2009 Kasm Anneleri

canım o humanayı benim arkadaş içiyo şimdi 2 ay önce doğum yaptı memnunmuş baya sende iç mutlaka diyo.
ben alcam içecem ya

:roflol::roflol:aynva aldın haaa:roflol::roflol:
kıs sen daha çarşıya pazara mı gidiyorsun
ben hayatta gitmem pazara kocişle hafta sonu gideriz ne alınacaksa marketten alırız
canının kıymetini bil biraz bakıyımklava:
ulen senin eşine varyaaaaklava:klava:
kolaysa kendisi doğursun o zaman
ajda pekkanın reklamı varya hani diyor biz kadınlar kendimize baktğımız gibi evimizede bakmalıyız
bende diyorum ulen biz kendimizden çok eve bakıyoruz kendimize mi baktığımız var:roflol::roflol::roflol:
neyse ben kestireyim biraz gelirim sonraaopuyorumnanaktan

ama dönermi kız son anda acleye gelmezsin sezeryan sancı olduğu zaman belki akşam olur kendi dok olmaz ay ben ne yapacağıma karar veremedim en iyisi normal doğum zamanından bir hafta öncesini beklemek yinede hayırlısı

ben de geçen rezene aldım ama otunu tane tane
bir sefer içtim doğumdan sonra direk çay gibi demleyip içerim diye
zaten ben işteykende çok tüketirdim
dediğin gibi birde humana çayını alırız inşallah süt sorununu böle çözeriz

ben de geçen rezene aldım ama otunu tane tane
bir sefer içtim doğumdan sonra direk çay gibi demleyip içerim diye
zaten ben işteykende çok tüketirdim
dediğin gibi birde humana çayını alırız inşallah süt sorununu böle çözeriz

kız adamda sonra pişman olduda geçti iş işten .
ben aynaya yapıştım kaldım
oda sürekli güzelsin şimdi daha hoşsun diyo ama ben yemiyom çünkü biliyom çoook çirkinleştiiiiiim

bakımsız mııı nası bakımlı olcakmışız acep
makyaj yapamıyoz yasak
deo bile yasak da sürüyom ben
kremler öyle
saçlara bakamıyoz
ne yapçakmışız acabaaaaa
klava: kzııyom o kocanaaaaaaa sana moral verceeene böyle mi diyo yaneee
aslında hamişlikte saçlar pek dökülmüyo ve canlı görünüyomuş ben memnunum saçlarımdan zati boyatmazdım hiç anca ucundan aldırırdım eşim ona bile kızardı neymiş benm saçlarım uzun güzelmiş cimri midir nedir ondan mı öyle diyo anlamadım neymiş kaşlarımı nie gidip aldırıyomuşum böyle güzelmişim ben niye uğraşıyomuşummmm bilmem şanslımıyım neyim opuyorumnanaktan
doğru hem meyve suyu gibi olur dimi

ya benimde kociş yapıyo ama ben ne bilem ya bugün hamaratlık edem dedim.

he kayısı suyu ayva kompostosu bolca su yeter bize bacımm inş memişlerimiz doluvercekkk

yapma kız az kaldı hamaratlığın sırası mııı

yok canım temizdirde diyomki tüylenme yayılmış olabilir.
bende saçımı kestircem boyatcam ohooooooo daha çooook iş var yapacağım
kocişlerde çenelerini tutamıyo haaaa.
hee acaba onlar bakım için ne yapıyomuş bi berbere gidip saç kestiriyo traş oluyo o kaaa bi de parfüm neyin sürüyolar eeeee bizde dert çok kaş alıncak bıyık alıncak saçlar bakılcak kremdi şampuandı boyaydı röfleydi kesimdi dalgaydı föndü diyete dikkat edilcek şık oluncak eeee onlar napıyomuş acabaaaaaaaaa

ben doğuma 1 hafta kala saçlarımı eccük kestirem diyom
doğumdan sonra acayip saç dökülmesi olurmuş
işte o zaman yandık benim zattın bir tutuam saçım var
ayy sinir oluyom yawww

ay evet ben de saçım azdır daha doğrusu ince ve düzdür ondan da accık görünür bi ara perma yaptırmıştım çok güzeldi o zaman ama kırılır deyü hep yaptırmam işte

