sağol canısıı iyiyim çok şükür heyecanna bekliorumm ama aa oluş dönmedi ve yukarda naapsam kiii
geçmiş olsun canım benim
kız malum mu oldu sana :1shok:
peki daha önceden war mıydı bi rahatsızlığı :uhm:
günaydın nannn:mymeka:ödem oluşmuş işte :mymeka: sen hala ye o çekirdekleri :mymeka:
geçmiş olsun canım benim
kız malum mu oldu sana :1shok:
peki daha önceden war mıydı bi rahatsızlığı :uhm:
günaydın sgumuscum
gurbetyaren sanada günaydın
afiyet olsun cnmbiz bi kahvaltı edip gelelim acıktık oğluşumla cokacimcoook
burcu desna yarem günaydıınn
sağol canısıı iyiyim çok şükür heyecanna bekliorumm ama aa oluş dönmedi ve yukarda naapsam kiii
selam kızlar nasılsınız bakalımm ben iyiyim şükür dün kayınvalidemlerdeydim eşimi olcu ettim tvyii açtım doktorumda haydar dümen var:kedi: sabah sabah konuştukları konuya bakk annemlerde düün akşam köyden indiler benden sebep hemen ön binada oturuyolar yalnız deilim artık halamda biletinii 20sine almıştıı bakalım bebiş ozamana kadar bekliycekmii hayırlsıı
evet destnacım yaa zirvede hala deniyim bari kıss su işinigünaydın canımmopuyorumnanaktan nasılsın bakalım oğlun zirvelerde hala hee döner kıs belkim bellimi olur ılık suda küvette az oturr suda dönüyomuşş bazısı öyle duydumdu
karnım acıktı ama canımda hiç bişi istemio ya :1no2:[/QUOTb
bir haber yok mu neyi varmış tahminimce tansiyonu yükselmiştir burnunun kanamsı iyi bu yönden
günaydın kız nereye gitti eşin
önce dişçiye sonrada işyerinee canım opuyorumnanaktan sen ne yapıyon yeremcim
ebisce dene bakalım kıss belkim işe yarar son ana kadar dönebilirmiş zaten
falla r. acele etme gününü bekliyek normal olsun dio ama tabe 25 ekim d ki kontrol de ki duruma göre davrancazz gerekirse alırız ama dursun dio gııııııı sabrım kalmadı yawwebiii arda azizim ters mi duruyyy abuu bak sennn veledeeee sezercik yollarımı görunuy şimcii ne zamana kaa bekliler acaba dönmesi içinn
nann destna benim banyoda küvet yokk leğenimde yokk afedersin kovaya da dötm sığmadı gııı böön leğen aliim bare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?