bi gelişme yok kafamçokkarıştı
günaydın adacım a.s.canliz, incisu, Kartanesi, mart09, mevzey, sekercik, tugbArif günaydın hepinize, nasılsınız?
gunaydın kızlar
dun gece cok rahatsızlandım yaaaa
benımkılerden oğlan bı sıvrıldı karnımdaaa nefes alamadımm...
sabahta kalktım işe geldımm
kızlar bakın ne buldum
emstock mağazasına(Kozyatağı) eşimle vakit buldukça gidiyoruz.Biraz alışveriş delisiyim Mothercare, Guess, Next, Prada, Fornarına, Guccı, Laura asley, dolce & gabbana, etam, v.s.. Bir çok marka var.En son dolce&gabbananın bir jeannini aldım 555tl'lik ürünü 100tl'ye..İç çamaşırları, eşofman, gece giyisileri,mayo ..v.s, Bir çok şey var...Bebek reyonu acaip ucuz..Bazen sepetlere ürün döküyorlar bebek reyonunda belirli günlerde.Özellikle ayakkabılar, çantalar vallahi süper fiyatları var...
istanbıldakiler koşun gidin
evet martcım ben de kkdan okumuştum tüm mothercarelerde her ayın 15inde bazı ürünlerde %50 indirim oluyomuş belki işe yarar şeyleri bulabiliriz sen de gitCanım hiç öyle olmuyo bak bende pzt den beri izindeyim ama karga kahvaltısını etmeden burada oluyom, çalışırken bilem anca 9 da geliyodum simdi daha bilem erken geliyorum.
Bu ayın 15 inde mothercare de olan indirim bütün mothercare ler için geçerlimi???
ayy kıyamam benim haberim yok kııızzz moralini bozmuşmuş bak elifsun da öle diidi sonra çok güzel kilo aldı merak etme sen her ayın aynı olmuyoobarışmış mıydık CADIARZU kandırmıyon dimi benii dooruu sölee :mymeka:
he gıı yatırmadım o gün doktora gittiydim doktor bebenin kilosu az deyincee nere gittiğimi ne yaptığımı şaşırdım çok moralim bozuktu :çok üzgünüm: ama iyiki yatırmamışım kız o zaman kaydirigubbakcemile3 bi kaç kişi yatırsındaa ondan soora yatıram madem :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
dun gece cok rahatsızlandım yaaaa
benımkılerden oğlan bı sıvrıldı karnımdaaa nefes alamadımm...
sabahta kalktım işe geldımm
kozyatağı çok uzak bana ben gidemem :1no2: eminönüne giderim daha iyi kaydirigubbakcemile3
allaam eminönü de eminönüü akannehir kusasım geldi gıı
kızlar bakın ne buldum
emstock mağazasına(Kozyatağı) eşimle vakit buldukça gidiyoruz.Biraz alışveriş delisiyim Mothercare, Guess, Next, Prada, Fornarına, Guccı, Laura asley, dolce & gabbana, etam, v.s.. Bir çok marka var.En son dolce&gabbananın bir jeannini aldım 555tl'lik ürünü 100tl'ye..İç çamaşırları, eşofman, gece giyisileri,mayo ..v.s, Bir çok şey var...Bebek reyonu acaip ucuz..Bazen sepetlere ürün döküyorlar bebek reyonunda belirli günlerde.Özellikle ayakkabılar, çantalar vallahi süper fiyatları var...
istanbıldakiler koşun gidin
anaaaaaaaaam ne gıcııkk ay bişe bozulunca tüm hayatım alt üst oluyo benim yaaakızlar dün bulaşık makinasının hortumu koptuydu şimdide çamaşır makinası çalışmıyiiii :1no2: dün örtüydü perdeydii çok çalışmıştı zavallı dayanamadı galibaa :bbo: ama daha bi sürü şey war yıkanıcak ne etcem ben :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3eminönüne bayulurun ben sositososito hergün gitsem heç usanmam :lepi:
Anam bu demstock mağazası benim iş yerimin karsı binası size içinde neler olduğunu söyleyeyim, şu mothercarede satılan 5 li 7 li zıbın takımlarından var ve fiyatları gerçekten çok ama çok uygun ama sorun suradaki hiç yeni dogan bedeni yok ellerinde ben en son cuma günü gitmiştim:) hep büyük bedenler var Allah izin verirse seneye yaza ve sonrasına gerekecek seyler için uygun ama şu an bosyere oraya kadar zahmet çekmeyin derim.
