sağol canım
he ya rahat paşam
valla bilmiyomki ultrason isteyelim haftaya kan akışına bakalım dedi.
bende ok dedim
bundan şu sonuca vardım bizim oğlan haftayada doğmayacakkaydirigubbakcemile3
he nan seninki kızdı deymi
nazlı da güsel bir isim hadi hayırlısı bakem
kız doğuran yokta biz senden bekliyodukk kaydirigubbakcemile3
oğlan olsaydı ölee bişey koyabilirdi :bbo: adı nazlı olsun diyi :bbo:
haftaya bebeği alabilirlermiş
iyi hadi affettim bugün seni
ama yarından itibaren ev karısı oluyosun güzel güzel yimekler yaparsın artık :lepi:
yok gıı ben 30 haftadan beri sürüyomm heeç sancı mancı yokk stopp bebe dönmemiş stop aşşa inmemiş stopp bunnar adamına göre değişiyy stoppkaydirigubbakcemile3
kız zaten teyzene haber vermeden sakın doğuram deme kaydirigubbakcemile3
taam hacınan ben 10 da armadada nası oliim gıııı hangi otobus gider ki ? annemler gelio yarın ama mc de ki indirimi de merak ediommm kartanesi gıı ucuz şeler bulursan naklen yayınna bağa da alırmısın?cnm ben cuma dr. gidicem dr. görüşmeden önce 15-20 dk nst bağlı kalıyom soora dr. la görüşüyozz
taam patron şakkıdıkız doğuran yokta biz senden bekliyodukk kaydirigubbakcemile3
oğlan olsaydı ölee bişey koyabilirdi :bbo: adı nazlı olsun diyi :bbo:
haftaya bebeği alabilirlermiş
iyi hadi affettim bugün seni
ama yarından itibaren ev karısı oluyosun güzel güzel yimekler yaparsın artık :lepi:
kızlar niye konuşmuyonuz aaaaaaa
yaprak dökümüne bakıyim:1ninca:
ceriin ses versene oluumm geçmişe mi daldın gııııııııı
veya bana özel bi ilgi göstermiş olsalardı yanii diğerlerinden yakın olsalardı belki koyardım ama hem çaktırmadan baskı yapılıyoo hemde ben burda yanlızım bana heçç bii yararları yok niye koyayım o ismi bana bi getirisi mi var kayınbabamın ismi olsa koyardım oda koyulmuş zatii
sende egenin eşyalarını ayarlamışsın eline sağlık canımm
vallahi bende adanada doğum yapacam galiba sırf bunlara inat
nasıl olsa burdaki kimse bana gelip bakmayacak annem gelecek 1 hafta orda kalırım
soora annemle beraber gelirm çünkü annemin erken gelmesi gerekecek babam orada 1-2 ay tek kalacak
ee yengemde yeni doğum yaptı babamla oda ilgilenemez
zaten burdakiler şimdi bile arayıp nasılsın demiiii o zaman da gelmesinler daha iyi
hepsinin küçük çocuğu var rezil ederler oğlumu
kızlar napıyosunuz benim iyice canım sıkıldı kaynanam aradı şimdi eşyaları yavaş yavaş toplamaya başlıyoruz yanınıza taşınıcaz hazirana kadar dedi. deli karı sattı canım evini şimdide kira vermek istemiyo aldığı evde inşaat halinde insan bitmiş ev alır. ama kimseye akıl verilmiyor evde nasıl yaşıyacağımızn bile planını yapmışlar çocuk odasını hazırlamaya başlıyodum bende orada 1 tane tek kişilik yatak vardı yanına bi tane daha alıcaklarmış birinde kayınpeder birinde kaynanam yatıcakmış çocuğun eşyalarını dolaba koyma çekmeceye yerleştir dolaba bizim eşyaları koyarız dedi. bütün hevesim kaçtı oğlumun gelmesine az kaldı buna bile sevinemiyorum. iş yerinde oturdum ağlıyorum birazdan kocam gelir onada bişey denmiyo onca imrenerek hazırlandım ne güzel giysiler çerçeveler aldım odası için ama hiç birini yerleştiremiyorum bile
ay bide gelirken derin dondurucuyu getireyim dedi mutfakta yer yok dedim antreye koyalım demezmi şok oldum.
