2009 Kasm Anneleri

:1shok:
gecmis olsun aysem gece nöbetine denk gelmissin sanki cok isleri varmis gibi , gerizekali kadin bide türk diyosun aptal sey:mymeka:adam gibi ilgilense ya sonuclar gelene kadar niye yatirmadi seni acaba disarda bekletmek olurmu hic..
neyse preáklempsi cikmadi sonucta demi simdi iyisin
y
ya yapam akşam ozaman ben
yap canim kocana güzel görünürsünzemuszemus
dogumdan sonra sacin dokulebilir canim, bu cok normal. benim 5 ay boyunca oluk oluk dokulmustu, kel kalicam herhalde diyordum, birden durdu. daha uzunda surebilir. perma icin bekle sacinin dokulmesi dursun bence, belki zarar verir sacina.

dogumdan sonra emzirirken dökülüyo saclar vitamin eksikliginden özelliklede cinko eksikliginden demir eksikliginden oluyomus..
dogum oldu bitti deyip demir hapini kesmek dogru degil devam etmek gerekli

ayse_on, canim cok gecmis olsun. o doktorada koca bir yuh yani.klava: ne hakki var uzmeye ya, sikayet etsen ustune tazminat bile alirsin. yat dinlen bari bol bol.

saol wannam.. aman ne sikayat edicem surati bi karis zaten.. görünce insani rahatlatmiyor bile.. bi keresinde anlatiyordu cerrahpasada staj yapmis 6 ay boyunca filan.. sonra ögrendimki asistan doktormus.. zaten fazla kalici degildir hastanede.. bi dogurayim daha yüzünü görmem insallah.. ikinciyede o coktan gitmis olur umarim..

yok kız doğuramazlar.
bi grip oluyo görme abowww
ben grip olunca ayakta atlatıyom nasıl oluyosa

hepsi ayni bunlarin valla. sen birde cocuk olunca gor, cocuk hastalansa cocuktan once ayilip bayilirlar. benimki oyle de seninki nolur bilemem artik.kaydirigubbakcemile3

allah allah hatuna bak sen.türk ve türkçe konuşmuyo.
ayy ne olur anlatsan adamında içi rahatlasa.
ne gerizekalılar var ya.
ben olsam çoktan şikayet etmiştim
neyse canım inşallah o denk gelmez doğumda
densiz karı ayy yırtasım geldi ağzını

Şeniz Şeniz
hepsi ayni bunlarin valla. sen birde cocuk olunca gor, cocuk hastalansa cocuktan once ayilip bayilirlar. benimki oyle de seninki nolur bilemem artik.kaydirigubbakcemile3

aboowww benimki çok nazlıdır yandım desenekaydirigubbakcemile3demek çocuktan önce ayılıp bayılıyo ha

:
dogumdan sonra emzirirken dökülüyo saclar vitamin eksikliginden özelliklede cinko eksikliginden demir eksikliginden oluyomus..
dogum oldu bitti deyip demir hapini kesmek dogru degil devam etmek gerekli

benim dokulmesi 5 ay surmustu ama daha da uzun surebiliyormus. zaten dogumdan sonra da su vitamin haplarina falan devam edeyim diyorum, en azindan elimdekiler bitene kadar. bi zarari olmaz sonucta.

canim iyi dayanmissin, valla ben yikardim ortaligi herhalde. oglum hastalandiginda bile kac hastane yiktim, kac doktor hasladim, kaldi ki hamile insana daha duyarli davranmasi gerekirdi.

Insallah ikinciye orlarda olmaz.opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

aboowww benimki çok nazlıdır yandım desenekaydirigubbakcemile3demek çocuktan önce ayılıp bayılıyo ha

ayyy anlatsam roman olur. bazen arkadaslara anlatiyorum, durup durup tekrar anlattiriyorlar o kadar komik yani.kaydirigubbakcemile3 benim esim cok panik oluyo cocuga birsey olunca. bu durumda hem cocuga bakmak hemde esimi sakinlestirmek hep bana kaliyo.

