paşa gönlü bilirr yağızımızın :Saruboceq::Saruboceq:
hepicini bigündemi yapmaya kalkıstın kızz bugün yorulup yarın yatmaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hazır yasak kalkmışken doğuranaca barii ayakta ol :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben c.tesi gidiyom izmire cnm.doğumdan sonra 15-20 gün falan kalıcam nasipse oğlumu sünnet ettirip öle gelicemm :Saruboceq::Saruboceq:
ordada net var ama anam faktörü var kaydirigubbakcemile3 pc yi önüme alınca rengi atiyy kadınınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama egemi size göstermemmii hem bende sizleri merak ederim duramamm
slm kızlar.
4 kasıma gün aldım
allahın izniyle o gün sezeryan olucam.
satım 6 şubat.
beklenen doğum tarihinden 9 gün önce olucak.
allahım hepimizi kurtarsın.............
yok canim yaa kizimin odasinda ugrastim biraz.. biraz camasir vardi onlari ütüleyip yerlestirdim.. yengem kizinin kücüklerini vermisti onlari oturdum ayirdim.. yikadim astim o kadar.. cogu bitti zaten.. ama bayadir is yapmayinca bukadari bile cok geldi..
iyi ya az kalkcamissin.. sen yinede gir arada.. hemen o tarihe patir patir dökülcez gibime geliyor... hergün bi dogum haberi alirmiyiz acaba? baslangici nazliyla mart yapcak.. sirayla ilerleriz insallah..:ecrin_bebek:
slm kızlar.
4 kasıma gün aldım
satım 6 şubat.
nan herkes yaprak dökümünümü izliyooo
millet ben kactim.. dötümün üstüne oturcak halim kalmamis valla.. cay yapimde icek kocisle tek basina mac izliyor garibim gidimde biraz yorum yapiim.. ( cok sinir oluyor buna)
bu arada ara ara kasigima biseyler oluyor.. olurda dogurcak olursam eliffatihefu ya msj aticam.. hadi öptüm hepinizi.. kendinize iyi bakin.. dilmuhla benden önce dogurmayin sakinopuyorumnanaktan
millet ben kactim.. dötümün üstüne oturcak halim kalmamis valla.. cay yapimde icek kocisle tek basina mac izliyor garibim gidimde biraz yorum yapiim.. ( cok sinir oluyor buna)
bu arada ara ara kasigima biseyler oluyor.. olurda dogurcak olursam eliffatihefu ya msj aticam.. hadi öptüm hepinizi.. kendinize iyi bakin.. dilmuhla benden önce dogurmayin sakinopuyorumnanaktan
slm kızlar.
4 kasıma gün aldım
satım 6 şubat.
doğurdu doğuracaklar toplanmış kaydirigubbakcemile3
slm kızlar.
4 kasıma gün aldım
satım 6 şubat.
oy maşallah hadi bakalım sağlıkla kucağına al canım bebeğini....
ay kızlar nasılsınız bakalım bugün hep dinlendım yattım uyudum anca yemek yaptım bi...
nasılsınız neler var neler yok bugün....
yolunda mı hersey,herkes iyi mi doktora giden var mı?
kımler doğuruyo başka ya :CüvCüv:
ben izlemiomm benim heriff nefret edio o dizidennn kurtlar vadisi eski böl. seyretiooonan herkes yaprak dökümünümü izliyooo
tam diil cn kısmen sayılır kaydirigubbakcemile3 nerden esti cicimm?ebisce bacım sen ordulumusun gıııııııı
oy maşallah hadi bakalım sağlıkla kucağına al canım bebeğini....
ay kızlar nasılsınız bakalım bugün hep dinlendım yattım uyudum anca yemek yaptım bi...
nasılsınız neler var neler yok bugün....
yolunda mı hersey,herkes iyi mi doktora giden var mı?
kımler doğuruyo başka ya :CüvCüv:
ben izlemiomm benim heriff nefret edio o dizidennn kurtlar vadisi eski böl. seyretiooo
tam diil cn kısmen sayılır kaydirigubbakcemile3 nerden esti cicimm?
ayy ferhundenin elbisesi çok güselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?