çom moralim bozuldu kızlar ya bunca zaman nasıl geçicek hiç bilmiyorum. sizde olmasanız ne yapardım bilmiyorum. kaynanam geçimi zor bi insandır çok korkuyorum sonunda kötü olmaktan.
dubaa nediyon naaan
ayy ebiş nerdesin gıı
kociş geç gelcedi emme ne zaman gelirki gidip tostları hazırlayemm
kontrolüm vardı benimde kıslar
ama ne yazıkki kızım hala ters dönmüyor yawwww
şuanda ters olan bebişlerin dönmesi zor olur olur dedi şeyma gacısı
kafası da büyüdüğü için sonradan zorlanırmış
ama inatla sancım gelene kadar bekliyecem günümü bekleyim diyom en azından
doktora kalsa kesip biçecek
15 güne bakmak lazım dedi
başka bir hastane ve doktor bulduk haftaya da ona gidecez kısmetse bakalım o ne diyecek
bugün zaman yetmedi
nst gelişimi ve suyun çok iyi dedi
2500 gr olmuş ipek kızım
haftaya yine kontrol bakalım dönecekmi
yok bacım doğuramadım nerdeeeeeeeee.
nst çekildik sancı mancı çıkmadı
kociş doktora doğumhaneye gönderseniz bizi dedi doktorda yok daha gelmeye niyeti yok sizinkinin dedi.
haftaya ayrıntılı ultrason çekilecekmiş.
bebişin kan akışınamöı ne bakılacakmış.
normal doğum gibi görünüyo şimdilik.
bebişim 3 kilodan fazla görünüyo ama doktor yanılma payı var dedi.
haftaya tekrar gitcez
eminim o zamana kadaar daha doğurmam
bizim velet memnun yerinden hayırlısı dedik ne edek
bu arada ebeye hasta bezi falan alayımmı dedim
yok sadece bebeğin ve senin giyeceklerini getir başka bişeye gerek yok biz veriyoz herşeyi dedi.
hatta geceliğe bile gerek yokmuş ama ben almış bulundum artık
bu arada doğum öncesi meme kremi kullanmak sakıncalı deli doğumdan sonra kullanın dedi ama anlamadım varmı böle bir durumkıslar gerçi ben sadece bebe yağı kullanıyom ama
yok gıı ben 30 haftadan beri sürüyomm heeç sancı mancı yokk stopp bebe dönmemiş stop aşşa inmemiş stopp bunnar adamına göre değişiyy stoppkaydirigubbakcemile3
:mymeka: tostmuuu yimek yapsana laaannn :mymeka:
dilmuhcum hosgeldin.. senle ben doguramicaz anlasilan.. bugün bende nst icin gittim.. en ufak bisey cikmadi.. doktor muayne bile etmedi.. bebege haftaya bakariz dedi.. sanrim ikimizde 40i doldurcaz bu gidisle.. ama artik yürüme izni aldim.. yasak kalkti:lepi:evlere giristim bugün simdi acaip kasik ve bel agrisi cekiyorum..ama erken gelmez gibime geliyor artik.. ümidim kalmadi yani.
dilmuhcum hosgeldin.. senle ben doguramicaz anlasilan.. bugün bende nst icin gittim.. en ufak bisey cikmadi.. doktor muayne bile etmedi.. bebege haftaya bakariz dedi.. sanrim ikimizde 40i doldurcaz bu gidisle.. ama artik yürüme izni aldim.. yasak kalkti:lepi:evlere giristim bugün simdi acaip kasik ve bel agrisi cekiyorum..ama erken gelmez gibime geliyor artik.. ümidim kalmadi yani.
gel sen yap kolaysaa aşşama kaa sandalyede otur bi de yarım saat serviste kıçın başın ağrısın bi de yemek mi yapacam beeelmaz:
oooldu gözlerim dolduuu :sinifsinif:
iyi valla rahatı ne edelim sağlıkla gelsin paşam ne zaman isterse gelsin artıkvereliniortakvereliniortak bencedeeee vereliniortak
ayy asebam bu işte zor yaaa toplan toplan sıkıldım artık haaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ayyy kadına bak yaa resmen yerleşcek haa eve dolaba koyma falan demiş yaa yuhh :mymeka::mymeka:
:mymeka: tostmuuu yimek yapsana laaannn :mymeka:
maşallah ipek hanımaa
bu kadar takılma zeytincim bencee normal olayına allah sağlıklı olanı nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:
maşallah yağızcımadaaa
rahatı iyi paşamızıınn kaydirigubbakcemile3
banada dedi dr.cnm.
rahimde kasılma yapıyomuş erken doğumu tetikliyomuş :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen adamına göre muamelee ebişimm kaydirigubbakcemile3
valla ya bende diyom 40 ı geçmesek bari.
hayırlısı olsun canım ya ne yapalım
anamm ayse seninkininde rahatı eyii haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
izin aldın diyee hemen kendinimi yordun heee :mymeka::mymeka:
iyi valla rahatı ne edelim sağlıkla gelsin paşam ne zaman isterse gelsin artık
napam gii ben bugünleri bekliyodum.. yoksa esyalar bana ben onlara bakiyodum.. kim yapcak onca isi..onun rahati iyi.. asagda inmiyo.. gün gectikce daha cok yukari cikiyo sanki.. ama düzensizde olsa kasiliyom gün boyu.. yada ben öyle hissediyorum.. sadece su bel agrisi öldürcek beni..
sen ne zaman gidiyosun bakim izmire.. cok kalkcakmisin? orda net varmi? egemiz dogunca görelim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?