Anaaamm kanal d de doktorum prg. da haydar dümenne diğer dr. kavga ediyy gııı
kartanesi indirim peşinde koşuoo gıı alışferiş merk.gitti mannakk qarıı dün beni aradı sağolsun habwr werdi ama annemler gelicek gidemedimm gıı dilmuh da eşi evdeyse girmemiştirrhe kız bende bakıyom bi yandann bu arada herkes nerde bu sabah doğurmaya mı gittiler topluca kartaneside yok dilmuh ne yapmış haber varmıı
hoşgeldin çillimm naberr?günaydın kızlar bende geldımmmmm opuyorumnanaktan
kartanesi indirim peşinde koşuoo gıı alışferiş merk.gitti mannakk qarıı dün beni aradı sağolsun habwr werdi ama annemler gelicek gidemedimm gıı dilmuh da eşi evdeyse girmemiştirr
hoşgeldin çillimm naberr?
he iyi olsunlarda merak ediyor insan canlızım hoşgeldin bende evi toparliyim gelirim sonraa
efet yaaa ama canım sen daha 32+ görünüosun 35 i geçmen lasım ki ciğerleri gelişsinn eccükk daa sık nann dişini taammıııhosbulduk canım napalım ıyıyız bız ogluşumla işdeyiz yine herzaman ki gibi bende istiom artık dogurmak uyutmuyo velet yaa gecelerı :kedi:
nann destna benim banyoda küvet yokk leğenimde yokk afedersin kovaya da dötm sığmadı gııı böön leğen aliim bare
şkür cnm sen nasılsın? moralin düzeldi mi bakiimm? canısı başa gelen çekilir demişler 8-9 ay sık dişini bebeeemmm taammıııhosbulduk sekerım sen nasılsın bakalım gecmısı okuyamadım direk daldım bi sorunu olan yok demi delikafadulden
günaydın hosgeldınngünaydın kızlar nasılsınız
gızz bugün 33 bıtıyor 34 giriyom opuyorumnanaktan 36 da doguram artık yaa dayanamıycam bennn delikafaduldenefet yaaa ama canım sen daha 32+ görünüosun 35 i geçmen lasım ki ciğerleri gelişsinn eccükk daa sık nann dişini taammııı
şkür cnm sen nasılsın? moralin düzeldi mi bakiimm? canısı başa gelen çekilir demişler 8-9 ay sık dişini bebeeemmm taammııı
hee çok komikim demii bende bu döt varken daha çoook malzeme verirün size çook gülersinizz nann doomda kesin alın dötümü desem alırlar mı kiiayy ebiş allah belanı virmiye hiç gülcek halim yoktu yaaaa delüüü :roflol:
tut kıçını gııı daa erkennngünaydın hosgeldınn
gızz bugün 33 bıtıyor 34 giriyom opuyorumnanaktan 36 da doguram artık yaa dayanamıycam bennn delikafadulden
bende ıyıyım cok şükürr benım moralim mi bozukdu gıı neyım vardı nan hatırlamıyım akannehir
bende ıyıyım cok şükürr benım moralim mi bozukdu gıı neyım vardı nan hatırlamıyım akannehir
hee çok komikim demii bende bu döt varken daha çoook malzeme verirün size çook gülersinizz nann doomda kesin alın dötümü desem alırlar mı kii
şeyimi tutsam ben ordan cıkaracumda :kedi: kıçımı nie tutuom nan ordan cıkmayacak kı :roflol: burcuya nolmısssstut kıçını gııı daa erkennn
ayyy pardon gıııııburcu ya yazdımdı ben onu yannış alıntı yapmışım burcunun k.valdesi yanına taşınıyy blinmiii
:roflol: ay bu karular beni öldüricikk yaaa
çillim ebiş sanırım burcuya yazacudu hatlar karıştı sağa yazdı
nan sen zati çalmadan oynuyon karıştırmaya yer arıyon ebişte iice aklını karıştırdı haaa deemii lülülülülülü
günaydın kısslarrr nasılsınız bakalım biz oğluşumla işteyiz yine. artık çok zor gelmeye başladı. son 3 gündür dönmeye çalışıyor kuzum ama bir türlü dönemiyor hissediyorum. kafasını nasıl sallıyor dışardan görünüyor artık sağ göğsümün altında kafası sanırım dönemicek gözüm korktu. yok dimi bir vukuat ödüm patlıyor erken gelicek diye :sinifsinif:
cerincim geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah canım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?