2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım benim
kız malum mu oldu sana :1shok:
peki daha önceden war mıydı bi rahatsızlığı :uhm:

anamm ben sana geçen gördüğüm rüyayı annatmışmıydımmmm
o yüzdende tedirrginim gerçi iyiye yormuştum ben tersi çıkar demiştim
hof işallah kötü bişi yoktur yaaa :Saruboceq: 68 yılında veremden yatmış hastanede acaba o mu depreşti yine :sinifsinif:
anam ne bilim ortalık kanserden kırılıyo en çok ondan korkim ben

selam kızlar nasılsınız bakalımm ben iyiyim şükür dün kayınvalidemlerdeydim eşimi olcu ettim tvyii açtım doktorumda haydar dümen var:kedi: sabah sabah konuştukları konuya bakk annemlerde düün akşam köyden indiler benden sebep hemen ön binada oturuyolar yalnız deilim artık halamda biletinii 20sine almıştıı bakalım bebiş ozamana kadar bekliycekmii hayırlsıı

sağol canısıı iyiyim çok şükür heyecanna bekliorumm ama aa oluş dönmedi ve yukarda naapsam kiii

günaydın hamişler.ebisce arda bey dönmedi mi daha çok inatçılar bunlar görüyon mu benimkide dönmedi hem sen 36 haftadasın benim 34 benim dok 35 kadar dönmezse randevu veryim dedi acaba çok mu erken dedi bana ben gene bekleyecem 36 haftam bitsin ondan sonra gideyim dok senin dok ne zaman kadar döner dedi.

ceren geçmiş olsun ya rabbim hayırlı şifalar versin

günaydın kız nereye gitti eşin

ebiii arda azizim ters mi duruyyy abuu bak sennn veledeeee sezercik yollarımı görunuy şimcii ne zamana kaa bekliler acaba dönmesi içinn

ebiii arda azizim ters mi duruyyy abuu bak sennn veledeeee sezercik yollarımı görunuy şimcii ne zamana kaa bekliler acaba dönmesi içinn
falla r. acele etme gününü bekliyek normal olsun dio ama tabe 25 ekim d ki kontrol de ki duruma göre davrancazz gerekirse alırız ama dursun dio gııııııı sabrım kalmadı yaww

nann destna benim banyoda küvet yokk leğenimde yokk afedersin kovaya da dötm sığmadı gııı böön leğen aliim bare

nann destna benim banyoda küvet yokk leğenimde yokk afedersin kovaya da dötm sığmadı gııı böön leğen aliim bare

kıs yazarken aklımada gelmedi değill benimde banyom çok küçük duşuna zor giriliyorr

al barii bi leğen bacımm dene bakalım zararlı bişey deill inşş işe yarar

ben bebişin leğenlerini bilem almadım ev döt kadar doğduktan sonra alırım dediydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…