alkisalkisalkis doğru düşünüyosun bence cnm
çok acele edip de erken aldırmamak lazım dönmedi deyü benm k.valdem de acele etme dedi ben dinlicem büyük sözü :hulya: hiç acelem yok ne zaman isterse olsun ama başka bi sorun olur da beklememem gerekirse tabii sez. razı olurumm ama dönmedi die de sez. hemen karar vermem diyorum bkalım dr ne dicekkkk
ayva kompostosu daha mantıklı bence de reçel de yapılabilir ama komposto ağırlıklı tüketmek daha sağlıklı süt için bol sıvı tüketin diyolar cnm bi de rezene süt yapıyomuş o çay da kilo yapmaz hem? bol bol içeriz işte sıcacık zatne serin olcak havalar kış geliyo iyi olur yani bi de humana still tea öneriyorlar cnm ben olmadı onu da alcam ama bol tatlı filan yemeyin sakın hiçbi faydası olmuyomuş boşl yere kilo alırız sonra da veremeyiz o kilolarıı
:roflol::roflol:aynva aldın haaa:roflol::roflol:kzılar takmayın bence benim de aynı durumda ama ben de şöyle yorumladıydım bebek doğunca renginden dolayı kolay bulur heraldeee memeyi diyodum :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben geçen pazardan ayva diye bi meyve aldım armut çıktıııı rezill aynı ayvaya benziydi adam da ayva didi ne bilemmmm akşam yidik kocişle de dalga geçiy benleee bi ayvayı tanıyamıyon die ama aynı ayva şeklinde kızlarrrrr
ulen senin eşine varyaaaayok kız tüylreden değil temiz ama görüntüsü çok çirkin siyah nokta bendede var ay saçlarımda kötü bir an önce diyom kurutulsamda kırkımda bitsin saçlarıma güzel bir röfle yaptırsam kestirsem Allah nasip ederse ilk işim bu olcak eşimde diyor çok bakımsız olmuşsun kendimi kötü hissediyom
o da beni 10 dak.geç aramasaydı hamile bi kadına yapılır mı bulmaz: lmaz:
benimkide dönmezse sezaryan olur dedi
ben araştırdım sonradan dönenler bilem oluyormuş
heleki son haftada dönme de olabiliyormuş
bana şu gün gel alalım dese bile aldırmıycam kızımı gününden önce
herşey normal giderse ki şuan gayet iyi dedi
son güne kadar hatta 1 hafta geçsin öle karar verecem
eskiler nasıl doğuruyordu dönmeye bakmıylar
sancı çekerken bilem dönüyorlarmış
ben de o yzüden başka dokotra da gidecem haftaya
benimde 35 hafta bitti bugün bakalıminşallah hayırlısı olur cnm
aynen ya iyi ayva bulmak lazım
en iyisi komposto olarak tüketelim az şekerli yaparız o zaman
ay alem valla kocan ne die söylemiş ayolll :roflol:
benmki çok güzel görünüyosun diyo ben de ona inanıyom hiç bakmıyom aynalaraaa bi baksam neler çıkçak kimbilirrrr :roflol: :roflol: :roflol:
arada bi kaşlarımı alcam die sadece kaşlarımın olduğu kısma bakıyom o kaaa:)))
:1rolleyes:
bakımsız mııı nası bakımlı olcakmışız acepyok kız tüylreden değil temiz ama görüntüsü çok çirkin siyah nokta bendede var ay saçlarımda kötü bir an önce diyom kurutulsamda kırkımda bitsin saçlarıma güzel bir röfle yaptırsam kestirsem Allah nasip ederse ilk işim bu olcak eşimde diyor çok bakımsız olmuşsun kendimi kötü hissediyom
doğru hem meyve suyu gibi olur dimi
ya benimde kociş yapıyo ama ben ne bilem ya bugün hamaratlık edem dedim.
hee acaba onlar bakım için ne yapıyomuş bi berbere gidip saç kestiriyo traş oluyo o kaaa bi de parfüm neyin sürüyolar eeeee bizde dert çok kaş alıncak bıyık alıncak saçlar bakılcak kremdi şampuandı boyaydı röfleydi kesimdi dalgaydı föndü diyete dikkat edilcek şık oluncak eeee onlar napıyomuş acabaaaaaaaaayok canım temizdirde diyomki tüylenme yayılmış olabilir.
bende saçımı kestircem boyatcam ohooooooo daha çooook iş var yapacağım
kocişlerde çenelerini tutamıyo haaaa.
ben doğuma 1 hafta kala saçlarımı eccük kestirem diyom
doğumdan sonra acayip saç dökülmesi olurmuş
işte o zaman yandık benim zattın bir tutuam saçım var
ayy sinir oluyom yawww
hee ben de alcam olmazsa sütüm eğerrrcanım o humanayı benim arkadaş içiyo şimdi 2 ay önce doğum yaptı memnunmuş baya sende iç mutlaka diyo.
