2009 Kasm Anneleri

artik ciddi ciddi bebisim gelsin istiyorum saglicakla.

az once kizkardesimle konusuyorum, kurtulmak icin mi gelmesini istiyorsun dedi, kesinlikle dedim. koklamak, icime cekmek icin istiyorum insallah.opuyorumnanaktan

az once kizkardesimle konusuyorum, kurtulmak icin mi gelmesini istiyorsun dedi, kesinlikle dedim. koklamak, icime cekmek icin istiyorum insallah.opuyorumnanaktan

bekle yavrum ne yaptın.daha sırada ben varım.benden önce doğuran olursaaaaklava:

bende sevmiiyim bu diziyi ama başka hiçbişey yok.
ya face e eklemişin ya ordu türküsü kociş görmüş ordulumu dedi bilmiyom dedim.merak ettim şimdide ordulumusun diye.kociş orduluda
hee akşam oldu yanıyoda vonanın ışıklarıı .....benim herüf ordu/mesudiyelii seninki neresinden?

dilmuhh face de başka bişi daa paylaşmıştımm baktın mı gece seyrimdesin die bi türkü kıskardesim sölüooo nasıl buldun?

cicim sağa sölemediler mi ordunun erkeği ile giresunun kızıyla evlenilmezmişş ben vardıktan sora duydummm kaydirigubbakcemile3 emme çohhkk memnunumm nann :roflol:

kız bende kadınlarına güven olunmaz diye biliyodunm.
erkekleride çok kıskanç olurmuş diyolar.
bende evlendikten sonra duydum
kıskançlık doğru ama abartılı değil.
bende memnunum gııııııııııı:roflol:

nasılsın canım.
ben doğurmuyom valla başkada doğuran yok şimdilik
iyiyim canım bugün dinlendım bayağı.hergün çamaşır yıkıom evde eskı yenı ne varsa güselce koksun istiyom.sıraylada hergece ütü yapıyorum bu gece de ütü var dizi bitsin başlıcam inşşş...
doktorkla görüştün mü canım bende yarın doktora gidicem...
ben haftaya gitcem
zaten bana erken daha doğurmayı düşünmüorum
ama sıkıldım çok ya hergece pehlivanlar gibi kremleniom
kaydirigubbakcemile3 inş zamanı gelınce hepsi gelcek sıra sıra sabırsızlanıyoruz zaman yaklaştıkça.
ah cnaım yaa benımde göbiş altı çatlamış kırmızı yarıklarım var bende delı gibin kremlenıyom ama pek faydası olmıcak sanırsam artıkın...:umursamaz:

kızlar yaa sezeryan olacaklar dışında haftaya göre bi sıra yapsakk kimler doğuma en yakın ? örfn.kartanesi 36+6 dilmuh 37+1 ben 36+3 gibii
bencede yaa yapalım iyi olur tatlımmm

ayy canım benım insan sabırsızlanıyo demı.bıan önce bizde kucağımıza alıp öpüp koklayalım istiyoruzz...sevelım sevelım dünyamızı aydınlatsınlar...
inş canım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza az daha sabır zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…