Onun dısında ayakkabı ve çantalar var bayanlar için ama fiyatları çok uygun diyemeyecegim yine 100 ler civarı hos aldığın ürünler çok markalı oluyo o ayrı.
Hamile kıyafeti gittim geldim baktım hiçbişey begenemedim....
Sonuc olarak isteyen gitsin ama bence şu an için gereksiz...
kızlar dün bulaşık makinasının hortumu koptuydu şimdide çamaşır makinası çalışmıyiiii :1no2: Dün örtüydü perdeydii çok çalışmıştı zavallı dayanamadı galibaa :bbo: Ama daha bi sürü şey war yıkanıcak ne etcem ben :çok üzgünüm:
akannehirkocami isten cikartmislar sok oldum:1shok:
bugün gösürmesi vardi sözlesme uzaticaz diye gitti issiz olarak geri döndü
el bilegi agriyo diye sözlesmenizi uzatmiyoruz demisler
yazin 14 gün rapor almisti sebep onu göstermisler
sizi baska birime göndermeyi düsünüyoduk ama eliniz agridigi icin verimli olabilceginizi düsünmüyoruz deyip eyvallah etmisler
Elifcim canım hiç canını sıkma tatlım herşerde vardır bir hayır derler bak ben neler atlattım hepiniz şahitsiniz doğum dan bir kaç hafta önce eşimin işleri durdu hiçkimseden tahsilat toplayamadı sonra aniden benim doğumum oldu kızım dunyaya geldi eşim tamamen işsiz kaldı ortağı altındaki arabayı aldı hemde hergun bir hastaneden öbürüne süt götürmesi gereken zamanda inan cebinde bir lira para olmadığı zamanlarr oldu ben hastanede yatıyorum kızım yoğun bakımda o dışarda ordan oraya koşturuyo ve üstüne üstlük kimseden de destek görmedik malesef ama olsun dedik allah büyük dedik yavrumuz kısmetiyle gelir dedik kiramızı bile borçla ödedik düşün daha ne diyeyim.halada sıkıntı yaşıyoruz
ama kızım eve geldikten birkaçgün sonra eşime bir telefon geldi daha önce çalıştığı bir müşterisi iş teklifi yaptı artık bir işi var allahımıza şükürler olsun önümüzdeki hafta işbaşı yapacak allahın izni iile
allahtan umut kesilmez
yavrun kısmetiyle gelecek canım bak görürsün
günaydın adacımm kaydirigubbakcemile3canliz, incisu, Kartanesi, mart09, mevzey, sekercik, tugbArif günaydın hepinize, nasılsınız?
sana makıneler bile dayanmıyı bacım ne cazibeli hatunsun öle delikafadulden delikafaduldenkızlar dün bulaşık makinasının hortumu koptuydu şimdide çamaşır makinası çalışmıyiiii :1no2: dün örtüydü perdeydii çok çalışmıştı zavallı dayanamadı galibaa :bbo: ama daha bi sürü şey war yıkanıcak ne etcem ben :çok üzgünüm:
Günaydın kızlar hergün giriyorum bu sayfaya bende sohbetinize katılayım diyorum ama o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum :) ben iki hasta bakana kadar siz 3 sayfa yazmış oluyosunuz kaydirigubbakcemile3 maşallah yaaa bende yazdıklarınızı okuyorum napim :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?