ben alcam içecem ya
cnm ben geçen hafta gittiydim de zor geldim eve bi daha da yasakladı kociş gitmeyi bayılayazdım ayy hiç öyle fena olmuyodum oysa:roflol::roflol:aynva aldın haaa:roflol::roflol:
kıs sen daha çarşıya pazara mı gidiyorsun
ben hayatta gitmem pazara kocişle hafta sonu gideriz ne alınacaksa marketten alırız
canının kıymetini bil biraz bakıyımklava:
neyse ben kestireyim biraz gelirim sonraaopuyorumnanaktan
he Allah dağına göre kar veririmiş ya da tencere kapak filan gibi edebi sözler uyar bak bu durumaaademekki arif gibi bi kocan olsaydı çoktan kapının önüne koyardın sen kaydirigubbakcemile3
he ben de rezene alcam kızlar anason da iyimiş ama ben kokusunu hiç sevmiyomben de geçen rezene aldım ama otunu tane tane
bir sefer içtim doğumdan sonra direk çay gibi demleyip içerim diye
zaten ben işteykende çok tüketirdim
dediğin gibi birde humana çayını alırız inşallah süt sorununu böle çözeriz
heee kandırıyodu dimiii:)) artık gözümüz açıldı kızzzzkız adamda sonra pişman olduda geçti iş işten .
ben aynaya yapıştım kaldım
oda sürekli güzelsin şimdi daha hoşsun diyo ama ben yemiyom çünkü biliyom çoook çirkinleştiiiiiim
bakımsız mııı nası bakımlı olcakmışız acep
makyaj yapamıyoz yasak
deo bile yasak da sürüyom ben
kremler öyle
saçlara bakamıyoz
ne yapçakmışız acabaaaaa
klava: kzııyom o kocanaaaaaaa sana moral verceeene böyle mi diyo yaneee
aslında hamişlikte saçlar pek dökülmüyo ve canlı görünüyomuş ben memnunum saçlarımdan zati boyatmazdım hiç anca ucundan aldırırdım eşim ona bile kızardı neymiş benm saçlarım uzun güzelmiş cimri midir nedir ondan mı öyle diyo anlamadım neymiş kaşlarımı nie gidip aldırıyomuşum böyle güzelmişim ben niye uğraşıyomuşummmm bilmem şanslımıyım neyim opuyorumnanaktan
he kayısı suyu ayva kompostosu bolca su yeter bize bacımm inş memişlerimiz doluvercekkk
yapma kız az kaldı hamaratlığın sırası mııı
hee acaba onlar bakım için ne yapıyomuş bi berbere gidip saç kestiriyo traş oluyo o kaaa bi de parfüm neyin sürüyolar eeeee bizde dert çok kaş alıncak bıyık alıncak saçlar bakılcak kremdi şampuandı boyaydı röfleydi kesimdi dalgaydı föndü diyete dikkat edilcek şık oluncak eeee onlar napıyomuş acabaaaaaaaaa
ay evet ben de saçım azdır daha doğrusu ince ve düzdür ondan da accık görünür bi ara perma yaptırmıştım çok güzeldi o zaman ama kırılır deyü hep yaptırmam işte
kıslar ben birazdan çıkıyom
kayınvaldemin yengesi benim için doğum öncesi kutlama yapaymış
benim çok sevdiğim bişeyi yapmış da beni çağırıy
kayınvaldemle gidecez birazdan
anacım benim kayınvaldem yapomadı yengesi yapıyyy utanır belkim
tam tersi biliyonuz bişey yapılcak olsa yardıma çağırıy insanlık görsün
ben de yüzsüzlük yaptım lafı kodum
haftaya da sen yaparsın deyüüü yaparım tabi dedi tabi yine yardıma çağırmazsa
hee ben de alcam olmazsa sütüm eğerrr
cnm ben geçen hafta gittiydim de zor geldim eve bi daha da yasakladı kociş gitmeyi bayılayazdım ayy hiç öyle fena olmuyodum oysa
kız ayva die adam bana armut kakaladı yaaaaa
rezil oldum kocişeee
bzim burdaki marketlerde meyve sebze satılmıy da manavda da herbişey bulunmuyo bazen bime geliy işte o kaaa
he Allah dağına göre kar veririmiş ya da tencere kapak filan gibi edebi sözler uyar bak bu durumaaa
he ben de rezene alcam kızlar anason da iyimiş ama ben kokusunu hiç sevmiyom
heee kandırıyodu dimiii:)) artık gözümüz açıldı kızzzz
yok ya doğumdan sonra toparlıcaz biz bize öyle geliy hem güzellştik bence deee oğlan güzelleştirir diyler yaaa
bakımsız mııı nası bakımlı olcakmışız acep
makyaj yapamıyoz yasak
deo bile yasak da sürüyom ben
kremler öyle
saçlara bakamıyoz
ne yapçakmışız acabaaaaa
klava: kzııyom o kocanaaaaaaa sana moral verceeene böyle mi diyo yaneee
aslında hamişlikte saçlar pek dökülmüyo ve canlı görünüyomuş ben memnunum saçlarımdan zati boyatmazdım hiç anca ucundan aldırırdım eşim ona bile kızardı neymiş benm saçlarım uzun güzelmiş cimri midir nedir ondan mı öyle diyo anlamadım neymiş kaşlarımı nie gidip aldırıyomuşum böyle güzelmişim ben niye uğraşıyomuşummmm bilmem şanslımıyım neyim opuyorumnanaktan
he kayısı suyu ayva kompostosu bolca su yeter bize bacımm inş memişlerimiz doluvercekkk
yapma kız az kaldı hamaratlığın sırası mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?