enesin uykusunun gelmesini bekliyorum yaaa:çok üzgünüm:iteek senin uyku saatin gelmiş kızııım ne işin var burda kaydirigubbakcemile3
günaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
evet çok hoş duruyor uyku setinide turuncu aldım rabbim hayırlısıyla kulanmayı nasip etsinhadi canım hayırlı olsun güle güle kullanın turuncu çok hoş bi renk ablam aldı o beşikten oğluna... çok hoş duruyor:)))
bence tam zamanı almak için halin kalmıyo sonra
saol canım kartanem beşiği altıktan sonra burada ziyaret oraya gittik dün eşime ne diyom biliyon mu rabbim seni mum gibi yapsın diyom oda diyor aslında senin kocan melek gibi sen fark etmiyon yav bu adam beni deli edecek unutmayın ha dua edeceksiniz bana sizlere dua ettim unutmadım yanecerenimooomm geçmiş olsuuuunn kıyamaaaaam
anam ankarada da aldı başını gidii yaa domuz gribi bilkent ilköğretimde herkese bulaşmış herhal sağlık oaana gitmeye tırsarun ben yaa
merak etme sizin orda bişe yok daaa
yaremcim beşiğiniz hayırlı olsun
sağol miragecim
günaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
kocişi varken bizi heç düşünmüyo görüyon mu :dilcikar:günaydın tubişşşş
vur kız:)
kocişi evdeymiş dünnnnn
olsun kocan evdeyse bile dicenki kızlara bi yazıyımde merak etmesinler :mymeka:sorma bacım okudum geçmişi.
ya kociş dün sabah geldi işten dışarı çıktık falan sonra uyuduk gelemedim.
bak edacım çözmüş olayı.
kociş bugün gündüz çalışıyo mesela yarın gece yarın gündüz girmem gece girerim ki kocişle zaman geçirek azcık.
kız doğurursam buraya gelemesem bile derim kocişe face yazar beee görürsünüz sizde.
ben sizi habersiz bırakmam yavrum
günaydın düdükk opuyorumnanaktantubişşşşşşşşşş günaydın morukkkk :lepi:
biz kasıldığımız zaman tırsıyos kız sen mutlu mu oluyon :1shok:Günaydın kızlar, bu gün ilk kez hazırlık kasılmasını hissettim çok mutluyumhadi hayırlısı olsun açılışı yaptık geriside gelir inş.
cerenimom dadlumm geçmiş olsun opuyorumnanaktan niye tikkat etmiyon nan kendinee :mymeka: allahtan anacığın gelmiş şimdi seni kendne getirir :lepi:selam canlarımmm a.s.
ayy ben hasta oldumm boğazlarım bi fena bi fena geberiom yutkunmak imkansız sanki mafoldumben
annem geldi şimdi sıcak bişiler yapıp beni hayata döndürme operasyonlarına başlar iştahım yok ama kafaltı ediom zorlan :1no2:
sizde ne var ne yokkk
ayy gelmesin zaten bi sürü masraf olcek sizeşaka gibi valla.
bak aslında teyzem çok cahil saf bi kadın onu yöneten kızları.
bi yandanda acıyom ama işte uğraşıyo
kız bu kez bişey demedi
gelcem falanda demedi bakalım ya ne olcak
yaaa şuursuz biz bu saatlerde kavaltu edincee bize neler diyodun düdük lülülülülülüslm milleeeettt ayy gene na kaa yazmışınız yaaa okuyamıyooommmmm
ben kafaltımı yapcem şimdi öğle yimee vaktinde kaydirigubbakcemile2
çok mutluyuuumm
sen hassas karusun bacım kolla kendini :teselli:ya mandalina nar falan tüketiyodum ama kar etmedi kociş hastaydı ondan kaptım dimekki şifayııı adamcaz yanıma bilene yaklaşmadı bulaştırcam korkusuna ama benim bunyem zati çok zayuf hemen kaparum firüslerü :sinifsinif:
slm bayanlar biraz önce çantamızı hzırladım 35 haftadayım ama dursun bir kenarda belki sezeryan olur diye beşiğimizide aldık ama daha eve gelmedi rengini turuncu aldım güzel bir renkti sonradan erkek olursa onada kullanırız diye sonrada ranza oluyormuş
slm cnm yok doğuran herkes yerli yerinde merak etmeeeeeeeeeeeslm kızlar ben geldim doğuran yok dimi
kız dilmuh nerelerdeydin sen bakıyım
günaydın iyi herkesgünaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
iteek senin uyku saatin gelmiş kızııım ne işin var burda kaydirigubbakcemile3
