nan ben heç duymadım beray deyü erkek berkay olmasın o senin dediğnakannehir
:sm_cool: :sm_cool:
:roflol: :roflol: :roflolkaa takamam be hacıı sen sezeryan olcen gerçi ona göre tarih belirle anam :roflol:
doğru konuş gıı :mymeka: 3 haftam var benim
napam kıı geçen kış çok turşu eksikliği çektim canım çekti bulamadım hazırlarda hoşuma gitmiiii bende yapam dedim anam eğer kapağını açmasan marta kadar yaşar dedi bağa turşular bende o zmana kadar anca yeter hacı
benim oğlumunda ismi belli deel daha kociş rüzgar diye tutturdu başka ismide beğenmii
bende baree yanında burak olsun dediydim öle kaldı
gecelik aldım çorap aldım 3atlet 3çilot aldım:kedi:
ne kiziyon gii?? bagirma kiz korkcak simdi..:sinifsinif: ama nerde görülmüs kizlarin gec geldigi.. insallah doldurursun ama sira bize geliyor bunuda kabullen bencekaydirigubbakcemile3
yok kiz beray iste hatta varmisin yokmusundada vardi beray diye biri.. sen arastir bi bakim.. yada kalsin öyle.. beren deniz falan onlarda unisex isim bisi olmaznaniknanik
heee ben sezer olcem sanırsam 3 hafta sonra doğurabülürüğm o zaman 38 olii hacııı bekle bakalım ne oliiiinan ben heç duymadım beray deyü erkek berkay olmasın o senin dediğnakannehir
:sm_cool: :sm_cool:
:roflol: :roflol: :roflolkaa takamam be hacıı sen sezeryan olcen gerçi ona göre tarih belirle anam :roflol:
doğru konuş gıı :mymeka: 3 haftam var benim
ben zeren istiyodum eşim de ezgi diyo.... kesin deği ama ezgi olur belki
istanbullu gacılar buna gidin mutlakaaaa
ben zeren istiyodum eşim de ezgi diyo.... kesin deği ama ezgi olur belki
istanbullu gacılar buna gidin mutlakaaaa
ayyy bende kızıma bir süre ismiyle bağıramadım kız
hade güle güleŞeniz
eğer dünürüm olmak istise tıpa kapanacak başka çaresi yok bacım:roflol::roflol::roflol:
he nan pek hevesli geldi bağada ne kaaa meraklıymış nan kızını vermeye demi benim bildiğim kız evi naz evi olur bunların ana kız ar damarı çatlamış ayol utanmasa kargoynan yolayacak kızını bağaistiyo herhalde bacim baksana sen sezeryan olcan ona göre tarih belirle diyo..kaydirigubbakcemile3
ama tipayi nasil kapar bilmem..kaydirigubbakcemile3
he normal o zaman ilk zaman kizim derim bende sonra alisirim demi?:sinifsinif:
çıtırtııı bende yaprak sarcam ve vakıt kalırsa sigar aböregıde pazar gün buzdolabı posetıne mı koyuyorsun sen
kizlar ben cikiyom belim agridi.. alt taraftanda baya bi baski oluyor.. biraz uzanayim.. herkes istedigi zaman dogursun anacim.. ben istiyom ama gelmiyo benim kiz.. gec gelmesini isteyeninki gec gelsin.. dilmuhla benimki erken gelsin insallah... hadi öptüm hepinizi.. görüsürük.
sen de mi alacadun nan :1ninca:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet öğlenleri baya ii oluyoo
balgatta arkadaşım bebek diye bi mağaza var orda çok süper uyku setleri vardı
maşallaahhhh neslüüü doğsun gari nan sezeryan olur artık kız ay benim zilli kaç oldu acep yarın öğrencez
güle güle giy canım cidden bu dilmuh hast.doğurup elecek heraldekaydirigubbakcemile3gecelik aldım çorap aldım 3atlet 3çilot aldım:kedi:
ulen gacıya bak bee pazara giderkende süsleniyor:roflol:hadi hayırlı sonuçlar gelsin canım dilmuh daha gelmedi
acep hastaneye gitmişken doğuram mı dedi
hayırlı olsun gülegüle kullan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar ben biraz kaçar kociş gelmeden duşumu alam süslenemde pazara gidicez
soora görüşürük
:dilcikar:he nan pek hevesli geldi bağada ne kaaa meraklıymış nan kızını vermeye demi benim bildiğim kız evi naz evi olur bunların ana kız ar damarı çatlamış ayol utanmasa kargoynan yolayacak kızını bağa
evet bacım buzdolabı poşetine ben orta boy poşet aldım bacım
kıı orayı biliyom ben. kilerin yanındakini diyosan , ben pastacının oralara çok yakın oturuyom. tam yer vermiyem şinci burdan da oraya çok yakın oturuyom ben gittim baktıydım oraya ama çok değişik birşey istiyom gııı.ordaki beşiklere koyduklarını gördüm ama başka varsa onu bilmem. E-bebektekileri gördünmüydü gııı. onnarda güsel ama ben gönlüme göre bulamadım bir türlü bu uyku setindeÇok üzgünüm çoook
amaaan bişe olmaz kalsın öölee hiç araştıramam bu saatten sonra zor bulduk zaten :roflol: :roflol:
başka işimmi yok ben haburda çorba yapamim taaa göztepeye seminere gidecem :1shok:
herkese merhaba kıslar
teyzoşları minik kızımın yeni resimlerini ekledim dun yapamamıştım bugun düzelttim bakın
he bu arada örgü yelek Mart teyzesinin gönderdiği yelek çok tatlı oldu ya onunla
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-minik-kizim-duru-naz-in-yeni-fotolari-2.html
kolum ağriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?