cadıı gelin senii vallahi bana diyolar heeç selenmiyomm kocişe söleyin deyommbanada kayın peder emir verir gibi bebeğin ismini ne koycaz diiii
ya alprslan yada alperen olcak dii tammmı onlardan biri yani başka şans vermiii kendince
kendisi koyu türkeşci olduğu için o isimleri istiiiii
bende dedimki kimliğini çıkarınca ne koyacağımızı görürsün dedim:roflol:
cadıı gelin senii vallahi bana diyolar heeç selenmiyomm kocişe söleyin deyomm
soora tek başımıza kaldığımızda da ben onu istemiim deyomm açıklamasınıda yapıyom
kafasına yatacak şekilde amma oda tamam deyoooo
ayyy kızlar ben çıkam benim bu kociş gelmedi bugün nişan yıldönümümüz
bi mevlüt varmışta oraya gitti inş. unutmamıştır genelde unutmaz ama unutursa yanacak
belkim yemee götürür deyodumm yemekli mevlüte gitti benide arıyoo yemek yollayam mı diyee
ben evde yemek var yerim dedim yemekten yırttı inş. ççek baree alır
slm cnm kilo alımı kişiye göre değişiyo sanırım ben zaten kiloluydum şu an 37. haftadayım ve toplam 10 kg aldım 7. ay sonunda 5 kg almıştım işte kalan 5 kg da 7. aydan sonra aldım sanıyorum 5. ay ile 8.5 ay arası çok alınıyo sana tavsiyem pilav makarna ölçülü ye tatlı çikolata vs. mümkünse hiç yeme ya da ara sıra sadece tadımlık ye sabah kahvaltıda 1 yumurta peynir mümküne yeşillik öğlen ızgara kırmızı et ya da balık akşam saat 8 den sonra hiçbişi yeme(dr. bana özellikle tembihliyo) bi de yeşil mercimek ve buğday inanılmaz faydalı bebiş içinn :)merhaba arkadaşlar
iyi akşamlar hepinize
ben 16+6 yım şuanda.. merak ettiğim bir konu var.. şimdiye kadar 2-3 kg aldım
sizler acaba toplamda kaç kilo aldınız
hızlı kilo alımı hangi aydan sonra başlıyor
dikkat etmem gereken şeyler ve önerileriniz varsa çok memnun olacağım
hayırlı doğumlar a.s.
ayy canım yaa sinir bi durumkızlar napıyosunuz benim iyice canım sıkıldı kaynanam aradı şimdi eşyaları yavaş yavaş toplamaya başlıyoruz yanınıza taşınıcaz hazirana kadar dedi. deli karı sattı canım evini şimdide kira vermek istemiyo aldığı evde inşaat halinde insan bitmiş ev alır. ama kimseye akıl verilmiyor evde nasıl yaşıyacağımızn bile planını yapmışlar çocuk odasını hazırlamaya başlıyodum bende orada 1 tane tek kişilik yatak vardı yanına bi tane daha alıcaklarmış birinde kayınpeder birinde kaynanam yatıcakmış çocuğun eşyalarını dolaba koyma çekmeceye yerleştir dolaba bizim eşyaları koyarız dedi. bütün hevesim kaçtı oğlumun gelmesine az kaldı buna bile sevinemiyorum. iş yerinde oturdum ağlıyorum birazdan kocam gelir onada bişey denmiyo onca imrenerek hazırlandım ne güzel giysiler çerçeveler aldım odası için ama hiç birini yerleştiremiyorum bile
ay bide gelirken derin dondurucuyu getireyim dedi mutfakta yer yok dedim antreye koyalım demezmi şok oldum.
çom moralim bozuldu kızlar ya bunca zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum. sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum. kaynanam geçimi zor bi insandır çok korkuyorum sonunda kötü olmaktan.
yaramı deşme yaaa:çok üzgünüm:krispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?
