o halde zaten elbiseye girmeyiz :roflol: :roflol: :roflol:
iyiyim canım bugün dinlendım bayağı.hergün çamaşır yıkıom evde eskı yenı ne varsa güselce koksun istiyom.sıraylada hergece ütü yapıyorum bu gece de ütü var dizi bitsin başlıcam inşşş...
doktorkla görüştün mü canım bende yarın doktora gidicem...
kaydirigubbakcemile3 inş zamanı gelınce hepsi gelcek sıra sıra sabırsızlanıyoruz zaman yaklaştıkça.
ah cnaım yaa benımde göbiş altı çatlamış kırmızı yarıklarım var bende delı gibin kremlenıyom ama pek faydası olmıcak sanırsam artıkın...:umursamaz:
bencede yaa yapalım iyi olur tatlımmm
ayy canım benım insan sabırsızlanıyo demı.bıan önce bizde kucağımıza alıp öpüp koklayalım istiyoruzz...sevelım sevelım dünyamızı aydınlatsınlar...
inş canım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza az daha sabır zemuszemus
:lepi::lepi: valla kızz süpermiş heee :lepi:
baktınmıı ? face açık benimmaaaaa görmediiiiim.dur bakam hemen.
sen face desin dimi
baktınmıı ? face açık benimm
gittim doktora canım.nst de sancı falan çıkmadı doktor gelmeye niyeti yok daha dedi.
haftaya gitcem bi daha aytıntılı ultrasona gircekmişim kan akışına falan bakalım dedi.öyle işte ben doğurmuyom yani şu yakınlarda
dimiiiiiiiiiiii:lepi:
hayırlısı olsun canım.sağlıklı olsunda...bebişini görcen yanı ayrıntılıdada hadi bakalım...
vakıt zaman gelınce zaman istesekte göbişimizde durmak istemıcekler....:CüvCüv:
:) akkuş u bimem de mesudiyeliler pek kibar oliyyy :roflol:kız bende kadınlarına güven olunmaz diye biliyodunm.
erkekleride çok kıskanç olurmuş diyolar.
bende evlendikten sonra duydum
kıskançlık doğru ama abartılı değil.
bende memnunum gııııııııııı:roflol:
sağol canısı çok severim bu şarkıyı garibimi efkar basmış zaar kocişi askerrdeebizce nan bacının sesi nasıl güzelmiş.valla çok beğendim ahanda dinliyom gııııı
sağol bebeeemmma.s.:lepi::lepi: valla kızz süpermiş heee :lepi:
:) akkuş u bimem de mesudiyeliler pek kibar oliyyy :roflol:
sağol canısı çok severim bu şarkıyı garibimi efkar basmış zaar kocişi askerrde
sağol bebeeemmma.s.
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ayy canım benım insan sabırsızlanıyo demı.bıan önce bizde kucağımıza alıp öpüp koklayalım istiyoruzz...sevelım sevelım dünyamızı aydınlatsınlar...
inş canım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza az daha sabır zemuszemus
banane ya kiskandim iste.:dilcikar: keske benimde gunum belli olsa.
evet ya artik iyice sabirsizlaniyorum. bir an once kucagima almak istiyorum artik saglicakla insallah. tabiki hepimize insallah.
selam kızlar
banane ya kiskandim iste.:dilcikar: keske benimde gunum belli olsa.
evet ya artik iyice sabirsizlaniyorum. bir an once kucagima almak istiyorum artik saglicakla insallah. tabiki hepimize insallah.
doktoraa giitik geldik 1700 gr olmus oglusum cok sevindim valla tansiyonum arada yukseliyor gerci
doktor preeklempsi ile ilgili tahliller istedi yarın cıkacak sonucları şimdilik sıkıntı yok dedi
cumartesi tekrar gideceğim bakalım
nstye de girdim hoş cok tok değildim hareketleri az cıktı
bende durumlar boyle kızlar
dimi yaa ben bi de 40 haftadan önce olsa diomm ya inadına çok bekletcekk sankiibanane ya kiskandim iste.:dilcikar: keske benimde gunum belli olsa.
slm tatlımm face baktım resimlerine maaşallaahh iyi görünüosunnselam kızlar
maşallah oğluşuna cnm inşallah hçi sıkıntı olmasssdoktoraa giitik geldik 1700 gr olmus oglusum cok sevindim valla tansiyonum arada yukseliyor gerci
doktor preeklempsi ile ilgili tahliller istedi yarın cıkacak sonucları şimdilik sıkıntı yok dedi
doktoraa giitik geldik 1700 gr olmus oglusum cok sevindim valla tansiyonum arada yukseliyor gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?