slm kızlar...ben ruh gibiyim bugün,sabah 5 e kadar uyumadım..geceler kabus oldu ya,kasıklarımda belimde sürekli sancı oluyo..gece olmasın istiyorum artık..bide sabah sabah sinirlerim bozuldu,ben ist.dayım aileler ankarada..annem mi kayınvalidem mi önce gelecek mevzusu..ablam aradı annem yeğene baktığı için geç gelsin mümkün olduğunca diyo bende kayınvalidenin erken gelmesini istemiyorum zaten doğumdan sonrada epey kalır heralde...gerçi aramız iyi,evde herşeyi yapar filan ama insan rahat edemiyo yine de istediği gibi yatıp kalkamıyo yani anne gibi olmuyo..
sinirlendim şimdi ya diyom gelmesinler belki erken doğurucam sonra gelecekler amannnn:umursamaz:
hee ben de seviyom kıvırcıklarııı:)))bende permaya bayılıyorum az diye bende öle yaptıydım iki sefer
ama saçın canlılığı kayboluyo kırılıyo falan
ama doğumdan sonra da biraz kestirip olmadı kısa saça perma yaptıram diyom
moralim iyice bzoulmasın deyü
gür görünür en azından bakalım kırkımız bir çıksında görecez
abovv o da fala sıkıymış beeehe ya değilde işte ne bilem doğururum falan temiz olsun ev diyom.
yok kız benim kociş krem sürsem kızar saçımı düzleştirsem kızar makyaj yapsam kızar.
neymiş ne gerek varmı hepsi zararlıymış uğraşma kendinle deyip duruyo.
sen sadeliğinle güzelsin diyo.doğumdan sonra ne istersen yap diyo.
ama ben duramıyom işte.geçen hastaneye giderken far rimel falan sürdüm azcık renk gelsin suratıma diye anaaaam bi ton laf etti niye yapıyomuşum zararlıymış
yahu dedim ayda birden bişey olmaz.
neyse öyle deyince hak verdi
anam kol altı için roll-on bile kullandırtmıyo alüminyum varmışta bilmem ne delimi ne
he dimi cimri de deeldir aslında yaaaseninkide cimriliğinden mi söylüyor nedir bakımlı olmamı istiyor gerçi bende kendimi bırakmışşım
slm kızlar...ben ruh gibiyim bugün,sabah 5 e kadar uyumadım..geceler kabus oldu ya,kasıklarımda belimde sürekli sancı oluyo..gece olmasın istiyorum artık..bide sabah sabah sinirlerim bozuldu,ben ist.dayım aileler ankarada..annem mi kayınvalidem mi önce gelecek mevzusu..ablam aradı annem yeğene baktığı için geç gelsin mümkün olduğunca diyo bende kayınvalidenin erken gelmesini istemiyorum zaten doğumdan sonrada epey kalır heralde...gerçi aramız iyi,evde herşeyi yapar filan ama insan rahat edemiyo yine de istediği gibi yatıp kalkamıyo yani anne gibi olmuyo..
sinirlendim şimdi ya diyom gelmesinler belki erken doğurucam sonra gelecekler amannnn:umursamaz:
hee ben de seviyom kıvırcıklarııı:)))
abovv o da fala sıkıymış beee
benmki kızmıyo da böyle sade daha güzelsin diye gözümü boyamaya çalışıy sanırsammm kıskançlığını böyle diyerk bastırıyoo
he dimi cimri de deeldir aslında yaaa
kız delü takçak şey mi bulamadın gelirse gelsinnn
benm anem de yeğenime bakıyo ama doğuma gelcek ablam krşe vercek ben de şubattan sonra annem gider diom ablam da sekercik bakamaz sen onda kal diyomuş baklım nolcak kaynanadan hayır yok zati kendine zor bakıyyy
koz nolcak sen loğusasın yatıcan tabii eminim kaynanan yat dicek sıkma şimdiden kendini
ay ben de çok acıktım slata yaptım kendümeee yiyorum şimdiii
yok canim olmadi cok sükür aksam rahattimgünaydın eliif bi daha sancı mancı olmadı demi gıı
kızlar geçen ay görümcemle konuşurken 9.aya girince bana haber verde bazı yapılacaklar var dedi onları söylerim demişti o da birisinden duymuş doğumun kolay olması için
bu akşam arayımda öğreneyim bari sizede haber veririm
bende gecengün girdim ahmet marankinin sitesine saba tümerde konusuyodu bi bakiim dedim süt yapan seyleri okurum bebek mamalarina bakarim diye bilgisayar virüs geldiayy dün ahmet merankiniyi dinledim de
sütü artırmanın en doğal ve kesin çözümü
ayvaymış kıslar
ayva kompostosu yapın bol bol hatta reçeli bile yeterliymiş
tamda ayva mevsimindeyiz
ben şimdiden başlayamda
damızlık inek olam:teytey:
yogurt karbonattan bisey olmaz canim ne olcak ben hersabah düzenli dove sabunla yikiyorum yüzümü bitanede yüz süngeri var özel bisey onunla köpütrttütüyom svilce siyah nokta falan olmuyo cok skür...kızlar siyah noktalar artmış yüzümde e malum bişeyde kullanmıyom.