bende koymadım kaydirigubbakcemile5biz de bebişimize isim koymadık daha kaydirigubbakcemile2
kız sen doğumdan sonra ne kadar kalcan izmirdee CADIARZUoff cancanlarr yoruldum yaa geneee :sinifsinif:
komsum geldi beraber oğlumun izmir valizini hazırladık :dance: amaaannn dolaba serdik o kadar şimdide toplayıp valize soktuk iyimii :roflol:
bi tek benim valiz kaldıı :tomato: onun için yavastan başladım kışlıkları çıkarmaya :sm_confused:
koyma kızzz kaydirigubbakcemile5Mehmet isim kötü değil ama istedklerini yapmamak için koymayacağımm
ben 8 kilo aldım 6. aydan soora kılo alımı hızlanıyoo galibaamerhaba arkadaşlar
iyi akşamlar hepinize
ben 16+6 yım şuanda.. merak ettiğim bir konu var.. şimdiye kadar 2-3 kg aldım
sizler acaba toplamda kaç kilo aldınız
hızlı kilo alımı hangi aydan sonra başlıyor
dikkat etmem gereken şeyler ve önerileriniz varsa çok memnun olacağım
hayırlı doğumlar a.s.
Çok üzgünüm çoook ne kadar sinir bi durum yaaaa Çok üzgünüm çoook Allah sabır versin canım benim :teselli:kızlar napıyosunuz benim iyice canım sıkıldı kaynanam aradı şimdi eşyaları yavaş yavaş toplamaya başlıyoruz yanınıza taşınıcaz hazirana kadar dedi. deli karı sattı canım evini şimdide kira vermek istemiyo aldığı evde inşaat halinde insan bitmiş ev alır. ama kimseye akıl verilmiyor evde nasıl yaşıyacağımızn bile planını yapmışlar çocuk odasını hazırlamaya başlıyodum bende orada 1 tane tek kişilik yatak vardı yanına bi tane daha alıcaklarmış birinde kayınpeder birinde kaynanam yatıcakmış çocuğun eşyalarını dolaba koyma çekmeceye yerleştir dolaba bizim eşyaları koyarız dedi. bütün hevesim kaçtı oğlumun gelmesine az kaldı buna bile sevinemiyorum. iş yerinde oturdum ağlıyorum birazdan kocam gelir onada bişey denmiyo onca imrenerek hazırlandım ne güzel giysiler çerçeveler aldım odası için ama hiç birini yerleştiremiyorum bile
ay bide gelirken derin dondurucuyu getireyim dedi mutfakta yer yok dedim antreye koyalım demezmi şok oldum.
çom moralim bozuldu kızlar ya bunca zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum. sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum. kaynanam geçimi zor bi insandır çok korkuyorum sonunda kötü olmaktan.
benzetmek gibi olmasın nehiriverinde son günlerde midesi bulanıyodu :1shok:slm hatunlar iyi akşamlarr
nassınız
ben de iyiym şükür diim iki gündür geceleri mide bulantısından uyuyamıyorum
yattımmı bulanmaya başlıyo çok kötü galiba reflü başladı
cuma kontrolüm varr bakalım sölicez dra
kizlar aklima bisey takildi.. hepimiz hastane cikisi aldik yaa.. hastaneden cikarken onlari giydircez peki bu cikislar penye bebisler üsümicekmi? altina kilotlu corap giydircekmiyiz.. yani sizce gerekiyormu? hernekadar battaniyeye sarsakta penyenin onun isiticagini düsünmüyorum.. siz hemen corap giydircekmisiniz?
kıslar iyi akşamlar
kartanem sanırım izine ayrıldın
hadi gözün aydın.artık keyfine bakarsın
tubişim ya hala isim yok haaaaaa kız şuan da doğsa ne edeceniz çabuk bul bir isim
son anda koyulan isim içinize sinmeyebilir
biz şimdiden öle bir alıştık ki kızımızın ismine
çevremizdekiler bile artık isimle hitap ediyor
kartanem son karaın nedir senin isim konusunda
ne edem bacımmdubaa nediyon naaan
ayy ebiş nerdesin gıı
kociş geç gelcedi emme ne zaman gelirki gidip tostları hazırlayemm
dün benim herif nüfus kağıdını çıkarınca görürsün ismini dedii :1shok:kıslar iyi akşamlar
kartanem sanırım izine ayrıldın
hadi gözün aydın.artık keyfine bakarsın
tubişim ya hala isim yok haaaaaa kız şuan da doğsa ne edeceniz çabuk bul bir isim
son anda koyulan isim içinize sinmeyebilir
biz şimdiden öle bir alıştık ki kızımızın ismine
çevremizdekiler bile artık isimle hitap ediyor
kartanem son karaın nedir senin isim konusunda
hani nan dilmuh geri kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?