iyi geceler.
azcik bakayim cikicam. ama sonra belki yine gelirim. yok di mi doguran.kaydirigubbakcemile3
artik ciddi ciddi bebisim gelsin istiyorum saglicakla.
az once kizkardesimle konusuyorum, kurtulmak icin mi gelmesini istiyorsun dedi, kesinlikle dedim. koklamak, icime cekmek icin istiyorum insallah.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım.
kız gitmişin benden habersiz bende geliyodum hani:sinifsinif:
kaldım gene vanda iyimidelikafadulden
bekle yavrum ne yaptın.daha sırada ben varım.benden önce doğuran olursaaaaklava:
hee akşam oldu yanıyoda vonanın ışıklarıı .....benim herüf ordu/mesudiyelii seninki neresinden?bende sevmiiyim bu diziyi ama başka hiçbişey yok.
ya face e eklemişin ya ordu türküsü kociş görmüş ordulumu dedi bilmiyom dedim.merak ettim şimdide ordulumusun diye.kociş orduluda
o kadar bakindim alanda. yoktun geldim, napim.kaydirigubbakcemile3
dun gece 29 Ekimde gelse keske dedim. tabi once saglicakla. eda gun almis ya kiskandim galiba.kaydirigubbakcemile3
hee akşam oldu yanıyoda vonanın ışıklarıı .....benim herüf ordu/mesudiyelii seninki neresinden?
kızııııııım bavul mavul anlaşmıştık ya bende bavulun içinde geldiiiiimkaydirigubbakcemile3
dun gece 29 Ekimde gelse keske dedim. tabi once saglicakla. eda gun almis ya kiskandim galiba.kaydirigubbakcemile3
dilmuhh face de başka bişi daa paylaşmıştımm baktın mı gece seyrimdesin die bi türkü kıskardesim sölüooo nasıl buldun?
cicim sağa sölemediler mi ordunun erkeği ile giresunun kızıyla evlenilmezmişş ben vardıktan sora duydummm kaydirigubbakcemile3 emme çohhkk memnunumm nann :roflol:heeeee kıskaaaaaaaaaançkaydirigubbakcemile3
benimkide akkuşlu canım
cicim sağa sölemediler mi ordunun erkeği ile giresunun kızıyla evlenilmezmişş ben vardıktan sora duydummm kaydirigubbakcemile3 emme çohhkk memnunumm nann :roflol:
heee güzelde göbişine güvenen giysin.anaaaam kendimi şu halimle o elbisenin içinde düşündümde aboooooooooooooo:roflol: :roflol:
iyiyim canım bugün dinlendım bayağı.hergün çamaşır yıkıom evde eskı yenı ne varsa güselce koksun istiyom.sıraylada hergece ütü yapıyorum bu gece de ütü var dizi bitsin başlıcam inşşş...nasılsın canım.
ben doğurmuyom valla başkada doğuran yok şimdilik
kaydirigubbakcemile3 inş zamanı gelınce hepsi gelcek sıra sıra sabırsızlanıyoruz zaman yaklaştıkça.ben haftaya gitcem
zaten bana erken daha doğurmayı düşünmüorum
ama sıkıldım çok ya hergece pehlivanlar gibi kremleniom
bencede yaa yapalım iyi olur tatlımmmkızlar yaa sezeryan olacaklar dışında haftaya göre bi sıra yapsakk kimler doğuma en yakın ? örfn.kartanesi 36+6 dilmuh 37+1 ben 36+3 gibii
ayy canım benım insan sabırsızlanıyo demı.bıan önce bizde kucağımıza alıp öpüp koklayalım istiyoruzz...sevelım sevelım dünyamızı aydınlatsınlar...artik ciddi ciddi bebisim gelsin istiyorum saglicakla.
az once kizkardesimle konusuyorum, kurtulmak icin mi gelmesini istiyorsun dedi, kesinlikle dedim. koklamak, icime cekmek icin istiyorum insallah.opuyorumnanaktan
ebizce nan bacının sesi nasıl güzelmiş.valla çok beğendim ahanda dinliyom gııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?