Şekerler oğlum solda,kız sağ tarafımdaa anlıyorum kımın ne halt karıştırdıgını içerdeee:kedi:
günaydın canlarrr
nabersiniz ne var ne yok
Şekerler oğlum solda,kız sağ tarafımdaa anlıyorum kımın ne halt karıştırdıgını içerdeee:kedi:
aaaaaaaaaaaa wanna gitmiiiişş hadi çok şükürrriyi aksamlar kizlar.
3 gundur hazirlanmaya calisirken yorgunluktan oldum ve ha bugun, ha yarin derken, aman kizim dayan derken cok sukur kapagi attim londraya.
alanda vedalasirken oglusumun gozyaslari bicak gibi saplandi yuregime. ucak havalandiginda gozlerim hala yasliydi.:sinifsinif: hep bu hasretligin sonunda Rabbim nasip ederse cok guzel biseyle evimize donucez insallah diye teselli ettim hem oglumu hem kendimi. Insallah katlanilan herseye degecek.
sizlerden ne var ne yok? herkes iyidir umarim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o da güzel ayy hani bi tane program varya şimdi bergüğzar korel sunuyoo ufak çocuklara soru soruyolar falan orda ikizler vardı biri kız biri erkek ay nasıl tatlılar yaa onlara soru soruyolar bunlar kendi aralarında nasıl eğleniyo bayıldım vallaa kaydirigubbakcemile2 seninkiler de öle olcak ne güzeelŞekerler oğlum solda,kız sağ tarafımdaa anlıyorum kımın ne halt karıştırdıgını içerdeee:kedi:
hem bulaşık makinası hemide çamaşır makinası :1ninca:kız senin bulaşık makinasımı yoksa çaaşır makinasımı bozuldu zavalı makina istifa etmiş anlaşılan
katıl şekerim sohbetin neresinden yakalarsan hemen ordan atlakaydirigubbakcemile3Günaydın kızlar hergün giriyorum bu sayfaya bende sohbetinize katılayım diyorum ama o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum :) ben iki hasta bakana kadar siz 3 sayfa yazmış oluyosunuz kaydirigubbakcemile3 maşallah yaaa bende yazdıklarınızı okuyorum napim :hulya:
sana makıneler bile dayanmıyı bacım ne cazibeli hatunsun öle delikafadulden delikafadulden
sanda günaydın asrının fotosunu gördün mü çok şeker ya maşalah
kızlar dün bulaşık makinasının hortumu koptuydu şimdide çamaşır makinası çalışmıyiiii :1no2: dün örtüydü perdeydii çok çalışmıştı zavallı dayanamadı galibaa :bbo: ama daha bi sürü şey war yıkanıcak ne etcem ben :çok üzgünüm:
ayy destnaaam gene mi yaaaa allah yardım etsin canımmmerhaba kızlar nasılsınız bakalım ben dün geceyi ağlıyarak sancılarla geçirdim dayanmaya çalıştım daha deil diye diyee yine geçtii dün annem teyzem sonradan yengemde gelmiştii evi tertemiz yaptılar her yer ışıl ışıl mis kokuyor ama çok aksilikler yalşadık tülleri attık makineye bi türlüü bitmiyor yıkanma
saolsun komşular yıkadılar allah razı olsun servis gelmedii gıcık oldum ama evim temiz pakk tüm salon örtüleri mutfak örtülerii her bi takım yenilendii temizlik gibisi yok dün sancım olunca söyle yavruna yarın gelsin temiz eve dedii bizimkii şimdilik sözünüü tuttukaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar napıyosunuz.
size bi soru sorucam bana yardımcı olurmusunuz?
cuma günü kısmetse annem istanbula gelicek eminönü tarafında bebek şekeri malzemeleri satılıyomuş
tavsiye edebiliceğiniz yerler varmı şöyle uygun fiyatlı.
bebek şekeri için malzeme, altın yastığı, şeker sepeti falan alıcak bana yardımcı olurmusunuz kapı süsümüzü babannemiz almış o yüzden onu almıycaz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben dün geceyi ağlıyarak sancılarla geçirdim dayanmaya çalıştım daha deil diye diyee yine geçtii dün annem teyzem sonradan yengemde gelmiştii evi tertemiz yaptılar her yer ışıl ışıl mis kokuyor ama çok aksilikler yalşadık tülleri attık makineye bi türlüü bitmiyor yıkanma
saolsun komşular yıkadılar allah razı olsun servis gelmedii gıcık oldum ama evim temiz pakk tüm salon örtüleri mutfak örtülerii her bi takım yenilendii temizlik gibisi yok dün sancım olunca söyle yavruna yarın gelsin temiz eve dedii bizimkii şimdilik sözünüü tuttukaydirigubbakcemile2
Bacım yazacağım ama çok hızlısınız yetişemiyorum ki kaplumbağa gibiyim :) her gün okuyorum bende :) kızlar son iki haftaya girmek üzereyim ama ağrı sızı belirti hiiiç bişi yook nasıl olcak bu doğum işi anlamadım yaa.. Anneme beni ve abimi nasıl doğurmuş annattırmaktan gına geldi hadi hayırlısı ne yapalım
sizler ne durumdasınız hazırlık kasılmaları falan oluyo mu?
ayy destnaaam gene mi yaaaa allah yardım etsin canımm
bak bunun da makina mefta olmuşş
ay biz de bayramda yıkadık perdeleri annem sağolsun yıkadı ütüledi hepsi misss ben zaten mutfakta örtü takımı falan kullanmıyom o derdim yok :sm_cool: ama bi mutfak dolaplarını elden geçirecem izne çıkıncaa ooff ne nerde diye sorup duracaklar bana yaa ayy ne gıcık akannehir
günaydın kızlar napıyosunuz.
size bi soru sorucam bana yardımcı olurmusunuz?
cuma günü kısmetse annem istanbula gelicek eminönü tarafında bebek şekeri malzemeleri satılıyomuş
tavsiye edebiliceğiniz yerler varmı şöyle uygun fiyatlı.
bebek şekeri için malzeme, altın yastığı, şeker sepeti falan alıcak bana yardımcı olurmusunuz kapı süsümüzü babannemiz almış o yüzden onu almıycaz
saol canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun valla eşimde uyumadı sayemdee geçicek bunlar az kaldı makinemde hiç sorun çıkarmazdı dün tutuu damarıı sende yavaş yavaş yap ne iş yapıcaksan anlamıyoruz kaptırıyoruz kendimizi sonraki ağrılar çok fena oluyor
yaremcim sanada günaydın sen nasılsın ben az sancılıı geçinip gidiyorummopuyorumnanaktan
nasıl son iki hafta kız dur daa son 3 haftaya yeni giriyoz gaaba senle aynıyız ay 2 hafta falan diip benim moralimi bozmaa akannehir sen de yarınm mı çıkıon izne?
bende de sancı yok vala 40. hatta 41 de gelsin diye bekliyom kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun evinde temizlenmiş oooh ne güzelsaol canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun valla eşimde uyumadı sayemdee geçicek bunlar az kaldı makinemde hiç sorun çıkarmazdı dün tutuu damarıı sende yavaş yavaş yap ne iş yapıcaksan anlamıyoruz kaptırıyoruz kendimizi sonraki ağrılar çok fena oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?