he ksin elleri aykları titricekkk a.s ben dalga geçerim kız kocişle kendi sanc ıma bakmam daaaagüvenme bacım bende güvenmiyom
ben hazırladım çantayı bide içindekileri gösterdim şunları vercen hemşireye diye.
bakalım o panikle ne etcekler
ben de ben deeeee kaydirigubbakcemile5 kız kaldıralım artık şu nazik popolarımızı da hazırlayalım yaaa ama bi üşengecim ki sormaaaaaaaaa kaydirigubbakcemilebende hala canta hazirliycam.delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: terssin vallaaaaaagünaydın bacım
yok teyzemle uyanmadımda onla uyudum akşam konuştuktakaydirigubbakcemile3
millet kaynanasından dert yanıyo ben teyzemden
tüm işlerim ters haaaaaaa
amaan benm hemşire en son uyardıydı beni bol c vitamini alın dedi yeşil biber limon filan işte... geçmiş olsun cnmmmmm ıhlamur da ii gelirselam canlarımmm a.s.
ayy ben hasta oldumm boğazlarım bi fena bi fena geberiom yutkunmak imkansız sanki mafoldumben
annem geldi şimdi sıcak bişiler yapıp beni hayata döndürme operasyonlarına başlar iştahım yok ama kafaltı ediom zorlan :1no2:
sizde ne var ne yokkk
seninki çok sevdi orayı demek :)) kız bi bakmışsın hepimizden önce doğurmuşsun belli olmaz.
sanada günaydın canım.
bu arada bende bugün hazırlıcam çantamı artık. vakti geldi geçiyo bile :)
Ya biliyorum teyzos canini cok sikiyo ama ben okurken kendimi alamiyorum guluyorum hakkaten saka gibi bi kadin Allah yardimcin olsun canim Ama gelisme var bu kez dogurmadan cagir dememis kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim cok dikkat et. domuz gribi dolaniyo valla. Allah korusun hepimizi.
iyiyim canim, bakiyorum da sizlerde iyisiniz masallah.
ayy bu cantayi hazirlamadan dogurursam kafayi yerim. kizkardesim surekli biz yetistiremicez sanki diyo ama hazir biseylerin olmasi lazim.akannehir
Ya bendede yok gibiydi meraktan catliyodum sanirsam bu hazirlik kasilmasiydi baska ne olabilirki Yasayip gorcez bakalim ayy bebigimden gelen hersey cok gusel agri sanci yeterki saglikla kucamiza alalimda ins
he ksin elleri aykları titricekkk a.s ben dalga geçerim kız kocişle kendi sanc ıma bakmam daaaa
ben de ben deeeee kaydirigubbakcemile5 kız kaldıralım artık şu nazik popolarımızı da hazırlayalım yaaa ama bi üşengecim ki sormaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol: terssin vallaaaaaa
amaan benm hemşire en son uyardıydı beni bol c vitamini alın dedi yeşil biber limon filan işte... geçmiş olsun cnmmmmm ıhlamur da ii gelir
he sevdi diyom ben hiç niyeti yok ayyy ne ağrı ne sızı ne dönme ne aşağı inmeee keyif çatıyo mübarek karnımdaaaaaa
hatta dün kociş dalga geçiyo senn bebek dönmezmiş dr sezaryenle açarmış karnını bi bakarmış oğlan bacak bacak üstüne atmış bi eli ensesinde keyifle yatıyo hatta herksin sez. kesisi aşağı doğru olur ya seninki yana doğru olurmuş didiiiii :roflol: :roflol:
he demesin zatii ne işi var senn başındaaaşaka gibi valla.
bak aslında teyzem çok cahil saf bi kadın onu yöneten kızları.
bi yandanda acıyom ama işte uğraşıyo
kız bu kez bişey demedi
gelcem falanda demedi bakalım ya ne olcak
ben gidip kahvalti edeyim bari.
he demesin zatii ne işi var senn başındaaa
kızım en tehlikeli insanlar bu saf olanlar başkaları çok kolay yönetiyo ya nası davrancaklarını kestiremiyosun ama bi insanın zaten kötü kalpli olduğunu biliyosan ona karşı gardını alıyosun zatenn böyle saflara hem acıyoz hem de beklenmedik tekmeler yiyoruz bu tür insanlardannnn
he et ben de öğle yimeği yicem az sonraaaaaaa
günaydın canım
kız sıcak süt çok iyi geliyo iç biraz rahatlatsın
benimde geçen aynıydı süt iyi geldi
geçmiş olsun.
dün benim koçişte bira kötüydü hemen tavuk kaynattım. suyuna limon ve karabiber ekleyip bir bardak içirdim. kendine geldi hemen. evde varsa dene
canim cok dikkat et. domuz gribi dolaniyo valla. Allah korusun hepimizi.
amaan benm hemşire en son uyardıydı beni bol c vitamini alın dedi yeşil biber limon filan işte... geçmiş olsun cnmmmmm ıhlamur da ii gelir
ay haklısınız valla da bi kaldırabilsem şu koca popoyuuuuyok ben daha fazla ertelemicem dün geceden sonra korktum walla. dedim gidicez bu gece herhalde. ütümde var bi sürü bugün. yine yoğun bigün olucak .
günaydın hadi bakalım ev güzeli :lepi:slm milleeeettt ayy gene na kaa yazmışınız yaaa okuyamıyooommmmm
ben kafaltımı yapcem şimdi öğle yimee vaktinde kaydirigubbakcemile2
çok mutluyuuumm
he ben de merak ediyom kız ne yapar acaba heriffföyle valla ya herşeyleri güzel
ben en çok bebeği kucaklarına verdiklerinde yüzlerinin alacağı şaşkın ifadeyi merak ediyom.kaydirigubbakcemile3
slm milleeeettt ayy gene na kaa yazmışınız yaaa okuyamıyooommmmm
ben kafaltımı yapcem şimdi öğle yimee vaktinde kaydirigubbakcemile2
çok mutluyuuumm
hayır o salaklıktan deil cnm saygıdannnn :1rolleyes:hah işte bu benimde problemim çok acıyom öyle bi yerde atıyoki tekmeyi şok oluyom.
ama salak ben hala acıyom
ivet ne varsa yapacum bugun valla ilerlemeden iice durdurmam lazımmmm :bbo:
ya mandalina nar falan tüketiyodum ama kar etmedi kociş hastaydı ondan kaptım dimekki şifayııı adamcaz yanıma bilene yaklaşmadı bulaştırcam korkusuna ama benim bunyem zati çok zayuf hemen kaparum firüslerü :sinifsinif:
slm bayanlar biraz önce çantamızı hzırladım 35 haftadayım ama dursun bir kenarda belki sezeryan olur diye beşiğimizide aldık ama daha eve gelmedi rengini turuncu aldım güzel bir renkti sonradan erkek olursa onada kullanırız diye sonrada ranza oluyormuş
slm kızlar ben geldim doğuran yok dimi
kız dilmuh nerelerdeydin sen bakıyım
günaydin hanimlarrr nasilsinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?