diyomki acaba yoğurt karbonat kullansam bişey olurmu.
bu ikisini karıştırıp sürmez iyi geliyo siyah noktalara ben kullanıyodum arada eskiden.
hem yediğimiz şeyler ne olcak dimi
ben aldim stilltee humana degil ama ekolojik natur bisey denicem hastanede dogumla birlikte hemen icmeye baslicam cok ise yariyo diyolarcanım o humanayı benim arkadaş içiyo şimdi 2 ay önce doğum yaptı memnunmuş baya sende iç mutlaka diyo.
ben alcam içecem ya
kız hamile kaldığımdan beri böyle anaaaam herşey zararlı sanki.
afiyet olsun bacım
ay ben de çok acıktım slata yaptım kendümeee yiyorum şimdiii
off su bilgisayari bi kaptirdim mi kocaya basindan kaldiramiyorum
kötükedihüso
yine birsürü sayfa yazismissiniz cenesi düsüklerklava:
yok canim olmadi cok sükür aksam rahattim
noliymis giz 9.aya girince özel biseyler mi var:uhm:
ögende anlatirsin
bende gecengün girdim ahmet marankinin sitesine saba tümerde konusuyodu bi bakiim dedim süt yapan seyleri okurum bebek mamalarina bakarim diye bilgisayar virüs geldiklava:
yogurt karbonattan bisey olmaz canim ne olcak ben hersabah düzenli dove sabunla yikiyorum yüzümü bitanede yüz süngeri var özel bisey onunla köpütrttütüyom svilce siyah nokta falan olmuyo cok skür...
ben aldim stilltee humana degil ama ekolojik natur bisey denicem hastanede dogumla birlikte hemen icmeye baslicam cok ise yariyo diyolar
oyy canim bozma morelini yaaa anne gibi kimse olmuyo tabikide ama sanada bir yardimci sart olucak...hele bir saglikla dogsunn bebislerde gelen gelir zaten
afiyet olson bacım en iyisini yapıyon o daha faydalı sonuçtaanaaam sanatçı karılara bak son aya kaa full makyaj çıkıyolar tv ye ayol biz onlar gibim yapmıyoz kiiii fondoten pudra filan sürme tamam bi göz kalemi bi ruj yada parlatıcı ben o kaa yapıyom ilk aylar yapmadımm sadece
saol cnm sen de ye kız bişeyler
bak ben korktum kilo alıyom die yeşillik filan ne bulduysam koydum önüme otluyom :roflol:
bende permaya bayılıyorum az diye bende öle yaptıydım iki sefer
ama saçın canlılığı kayboluyo kırılıyo falan
ama doğumdan sonra da biraz kestirip olmadı kısa saça perma yaptıram diyom
moralim iyice bzoulmasın deyü
gür görünür en azından bakalım kırkımız bir çıksında görecez
hee otluyom işteeee:))otluyorum desene sunakaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canim oglusuna yarasincokacimcoook
selam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksam saatlerce düzenli kasilmalarim oldu.. basta on dakika bir gelen kasilmalar 4 dkda bire düstü.. ne olur ne olmaz diyip hastaneye gittim.. yolda bile devam eden kasilmalarim.. nst de dünzensiz cikti.. doktor idrar tahlili istemisti.. onun sonucuna dayanarak doktor bana bas agrin varmi diye sordu.. iki gündür var dedim.. sonra hemen kan almam lazim dedi.. noldu dedim.. neden süoheleniyorsunuz.. yok bisey rutin kontrol dedi.. tabi benim aklima olur olmaz seyler geliyor.. soru yagmuruna tutuyorum kadini( doktor türktü ama bi kelime türkce konusmadi) öyle bi azarladiki beni.. tamam unut kan aldigimi falan dedi.. alttan muayne etti.. ama canimi öyle acittiki.. dogru düzgün muayne etmeden kaldirdi beni.. disarda bekle kan sonucun gelince ya kalirsin yada eve gidersin dedi.. o kan sonucu gelene kadar ben aglamamak icin kendimi zor tuttum.. esimde sinirlendi.. hani neyden süpheleniyosan söylede kafamda kurmayim demi.. sonra sonuclarla ebe geldi yanima bisey cikmadi eve gidebilirsin dedi.. dedim neyden süphelendiniz.. gebelik zehirlenmesinden dedi.. idrarda cok protein cikmis.. yaa surda 2 haftam kaldi kadinin bana yaptigina bakin.. sabaha kadar düsünmekten bas agrim gecmedi.. hic uyumadim.. simdi ise icim icimi kemiriyor.. tansiyonum yüksek degil ödemde yok ama habire esime diyorum bende hic sislik farkediyormusun diye.. kafayi yedin diyor dünden beri.. canim cok sIkIldi.. o kadini görünce dogurasimda gitti.. insallah dogumda o olmaz basimda..