preklempsi demedi ebe.. gestose dedi.. arastirdim netten gebelikzehirlenmesi diyor.. ki öylede olsa benim tansiyonum hep düsüktür.. hic ödemde olmadi.. fazla kiloda almadim..sadece bas agrisindan ve idarardan neden bu kadar süphelendi anlamadim.. disarda bekletmesine bende sinir oldum.. geri zekali.. haaala düsündükce sinir oluyorum.. tam yasak kalkti diye rahatlamistim son haftalarim iyi gecicek diyordum.. simdi elimden tansiyon aletini düsürmüyorum.. durmadan aynaya bakiyom sisme varmi vücudumda diye.. gecseydi su iki hafta baska bisey istemiyorum.:sinifsinif:

sonradan esime anlatinca o da cok kizdi neden orda demedin dedi.. ama ne yapabilirimki ALlah bildigi gibi yapsin.. basim haala agriyor ama bu sefer uykusuzluktan sanirim.. biraz uzancam.. sakinlesirim belki biraz..

deme kız yandık desene.abowwwww benimkide paniktir ne etcez bakalım
ayyy ne güzeldir genede dimi.aha heves ettim doğuramda gelem ben bi

sen yat dinlen bacım düşünmede en iyisi.
çok şükür geçmiş gitmiş

insallah.. kadini isinden edicem dua ede edekaydirigubbakcemile3

ayyy onun suratina tüküreyim ben kendini begenmis sey:mymeka:sen orda sanci cekerken sorun türkce almancamiymis
kizz benim doktor geliyo gece bile olsa ama para aliyomus ekstradan ben cagirmayi düsünmüyorum gerci ebemi cagircam yeter
seninki niye gelmiyo ..insallah dogumunda o kadin olmaz yoksa sinir olmaktan dogurmazsin

anaaaam minik kasılmam var ama gerisi yok.
hazır olmu diyo oğlum acep

kız yüreğimi ağzıma getirme normal bu kasılmalar aaaa arka arkaya olursa dk tutçan bacımm
meraklı şey seniiii
doğururken görmek isterdim valla aaaayyy ben bunu mu istedim böyle bu kaa die çırpınırken seniiiii

aysecim boşver cnm yaaaa işte almanyada yaşıyo dr luk yapıyo ya anadilini konuşmak ağır geliyo haspamaaaa kendi dilini küçümseyen karıdan ne hayır gelir be
olmadı çağır kendi dr.nu zaten dr doğurtmucak ya ebe olcak merak etme

fazla da takma kafana çünkü taktıkça sorun olur
hamilelikte baş ağrısı normaldir ama uzun sürerse preeklamsi olabilirmiş kadın ondan şüphelenmiş sade ce şüphelendiği için de sonuç çıkana kaa söylememiş zannımca ama yüzü gülse sen de rahat rahat beklerdin dimi

gestose preeklampsi nin bir ön safhasi oluyo neyseki tansiyonun yüksek cikmamis canim
sen bozma morelini bas agrisi icinde buz torbasi sar basina dinlen yoksa sen düsündükce sinrilerin gerilicek daha cok agri yapicak

anaaaam minik kasılmam var ama gerisi yok.
hazır olmu diyo oğlum acep
vakit tut canim düzenliye dönebilir..
bazilarinda sanci bir anda bile gelebiliyomus
senin zamanin yakin zaten

he ya banada öyle geliyoooooookaydirigubbakcemile3
ben hala tıkınıyorum şimdi de meyve yiyorum:)

afiyet olsun bacım

yok gıı geçti gene

demekki arif gibi bi kocan olsaydı çoktan kapının önüne koyardın sen kaydirigubbakcemile3
ayy sorma valla ben çok nazlıyımdır allahım iyiki canım kocamı vermiş valla yoksa hergün ağlamaktan harap olurdum heralde
geçmiş olsun canım
yaaa bu det insanın beynini kemiriyor yaaa cidden anne gibisi yok
benim kayınvalidem hiç bir iş yaptırmaz bebişde bakar ama gel görkiiii ben illa annem diye tutturuyorum
geçmiş olsun canım yaaa ulen bide kadın dersin sinir oluyorum bu kadın dr.lara
neyse inş.bi sorun oolmaz bir daha
ayyy bizim evde de tam tersi enese birşey olsa hemen panik olurum ağlarım bu huyumu hiç sevmiyorum yaaalmaz:
ben hala tıkınıyorum şimdi de meyve yiyorum:)

bendeeeeeeekaydirigubbakcemile5
sözde kestirecektim biraz ama tlfn çaldı uykum bölündü bende enesin kurıyan çamaşırlarını ütüledim yemeğimi yedim şimdizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…