2009 Kasm Anneleri

sağol canım
he ya rahat paşam
valla bilmiyomki ultrason isteyelim haftaya kan akışına bakalım dedi.
bende ok dedim
bundan şu sonuca vardım bizim oğlan haftayada doğmayacakkaydirigubbakcemile3

kız zaten teyzene haber vermeden sakın doğuram deme kaydirigubbakcemile3

yok anam beklemeyin benden

yok gıı ben 30 haftadan beri sürüyomm heeç sancı mancı yokk stopp bebe dönmemiş stop aşşa inmemiş stopp bunnar adamına göre değişiyy stoppkaydirigubbakcemile3

he ya doğrudur gıı ne bilem öyle dmiş doktoru birine
kız zaten teyzene haber vermeden sakın doğuram deme kaydirigubbakcemile3

he ya doğururmuyum aşkolsun

taam hacı
sen gelme ben de uzun durmıcam zati ben seni ararun ne var ne yok deyu taammı ben de zaten body ile tulum bakacüm
taam patron şakkıdı

ben de kızımın odasının stickerlarını yapıştırdım da geldiiimmm zemuszemus karnım acıktı ama yaaa gidem de hazırlayam bişeler

vereliniortakvereliniortak bencedeeee vereliniortak

ayy asebam bu işte zor yaaa toplan toplan sıkıldım artık haaaa laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayyy kadına bak yaa resmen yerleşcek haa eve dolaba koyma falan demiş yaa yuhh :mymeka::mymeka:

dubaa nediyon naaan
ayy ebiş nerdesin gıı
kociş geç gelcedi emme ne zaman gelirki gidip tostları hazırlayemm

:mymeka: tostmuuu yimek yapsana laaannn :mymeka:

maşallah ipek hanımaa
bu kadar takılma zeytincim bencee normal olayına allah sağlıklı olanı nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah yağızcımadaaa
rahatı iyi paşamızıınn kaydirigubbakcemile3

bu arada doğum öncesi meme kremi kullanmak sakıncalı deli doğumdan sonra kullanın dedi ama anlamadım varmı böle bir durumkıslar gerçi ben sadece bebe yağı kullanıyom ama

banada dedi dr.cnm.
rahimde kasılma yapıyomuş erken doğumu tetikliyomuş :1shok:

yok gıı ben 30 haftadan beri sürüyomm heeç sancı mancı yokk stopp bebe dönmemiş stop aşşa inmemiş stopp bunnar adamına göre değişiyy stoppkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen adamına göre muamelee ebişimm kaydirigubbakcemile3

dilmuhcum hosgeldin.. senle ben doguramicaz anlasilan.. bugün bende nst icin gittim.. en ufak bisey cikmadi.. doktor muayne bile etmedi.. bebege haftaya bakariz dedi.. sanrim ikimizde 40i doldurcaz bu gidisle.. ama artik yürüme izni aldim.. yasak kalkti:lepi:evlere giristim bugün simdi acaip kasik ve bel agrisi cekiyorum..ama erken gelmez gibime geliyor artik.. ümidim kalmadi yani.

valla ya bende diyom 40 ı geçmesek bari.
hayırlısı olsun canım ya ne yapalım

anamm ayse seninkininde rahatı eyii haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
izin aldın diyee hemen kendinimi yordun heee :mymeka::mymeka:

gel sen yap kolaysaa aşşama kaa sandalyede otur bi de yarım saat serviste kıçın başın ağrısın bi de yemek mi yapacam beee lmaz:
oooldu gözlerim dolduuu :sinifsinif:

yok nan nere yapasın hacıı :teselli::teselli::teselli:
ama yarından itibaren başlaa haaa vereliniortak

iyi valla rahatı ne edelim sağlıkla gelsin paşam ne zaman isterse gelsin artık

valla ya bende diyom 40 ı geçmesek bari.
hayırlısı olsun canım ya ne yapalım

hayirlisi artik yaa.. ne zaman isterseler gelsinler basimiz üstünde yerleri var..

anamm ayse seninkininde rahatı eyii haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
izin aldın diyee hemen kendinimi yordun heee :mymeka::mymeka:

napam gii ben bugünleri bekliyodum.. yoksa esyalar bana ben onlara bakiyodum.. kim yapcak onca isi..onun rahati iyi.. asagda inmiyo.. gün gectikce daha cok yukari cikiyo sanki.. ama düzensizde olsa kasiliyom gün boyu.. yada ben öyle hissediyorum.. sadece su bel agrisi öldürcek beni..

sen ne zaman gidiyosun bakim izmire.. cok kalkcakmisin? orda net varmi? egemiz dogunca görelim hemen.

iyi valla rahatı ne edelim sağlıkla gelsin paşam ne zaman isterse gelsin artık

paşa gönlü bilirr yağızımızın :Saruboceq::Saruboceq:

hepicini bigündemi yapmaya kalkıstın kızz bugün yorulup yarın yatmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hazır yasak kalkmışken doğuranaca barii ayakta ol :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben c.tesi gidiyom izmire cnm.doğumdan sonra 15-20 gün falan kalıcam nasipse oğlumu sünnet ettirip öle gelicemm :Saruboceq::Saruboceq:
ordada net var ama anam faktörü var kaydirigubbakcemile3 pc yi önüme alınca rengi atiyy kadınınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama egemi size göstermemmii hem bende sizleri merak ederim duramamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…