selam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksam saatlerce düzenli kasilmalarim oldu.. basta on dakika bir gelen kasilmalar 4 dkda bire düstü.. ne olur ne olmaz diyip hastaneye gittim.. yolda bile devam eden kasilmalarim.. nst de dünzensiz cikti.. doktor idrar tahlili istemisti.. onun sonucuna dayanarak doktor bana bas agrin varmi diye sordu.. iki gündür var dedim.. sonra hemen kan almam lazim dedi.. noldu dedim.. neden süoheleniyorsunuz.. yok bisey rutin kontrol dedi.. tabi benim aklima olur olmaz seyler geliyor.. soru yagmuruna tutuyorum kadini( doktor türktü ama bi kelime türkce konusmadi) öyle bi azarladiki beni.. tamam unut kan aldigimi falan dedi.. alttan muayne etti.. ama canimi öyle acittiki.. dogru düzgün muayne etmeden kaldirdi beni.. disarda bekle kan sonucun gelince ya kalirsin yada eve gidersin dedi.. o kan sonucu gelene kadar ben aglamamak icin kendimi zor tuttum.. esimde sinirlendi.. hani neyden süpheleniyosan söylede kafamda kurmayim demi.. sonra sonuclarla ebe geldi yanima bisey cikmadi eve gidebilirsin dedi.. dedim neyden süphelendiniz.. gebelik zehirlenmesinden dedi.. idrarda cok protein cikmis.. yaa surda 2 haftam kaldi kadinin bana yaptigina bakin.. sabaha kadar düsünmekten bas agrim gecmedi.. hic uyumadim.. simdi ise icim icimi kemiriyor.. tansiyonum yüksek degil ödemde yok ama habire esime diyorum bende hic sislik farkediyormusun diye.. kafayi yedin diyor dünden beri.. canim cok sIkIldi.. o kadini görünce dogurasimda gitti.. insallah dogumda o olmaz basimda..
yok kız benim kociş krem sürsem kızar saçımı düzleştirsem kızar makyaj yapsam kızar.
neymiş ne gerek varmı hepsi zararlıymış uğraşma kendinle deyip duruyo.
sen sadeliğinle güzelsin diyo.doğumdan sonra ne istersen yap diyo.
ama ben duramıyom işte.geçen hastaneye giderken far rimel falan sürdüm azcık renk gelsin suratıma diye anaaaam bi ton laf etti niye yapıyomuşum zararlıymış
yahu dedim ayda birden bişey olmaz.
neyse öyle deyince hak verdi
anam kol altı için roll-on bile kullandırtmıyo alüminyum varmışta bilmem ne delimi ne
ayyy ne pimpirikli kocan var.kaydirigubbakcemile3 benimki hic karismaz. karissada fark etmez cunku ben kremsiz yasayamam. nerdeyse yiycem o kadar yani.kaydirigubbakcemile3
normalde değildir ama hamile kaldıktan sonra bi hal oldu adama
hee otluyom işteeee:))
cnm yaa kötü bi tecrübe ama allahtan bişi çıkmamış dr muhtemelen morlain bozulmasın die stres olma die söylememş ama sen böyle daha çok üzülmüşsün. geçmi olsun korkma bişeycik olmaz inş
aaaaaa canım çok geçmiş olsun
ayyy ne gerizekalı doktormuş olurmu öyle ne düşündüysen söyle
bide azarladı ha sana moral vereceğine yaptığına bak.
sen sıkma canını.
ay ben karı doktorları bu yüzden sevmiyom işte burnu havada herşeyi ben bilirim havasında oluyolar ve hep azarlıyolar.
ayyy sinir oldum şimdi.
canım yokmu yakında gidebileceğin başka doktor.
ne bileyim bu kadın senin sinirini bozmasın bi daha
iyiki kendi hamile degil. zaten olsalar doguramaz bu adamlar.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?