amin canım yaaa inşallahhhh
aynennn normall gittiği süreceeee normal olsunnn...
evet doktorda söylediii şu anda bile şişem yanımdaaa
sanırım bugün 5.yada altıncı şişem elimden geldiğince içiyorum..
oy ne güsel gez canım.sonrada bebişinle gezersın.Allahın izniyle babası oğluna şimdiden hazırlamış hediyesını.güle güle kullansınn
anam anca bitti ütüler ben hep geceye bırakıyorum gündüz nadır yapıyorum...
güsel haberlerle gel canım
hoşgeldın Allah kabul etsın canım
anam ağlıcaktım sonunda bide onlara üzülüp mahvoluyoz bu halımızle...
az kalmış kenyam valla hayırlısı bakalım hepsi sağlıkla gelsın kaçıncı haftada başlıyo nst ya..
ben yarın doktora gidicem bana sonra haftada bir geleceksın dedi...
yav kızlar ayaklarım şişti benim parmağımı bastırınca küçük çukr oli sizede olimi son ayıma girdim ya onadan busede aynısı olmuştu yada bu ara çok çekirdek yedim tuzlu onun için şiştiler
yav kızlar ayaklarım şişti benim parmağımı bastırınca küçük çukr oli sizede olimi son ayıma girdim ya onadan busede aynısı olmuştu yada bu ara çok çekirdek yedim tuzlu onun için şiştiler
neyse yaaa bende çıkayım kızlar iyi geceler öptüm şekerler
günaydın arkadaşlarrrrr
ay bu gun çok kötu uyandım kayınpederim rahatsızlanmış tüm gece ağzından burnundan kan gelmiş kayınvalidem sabah ağlaya ağlaya geldi hastaneye gidelim deye ay noldumu şaşırdım kaldım tansiyonum mu duştu ne fenaydım da şimdi iyiyim onlarda eşimle gittiler inşallah kötü bişi çıkmas kızlar dualarınızı bekliyorum...
çok geçmiş olsun canımm rahatsızlığı mı vardı k.pederinin ? yüksek tansiyon falan? ayy benim de eşimin babaannesi lösemiymişş bana demiolardı ama öğrendim çok üsüldüm kendisi bilmioo kansızlık varmış kızım ben de diye annatıyodu bana nası gözlerim dolduu yaa hoff çok da yaşlı 86 yaşında kemoterapi falan da yapmıyolarr mafoldumbengünaydın arkadaşlarrrrr
ay bu gun çok kötu uyandım kayınpederim rahatsızlanmış tüm gece ağzından burnundan kan gelmiş kayınvalidem sabah ağlaya ağlaya geldi hastaneye gidelim deye ay noldumu şaşırdım kaldım tansiyonum mu duştu ne fenaydım da şimdi iyiyim onlarda eşimle gittiler inşallah kötü bişi çıkmas kızlar dualarınızı bekliyorum...
çok güzel yazmış arkadaşın gurbetcimmherkese günaydın.
dün face de bir arkadaşım duvarıma yazmış. ben çok sevdim sizinle paylaşıyım.
..Merak ediyordur herhalde insan, "Dışarı çıkıp bir konuşsa da nasıl biri olduğunu anlasak" diyordur herhalde. Herhalde, en çok "Beni sever mi acaba?" diye merak ediliyordur, "Ya sevmezse?!" Korkuluyordur. Herhalde.
Sonra okula giderken,çantasını sürükleyişine filan bakarken, onun nasıl kırılacağını, düşünüp acaba koşup kapıp eve saklamak istiyor mudur insan onu? Ne zorluklarla doğrulana kıyamayıp göğüslerinin arasına gizlemek istiyor mudur?
Orta parmağı kalemi çok bastırmaktan ilk, küçük nasırını çıkardığında, sandalyede ayaklarını sallayarak, kendini unutarak sayfaya şekiller çizerken insan dalıyor mudur ona? Acaba? Öyle uzun uzun bakarken o bir anda başını yukarı kaldırınca, gözleriniz karşılaşınca, acaba insan nasıl gülümsüyordur?
kilo alımın sonuç olarak gayet iyi görünüyor maşaallahslm cnm kilo alımı kişiye göre değişiyo sanırım ben zaten kiloluydum şu an 37. haftadayım ve toplam 10 kg aldım 7. ay sonunda 5 kg almıştım işte kalan 5 kg da 7. aydan sonra aldım sanıyorum 5. ay ile 8.5 ay arası çok alınıyo sana tavsiyem pilav makarna ölçülü ye tatlı çikolata vs. mümkünse hiç yeme ya da ara sıra sadece tadımlık ye sabah kahvaltıda 1 yumurta peynir mümküne yeşillik öğlen ızgara kırmızı et ya da balık akşam saat 8 den sonra hiçbişi yeme(dr. bana özellikle tembihliyo) bi de yeşil mercimek ve buğday inanılmaz faydalı bebiş içinn :)
inş.hayırlısı ile ve sağlıkla yavrunu kucaklarsın cnma.s.
çok iyii alkisalkisalkisben 8 kilo aldım 6. aydan soora kılo alımı hızlanıyoo galibaa
sağol canımm ama zaten tatlı vs.. insan son aylarda canı çekiyo dikkat et taammı bol bol yeşil yapaklı sebzeler ye roka tere kıvırcık vs.
kilo alımın sonuç olarak gayet iyi görünüyor maşaallah
dediğin gibi pilav ve makarnayı çok az tüketiyorum
tatlı türü şeylerlede artık pek aram yok, bazen işte
söylediklerini dikkate alıcam
çok teşekkürler a.s.
sen de evladını hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
çok iyii alkisalkisalkis
teşekkürler
sağol canımm ama zaten tatlı vs.. insan son aylarda canı çekiyo dikkat et taammı bol bol yeşil yapaklı sebzeler ye roka tere kıvırcık vs.
sgumuş günaydın canım
geçmiş olsun canım. umarım önemli birşey değildir:Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canımm rahatsızlığı mı vardı k.pederinin ? yüksek tansiyon falan? ayy benim de eşimin babaannesi lösemiymişş bana demiolardı ama öğrendim çok üsüldüm kendisi bilmioo kansızlık varmış kızım ben de diye annatıyodu bana nası gözlerim dolduu yaa hoff çok da yaşlı 86 yaşında kemoterapi falan da yapmıyolarr mafoldumben
cerincim geçmiş olsun
sağol canısıı iyiyim çok şükür heyecanna bekliorumm ama aa oluş dönmedi ve yukarda naapsam kiiigünaydın canım nasılsın
ödem oluşmuş işte :mymeka: sen hala ye o çekirdekleri :mymeka:yav kızlar ayaklarım şişti benim parmağımı bastırınca küçük çukr oli sizede olimi son ayıma girdim ya onadan busede aynısı olmuştu yada bu ara çok çekirdek yedim tuzlu onun için şiştiler
geçmiş olsun canım benimgünaydın arkadaşlarrrrr
günaydın kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?