2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben dün geceyi ağlıyarak sancılarla geçirdim dayanmaya çalıştım daha deil diye diyee yine geçtii dün annem teyzem sonradan yengemde gelmiştii evi tertemiz yaptılar her yer ışıl ışıl mis kokuyor ama çok aksilikler yalşadık tülleri attık makineye bi türlüü bitmiyor yıkanma
saolsun komşular yıkadılar allah razı olsun servis gelmedii gıcık oldum ama evim temiz pakk tüm salon örtüleri mutfak örtülerii her bi takım yenilendii temizlik gibisi yok dün sancım olunca söyle yavruna yarın gelsin temiz eve dedii bizimkii şimdilik sözünüü tuttukaydirigubbakcemile2

Şekerler oğlum solda,kız sağ tarafımdaa anlıyorum kımın ne halt karıştırdıgını içerdeee:kedi:

ayy Allah sana kolaylık versin canım biz bi taneyle baş edemiyoz sen iki taneyle ne yapıyon maşallah delikafadulden

günaydın kızlar napıyosunuz.
size bi soru sorucam bana yardımcı olurmusunuz?
cuma günü kısmetse annem istanbula gelicek eminönü tarafında bebek şekeri malzemeleri satılıyomuş
tavsiye edebiliceğiniz yerler varmı şöyle uygun fiyatlı.
bebek şekeri için malzeme, altın yastığı, şeker sepeti falan alıcak bana yardımcı olurmusunuz kapı süsümüzü babannemiz almış o yüzden onu almıycaz

aaaaaaaaaaaa wanna gitmiiiişş hadi çok şükürrr
Şekerler oğlum solda,kız sağ tarafımdaa anlıyorum kımın ne halt karıştırdıgını içerdeee:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o da güzel ayy hani bi tane program varya şimdi bergüğzar korel sunuyoo ufak çocuklara soru soruyolar falan orda ikizler vardı biri kız biri erkek ay nasıl tatlılar yaa onlara soru soruyolar bunlar kendi aralarında nasıl eğleniyo bayıldım vallaa kaydirigubbakcemile2 seninkiler de öle olcak ne güzeel

kız senin bulaşık makinasımı yoksa çaaşır makinasımı bozuldu zavalı makina istifa etmiş anlaşılan
hem bulaşık makinası hemide çamaşır makinası :1ninca:
katıl şekerim sohbetin neresinden yakalarsan hemen ordan atlakaydirigubbakcemile3
sana makıneler bile dayanmıyı bacım ne cazibeli hatunsun öle delikafadulden delikafadulden

cazibeme değeldee sanırım gaddarlığıma dayanamadı kötükedihüso ziraa hiç acımadan akşama kadar bi dakka boş bırakmadım fukarayı :1ninca:

günaydın cnm hos geldın aramıza vakit buldukca yaz gıı[/QUOTE]

Bacım yazacağım ama çok hızlısınız yetişemiyorum ki kaplumbağa gibiyim :) her gün okuyorum bende :) kızlar son iki haftaya girmek üzereyim ama ağrı sızı belirti hiiiç bişi yook nasıl olcak bu doğum işi anlamadım yaa.. Anneme beni ve abimi nasıl doğurmuş annattırmaktan gına geldi hadi hayırlısı ne yapalım
sizler ne durumdasınız hazırlık kasılmaları falan oluyo mu?

gelince hepsı ust üst gelır canımmm bızde gecen hafta hep arabanın sorunlarıyla uğrastık.
yok akü bitti,yok muayenesi,yok şusu busu lülülülülülü dert etme caNIMM

ayy destnaaam gene mi yaaaa allah yardım etsin canımm
bak bunun da makina mefta olmuşş
ay biz de bayramda yıkadık perdeleri annem sağolsun yıkadı ütüledi hepsi misss ben zaten mutfakta örtü takımı falan kullanmıyom o derdim yok :sm_cool: ama bi mutfak dolaplarını elden geçirecem izne çıkıncaa ooff ne nerde diye sorup duracaklar bana yaa ayy ne gıcık akannehir

Bak ben sana tarif edeyim, eminönüne git, Mısır çarşısının kapısından içeri gir ve dümdüz karsı kapısındanda tekrar dışarı cık yaklasık bir 20 metre ileride solda bir mağaza var ben herseyini oradan aldım ama zaten aynı çevrede sokakta birsürü mağaza var, çok kolay bulursun...

canım güle güle otur evinde tertemiz oh kız senin ki bence on gün sonra gelir bak benim dok son 15 günde uzun yürüş yapılmasını istiyor istersen sende yapmaya çalış

nasıl son iki hafta kız dur daa son 3 haftaya yeni giriyoz gaaba senle aynıyız ay 2 hafta falan diip benim moralimi bozmaa akannehir sen de yarınm mı çıkıon izne?
bende de sancı yok vala 40. hatta 41 de gelsin diye bekliyom kaydirigubbakcemile3

saol canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun valla eşimde uyumadı sayemdee geçicek bunlar az kaldı makinemde hiç sorun çıkarmazdı dün tutuu damarıı sende yavaş yavaş yap ne iş yapıcaksan anlamıyoruz kaptırıyoruz kendimizi sonraki ağrılar çok fena oluyor

yaremcim sanada günaydın sen nasılsın ben az sancılıı geçinip gidiyorummopuyorumnanaktan

Canım bende gittim ama 5 ten sonra gittiğim için kapalıydı Tahtakalede türk telekomun orda şark han var orda çok uygun fiyat ve bol çeşit varmış ben kapıdan döndüm ama umarım sen alabilirsin..

saol canım idere ediyom benimde ev temizliği duruyor kasımın ilk haftası yapyım diyorum çok iş var ya nasıl yapacam kara kara düşünüyom

canım dok ne diyor normal doğum mu

canım hayırlı olsun evinde temizlenmiş oooh ne güzel
eee tabeee günün iyice yaklaştı artık sancılar fela artıyoooo inş. çok ağır geçirmezsin sancılı dönemleri
banada yarın kadın gelecek inş. beni ekmezse perdelerim yıkanıp ütülenecek dolaplarım temizlenecek
bi tek halılarımı sermek kalacak ben acil doğuma gitsem bile birisi gelip evi silip halıları bile atabilir duruma getircem yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…