2009 Kasm Anneleri

kız izleme amaaaaan bende izliyom bişey olmayınca ama millet zırlayınca değiştiriyom.
nasıl duygularımızı sömürüyolar yaaaaa

kız sende tuzsuz yesene

canım bıldiğim kadarıyla tuzlu yiyeceklerden uzak durmamız lasım odada şişlık yapmıyo mu...
bide yorulunca fln akşamları ayakalrım şiş oluyo.sabahlarıda ellerim şiş uyanıyorum çok yorulduğumda...
iyigeceler canımmm

herkese günaydın.
dün face de bir arkadaşım duvarıma yazmış. ben çok sevdim sizinle paylaşıyım.

..Merak ediyordur herhalde insan, "Dışarı çıkıp bir konuşsa da nasıl biri olduğunu anlasak" diyordur herhalde. Herhalde, en çok "Beni sever mi acaba?" diye merak ediliyordur, "Ya sevmezse?!" Korkuluyordur. Herhalde.
Sonra okula giderken,çantasını sürükleyişine filan bakarken, onun nasıl kırılacağını, düşünüp acaba koşup kapıp eve saklamak istiyor mudur insan onu? Ne zorluklarla doğrulana kıyamayıp göğüslerinin arasına gizlemek istiyor mudur?
Orta parmağı kalemi çok bastırmaktan ilk, küçük nasırını çıkardığında, sandalyede ayaklarını sallayarak, kendini unutarak sayfaya şekiller çizerken insan dalıyor mudur ona? Acaba? Öyle uzun uzun bakarken o bir anda başını yukarı kaldırınca, gözleriniz karşılaşınca, acaba insan nasıl gülümsüyordur?

günaydın arkadaşlarrrrr
ay bu gun çok kötu uyandım kayınpederim rahatsızlanmış tüm gece ağzından burnundan kan gelmiş kayınvalidem sabah ağlaya ağlaya geldi hastaneye gidelim deye ay noldumu şaşırdım kaldım tansiyonum mu duştu ne fenaydım da şimdi iyiyim onlarda eşimle gittiler inşallah kötü bişi çıkmas kızlar dualarınızı bekliyorum...

geçmiş olsun canım. umarım önemli birşey değildir:Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canımm rahatsızlığı mı vardı k.pederinin ? yüksek tansiyon falan? ayy benim de eşimin babaannesi lösemiymişş bana demiolardı ama öğrendim çok üsüldüm kendisi bilmioo kansızlık varmış kızım ben de diye annatıyodu bana nası gözlerim dolduu yaa hoff çok da yaşlı 86 yaşında kemoterapi falan da yapmıyolarr mafoldumben

çok güzel yazmış arkadaşın gurbetcimm

kilo alımın sonuç olarak gayet iyi görünüyor maşaallah
dediğin gibi pilav ve makarnayı çok az tüketiyorum
tatlı türü şeylerlede artık pek aram yok, bazen işte

söylediklerini dikkate alıcam
çok teşekkürler a.s.
sen de evladını hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
ben 8 kilo aldım 6. aydan soora kılo alımı hızlanıyoo galibaa
çok iyii alkisalkisalkis
teşekkürler

sağol canımm ama zaten tatlı vs.. insan son aylarda canı çekiyo dikkat et taammı bol bol yeşil yapaklı sebzeler ye roka tere kıvırcık vs.

geçmiş olsun canım. umarım önemli birşey değildir:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah önemli bişi diiildir canım yaa :Saruboceq:

kayınpederim yaşlı ama hiç hasta olmaz gı aşırı zayıf 42 kg yaşlı delikanlı ya gunde kilometrelerce falan yol yürür yani annamadım noldu ağrı kesici içtini bile bilmim ama aşırı sigara içioo o yuzden kötü bişi çıkcak diye korkuyommm
sizinde babaanneye rabbim şifa versin yaaa :sinifsinif:

cerincim geçmiş olsun

saol canım

ödem oluşmuş işte :mymeka: sen hala ye o çekirdekleri :mymeka:
geçmiş olsun canım benim
kız malum mu oldu sana :1shok:
peki daha önceden war mıydı bi rahatsızlığı :uhm:
günaydın kızlar a.s.

günaydın sgumuscum
gurbetyaren sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…