2009 Kasm Anneleri

he kız bende bakıyom bi yandann bu arada herkes nerde bu sabah doğurmaya mı gittiler topluca kartaneside yok dilmuh ne yapmış haber varmıı
kartanesi indirim peşinde koşuoo gıı alışferiş merk.gitti mannakk qarıı dün beni aradı sağolsun habwr werdi ama annemler gelicek gidemedimm gıı dilmuh da eşi evdeyse girmemiştirr

kartanesi indirim peşinde koşuoo gıı alışferiş merk.gitti mannakk qarıı dün beni aradı sağolsun habwr werdi ama annemler gelicek gidemedimm gıı dilmuh da eşi evdeyse girmemiştirr

he iyi olsunlarda merak ediyor insan canlızım hoşgeldin bende evi toparliyim gelirim sonraa

hosbulduk canım napalım ıyıyız bız ogluşumla işdeyiz yine herzaman ki gibi bende istiom artık dogurmak uyutmuyo velet yaa gecelerı :kedi:
efet yaaa ama canım sen daha 32+ görünüosun 35 i geçmen lasım ki ciğerleri gelişsinn eccükk daa sık nann dişini taammııı

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın hosgeldınn

efet yaaa ama canım sen daha 32+ görünüosun 35 i geçmen lasım ki ciğerleri gelişsinn eccükk daa sık nann dişini taammııı
gızz bugün 33 bıtıyor 34 giriyom opuyorumnanaktan 36 da doguram artık yaa dayanamıycam bennn delikafadulden

şkür cnm sen nasılsın? moralin düzeldi mi bakiimm? canısı başa gelen çekilir demişler 8-9 ay sık dişini bebeeemmm taammııı

bende ıyıyım cok şükürr benım moralim mi bozukdu gıı neyım vardı nan hatırlamıyım akannehir

tut kıçını gııı daa erkennn
ayyy pardon gııııı burcu ya yazdımdı ben onu yannış alıntı yapmışım burcunun k.valdesi yanına taşınıyy blinmiii

bende ıyıyım cok şükürr benım moralim mi bozukdu gıı neyım vardı nan hatırlamıyım akannehir

:roflol: ay bu karular beni öldüricikk yaaa
çillim ebiş sanırım burcuya yazacudu hatlar karıştı sağa yazdı
nan sen zati çalmadan oynuyon karıştırmaya yer arıyon ebişte iice aklını karıştırdı haaa deemii lülülülülülü

hee çok komikim demii bende bu döt varken daha çoook malzeme verirün size çook gülersinizz nann doomda kesin alın dötümü desem alırlar mı kii

hee tabee kesin alularrr sezeryanla nur topu gibi artık kaç gibi olursa toto aldırırsın gıı delikafadulden

günaydın kısslarrr nasılsınız bakalım biz oğluşumla işteyiz yine. artık çok zor gelmeye başladı. son 3 gündür dönmeye çalışıyor kuzum ama bir türlü dönemiyor hissediyorum. kafasını nasıl sallıyor dışardan görünüyor artık sağ göğsümün altında kafası sanırım dönemicek gözüm korktu. yok dimi bir vukuat ödüm patlıyor erken gelicek diye :sinifsinif:

cerincim geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah canım :Saruboceq:

ay herkeşte bi bebesine kavuşma aşkı bende neen yok acabaa :tomato: ya var tabikkii deee vakti zamanında gelsin istiyom bennn sonuçta anne karnında ne kaa durursa o kaa ii
ayy çok fedakarım ben bi kerem siz kendinizi duşunup bebeleri istiniz ama ben tam bi anne olmuşum nan önce bebemin iyiliğini duşunim haa aferum bağa sırnaşık şey
haa tabii bunda işlerin daha bitmemiş olmasının ve de erken gelüse iznin boşa gideceğinin de bi rolu olabülüüüüü :jeyyar::jeyyar:

tut kıçını gııı daa erkennn
ayyy pardon gııııı burcu ya yazdımdı ben onu yannış alıntı yapmışım burcunun k.valdesi yanına taşınıyy blinmiii
şeyimi tutsam ben ordan cıkaracumda :kedi: kıçımı nie tutuom nan ordan cıkmayacak kı :roflol: burcuya nolmıssss

hee tam adamına ettı demı benden onada bulaşmış mıkserlık :roflol:

saol canım rabbim tüm hastalara şifalar ihsan etsin işallahhh...
ya sen hala işe mi didionn :sinifsinif: ne zaman ayrılcan kuşumm ay hamileken çalışmak berbat bişi yaaaa :umursamaz: bi an önce izne çıkıp doğum öncesi azcık dinlenebilsen keşkeee :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…