kıslar ben birazdan çıkıyom
kayınvaldemin yengesi benim için doğum öncesi kutlama yapaymış
benim çok sevdiğim bişeyi yapmış da beni çağırıy
kayınvaldemle gidecez birazdan
anacım benim kayınvaldem yapomadı yengesi yapıyyy utanır belkim
tam tersi biliyonuz bişey yapılcak olsa yardıma çağırıy insanlık görsün
ben de yüzsüzlük yaptım lafı kodum
haftaya da sen yaparsın deyüüü yaparım tabi dedi tabi yine yardıma çağırmazsa

canım o humanayı benim arkadaş içiyo şimdi 2 ay önce doğum yaptı memnunmuş baya sende iç mutlaka diyo.
ben alcam içecem ya
hee ben de alcam olmazsa sütüm eğerrr
cnm ben geçen hafta gittiydim de zor geldim eve bi daha da yasakladı kociş gitmeyi bayılayazdım ayy hiç öyle fena olmuyodum oysa
kız ayva die adam bana armut kakaladı yaaaaa
rezil oldum kocişeee
bzim burdaki marketlerde meyve sebze satılmıy da manavda da herbişey bulunmuyo bazen bime geliy işte o kaaa
demekki arif gibi bi kocan olsaydı çoktan kapının önüne koyardın sen kaydirigubbakcemile3
he Allah dağına göre kar veririmiş ya da tencere kapak filan gibi edebi sözler uyar bak bu durumaaa
he ben de rezene alcam kızlar anason da iyimiş ama ben kokusunu hiç sevmiyom
kız adamda sonra pişman olduda geçti iş işten .
ben aynaya yapıştım kaldım
oda sürekli güzelsin şimdi daha hoşsun diyo ama ben yemiyom çünkü biliyom çoook çirkinleştiiiiiim
heee kandırıyodu dimiii:)) artık gözümüz açıldı kızzzz
yok ya doğumdan sonra toparlıcaz biz bize öyle geliy hem güzellştik bence deee oğlan güzelleştirir diyler yaaa

bende permaya bayılıyorum az diye bende öle yaptıydım iki sefer
ama saçın canlılığı kayboluyo kırılıyo falan
ama doğumdan sonra da biraz kestirip olmadı kısa saça perma yaptıram diyom
moralim iyice bzoulmasın deyü
gür görünür en azından bakalım kırkımız bir çıksında görecez

he ya değilde işte ne bilem doğururum falan temiz olsun ev diyom.

yok kız benim kociş krem sürsem kızar saçımı düzleştirsem kızar makyaj yapsam kızar.
neymiş ne gerek varmı hepsi zararlıymış uğraşma kendinle deyip duruyo.
sen sadeliğinle güzelsin diyo.doğumdan sonra ne istersen yap diyo.
ama ben duramıyom işte.geçen hastaneye giderken far rimel falan sürdüm azcık renk gelsin suratıma diye anaaaam bi ton laf etti niye yapıyomuşum zararlıymış
yahu dedim ayda birden bişey olmaz.
neyse öyle deyince hak verdi
anam kol altı için roll-on bile kullandırtmıyo alüminyum varmışta bilmem ne delimi ne

kız ne o öyle sosyetik kutlamaaa:)))
şaka şaka ii eğlenceler şekerimmmm
k.valden de yaapr ama senden yard isterse şaşmaaaa
öptükkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

ayy evet ya doğumdan sonra toparlayacaz inşallah olmaz böyle

seninkide cimriliğinden mi söylüyor nedir bakımlı olmamı istiyor gerçi bende kendimi bırakmışşım

kızlar ben çıkayım açıktım bir şeyler yiyeyim sonra sağlık ocağına gideyim birazda yürüyüş sonra gelirim

slm kızlar...ben ruh gibiyim bugün,sabah 5 e kadar uyumadım..geceler kabus oldu ya,kasıklarımda belimde sürekli sancı oluyo..gece olmasın istiyorum artık..bide sabah sabah sinirlerim bozuldu,ben ist.dayım aileler ankarada..annem mi kayınvalidem mi önce gelecek mevzusu..ablam aradı annem yeğene baktığı için geç gelsin mümkün olduğunca diyo bende kayınvalidenin erken gelmesini istemiyorum zaten doğumdan sonrada epey kalır heralde...gerçi aramız iyi,evde herşeyi yapar filan ama insan rahat edemiyo yine de istediği gibi yatıp kalkamıyo yani anne gibi olmuyo..
sinirlendim şimdi ya diyom gelmesinler belki erken doğurucam sonra gelecekler amannnn:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…