2009 Kasm Anneleri

güvenme bacım bende güvenmiyom
ben hazırladım çantayı bide içindekileri gösterdim şunları vercen hemşireye diye.
bakalım o panikle ne etcekler
he ksin elleri aykları titricekkk a.s ben dalga geçerim kız kocişle kendi sanc ıma bakmam daaaa
bende hala canta hazirliycam.delikafadulden
ben de ben deeeee kaydirigubbakcemile5 kız kaldıralım artık şu nazik popolarımızı da hazırlayalım yaaa ama bi üşengecim ki sormaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
günaydın bacım
yok teyzemle uyanmadımda onla uyudum akşam konuştuktakaydirigubbakcemile3
millet kaynanasından dert yanıyo ben teyzemden
tüm işlerim ters haaaaaaa
:roflol: :roflol: :roflol: terssin vallaaaaaa
amaan benm hemşire en son uyardıydı beni bol c vitamini alın dedi yeşil biber limon filan işte... geçmiş olsun cnmmmmm ıhlamur da ii gelir
seninki çok sevdi orayı demek :)) kız bi bakmışsın hepimizden önce doğurmuşsun belli olmaz.
sanada günaydın canım.
bu arada bende bugün hazırlıcam çantamı artık. vakti geldi geçiyo bile :)

he sevdi diyom ben hiç niyeti yok ayyy ne ağrı ne sızı ne dönme ne aşağı inmeee keyif çatıyo mübarek karnımdaaaaaa
hatta dün kociş dalga geçiyo senn bebek dönmezmiş dr sezaryenle açarmış karnını bi bakarmış oğlan bacak bacak üstüne atmış bi eli ensesinde keyifle yatıyo hatta herksin sez. kesisi aşağı doğru olur ya seninki yana doğru olurmuş didiiiii :roflol: :roflol:

Ya biliyorum teyzos canini cok sikiyo ama ben okurken kendimi alamiyorum guluyorum hakkaten saka gibi bi kadin Allah yardimcin olsun canim Ama gelisme var bu kez dogurmadan cagir dememis kaydirigubbakcemile2

şaka gibi valla.
bak aslında teyzem çok cahil saf bi kadın onu yöneten kızları.
bi yandanda acıyom ama işte uğraşıyo
kız bu kez bişey demedi
gelcem falanda demedi bakalım ya ne olcak

yok ben daha fazla ertelemicem dün geceden sonra korktum walla. dedim gidicez bu gece herhalde. ütümde var bi sürü bugün. yine yoğun bigün olucak .

slm milleeeettt ayy gene na kaa yazmışınız yaaa okuyamıyooommmmm
ben kafaltımı yapcem şimdi öğle yimee vaktinde kaydirigubbakcemile2
çok mutluyuuumm

Ya bendede yok gibiydi meraktan catliyodum sanirsam bu hazirlik kasilmasiydi baska ne olabilirki Yasayip gorcez bakalim ayy bebigimden gelen hersey cok gusel agri sanci yeterki saglikla kucamiza alalimda ins

öyle valla ya herşeyleri güzel

ben en çok bebeği kucaklarına verdiklerinde yüzlerinin alacağı şaşkın ifadeyi merak ediyom.kaydirigubbakcemile3

şaka gibi valla.
bak aslında teyzem çok cahil saf bi kadın onu yöneten kızları.
bi yandanda acıyom ama işte uğraşıyo
kız bu kez bişey demedi
gelcem falanda demedi bakalım ya ne olcak
he demesin zatii ne işi var senn başındaaa
kızım en tehlikeli insanlar bu saf olanlar başkaları çok kolay yönetiyo ya nası davrancaklarını kestiremiyosun ama bi insanın zaten kötü kalpli olduğunu biliyosan ona karşı gardını alıyosun zatenn böyle saflara hem acıyoz hem de beklenmedik tekmeler yiyoruz bu tür insanlardannnn

ben gidip kahvalti edeyim bari.

he et ben de öğle yimeği yicem az sonraaaaaaa

hah işte bu benimde problemim çok acıyom öyle bi yerde atıyoki tekmeyi şok oluyom.
ama salak ben hala acıyom

günaydın canım
kız sıcak süt çok iyi geliyo iç biraz rahatlatsın
benimde geçen aynıydı süt iyi geldi

ivet ne varsa yapacum bugun valla ilerlemeden iice durdurmam lazımmmm :bbo:

geçmiş olsun.
dün benim koçişte bira kötüydü hemen tavuk kaynattım. suyuna limon ve karabiber ekleyip bir bardak içirdim. kendine geldi hemen. evde varsa dene

tavık mıııı ayy hiç çekilmes ama şifa için onu bile yapabülürünnn

canim cok dikkat et. domuz gribi dolaniyo valla. Allah korusun hepimizi.

ayyy wannaaaa tırsıyom zaatten nan sus hacııı :1shok:

amaan benm hemşire en son uyardıydı beni bol c vitamini alın dedi yeşil biber limon filan işte... geçmiş olsun cnmmmmm ıhlamur da ii gelir

ya mandalina nar falan tüketiyodum ama kar etmedi kociş hastaydı ondan kaptım dimekki şifayııı adamcaz yanıma bilene yaklaşmadı bulaştırcam korkusuna ama benim bunyem zati çok zayuf hemen kaparum firüslerü :sinifsinif:

yok ben daha fazla ertelemicem dün geceden sonra korktum walla. dedim gidicez bu gece herhalde. ütümde var bi sürü bugün. yine yoğun bigün olucak .
ay haklısınız valla da bi kaldırabilsem şu koca popoyuuuu
kız ütüyü oturarak yap ütü msasının boyunu ayarla kendine göre :hulya:
slm milleeeettt ayy gene na kaa yazmışınız yaaa okuyamıyooommmmm
ben kafaltımı yapcem şimdi öğle yimee vaktinde kaydirigubbakcemile2
çok mutluyuuumm
günaydın hadi bakalım ev güzeli :lepi:
yok önemli bi havadisss
öyle valla ya herşeyleri güzel
ben en çok bebeği kucaklarına verdiklerinde yüzlerinin alacağı şaşkın ifadeyi merak ediyom.kaydirigubbakcemile3
he ben de merak ediyom kız ne yapar acaba herifff
sordum geçen gün bilmiyorum dediiii

slm bayanlar biraz önce çantamızı hzırladım 35 haftadayım ama dursun bir kenarda belki sezeryan olur diye beşiğimizide aldık ama daha eve gelmedi rengini turuncu aldım güzel bir renkti sonradan erkek olursa onada kullanırız diye sonrada ranza oluyormuş

hah işte bu benimde problemim çok acıyom öyle bi yerde atıyoki tekmeyi şok oluyom.
ama salak ben hala acıyom
hayır o salaklıktan deil cnm saygıdannnn :1rolleyes:

cnm hassas olmsan da hamişlikte daha açık oluyomuşuz virüslere

slm kızlar ben geldim doğuran yok dimi
kız dilmuh nerelerdeydin sen bakıyım

hadi canım hayırlı olsun güle güle kullanın turuncu çok hoş bi renk ablam aldı o beşikten oğluna... çok hoş duruyor:)))
bence tam zamanı almak için halin kalmıyo sonra

cerenimooomm geçmiş olsuuuunn kıyamaaaaam
anam ankarada da aldı başını gidii yaa domuz gribi bilkent ilköğretimde herkese bulaşmış herhal sağlık oaana gitmeye tırsarun ben yaa
merak etme sizin orda bişe yok daaa

yaremcim beşiğiniz hayırlı olsun

sağol miragecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…