konuş kızslm kızlar ben geldim doğuran yok dimi
günaydınn elif opuyorumnanaktangünaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
slm kızlar ben geldim doğuran yok dimi
günaydın canımgünaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
kızlar geçen ay görümcemle konuşurken 9.aya girince bana haber verde bazı yapılacaklar var dedi onları söylerim demişti o da birisinden duymuş doğumun kolay olması için
bu akşam arayımda öğreneyim bari sizede haber veririm
kocişi varken bizi heç düşünmüyo görüyon mu :dilcikar:
olsun kocan evdeyse bile dicenki kızlara bi yazıyımde merak etmesinler :mymeka:
günaydın düdükk opuyorumnanaktan
ben hala bekliyom hacı heee kafamçokkarıştı
biz kasıldığımız zaman tırsıyos kız sen mutlu mu oluyon :1shok:
cerenimom dadlumm geçmiş olsun opuyorumnanaktan niye tikkat etmiyon nan kendinee :mymeka: allahtan anacığın gelmiş şimdi seni kendne getirir :lepi:
ayy gelmesin zaten bi sürü masraf olcek size
zaten yaşlı kadın sen mi ona bakıcan o mu sana bakıcak :umursamaz:
yaaa şuursuz biz bu saatlerde kavaltu edincee bize neler diyodun düdük lülülülülülü
sen hassas karusun bacım kolla kendini :teselli:
gözün aydın yarem güle güle kullan
konuş kız
dün kocası evde diyee bizi ihmal etmişklava:
günaydınn elif opuyorumnanaktan
slm cnm yok doğuran herkes yerli yerinde merak etmeeeeeeeeeee
günaydın iyi herkes
sende ne var yokkkkk
konuş kız
dün kocası evde diyee bizi ihmal etmişklava:
günaydınn elif opuyorumnanaktan
kocişin varlığı ağır basmış demek:mymeka::roflol:
he ya çok ayıp ama dimikaydirigubbakcemile3
yok kız bundan sonra işim olsada girip size bi ce deyip giderim kızmayın banaaaaaamafoldumben
kocişi varken bizi heç düşünmüyo görüyon mu :dilcikar:
olsun kocan evdeyse bile dicenki kızlara bi yazıyımde merak etmesinler :mymeka:
günaydın düdükk opuyorumnanaktan
ben hala bekliyom hacı heee kafamçokkarıştı
biz kasıldığımız zaman tırsıyos kız sen mutlu mu oluyon :1shok:
cerenimom dadlumm geçmiş olsun opuyorumnanaktan niye tikkat etmiyon nan kendinee :mymeka: allahtan anacığın gelmiş şimdi seni kendne getirir :lepi:
ayy gelmesin zaten bi sürü masraf olcek size
zaten yaşlı kadın sen mi ona bakıcan o mu sana bakıcak :umursamaz:
yaaa şuursuz biz bu saatlerde kavaltu edincee bize neler diyodun düdük lülülülülülü
sen hassas karusun bacım kolla kendini :teselli:
gözün aydın yarem güle güle kullan
bizi gözyaşlarınla kandıramazsın :umursamaz:
inş. ederiz doğum anında aklımıza gelirsekaydirigubbakcemile3evet çok hoş duruyor uyku setinide turuncu aldım rabbim hayırlısıyla kulanmayı nasip etsin
saol canım kartanem beşiği altıktan sonra burada ziyaret oraya gittik dün eşime ne diyom biliyon mu rabbim seni mum gibi yapsın diyom oda diyor aslında senin kocan melek gibi sen fark etmiyon yav bu adam beni deli edecek unutmayın ha dua edeceksiniz bana sizlere dua ettim unutmadım yane
günaydın
öğren gıı anam bissürü şey var aslında demiikızlar geçen ay görümcemle konuşurken 9.aya girince bana haber verde bazı yapılacaklar var dedi onları söylerim demişti o da birisinden duymuş doğumun kolay olması için
bu akşam arayımda öğreneyim bari sizede haber veririm
işte hep bu günneri beklemiştimkaydirigubbakcemile3yaaa şuursuz biz bu saatlerde kavaltu edincee bize neler diyodun düdük lülülülülülü
benimde uykum var insan alışınca duramıyor.bu arada belim çok ağırıyor bebkte devamlı hareket halinde sizce bebk dönmüşmüdür akşamda kasıklarım yanıyordu resmen senki biber dökülmüş gibi sizinde oluyor mu
kız itek dün kocişin gönlünü aldın mı kız :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?