2009 Kasm Anneleri

bu dünyada herkes ettiğini bulur canım. hiç bunları düşünüpte canını sıkma. senin kimseye ihtiyacın yok. bak artık kendi ailen var onlar yeter sana

ay benimkiler bi kenarda duruyo da bebişinkiler çekmecesinde:))) kocaya güvenen kim kız:))) abov o beni hast.ye sağ salim götürsün de:))) opuyorumnanaktan

yok cnm doğuran sana da günaydın bunlar yalancı ağrılar az kaldı demek senin de
benmki hakkat doğmıcak mı nolcakkkk

kız yemekte yok gözüm ama ben kalkmışım sırf onların düğünü için gitmişim samsuna.ayıp dimi.rabbim büyük ama ben inanıyorum öbür tarafta gelcez karşı karşıya
bu dünyada herkes ettiğini bulur canım. hiç bunları düşünüpte canını sıkma. senin kimseye ihtiyacın yok. bak artık kendi ailen var onlar yeter sana

öyle canım valla rabbim adaletli.
düşünmek istemiyom ama hep aklımda çıkmıyo aklımdan
çok şükür benimde bi ailem var onları aile olarak görmüyom bile

güvenme bacım bende güvenmiyom
ben hazırladım çantayı bide içindekileri gösterdim şunları vercen hemşireye diye.
bakalım o panikle ne etcekler

selam canlarımmm a.s.
ayy ben hasta oldumm boğazlarım bi fena bi fena geberiom yutkunmak imkansız sanki mafoldumben
annem geldi şimdi sıcak bişiler yapıp beni hayata döndürme operasyonlarına başlar iştahım yok ama kafaltı ediom zorlan :1no2:
sizde ne var ne yokkk

hah şöyleeee ben alışkın deelim senin böyle üzülmeneeee gül bakeemmm
oğluşun da üzülür bakkkk

gunaydin kizlar.a.s.

nasil keyifler.

günaydın cnmmm
iyi herkesler bi yaramazlık yok
sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım
kız sıcak süt çok iyi geliyo iç biraz rahatlatsın
benimde geçen aynıydı süt iyi geldi

Canim belim ve koca gobisimin tamaminda agri hissettim daha sonrada kasiklarim agridi ama uzun surmedi dakika tuttum 20 dk da 3 kez oldu ayni sey ama sonra bitti simdik ilk defa belim agri ara ara
Bazi kisiler hic hissetmiyomus ins bizde hafif atlatiriz

geçmiş olsun.
dün benim koçişte bira kötüydü hemen tavuk kaynattım. suyuna limon ve karabiber ekleyip bir bardak içirdim. kendine geldi hemen. evde varsa dene

seninki çok sevdi orayı demek :)) kız bi bakmışsın hepimizden önce doğurmuşsun belli olmaz.

gunaydin kizlar.a.s.

nasil keyifler.

sanada günaydın canım.
bu arada bende bugün hazırlıcam çantamı artık. vakti geldi geçiyo bile :)

aaaaa ben hiç kasılmamışım iyimi.
ya minik sancılar oluyo ama oda geçip gidiyo
ya ben hissetmiyom yada gerçekten yok bende
nst dede 20 lerde sancım
yani yok gibi bişey

günaydın bacım
yok teyzemle uyanmadımda onla uyudum akşam konuştuktakaydirigubbakcemile3
millet kaynanasından dert yanıyo ben teyzemden
tüm işlerim ters haaaaaaa

Ya biliyorum teyzos canini cok sikiyo ama ben okurken kendimi alamiyorum guluyorum hakkaten saka gibi bi kadin Allah yardimcin olsun canim Ama gelisme var bu kez dogurmadan cagir dememis kaydirigubbakcemile2

günaydın bacım
yok teyzemle uyanmadımda onla uyudum akşam konuştuktakaydirigubbakcemile3
millet kaynanasından dert yanıyo ben teyzemden
tüm işlerim ters haaaaaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim cok dikkat et. domuz gribi dolaniyo valla. Allah korusun hepimizi.

boşver bacım ne gerek varkaydirigubbakcemile3

günaydın cnmmm
iyi herkesler bi yaramazlık yok
sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim canim, bakiyorum da sizlerde iyisiniz masallah.

sanada günaydın canım.
bu arada bende bugün hazırlıcam çantamı artık. vakti geldi geçiyo bile :)

ayy bu cantayi hazirlamadan dogurursam kafayi yerim. kizkardesim surekli biz yetistiremicez sanki diyo ama hazir biseylerin olmasi lazim.akannehir

aaaaa ben hiç kasılmamışım iyimi.
ya minik sancılar oluyo ama oda geçip gidiyo
ya ben hissetmiyom yada gerçekten yok bende
nst dede 20 lerde sancım
yani yok gibi bişey

Ya bendede yok gibiydi meraktan catliyodum sanirsam bu hazirlik kasilmasiydi baska ne olabilirki Yasayip gorcez bakalim ayy bebigimden gelen hersey cok gusel agri sanci yeterki saglikla kucamiza alalimda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…